Макарони швидкого приготування-2
- 01.03.23, 14:29
Макарони швидкого приготування, які вперше спробував цьогоріч, здивували мене. А ось їхній смак не дуже сподобався. Звичніші вермішелі і локшини виявились набагато смачнішими. Тому не планував робити продовження огляду. Однак магазини завалені такими продуктами, тож хочеш — не хочеш, все одно би довелося дегустувати. До того ж, власне ці найменування я і збирався скуштувати першопочатково.
Що цікаво, даний різновид макаронних напівфабрикатів представлений лише зарубіжними найменуваннями. За виключенням хіба що вітчизняного "Rollton", який з'явився на ринку наприкінці минулого року і так само раптово зник. Ну а друга особливість полягає у тому, що у макаронних виробах і приправах немає підсилювачів смаку. Плюс ще один фактор — висока ціна.
1. У другій дегустації макаронів швидкого приготування беруть участь
литовські "Just Inn" з грибами, "Just Inn" з соусом карбонара, польські
"Winiary" з соусом карбонара і наш, український, "Rollton" з куркою. У
деяких з них вздулись кришечки, що й змусило прискорити огляд.
Попри упередженість, другою порцією запарюваних спіральок лишився задоволений. Та про все по порядку.
Попри упередженість, другою порцією запарюваних спіральок лишився задоволений. Та про все по порядку.
[ Читати далі ]