Фотохостинг часто глючить

Сайт io.ua знову глючить. Причому штормить більше місяця. Щотижня злітає. Цього разу знов. Причому, "заднім числом" — тобто, показує збій на вдало завантажених матеріалах.
Що цікаво, це вже 6-й збій за місяць!

Кого навибирали

У нашому місті, за чутками, залишиться той мер, що й був (на цих виборах йшов від партії "За майбутнє"). Так що і будинки в парках збудують, і сміттєсортувальний (чи переробний) завод збудують поблизу  житлового мікрорайону. Мабуть подіяв адмінресурс (на роботі в батька агітували за мера) і/або вкиди на виборах. Хоча можлива ще одна причина — ні з кого вибирати. Правда, кажуть, що депутатів вибрали з інших партій, тож буде протистояння меру. Ну, подивимось.

А щодо того, що не пішов голосувати. Так на дільницях соціальної дистанції ніхто не дотримувався. Та й що вирішили б два голоси?

Промислова модель тролейбуса в 1:43

Випадково дізнався, що нещодавно випустили модельку тролейбуса Skoda 9Tr. Причому у декількох кольорах і аж від двох виробників! Колекціонери масштабних моделек авто раніше не могли і мріяти про таке не могли. Якщо дуже хотілось на полицю модельку тролейбуса — купляли саморобки з полістиролу. А це перша промислова модель такого траліка.

Я б купив. Але я з колекціонувавнням вже зав'язав. Та й не факт, що назбирав би грошей. Коштує таке аж 3 тис. грн.


Осінній ліс

Кілька фоток з осіннього лісу. Поки листя зовсім не опало.

[ Ще фотки... ]

Гриби (продовження)

Після прогулянки в ліс сходив наступного дня, оскільки не взяв фотіка, а смартфон розрядився і помахав ручкою (так би гуляв довше). Подумав, що можна відзняти матеріал для звіту. Взагалі, виходить, що у мене фотозвіти про гриби виходять майже кожні два роки: в 2012-му, в 2016-му писав про збір грибів на дачах (аж у двох частинах), в 2018-му — про збирання грибів у лісі. І ось, у 2020-му.

Цього разу побачив більше грибів. Причому деякі види побачив вперше!
Наприклад, зонтик.

Лише коли прийшов додому, нагуглив, що вони бувають і отруйні різновиди. Але все одно приготували. Трохи з'їв. Живий.
На смак хрусткі, як чіпси. Недарма кажуть, що зонтики смачні.

Гриби

Місцеві заброшки не торкають (тим паче, у місті народу багато шастає), тож сходив до лісу. Думав, там народу мало. Та ніфіга! Повно. Правда, лише чув, що десь неподалік проходили — грибники і сім'я з дитиною. Але не зустрів. uhmylka

А ось грибів багато. Однак траплялись переважно отруйні.

Перші гриби побачив всього лиш в 100 метрах від входу до лісу. Ідентифікувати не вдалось.

Українська дискотека 70

  • 23.10.20, 14:31
Свіжий мікс української танцювальної музики. 4 новинки. І тепер у двох, а не в чотирьох частинах!

Що до чого підключається???

Виявляється, в інтернеті немає опису або внятного опису для чого застосовуються багато шнурів-перехідників чи просто перехідників.З описом не заморочується. Мабуть розраховують на те, що покупці самі знають для чого вони треба. От нафіга на одному кінці шнура роздільні аудіоканали (стерео) і відео RCA на вхід і вихід? Для підключення до двох тєліків? Щоб записувати на відеоплеєр з одного телевізора, а потім відтворювати на іншому?

І таких питань купа. Хоча, з іншого боку, дізнаєшся багато нового.

Неробочий настрій

Чомусь вже котрий тиждень знову неробочий настрій. Хоча це можна пояснити відсутністю дозвілля і подорожей у поєднанні зі зменшенням обсягу робіт. Ще й трапляются фейли. Нещодавно знову трапилось: писав-писав текст, а виявилось, що там вже є опис. Хоча я точно пригадую, що його там не було. Або неуважний, або ще хтось виконує мої завдання. Як за таких умов взяти натхнення?
А може просто перепрацював і треба відпочити?

P.S.: Перевірка текстів на унікальність теж затягується.

Фільм по тєліку

Вчора вперше за хтозна скільки часу подивився телевізор. Влаштував вихідний, бо працювати було влом. Надвечір від нудьги дослідив програму передач на ТБ і, о здивування, знайшов художній фільм "Бамблбі". Оскільки його раніше не показували по телеканалам, вирішив подивитись. Тим паче, в українській озвучці має бути цікавіше, ніж у російській, ще й за гроші.

Кіно відносно нове — 2018 року. Хоча деякі уривки з нього вже бачив на Ютубі. Що сказати... Спін-офф (тобто, передісторія до фільмів "Трансформери"), а це трохи не те, що продовження. Плюс — типово "Амьєріканскій філм": політкорректний, з любовною лінією. Ще й роботів мало (при цьому Бамблбі змінює альтформу аж три рази!), сюжет видається розтягнутим. Та й дивно, як головний персонаж-трансформер вистояв у боях зі зграєю десептиконів. Але треба було подивитись.

А ось що обурило — так це три (якщо не більше) рекламних ролика про "Слуг народу" — і це лише в одному(!) рекламному блоці.

А ви як, дивились "Бамблбі" в кінотеатрі чи на стрімінгових сервісах? І коли востаннє дивились передачі або фільми по тєліку?