Занедбана навчально-спортивна база

Вчора, на вилазці відзняв невеличкі відео з полазки і з подорожі, до пізньої ночі монтував відео. Коротенько, але показав відвідану заброшку. Ще й ледве нагулив що то за будівлі.
Відеоредактор класний — можна писати текст поверх відео. Шкода, не розібрався як запікувати)

А фотозвіт, мабуть, буде ближче до ночі.


Одиночна подорож+вилазка

Знов довелося подорожувати і здійснювати вилазку самотужки. По дорозі до заброшки собаки ледве не зжерли (треба щось з собою брати для самооборони). Сходив на панорамну гору, на яку збирався піти ще декілька років тому. Пройшов до дірявому пішохідному мосту. Намотав аж 22 кілометри!!! Нафотографував і записав відео майже під зав'язку картки пам'яті.

P.S.: На заброшки ходити одному не альо. Сцикотно.

Класний ремікс!

Класний ремікс! Не перестаю дивуватись як можна зробити гарний ремікс в швидкому темпі на медляк, та ще й без музики (оригінал майже акапелла).

Трансформер 3в1

Напевно, один (чи одні) іх найнезвичніших трансформерів — Junkheap, який складається аж із трьох роботів, які трансформуються у... сміттєвоз. lol Причому таку вантажівку не можна нагуглити. Якийсь мега-сміттєвоз — з двома підкатними вісями.
Чому саме сміттєвоз? Ну, що роботу трапилося по дорозі — в те і трансформувався (в кінці відео).



Ноу-хау на дорогах Росії)))

Ахаха, просто ржу. На Росії посеред дороги понаставляли стовпів.


Якби радянські фільми знімали в США:)))

Ех, була колись така програма....


Працюють вночі

Ха! Виявляється, що завод працює вночі на вихідних. Чого не знав того не знав. Дивно. Ну, мабуть перед Новим роком заколочують "бабки", бо після свят, зазвичай, замовлень мало.

Гіпермаркет відкрили

Гіпермаркет відкрили — покупців навалило. Перед Білогородським колом иягнучки з машин. По пішохідних переходах ходять натовпи людей:) Вся парковка перед гіпермаркетом заставлена автівками. Узбіччя з обох сторін біля гіпермаркету теж запарковане (думаю, що воно так і залишиться).
Але найбільше здивувало, що посеред тротуару — бігборд. І всі обходять по газону. Таке може бути лише в Україні і Росії.

Українська дискотека 58

П'ятниця, тринадцяте. І якраз підготував новий танцювальний сет. Давно не було. А над цим мучився майже місяць. Чогось важко пішло. Чи то треки складнішими стали, чи то від довгої перерви між сетами. Але якось доробив. Вийшло непогано.
Аж 5 новинок! Серед них й трек, за яким довелося поганятися.


Насниться ж таке!

Наснився дивний сон, в якому гуляв по селу, літав і побував у дивному місті. Ну і взагалі дивно що щось наснилось, бо останнім часом було безсоння.
Отже, першу частину сну вже не пригадаю. Наче, поїхав на електричці в село із заводом і озером. Назад електричок не було, тому полетів над залізницею, лісосмугою - через поля, ліси, села, облітаючи високовольтні ЛЕП або пролітаючи під ними. І так дістався до районного центру - дивного містечка з багатоповерхівками і стихійним базаром біля залізничної станції. Там ще з магнітофонів лунали похабні пісеньки. А базар зайняв навіть частину вулиці. За центром дорога йшла через віадук над прірвою, а потім пролягала через ворота старовинної фортеці. І по тій вулиці їздили маршрутки і автівки. А в доугій частині міста був приватний сектор у лісі. Дійшрв до величезної церкви. Потім пішов назад. По дорозі десь почув стареньку пісню.