Сайти знайомств

Подивився сайти знайомств. Суцільне розчарування. Лише засмутився. Тим паче, маю досвід користування таким сайтами і рубриками, на яких нікого путнього так і не знайшов. Зрештою, самотніх людей з кожним роком буде все більше. Погано, що іноді нудно на самоті. Знову клятий карантин! Якби не він, знайшов би як себе розважити.

Щось пісня сподобалась-24

Правда, це більше трек, аніж пісня, бо має лише приспів. Але все одно подобається таке звучання.



Гарно, але дуже холодно

Нарешті сніг! Нарешті справжня зима! Як красиво! Але дуже холодно. В принципі, на холод можна було б не зважати, однак люті морози не підходять для безцільного вештання. От якби була якась мета — закинутий об'єкт, або виставка. А так...

Будували і... недобудували

Іще про будівництво. Біля мого будинку наприкінці минулого року почали активно будувати якусь будівлю. За два місяця швидкими темпами зробили котлован, нагнали стіни, але... з цого року будівництво наче зупинилось. Дивує, як швидко будували для того, щоб при високому ступеню готовності зупинити. Не розумію.

Сучасні житлові комплекси: реальність не відповідає рендерам

А ви помітили, що рендери нових житлових комплексів не співпадають із тим, що будують? Намалюють красивіше, а побудують понурий комплекс — з меншим або без озелення, іншої висотності та архітектури, навіть іншого призначення. Конкретні приклади і як це робиться — у відео.


Вітчизняний серіал, за який не соромно

Якщо казати про українські серіали, то зазвичай нас годують або халтурою, або стереотипами і примітивним гумором, або російськістью. Але нещодавно дізнався про ще один вітчизняний серіал, за який не соромно. Його навіть Тайлер Андерсон похвалив, що трапляється рідко. Ну, думаю, треба й собі подивитись. Це - серіал "Козаки. Абсолютно брехлива історія" від телеканалу ICTV. Україномовний. Якісно знятий. Ігровий - сюжет постійно тримає в напрузі і кожна серія закінчується так, що одразу хочеться подивитись наступну. Колоритні персонажі (як зовні, так і за поведінкою). Красиві дівчата. А який акторський склад! Кукуюк, Остап Ступка, Гаврилов, а ще Володимир Кравчук з шоу "Мамахохотала" і навіть Георгій Делієв!

Працював

Робота — найкращі ліки від нудьги. Особливо, якщо прокидається азарт. Завдяки тому, що у грудні прозвітував раніше, було кілька днів у запасі, ще й працював майже без вихідних — тому встановив особистий рекорд. Правда, не знаю наскільки вистачить запалу. Та й чим більше робиш, тим менше роботи залишається. На щастя, дещо додалося в процесі. Звичайно, стомлююсь. Але вихідний день не дуже відрізняється від буднів, тому не дуже-то і відпочинеш. Минулого року 5-го січня була вилазка. А коли буде цього року навіть гадки не маю.

З гумором про 2020-й

Якби ж на початку січня хтось сказав, що 2020-й буде таким, яким вінвидався, то мабуть ніхто б не повірив. "Дизель шоу" на цю тему.



Зустріч 2021 року

Якщо вже першого дня нового року в онлайні (минулого року 1-го січня, по-моєму, відпочивав від компа та інтернету), то чому б не розповісти про новорічну ніч?

Святковий настрій, як не дивно, з'явився. Напевно через радість, що закінчувався 2020-й, бо зазвичай сумно, коли минає черговий рік. Настрій підіймав спілкуванням з батьками, а потім дискотеками на радіо. Новий рік зустрів не один. Навіть трішки drunk , хоча все одно розвезло. Добре, що не відкоркували шампанське.
Послухав звернення президента. Не вразило. Зловив себе на думці, що вітання від президентів ніколи не любив, а брехунів тим паче.
Сусіди поводили себе тихо, хоча було помітно метушню. Та й взагалі якось було тихо. Лише з опівночі бабахкали салюти. Причому було видно лише залпи, а феєрверки — ні, тому що надворі стояв туман. А потім вночі прокинувся від того, що сусіди врубили музику. lol

Смаколики, нажаль, залишили на "потім". Олів'єшка відсунула ікру на другий план. Та ще й вийшло мангове меню.


Святковий настрій потроху вивітрюється. Хочеться або десь погуляти-пофокати (тільки що?), або попрацювати. Офіс відпочиватиме до понеділка, а я рвуся до роботу. Чому? Тому що треба себе чимось зайняти, бо інакше прийде післясвяткова депресія.

Чому пишу про це? Тому що кожна зустріч нового року відрізняється нюансами.

Новорічна дискотека

Новорічний мікс україномовної танцювальної музики з новими і найкращими треками 2020-го, розбавлені старими відомими треками.
Ну а переходи між треками круті.



З Новим роком!