Прогулянка по Великій Васильківській

Зараз рідко не тільки подорожую, а й прогулююсь. Тому влаштував прогулянку з новим знайомим. Хоча, як завжди, в останню мить знайшлися причини щоб не поїхати — але не часто відгукуються на пошук друзів. Так що відмовлятись не став.

Де прогулятись? Бо Київ я обійшов і об'їздив майже весь.
Ну, нехай це буде Велика Васильківська. Не скажу, що це найулюбленіше місце. Але, як мінімум, не забоянив (тобто, не дуже часто там буваю). І без асоціацій і спогадів (що теж важливо).

Ну а оскільки я блогер, то прогулюватися просто так було би нелогічно. Тому по ходу трішки назнімав.
Нафоткав небагато. Можливо пізніше дозніму. Але оскільки на і.юа фоторепортажів мало, то опублікую тут.

Початок прогулянки — сквер Заньковецької.
Фонтан чомусь не працює. Хоча це центр столиці.

[ Ще фотки... ]

Декоративна шовковиця

Виявляється, в Києві для озеленення використовуть і шовковицю. Навіть і подумати не міг, що для озеленення можуть використовувати фруктово-ягідні дерева (калину не беру до уваги).


[ Ще фотки... ]

Консультанти

Вирішив поцікавитись які компи продають і по чим. Заходжу в магазин. А там покупців нема зовсім. Лише охоронець нудьгує біля рамок-сканерів. Посеред торгових рядів тільки продавці-консультанти. Ще б поблукав в пошуках потрібного відділу, то пристали б із запитаннями, а так випередив - сам запитав:)

Поки консультант розповідав, навколо з'явилися інші консультанти-зіваки, які напевно захоплено споглядали як їхній колега схиляє потенційного покупця витратити гроші. Дорого одразу розплатитись не можете - купіть в кредит. 0%. Ага, аякже! Тільки вийде дорожче. А в ціну входить все? Ні, те то й те не входить у комплект і треба докупляти окремо. Ось те також треба купляти. Так нічого у них не купив. І бажання щось купляти пропало.
Пішов звідти із запитанням: що вони там заробляють, якщо покупців нема?

Водій маршрутки професійного рівня:)

По яким вулицям їздять італійські маршрутки:)

Panchyshyn ремікс

Офігенний ремікс на пісню "Дивчина" гурту PANCHYSHYN.


Вибори наближаються

Про політику пишу дуже рідко. Але тут не втримався. Вибори наближаються. Це помітно не лише по телевізійній рекламі, а й по листівкам. Якщо політики вищого ранку засипають гаслами і обіцянками, то чиновники понижче вихваляються здобутками. Ось, наприклад, депутат районної ради прозвітував про здобутки в благоустрої і ремонті міста. Причому приписав собі все гарне, що змінило місто: нові дитячі майданчики, спортивний майданчик, ремонт навчальних закладів, мощення тротуарів плиткою, асфальтування вулиць і ще багато чого.

Але якщо стільки всього зробив депутат районної ради, то що повинен був зробити мер міста? Після того, як депутат перерахував всі покращення в місті, чим тепер вихвалятись меру? rofl

Залишив би якісь перемоги іншим чиновникам. Буде смішно, якщо різні можновладці різного рівня будуть вихвалятися одним і тим же.

Як думаєте, які заслуги припише собі мер?

Польові квіти

Під час вилазки на закинуту насосну станцію забралися на кручу, з якої відкривається красива панорама Дніпра і заброшки. Але мова не про те - на горі ростуть такі гарні квіти. Поки що не вигадав в який фоторепортаж їх впихнути (підказуйте назву і тему в коментарях), тому показую тут.


Може, так і назву: "Польові квіти". Або не обмежуватись дикорослими і польовими (можливо і в лісі квітнуть) і назвати: "Літні квіти"? Звучить нейтрально.
[ Читати далі ]

So long

Свіженька зарубіжна музичка. Часто крутять по радіо.


Вилазка на тлінний недобуд

Коротенький огляд сталку. Розшиерна версія буде в ЖЖ і на Дрімі, а тут коротенько.
І ще: вибачайте за водяні знаки на фото. Просто інформації і фотографій з того місця мало, тому убезпечую від копірайтерів.


Незвичайна заброшка

Часто буває, що сама вилазка виявляється набагато цікавішою, ніж сам об'єкт. Хоча і закинута територія з досить цікавою історією.
У 1980х на березі Дніпра збудували водозабір на насосну станцію, яка б мала забезпечити водою Білу Церкву і Умань. Для транспортування води збудували 80 і 120-кілометрові водогони. Насосну станцію і водогін мали здати в експлуатацію, однак після аварії на ЧАЕС, білоцерківці відмовились від дніпровської води. Ось такий епічний і грандіозний проект.
Зараз станція закинута і поступово розбирається на будівельні матеріали. А в 2017му там виявили несанкціоноване сміттєзвалище. Що там в 2018му я не знав, тому їхав у "невідомість".

Хрін доїдеш!

Поїздка видалась складною. Недарма з першої спроби пару років тому так і не доїхали до того недобуду. Дізнався на автостанції, що маршруток до Ржищєва нема (у них кінцева, наскільки я знаю в іншому місці. А чому не заїжджають на автостанцію — фіг знає). Є тільки до Каніва. А в канівську маршрутку, ясне діло, не влізли. Поїхав з подружкою до Українки. Там стали чекати маршрутку до села. Але до ближнього передмістя маршрутки не було, бо обламалась. А на заміну іншої машини не дали. Друга, дальня маршрутка забилася так, що теж не влізли. Тоді пішли пішки, сподіваючись, що по дорозі зустрінемо маршрутку на підміну відміненого рейсу.

Дійшли до краю Українки. На зупинці зібрався народ. І точно, через пару хвилин під'їхали маршрутки.

[ Захоплююча подорож... ]

Українська дискотека 26

Найшло натхнення до дискотеки, тож тримайте. Аж 18 треків.
Новинок мало, проте це компенсується класними переходами.

 Слухати

Трелист (якщо цікаво які треки і пісні звучать):

 
01. Kira Mazur - Я би (Midnight Daddies remix)  | 2017
  02. BRO - Адреналін (YampolSky remix)  | 2018
  03. Марія Яремчук - Ти в мені є (The Faino remix)  | 2017
  04. ZEFEAR - Спогади  | 2017
  05. СКАЙ - Крайнеба (Xsonatix & Dima Positive remix)  | 2014
  06. Lama - Світло і тінь (Jalsomino remix)  | 2017 -
  07. Воплі Відоплясова - Танці (Lad Idorf & Sergey Chorniy club mix)  |
  08. Ruzhinsky & Jurgen Frees feat. Edny - Надможливості  | 2018
  09. Артем Пивоваров - Моя ніч (Shnaps remix)  | 2017
  10. E.K.A. feat. Sheemy - Хімія (iPunkz & Gonibez remix) | 2017
  11. LYBIMOV - Відчуй любов (MalYar & BeatBoy remix)  | 2017
  12. Lumiere - Небо в тобі (Fatan & Forlen mashup)  | 2016
  13. Sonya Kay - Понад плаєм  | 2017
  14. Bakun - Омана  | 2018 New
  15. Тартак & Діана Попова - Ти подумай (Flashtronica & FDR remix)  | 2011 -
  16. YampolSky feat. Hawx - Відпусти мене | 2017
  17. Alyosha - Текіла  | 2018
  18. Ivan Navi - Казково | 2018