Зручні покупки

В нашому містечку відкрили новий пункт видачі замовлень найвідомішого інтернет-магазину. Для Боярки це подія. Правда, щоб не рекламувати, пост з Пейсбуку швидко прибрали. Але я встиг натрапити на новину. Тому вирішив скористатись. Дуже зручно! Не треба замовляти доставку або їхати через пів Києва, щоб купити самовивозом.

Танцювальне

Ремікс від казахcького DJ Imanbek. Подумав, що Saint JHN співає.


Епідемія призупинилась?

Таки шо, епідемія призупинилась? Позаминулого тижня було 14 тис. нових хворих. Минулого тижня — понад 16 тисяч. А цього тижня нового рекорду не буде? Судячи за тенденціями, щотижневий приріст ковідних має бути 2 тисячі. Тож, за логікою, варто було б очікувати на приріст до 18 тис. Однак станом за середу наміряли лише 14,5 тис. Або спеціально малюють менші цифри, щоб виправдати карантин вихідного дня, або менше тестують.

Не менше дивує впровадження карантинних зон. Спочатку було декілька кольорових зон. Потім залишили лише дві. А тепер — одна. Причому незалежно від росту захворюваності і кількості занятих ліжок у лікарнях. От цирк! Карантин вихідного дня впровадили. А тепер визнають, що толку від нього не було. Цирк! Хочуть ввести суворий карантин на новорічні свята (новорічних гулянь не буде, ха-ха!), але новорічні ялинки встановлять. А ще суворий карантин не означатиме скасування пасажирських перевезень (чи може щось не розчув). Цирк!

Антидепресанти

Кожен раз собі кажеш: "Нафіг, нафіг!" Перевіряєш, щоб нічого не підхопити. Але як доведуть до стресу (чи закидають роботою, чи нерви попсують домашні), знову доводиться шукати розраду в антидепресантах. Хоча там мене вже нічим не здивуєш. Ну, майже. Все, що можна було вигадати, вже вигадали. Також звертаєш увагу, що акторки переграють, а звук записують окремо. lol  Як у фільмах: з перших секунд зрозуміло весь сюжет. Нецікаво.

Нажаль, епідемія позбавила інших антидепресантів, а алкоголь я вже декілька років не вживаю. І це дуже хріново. Але з іншого боку, допомагає зняти стрес — і добре.

Хіт цього літа

Почув декілька разів на Країна FM. Не одразу дізнався, хто співає. Але як дізнався нагуглив відеокліп — такий же запальний, як і пісня.dance


Руїни очисних

Жага закинутих краєвидів довела з третьої чи четвертої спроби завела до закинутих очисних, що розташовані глибоко у лісі. Причому перед цим ледве уникнув нападу вівчарки. Але це було у місті. Посеред лісу була інша складність — знайти заброшку. Виявилось, що стежка не доходила до неї а звертала вбік. Звичайно, простіше було піти по просіках — але ж це зайвий кілометраж.

Об'єкт виявився руїнами каналізаційної насосної станції та відстійниками. Незвична заброшка. Не будівля, а споруда. Тому вирішив зробити хай і невеличкий, але окремий фотозвіт. Надодачу ще відзняв відео, яке швиденько змонтажив, щоб до публікації звіту відеоогляд був готовий.

До речі, це заброшка з юності. Дізнався про неї ще 20 років тому!


Підморожені гриби

Гриби у лісі є, незважаючи на морози і сніг. Правда, ці гриби, мабуть, виросли ще до снігу й похолодання.
Сподіваюсь, що допоможете розпізнати гриби.

Підморозило.

Кавер на пісню Білик

П'ятнично-танцювальне.
Черговий кавер на пісню Ірини Білик. І хто б думали заспівав?

Звучить прикольно.


Бойовий кіт

Випускав Мурзіка надвір. Так він спочатку терся об мене, а потім притих і дивився кудись. Я думаю: що таке? І осьо бачу: виходить молодий кіт. Теж чорний, як і Мурзік. Мабуть, його потомство. А Мурзік почав видавати дивні звуки, як весняні коти, тільки без завивання. А потім як побіжить за котиком. Прямо під машини. А пофіг! Не звертає уваги. Сподіваюмсь, що з котиком все добре. Але наш Мурзік величезний. А ще, виявляється, бойовий.

Джип-лімузин

В Румунії президентським автомобілем був... позашляховик. Причому, зроблений на базі серійної моделі (ARO 244). Від неї відрізнявся лише хромованим оформленням, маскотом на капоті і подовженою базою.

Це ж можна було б зробити лімузин з ... А, не можна було. Lanos — малолітражка. А зі Skoda зробити стрейч не дозволили б.


Це ARO 304. Погугліть.
Був іще рестайлінговий ARO 306, який базувався на рестайлінговому ARO 244. Однак при цьому мав нове оформлення передньої частини.