Сільськогосподарська виставка (частина 2)

Продовження огляду сільськогосподарської виставки "АГРО-2018".

Виставка АГРО-2018-2

[ Читати далі ]

Сільськогосподарська виставка (частина 1)

Давайте буду й тут публікувати звіти? Щоправда, для мене це зайвий клопіт. Однак в ЖЖ і на Дрімі затишшя — наче всі вимерли. А тут хоч якась двіжуха є.

Виставка АГРО-2018

З'їздив на сільськогосподарську виставку "АГРО-2018". По-перше, вона безкоштовна. По-друге, мій улюблений ВДНГ. І по-третє, давно ніде не прогулювався. А на сільськогосподарській виставці взагалі не бував.

Виставка вийшла величезною і різноплановою: від тракторів і комбайнів до плугів і обприскувачів; від вантажівок до грейдерів; тваринництво, насіння, продукти. Мене ж, серед усього цього різноманіття, найбільш цікавили українські трактори і вантажні автомобілі КрАЗ.
[ Читати далі ]

Льодовий стадіон вже "тю-тю"

Найепічніший недобуд столиці — льодовий стадіон — обгородили новим парканом і навезли кранів. Так що тепер його можна викреслювати. Звичайно, з практичної точки зору, від того, чи той абандон простоював, чи його почали розбирати, мені ні холодно, ні спекотно — все одно я б туди не пробрався. Але все одно неприємна звістка. Так би була гвіпотетична ймовірність відвідати. А на будмайданчик напевно не пустять.

До речі, про заброшки. Шось знайомі сталкери "залягли на дно". Мабуть гроші заробляють. І як назло, нові знайомі не знаходяться. А ну і похрін! Теж знайду справи поважливіше.

Заманлива пропозиція: ризикнути, чи ні?

Накльовується подорож. Блог-тур в файне місто Тернопіль. Правда, це тільки якщо пощастить і виберуть (вибрали лише одного разу) — бо конкуренція чимала. Однак пропозиція заманлива: екскурсія по пивзаводу, сплав по річці. І це в режимі "ол-інклюзив". Тобто, "на шару". Треба тільки доїхати за власний рахунок. Подивився ціни: біля 400 гривень в одну сторону за купейне місце. Начебто, недорого. Та тільки місць може не вистачити.

Хоча є друге "але": як купити квитки на потяг, якщо вони розкуплені наперед. Спеціально дивився: в одному поїзді на дату поїздки залишилось лише декілька місць. І не факт, що найкращих. Коли будуть відомі результати вибору, купляти квитки буде пізно. Тоді залишиться єдиний варіант — маршрутка. А маршрутки напевно дорожчі і небезпечніші.

Купляти квитки завчасно — не варіант (а якщо не пройду відбір?).
От як ви б поступили?


82%, 9 голосів

18%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Метелики

Здається, позавчора по ТСН показували, що в Києві нашестя оранжевих метеликів. Долетіли і до столичного передмістя. Хоча вони пруткі. Можна відзняти лише коли сідають. Однак під час прогулянки двох сфоткав!

Що цікаво, їх справді багато. Хоча скупчення помітив лише в декількох місцях.



По-моєму, досить поширене пофарбування метеликів. Бо схожих бачив і раніше. Щоправда, не в такій кількості і не виключено, що то були інших видів.

Запальний літній хіт

Якщо вже завів розмову про уроки музики, пропоную продовжити музичну тему.От ви вже чули літній хіт від Дана Балана?
Ні, який там Діма Білан?! Це Dan Balan.


Дівка, як дошка:) або Спогади з уроків музики

"Спо-о-г-ади...
Як без вас я жив?" (із пісні)

Пригадалися давні шкільні роки. На уроці музики, в молодших класах, вивчали пісню. Записували з голосу, тому що почулося, те й записав. А пісеньку вивчали з навою "Дівка Явдошка". Я такого імені не знав. От якби було б "Дівчина Євдокія", то здогадався , що це таке старовинне ім'я. А "Явдошка" — ну що це таке? Почулося: "Дівка, як дошка". smeh А хіба таке можливо? Ну, може це дієта така, що схудла і стала пласкою, як дошка. rofl Вдома батьки сміялися з такої інтерпретації. А весь зошит у виправленнях.

Друга історія про спів під фонограмму. Як роблять сучасні артисти — відкривають рота і роблять вигляд, наче співають. Не знаю чому — або соромився, або не хотів витрачати даремно сили, вирішив "розчинитися у натовпі" однокласників. Стою, всі співають. Хоча, як всі?! Хулігани-розбишаки замість слів пісні співають шо по пало. А я мовчки відкриваю рота. І тут знайшлася добра дівчина — "попалила". Довелося "а-а-а!" співати.

І ще декілька спогадів. Іноді, дуже зрідка, вчителька діставала патефон і старі платівки. А сама кудись ходила. Хуліган-розбишака не міг всидіти на місці (це був не я. В дитинстві був слухняним хлопцем) став крутити платівку туди-сюди. Виходило, як ді-джей на дискотеці. Треба було тільки вчасно зупинитись, до того як повернеться вчителька. Вона потім дивувалась, чому ми всі регочемо.

А у вас які спогади з музики?

Фотка з дачі

Гарні краєвиди можна знайти і серед буденності. Наприклад, захід сонця на дачі.
Хоча, після сходу нежить і ангіна гарантовані)


Після поїздки на дачу

Після поїздки на дачу привожу з собою нежить та запалення горла. Це або дача не відпускає. Або акліматизація. Цікаво, що це відбувається в день від'їзду.  От напередодні вранці було дуже холодно. Може в цьому річ? А може протяги в машині.

Сучасна вантажівка

Сучасна вантажівка — як дім на колесах. Стільки наворотів. Радянські водії про таке навіть і мріяти не могли.