Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Макарони швидкого приготування-2

Макарони швидкого приготування, які вперше спробував цьогоріч, здивували мене. А ось їхній смак не дуже сподобався. Звичніші вермішелі і локшини виявились набагато смачнішими. Тому не планував робити продовження огляду. Однак магазини завалені такими продуктами, тож хочеш — не хочеш, все одно би довелося дегустувати. До того ж, власне ці найменування я і збирався скуштувати першопочатково.

Що цікаво, даний різновид макаронних напівфабрикатів представлений лише зарубіжними найменуваннями. За виключенням хіба що вітчизняного "Rollton", який з'явився на ринку наприкінці минулого року і так само раптово зник. Ну а друга особливість полягає у тому, що у макаронних виробах і приправах немає підсилювачів смаку. Плюс ще один фактор — висока ціна.

1. У другій дегустації макаронів швидкого приготування беруть участь литовські "Just Inn" з грибами, "Just Inn" з соусом карбонара, польські "Winiary" з соусом карбонара і наш, український, "Rollton" з куркою. У деяких з них вздулись кришечки, що й змусило прискорити огляд.

Попри упередженість, другою порцією запарюваних спіральок лишився задоволений. Та про все по порядку.

2. Вирішив розпочати з макаронів "Just Inn" з грибами.

3. Напередодні зйомок, вночі, кришечки з фольги чогось вздулись. Тому вирішив не затягувати з дегустацією, хоча залишався чималий термін придатності.

4. Радує, що у складі немає підсилювачів смаку, а є порошок сиру, вершки і гриби. Але вага лише 60 г., тоді як макарони "My Pasta" важать 70г..


5. Склад написаний балтійськими мовами (литовською, латвійською, естонською), що не дивно. Проте порадувала наявність англійської. А ось наліпку з описом українською чомусь не зробили.

6. При розпаковці принюхався: запахло сиром і грибами.

7. Лінія, до якої потрібно заливати окропом.

8. Після залиття окропом вспливли гриби і зелень.

9. Через 5 хвилин макарони заварились.

10. На вигляд дуже апетитно! Не можу намилуватись.

11. Грибні макарони "Just Inn" м'які та пружні. Величезні шматки засушених печериць. Відчувається насичений грибний смак і присмак сиру. Бульйон дуже ароматний, густий, білий. Пахне сиром і грибами. Дуже смачно. Хіба що солі малувато і вага лише 60 г.. Тому оцінив лише на 4.

12. Виглядає апетитно. Смачно. Ароматно. Натурально. Не розумію, чому у відгуках ставлять низькі оцінки.

13. Макарони "Just Inn" зі смаком карбонара.

14. Кришечка задрукована не картинкою з готовою стравою, а описом. Це мінус в оцінці упаковки.

15. І вага аж 55 грам. Зовсім мало:(

16. Неприготовані макарони виглядають майже так, як і попередні. Хіба що не видно грибів. При відкритті пахне вершками, сиром і беконом.

17. Багато зелені. І це круто!

18. Нажаль, у готовому вигляді аромат бекону не відчувається. Пахне лише вершками, сиром і зеленою цибулею. Проте виглядає апетитно.

19. Спіральки, як у макаронів з попереднього смаку, пружні та смачні. Є шматочки бекону і зелень. А ось аромат бекону кудись подівся. Тому оцінив на трійку.

20. Настільки красиво, що зробив знімок ще з одного ракурсу.

21. Як і очікувалось, у карбонари бульйон солонуватий.

22. Особливо на дні (напевно, треба було краще перемішувати)...

23. Макарони "Winiary" з соусом карбонара. Упаковка сподобалась.

24. У них кришечка зроблена, як треба — з приготованими макаронами і великим логотипом.

25. До того ж, наліпили український переклад! Однак розчарували малою вагою – 50 г. Це найменша вага з усіх макаронів швидкого приготування, які я пробував.

26. Легко відкривається навіть однією рукою (поки другою тримаю фотокамеру). При розпакуванні запахло беконом, чого не було у макаронів "Just Inn".

27. Спіральки незвичні: тонкі та видовжені. За малої ваги самих макарон теж мало. Води потрібно на третину, а то й на половину більше, ніж спіральок.

28. На початку запарювання макаронинки ще тверді.

29. Приготована страва виглядає шикарно! Багато густого та ароматного бульйону.

30. Запарені макарони нормальні, на четвірку. А соус – на 5. Він густий, солоний. Пахне беконом, вершками і трохи сиром.

31. Макаронинки і у готовому вигляді довгі та тонкі. Невиразні на смак.

32. Сир таки є! Просто він залишився на дні.

33. Бекону майже не видно. Проте за загальним враженням макарони "Winiary" мені сподобались. Оцінив на 5.

34. Завершують огляд макарони "Rollton" з куркою (70 г.). Вони є єдиними українськими макаронами швидкого приготування. Судячи з усього, призначались для експорту, оскільки раніше не було у продажу. Або новинка.

35. Оформлення кришечки мінімалістичне, але непогане.

36. На відміну від попередніх макаронів, намальована інструкція з приготування.

37. Всередині упаковки з макаронами "Rollton". Спіральки видовжені та тоненькі, як і у польської "Winiary".

38. Внутрішню сторону стакану постарались оригінально оздобити. Я вже думав, що не буде лінії, до якої потрібно заливати водою. Проте вона присутня.

39. Коли додаєш окропу різні макарони виглядають більш-менш однаково. Хоча у цих плаває дуже мало зелені.

40. Ну, ось! Тепер готово! Спіральки нестандартного вигляду.

41. З'явився аромат вареної курки і курки карі. Є соєвий текстурат (імітатор м'яса), багато моркви.

42. На смак посередні. Тому оцінив на 3 бали.

І, поки не забув, — з осені минулого року "Rollton" пішов з українського ринку. На заводі, де виготовляли вермішелі, локшини та макарони під цією маркою, з незрозумілих причин змінився власник, тож тепер там будуть випускати іншу марку макаронних виробів. Можливо, це якось пов'язано з тим, що "Ролтон" залишився на росії?

Що у підсумку? Макарони швидкого приготування є достатньо новим продуктом на вітчизняному ринку. Основна їхня перевага — натуральність та мінімальна кількість солі. Багато смаків містять сир, тому аромати і смак у них схожі. Плюс — зручна упаковка і не потрібно окремо додавати приправи — все змішано. Ще можна зазначити високу ціну. Але враховуючи натуральні інгредієнти не потрібно дивуватись. За бажання, у магазинах можна знайти їх зі знижками.

Хотілося б порівняти зі звичайними макаронами, які потрібно варити, однак на момент зйомок не було відкритої пачки. Можливо, залишу це на наступний раз.

2

Останні статті

Коментарі