Ні роботи, ні відпочинку

Весь день просидів в очікуванні роботи, в той час як товариш сам пішов у похід. Думав, що краще попрацюю, ніж витрачу будній день на відпочинок. Абідна! Ще й похід треба буде самому організовувати, бо навряд чи хтось захоче приєднатись.

Що про вас знає інтернет

А ви знаєте, що про вас знає інтернет. Точніше, що знає інтернет про ваш бложик.

Доволі часто, шукаючи потрібну інформацію, натикаєшся на свої дописи в блогах. Причому індексується пошуковиками дивно. Наприклад, в ЖЖ переважно видає посилання на російськомовні дописи в спільнотах. При тому, що пости зі свого блогу може видати і на 2й сторінці. Дивно, що іноді показує не те, що шукаєш. Зі свіженького: натикався на свій блог, шукаючи фотки Коростенського укріпрайону. При тому що я про нього не робив пост. Ну, можливо, десь згадував. Цікаво, що LiveJournal індексується, а дописи з Dreamwidth - ні. Чому? Там же реклами нема. Немає і "свистілок-перділок".

Шукав музику. А пошуковик, як назло, видає i.ua'шні дописи про пісні і дискотеки. Причому виставляє в топ! Таке враження, що сайти з музикою індексується гірше, ніж юашечка. Хоч бери та й видаляй.

Український фотохостинг

В зв'язку із блокуванням в Україні, а потім і закриттям ЯндексФоток жалілися що немає вітчизняного сервісу. Так от, виявивши, що Imgur скурвився, почав шукати альтернативи і знайшов український фотохостинг PicUA http://picua.org/ Пишуть, що халявно. Можна навіть без реєстрації. Можете спробувати. Тільки не навалюйтесь гуртом. Тим паче, що комп відреагував скануванням на віруси. Ну, може воно і не від того сайту.

А завтра буде ще один допис про інтернет.

P.S.: Таки підміняють фото. Весело)
Не раджу користуватись.

Поганий приклад

Перехрестя. Батько з сином молодшого шкільного віку переходять дорогу на червоний сигнал світлофора. Хлопчик запитує: "А чого переходимо на червоне світло?" Батько знаєте, що відповів? "Ну, я більше так не буду". Одразу, знаєте-с, замислився, що і нас навчали одному, а робили все по-іншому. І на роботі теж так: купа інструкцій і норми техніки безпеки — а на практиці роблять як простіше і плювати на безпечність. Це я до того, що не треба подавати поганий приклад. Я в цьому плані спокійний. В тому сенсі, що не подаю поганий приклад тому що нікому передавати)

Пояс вірності - вигадка

  • 30.07.18, 16:58
Про це мав би написати хтось інший, хто пише на тему сексу, але сумніваюсь, що напишуть. А тема-то яка!
Вчора по радіо розповідали, що пояс вірності - це вигадка, оскільки сам предмет в розкопках не знаходили, а згадки були лише в літературі. Скоріш за все, "пояс вірності" - це метафоричний, образний, вислів. А міф про пояс вірності вигадали для того, щоб романтизувати середньовіччя.

Ще зазначили, що жінки навряд чи б могли носити залізні труси.

Підземелля ДОТу

Збирався полазити по ДОТу з новим знайомим, але через дощі вилазка перенеслась на невизначений термін. Тому поки є час і бажання, з'їздив сам. Ну і самі розумієте, не міг пропустити перший бездощовий день.

Вирішив продовжити дослідження ДОТів Київського укріпрайону. І найсприятливішим для вилазки визначив ДОТ №179. Сам ДОТ доступний для відвідання. До того ж, чималенький за розмірами. Благо, їхати недалеко і недорого. Тільки здивувався, чому проїзд назад обійшовся дешевше на гривню. Мабуть водій подумав, що буду виходити на трасі, а не в селі.

1. Одна річ — проїжджати повз на автівці або маршрутці — і зовсім інші відчуття: пройтися пішки. Краєвиди ті самі, але сприйняття інше.
Орієнтир одразу біля зупинки — не заблукаєш.


Далі — декілька знімків. Повний звіт в ЖЖ і на Дрімі напишу згодом, а посилання скину в цей блог.

Іграшковий світ

Машинки, як справжні! Ще й їздять!

Незвичний Москвич-408

Незвичний "Москвич-408". А незвичний тому, що в кузові 412ИЭ. Хоча насправді, голдовна відмінність не у зовнішньому вигляді, а у двигуні і коробці передач.

Українська дискотека 30

Чергова танцювальна підбірка.


  01. Ірина Білик - Не ховай очей | 2018
  02. Soulman - Одноразова любов (Micheletto Remix) | 2018
  03. Kira Mazur - Я би (Midnight Daddies Remix) | 2017
  04. VSE PRO - Падай (Geonozis Future house mix 2018) | 2018 new
  05. Bakun - Просто танцюй | 2017
  06. Анна Добриднєва - Між нами (Dima Positive Remix) | 2018
  07. Discomania & Uno Kaya feat. Stacey M - Тримай (Х.Соловій cover) | 2017
  08. PATSYKI Z FRANEKA - Boom! Boom! (Степ cover) | 2017
  09. Dilemma - Тілом тряси (The Faino Official Remix) | 2018
  10. Nastasiia - Крила (DVblex Remix) | 2018 new
  11. BRO - Адреналін (YampolSky Remix) | 2018
  12. TAYANNA - Шкода (The Faino & Get Better Remix) | 2017
  13. Ivan Navi - Це вона (Зірка) | 2018 new
  14. Van Gog - Лайкай | 2018
  15. DJ Profi & Vita - Хочу на море | 2017 -
  16. Eromin - Наш час | 2018
  17. Захар - Доктора дай | 2018 new

Ремікси KAZKA - Плакала

Який з реміксів на пісню "Плакала" більше подобається?






0%, 0 голосів

60%, 3 голоси

40%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.