Так, я такий!

Спочатку чогось дуже хочеш. Навіть сам пропонуєш. А як до справи — знаходяться причини (іноді навіть об'єктивні), щоб відмовитись від того, що задумав.
До речі, мама теж така. Щось собі планує, а потім в останню мить передумує.
Спонтанність продуктивніша.

Це я до того, що сам обламав омріяну поїздку.

Скоріше б зима

Скоріше б зима. Бо літо вже набридло. Тим паче, зима навряд чи буде сніжною і морозною.
О 19-й було +30 вдома і +31-32 за бортом. По-моєму, це маленько занадто. Під вечір аж стало погано. А оскільки продуктів, з підозрою на зіпсованість, не вживав, то думаю, що стало погано від спеки. А коти ховаються від спеки по закутках.
Синоптики вже чотири дні обіцяли дощі, але щось їх нема. Мабуть і завтра не буде.

Від спеки природа перетворилась на джунглі. Від глобального потепління павуків стає більше. Ще й епідемія — а вірус полюбляє рідини (наприклад, піт).

В сильну спеку не хочеться ні відпочивати, ні працювати. Хочеться затінку.
Нажаль, через спеку довелося перенести поїздку.

Українська дискотека 67

Особливого натхнення не було, однак вирішив зміксувати нову підбірку. Новинок у ній багато.



Мелодія

В одному із відео в якості саундтреку почув інструментальну композицію, яка розчулила. Вирішив нашазамити — і ось.


Щось пісня сподобалась-15

І не лише пісня, а й відеокліп. Танцюючий мужичок з клумаками, реакція пасажирів метро на стриптизерку, шоу на мотоциклі і старий мультик.  bravo



Лимонно-огірковий напій

Лимонно-огірковий газований напій. Хто б міг подумати, що таке існує. Захотілося спробувати.
На смак — лимонад. Аромат огірка ледве відчутний і майже непомітний.
Спрагу втамовує. Барвник натуральний. Єдине незрозуміло, чого у складі відсутній двоокис вуглецю.


В цій серії ще є грейпфрутово-базилікова газованка. Правда, пишуть, що там базиліком і не пахне.

Два президенти

Ви смієтесь з Зеленського, а виявляється, що Трамп нічим не кращий за нашого президента і в геополітиці теж не розбирається — сумнівався, чи не належить Фінляндія Росії shock  і не знав, що у Великобританії є ядерна зброя. А на день початку Другої світової війни у Польщі, замість того, щоб висловити співчуття, привітав поляків.

Книгу Джона Болтона про Трампа я би почитав. А було ще б краще, якби ж хтось написав книгу про "слуг народу" і Зелю.

Називається: пофоткав

Впоравшись зі справами, вирішив прогулятись і пофоткати маршрутки в одному районі. Там я буваю рідко і, на відміну від інших околиць, транспорт не перефотканий вздовж і впоперек. Тим паче, після послаблення карантину туди ще не ходив. Як не як, хоч якесь різноманіття. Так ось, фоткаю собі. Ось тільки забув правило "Жадність фраєра погубить", бо поптався довгенько. Так ось, збирався постояти ще дкілька хвилин і піти як поруч зупиняється автівка, підходить мужик і запитує, що фотографуєш. "Маршрутки". "А на кого працюєш?" "Ні на кого. На себе. Фотографую для себе". Якось не додумався дати посилання на Лукомор'є — там цікава статейка про дослідників громадського транспорту. Попросив, що не фоткав маршрутки з окремого маршруту. Значить, щось там не так.  Чмо російськомовне. Але все одно, 99% місцевих маршруток відфоткано. А 1%, якщо шо, то київські фотографи відфоткають. І радісно від того, що заборонили вмикати музику в маршрутках.

Незрозуміло

Коли надворі +26 +27 за відчуттями, наче всі +32. Незрозуміло.
Коли було 200-300 нових хворих на коронавірус, була самоізоляція, а коли 800-900 — відкривають кафе і ресторани. Щось незрозуміло.
Коли в команді Порошенка були його партнери — це кумівство. А коли у Зеленського вся його свита у владі — це не кумовство. Незрозуміло.