Територіальна громада

У нас таки визначилися з територіальною громадою. Боярка стане центром громади. Правда, територія розтягнулася на захід. І до об'єднання не потрапили села Білогородка, Бобриця і Святопетрівське. При цьому вибір деяких сіл, що потрапили у громаду, дивує — Дзвінкове, Перевіз, Новосілки.

Об'єднання з с. Тарасівка і селищем Нове, Малютинкою та селищем Іванків (зовсім крихітне) виглядає логічним. Біля Забір'я розташований водозабір, тому теж цілком логічне об'єднання.


Уряд відмітився

Прем'єр-міністр не склав залік — програму дій Уряду розкритикували навіть свої, депутати "Слуги народу". Кажуть, що програма схожа на шкільний реферат. rofl  Депутати з партії "Голос" поставлили прем'єр-міністру двійку. Програму дій відправили на доопрацювання. Я ржу! Це зашквар! Коронавірус і намагання видати документ в означені терміни — сумнівні аргументи.

А шо ж на це скажуть прихильники Зеленського?! Вони не хочуть чути критику. Про "Слуг народу" і "Бубочку" або добре, або нічого. smeh

З цікавого: президент пообідав у кафе, тож його мають оштрафувати за порушення карантину. Він і сам не проти, але чи оштрафують?

Сьогодні чекають на виступ Авакова. Чи прийде він до Верховної ради сам? Чи відправлять у відставку? Напевно, ні те, ні друге.

Ниття блогера

Традиційне ниття. Цього разу — блогерське. За весь травень написав лише один фотозвіт, й то — про карантин. Для того, щоб написати одну тему, яка чекає аж з 2014 року, не вистачає матеріалів. Просив на різних форумах, може в кого є — але ніт. Значить, треба самому збирати матеріал. Вилазок ніяких нема. Хоча товариш сам їздив. В пориві злості збирався видалити його з месенджера, але на наступний день подобрішав і передумав. Правда, коли запропонує кудись з'їздити (і будь куди, а там, де я ще не був) невідомо. Так що не впевнений, що цього місяця буде тема для фоторепортажу. Хоча про карантин помаленьку назбирую матеріал.

Ось так. Раніше переживав. А зараз — нема про що писати, то й нема. За півроку подужав лише 11 звітів.

Дивовижна техніка на базі КрАЗу

Дивуюсь різноманітній військовій техніці, яку вигадували в СРСР. Ось, наприклад, вакуумна установка В-63 на шасі вантажівок КрАЗ-219, а потім КрАЗ-257. Це вауумна прибиральна машина для очищення злітно-посадкової смуги аеродрому від пилу, сміття і каміння. Установка мала окремий власний двигун, який обертав дві повітродувки. Сміття втягувалося двома лотками знизу машини. Оснащена двома ємностями (по боках) для пилу об'ємом 700 л.До оснащення входила радіостанція з дальністю прийому до 10 км для зв'язку з диспетчерською.

Як зіпсувати собі настрій

Здавалось би, змирився з самотністю. Причому не лише в особистому плані, але й навіть у спілкуванні. І все б нічого, однак годинник тікає. Так що знову захотілось знайти хоча б когось, з ким би захотілось... для початку, хоча б побалакати. Почитав, що пишуть про Тіндер. Більшість відгуків негативні. Всюди — бізнес, фейкові анкети, приховані проститутки і ті, хто нікого не шукає. Засмутився. Подивився, хто є на іюашечці. Хм, ніхто не зацікавив. На одному сайті анкет від жінок — тисяча. Анкет від хлопців —  дві тисячі. Як же ж так?! В країні жінок більше, ніж чоловіків. Ну, добре, пошукає з тих, що є. Так... смазлива дівчина. Але... шукає дівчину. Абідна! Чомусь вважав, что лесбійки андрогенні і некрасиві. У іншій анкеті дівчина шукає щедрого чоловіка. Ну а шо, правильно — краса вимагає грошей. Ще одна дівчина прямим текстом рекламує секс за гроші. Суцільне розчарування. Це ж якщо мені ніхто не сподобюався, значить і я навряд чи комусь сподобаюсь? Звичайно, крім тих, кому пофіг що, де і з ким. Шо ж, укріплення переконань — це теж непогано. Шкода, що при цьому сам собі настрій зіпсував.

Зміни в місті

Знову фоточки. Ходив по місту, нічого толком не сфоткав, бо похмуро, транспорт брудний. Тому пройшовся далі, ніж зазвичай. І виявилось, що місто змінюється. Добудували заправку. Причому, наче, крутої мережі. В усякому разі, по радіо такі заправки рекламують.
Нова АЗС це добре. Бо у Боярці лише три АЗС. Для такого міста це мало. Так хоч конкуренція буде.


А за "Епіцентром" ще щось будують.

Де брифінги?

Кожен день, зранку, проводили брифінги з міністром Охорони здоров'я і головним санітарним лікарем про епідемію коронавірусу, про кількість нових хворих, із відповідями на запитання. І куди вони поділись? По радіо вже не транслюють. Чи може просто перестали збирати? Мовляв, друге послаблення карантину — які тут ще конференції?

= Українська дискотека 66 =

Свіжий танцювальний мікс. Підібрав треки і скомпілював до купи за пів дня(!). Правда, треки короткі, тому за тривалістю ця підбірка вийшла закороткою. Але у ній аж 5 новинок.



Калюженції

Не знаю, як вас, а мене калюженції і періодичні дощі вже задовбали. Якщо в день відновлення руху маршруток ще змусив себе вийти прогулятись, то зараз — ні. Не прогулявся. І працювати теж не хочеться (бо запланував вихідний).

На вулицях сьогодні знову калюжі.
P.S.: Фотка не сьогоднішня. Але думаю, що в тому місці таке саме озеро.


І шо то виросло?

Мама десь знайшла стручок, висадила з нього насіння — і виросло отаке. А шо воно — невідомо? Має пряний аромат. Гуглив прянощі — але нічого схожого не знайшов.