Розіграші в метро

Все шось сумно: хостинг вже друний день не працює, друзі не звуть на вилазку, танцювальний сет не виходить зробити. Тож давайте розвеселю відосиком з розігашем у метро. Тим паче, колись були думки зробити щось подібне.

Незрозуміле на фотохостингу io.ua

Щось незрозуміле відбувається на фотохостингу io.ua: не показує знімки — лише прев'юхи. Думав, що це на моєму акаунті якийсь глюк. А виявляється, воно у всіх таке. Спитати ні в кого (точніше, не хочеться звертатись до тех. підтримки). І на головній сторінці нічого не написано. От і шо робить? Чи це тимчасове явище, чи ні? Ну і сумно. Це вже третій фотохостинг, яким користуюсь. І якщо чесно, біготня по різним платформам задовбала.

Скучив за вилазками

Думки вголос.

Після нещодавніх вилазок хочеться ще щось такого, але... за тиждень знову захотілося десь злазити. Ось тільки ніхт цікавого і доступного ні в Києві, ні в найближчому передмісті вже не залишилось. Так що знову ниття. Хоча... якби була дружина, то може б і ніколи було б про це думати. А може навіть і краще було б з ким прогулюватись. Декому щастить знайти кохану людину зі спільними інтересами. Ну, то таке... Мені б хоч когось знайти. Ну а стосовно вилазок, то цікаві місця є лише поза Київською областю. Якщо влітку можна сунутися в дальні пєрді, то зараз холодно, темно. Ще й захворів. Однак все одно не сидиться вдома. А прогулянки по місту — то зовсім не те.

Зашквар народу

Президентську політичну партію "Слуга народу" треба перейменовувати в "Зашквар народу". Блін, електроенергію купляіють у Росії. Зєля хоче прямих перемовин з Путіним (мабуть, він думає, що комік зможе обхитрити КГБшника?). Пенсії сепаратистам.
Порадував хіба шо батл Зеленського і Тимошенко. Юлія Володимирівна його знатно потроллила.

Народна "автошкола"

Відповідь на запитання: чому не вмію керувати машиною.


Заспівана історія України

От ніколи б не подумав, що можна проспівати історію країни. Але "ТНМК" спробували. Вийшло прикольно. А мальований мультфільм-відеокліп який гарний!


Епічний недобуд

Нещодавно з'їздив із товаришем на заброшку, яку давно хотів відвідати. Шлях був довгий, але цікавий.

Об'єкт — недобудована частина оборонного заводу.
Територія з даху адміністративного корпусу. Судячи по деревам, закинули давно.

Навпростець

"Йди навпростець,
Йди навпростець."

Давно не було так соромно. Якби пішов сам, або з подружкою, то пішов би довшою, але цивілізованішою дорогою. А так, напарник вирішив, що через пішохідний міст топати довше, то чому б не скоротити його по мосту, який ближче?
Зекономили кілометр-півтора. І вперше пройшовся по залізничному мосту.

Пародія "Міняю жінку!"

Шикарна пародія на шоу "Міняю жінку!"


Похмуро і темно

Надворі похмуро і темно. Щоб працювати, необхідно вимикати світло. Нічого не пофоткаєш, б мокро, будно і похмуро. Хочеться тільки спати.