Мобільний зв'язок: кінець епохи бідності

Мобільний зв'язок: кінець епохи бідності. Ще одна погана звістка. З наступного року підвищується абонплата і додаються послуги які не дуже-то і потрібні. У мене під час карантину навіть навпаки зменшилось спілкування. Не хочеться платити за те, чим не користуюсь. Думаю, може перейти до іншого оператора. Нехай з менш якісним зв'язком.
Lifecell — більш-менш нормальний?

Лише позитивні відгуки

До вчорашнього посту.

Лише позитивні відгуки, бо негативні не люблять. Причому самі ж просять оцінити замовлений товар. Правда, за відгук все одно бонуси зарахували. Диваки!

Треба спробувати написати відгуки без змісту (чисто заради експерименту). 

Бракороби!

Надумалось купити новорічну гірлянду. Ні, у нас є гірлянда, і не одна. Але вони працюють від розетки. А це захотілося на батарейках. Мама: "Купи! Купи!" Ну купив. Виявилось, що не вистачає ліхтарика. Добре, хоч всі світлодіоди є і працюють.
Претензії до магазину нема, це провина виробника. Але осад залишився.

Не знаю, повертати, чи ні? Гарантійний талон не передбачено, та й покупка не надто дорога. Можна і пробачити.


Комп'ютерно-інтернетні заскоки

Вчора не працювала ідентифікація в Google і Youtube. Рознервувався, поки дізнався в чому річ. Але все одно іноді доводиться обхідними шляхами. Так на тобі — якийсь дивний драйвер показав, що старий не працює — ось тобі новий. Навіть не встиг відмовитись. Подивимось.

Два дні напряг через комп — це занадто!

Ще трішки осені

Ще фоточки з прогулянки-вилазки по лісу.

Біля струмка Гівнянка.

Режим дня

Мама виставляє претензії до мого режиму дня. Вона — жайворонок, а я — сова. Ймовірно, це пов'язано з тим, що раніше часто затримувався на роботі і приїздив додому пізно. Плюс — безсоння. Ну і лінь, мабуть, додається. Тим паче, на фрілансі, та ще й в період епідемії. Зранку важко себе змусити щось робити. Ледве пересилюю, щобб зробити зарядку. Після фізичних вправ вже нічого не хочеться. Так що навіть якщо прокидаюсь рано, все одно до роботи доходить в опівдні. Вже звик, що бажання щось робити прокидається ближче до обіду. А під вечір і на ніч вмикаєш режим стаханівця, щоб зробити запланований обсяг роботи. Відповідно, пізно лягаєш спати. Можливо, я б з радістю змінив режим дня, але продуктивність від цього скоротиться. Ось як переконати батьків, що краще залишити, як є?

На вулиці погода

На вулиці погода лайно. Хоч і не виходжу з дому (тому що нема потреби), по новинам і розповідям баті, на дворі суцільна ковзанка. Як же добре, що можна працювати вдома! Хоча й нудно, проте не слизько. Вчора народ ще шастав, а сьогодні людей на вулицях немає. Навіть маршрутки рідше їздять.

Українська дискотека 72

Свіжий мікс україномовної танцювальної музики. Цього разу новинок мало, проте є багато цікавих переходів між треками/піснями.

Як будують тунелі метро

Цікавий і пізнавальний відеорепортаж про будівництво тунелів метро прохідницьким щитом.