Українська дискотека 28

Поки ще є можливість змонтувати танцювальний сет, зробив. Багато музичних новинок, намагався не повторюватись. Класні переходи між піснями.

  Слухати

 

 

П'ятниця, ще й 13те

А сьогодні п'ятниця. Ще й 13те. Надодачу — повнолуння (чи це вже я сам вигадав). На підробітку вже четвертий день тиша. Скільки ж це співробітниці дають роботи. що не встигає впоратись? Нехай наймають додаткових працівників.

Подзвонив по цікавій вакансії — с***ко, дуже далеко. До речі, не вперше натрапляю на підходящі вакансії в тому районі — хоч переїжджай.
А так, не менше 2х годин туди + стільки ж назад. І більше тисячі на проїзд. Сказали при запропонованій зарплаті навряд чи вас це влаштує. Особливо, враховуючи завтрашнє подорожчання "Все по 8" — метро, трамвай, тролейбус, автобус, фунікулер.

Подорожчання транспорту можна винести в окрему новину. Транспортники чомусь забули, що основні користувачі комунального транспорту якраз небагаті люди: пільговики, пенсіонери, кур'єри, робітники, студенти. Сумніваюся, що їхній бюджет зростає.

Нова Вінда запарила оновленнями і перезавантаженнями. Ще й настійливо просить зареєструватись. Треба подружку розкручувати на дистрибутив Linux Mint.

Повернення з відпустки

Співробітниця з офісу вийшла з відпустки, але роботою і не пахне. В принципі, це очікувано - спочатку буде розгрібати завали за два з хвостиком тижня, а вже потім буде давати завдання. Питання тільки в тому, скільки буде заклопотана своїми справами? Бо цей місяць і так вийде коротким.

Є, звичайно, версія, що за декілька місяців виконав чималий шмат роботи. 2/3 товарів заповнив. Але ще повинен залишитися запас завдань.

Я вже почав придивлятись до нових вакансій. Навіть пощастило знайти посаду контент-менеджера без обов'язків адміністрування і SEO (правда, і зарплата менша). Однак робота в офісі - а хто його знає, де він розташований, і скільки часу, грошей і нервів витребує поїздка на роботу. Так що поки почекаю. Сподіваюсь, співробітниця в офісі швидко роздуплиться.

Новий комп

Нарешті... вчора зібрали комп'ютер.

Якщо цікаво, яка конфігурація збірки:
Проц. Core i3-7100,
Материнка MSI B250M
Карта пам'яті SSD Kingston A1000
Оперативка Kingston 8ГБ
Вінчестер SeaGate 2ТБ
Відеокарти нема - вбудована.

Літає швидко. Запускається/вимикається за секунду. І майже беззвучний.

Хоча є одне "але"... Вентилятор не поставили. По-перше, комп'ютерник сказав, що це не критично. По-друге, для охолодження корпусу не підійшов, бо потрібен меншого діаметру. А ставити на видув нема сенсу, бо буде видувати в підлогу і до плат далеко.

Мультсеріал "Сімпсони"-2

Збирання компа щось відтягується. Ну, значить можна подивитись мультики.
Здається, про "Сімпсонів" вже писав. Але от ця серія про... покемонів мене здивувавла.


Засмучення

Докупив комплектуючі для компа. Ледве допер. І вже вдома помітив, що нема чеку. Як так вийшло? Можливо, розгубився, зрозумівши що донести вантаж буде незручно.

Друге — в місті повідміняли декілька зупинок. Правда, мені все одно, що так що інакше топати пішки. Тут обурює сам факт — в одну сторону зупинка є, в зворотню нема.

Українська дискотека 27

Поки був підходящий настрій зробив черговий дискотечний сет української музики.

Слухати

01. Alyosha - Текіла  | 2018
02. Ivan Navi - Казково  | 2018
03. Mirami - Інстинктивно  | 2017
04. Тартак & Діана Попова - Ти подумай (Flashtronica & FDR remix)  | 2011
05. Bakun - Омана | 2018
06. Kuptsova - Вітрильник (MalYar & Beat Boy remix)  | 2018 new
07. Constantine - Місто (Boosin remix)  | 2018
08. [O] - Мушечки (Forlen remix) | 2017
09. Воплі Відоплясова - Танці (Lad Idolf & Sergey Chorniy club mix) |
10. Panchyshyn - Дівчина (DJ Julik remix) | 2018 new
11. Jamala & Dakha-Brakha - Заманили (iPunkz & Gonibez version)  | 2016
12. LYUBIMOV - Я так хочу (Harland Kasten remix)  | 2018
13. Lama - Світло і тінь (Jalsomino remix)  | 2017
14. Midnight Daddies feat. Olya Gram - Шукала | 2017
15. Друга ріка - Секрет (Bakun remix) | 2018
16. DJ JEDY feat. Олеся Май - Клей (Скрябін cover)  | 2015 -
17. KAZKA - Дива (Dima deep remix)  | 2018 new
18. Van Gog - Лайкай | 2018 new

Куренівський парк

Треба було декілька годин перечекати, тож вирішив пройтися.
Хоча хмари були зловіщі.


Йшов куди дивились очі. З прицілом, щоб було де перечекати дощ. Так дійшов до Куренівського парку, який вважав нудним.
[ Читати далі ]

Складний вибір

Як непросто вибрати комп'ютер. І ще складніше підібрати сумісні компоненти. Причому не які попало. Хоча, подивився відгуки, що не вибери — на все скаржаться. А знайти те, що хочеш іноді нереально. От цікаво, чи є десь у продажу корпус системника з чотирма USB-портами (2 під USB 2.0, 2 під USB 3.0/3.1)? Ну і ціни... Ціни просто жах! Бюджет перевалив за очікуваний. А ще ж оплата складання. Хіба що конфігурація краща, ніж в готовому комп'ютері. Так що все одно виходить економія.

Ще й складання відкладається. Не дочекаюсь, коли буде готовий новий комп.

Хоча запитань не меншає. Сказали, що одночасно ставити ставити Вінду і Лінукс невимправдано, бо Вінда може не запуститись. Але все-таки є бажання спробувати Linux Mint. Що порадите з цього приводу? Просто я хочу, щоб перехід з однієї операційки на іншу відбувся поступово, бо одразу перевчитись буде тяжко.

Замість концерту

Вчора несподівано дізнався, що вже розпочався музичний фестиваль «Atlas Weekend». Я то думав, що він стартує 4 липня, а виявилось, що перший, безкоштовний, день не враховується. Тож, поки ще був час (концерти розпочинались ввечері) запропонував подружці з'їздити на фестиваль. А перед цим полазити по новій заброшці, поки туди можна залізти.
Але вийшло все не так.

Оскільки на концерт дозволено користуватись лише смртфонами і фотоапаратами-"мильницями", то гарний фотік не взяв з собою. А дарма: знав би, що до концерту не доїдемо — взяв би нормальну техніку. В результаті частина фоток на смарку. Ну, будемо задовольнятись, чим є.

Отже, полізли в першу заброшку.
Надпис просто милує. Ну звичайно, не будемо грюкати дверима. Нащо ж себе виказувати?


[ Ще фотки... ]