Слава ТікТоку не дає спокою іншим соцмережам

Слава ТікТоку не дає спокою іншим соцмережам. Наприклад, Ютуб створив категорію Youtube Shorts. Я так поглянув, що пропонують. Ну, таке... Про тваринок, якихось російських блогерів, про вичавлювання прищів, якісь танці. Цікавого майже нема. Правда, воно так заманливо, що й самому хочеться щось відзняти. Щось крінжове й я можу вигадати. Але спочатку потренувався би на Інстаграмі. Хоча в кінцевому підсумку, напевно, не наважусь ні на перше, ні на друге. Бо, по-моєму, це тупо вбивання часу.

Прикольний ремікс на давній трек

Прикольний новий ремікс на популярний давній трек. Пригадуєте цю композицію?
Як вам нове звучання?



Розширену версію можна послухати тут: https://freshrecords.ru/gmp3.php?fid=2313460

Не спиться

Чогось не спиться. Думки перед сном? От якраз ні. Правда, є здогадки. Найперше, це відсутність нових подорожей. Друга причина — іноді доводиться засиджуватись за роботою допізна. Сьогодні ще "порадували" глюками на фотохостингу, де розмістив знімки з блогів. Мабуть, щось на серверах. Зараз більш-менш запрацювало. Однак все одно рознервувався.

Звичайно, під ранок все одно засинаю, але то вже не те. Та й спати доводиться ледве не до 9-10 години(!). Ну а найгірше, що майже ніц не сниться. Хоча, коли сниться, такі сни, що не дуже то і радієш.

Може прийняти снодійні ліки? Іншого варіанту як заснути нема.

"На краю села хатина, а до неї так далеко..."

"На краю села хатина, а до неї так далеко..."

Сьогодні нарешті дійшов до закинутої хати лісника. Планував туди сходити ще з минулого року, а вийшло лише зараз. Шлях видався довшим, ніж передбачав. А от заброшка, цілком очікувано, виявилась понурими руїнами. На супутникових знімках видно залишки даху, але по факту — даху нема. Всередину не заходив, бо погода почала псуватись. І ноги стомились.

Як самостійний об'єкт не годиться, оскільки занадто маленький. Але якщо долучити до огляду інших забросів, то підійде.

До речі, навколо мого міста ліквідували аж 2 будинки лісників. До другої хатки йти далі і вона вже розвалена. А ця стоїть.
Можливо, варто повернутись і відзняти відео?

Пішов у зимовій "гумі" (взутті). Ноги гудуть. Давно так не стомлювався.

Пізня осінь у лісі (відеоверсія)

Може комусь буде цікаво — відеоверсія чергової прогулянки по лісу.
Це те саме відео, яке забило системний диск.

Приколи з комп'ютером

Якось примудрився видалити папку. Захотів відкрити, а потім дивлюся — а її нема. Причому навмисно не видаляв: або просто клікнув "Enter", або запхнув у іншу папку. Добре, що можна була скасувати дію, тож папку з файлами відновив.

Другий прикол цього тижня: пішов обідати, приходжу — а комп'ютер не працює. Подумав, материнка накрилася, чи блок живлення. Але потім ввімкнув і комп запрацював. Мабуть, був перепад напруги або тимпачосовий перебій з електрикою — інакше пояснити не можу.

І ще така цікавинка: при монтажі відео комп засрався на 61 ГБ! Тільки замисліться! Правда, готове відео заважило майже на 8ГБ. Можливо цим і пояснюється, що зайнялось багато місця на системному диску?

Радіодиктант

Сьогодні був всеукраїнський радіодиктант. Вирішив спробувати. Вистачило на перші три речення. А потім — не встигав думати і записувати. Ще ж намагаєшся писати розбірливим почерком. Але оскільки є можливість послухати радіо в повторі, все ж дописав диктант. Однак відправляти на перевірку не буду. Не хочу осоромлюватись. Думаю, що з тире точно будуть помилки.
Цікаво, скільки буде помилок?

А ви писали радіодиктант?

Пізня осінь у лісі

Казав собі, що більше не піду в ліс, бо набридло. Але знайшов нові місця — пройшовся від джерела вздовж річки Притварка (а не вздовж автомобільної дороги). По туристичній стежці й справді є мальовничі місця. Та до джерела не навідувався років 4. Так є трішки нових вражень.

Хтось викинув крісло у ліс.

Були і ще інші цікавинки.

Піаніст і роялі (політичне)

Цікаво, "Бубочка" став рекордсменом по заміні міністрів з усіх президентів країни? Можливо, не роялі треба міняти, а піаніста?

Осінні відеозамальовки

Те, що показував у фоторепортажах тепер показую і відео: веломарафон, нові граффіті, гіпермаркети, гриби і осінній ліс.
Звичайно, шепелявість і завалений горизонт є у наявності. Але проїзд електрички — це креативно.