Нічим похвалитись

Наприкінці нового року постає питання що писати в підсумковому звіті, багато блогерів вже відзвітувались, а я не знаю, що робити — є про що розповісти, але показувати нічого. Була всього лиш одна подорож. Вилазок аж 8. І найгірше, що намічається перерва аж до весни. А можливо я занадто переймаюсь? Може написати текстовий пост?

Щось пісня сподобалась-23

Ніколи не слухав реп і подібну музику, але гурт "Kalush" зруйнував стереотипи. Нова їхня пісня "Зорі" сподоблась. Ще й відеокліп гарний.
А ще саме цей відеокліп отримав премію "Паляниця" у музичній номінації.


Пранк від Навального

Топ новина цього тижня — пранк від російського опозиціонера Олексія Навального: він подзвонив своєму отруювачу зі спецслужб і вивідав всі подробиці замаху. rofl  Це ж треба так легко розвести чекістів!


Українська дискотека 73

Передноворічна дискотека нової і не дуже нової україномовної танцювальної музики.

Люди радіють снігу

Пішов сніг. І на вулиці побільшало народу. А зараз же робочий день, а куди вони всі? Мабуть прогулюються, радіють зимовій погоді. Може й мені прогулятись?

Мобільний зв'язок: кінець епохи бідності

Мобільний зв'язок: кінець епохи бідності. Ще одна погана звістка. З наступного року підвищується абонплата і додаються послуги які не дуже-то і потрібні. У мене під час карантину навіть навпаки зменшилось спілкування. Не хочеться платити за те, чим не користуюсь. Думаю, може перейти до іншого оператора. Нехай з менш якісним зв'язком.
Lifecell — більш-менш нормальний?

Лише позитивні відгуки

До вчорашнього посту.

Лише позитивні відгуки, бо негативні не люблять. Причому самі ж просять оцінити замовлений товар. Правда, за відгук все одно бонуси зарахували. Диваки!

Треба спробувати написати відгуки без змісту (чисто заради експерименту). 

Бракороби!

Надумалось купити новорічну гірлянду. Ні, у нас є гірлянда, і не одна. Але вони працюють від розетки. А це захотілося на батарейках. Мама: "Купи! Купи!" Ну купив. Виявилось, що не вистачає ліхтарика. Добре, хоч всі світлодіоди є і працюють.
Претензії до магазину нема, це провина виробника. Але осад залишився.

Не знаю, повертати, чи ні? Гарантійний талон не передбачено, та й покупка не надто дорога. Можна і пробачити.


Комп'ютерно-інтернетні заскоки

Вчора не працювала ідентифікація в Google і Youtube. Рознервувався, поки дізнався в чому річ. Але все одно іноді доводиться обхідними шляхами. Так на тобі — якийсь дивний драйвер показав, що старий не працює — ось тобі новий. Навіть не встиг відмовитись. Подивимось.

Два дні напряг через комп — це занадто!