Гарна китайська автівка

Хотів тест-драйв нового кросоверу Chery Tiggo 4. Почув по радіо, нахвалювали. І от дочекався! Сподіваюсь, що і моє прохання сприяло появі даного тест-драйву.
По-моєму, на вигляд непогано. Та й тестом задоволені.
Ззовні виглядає класно. Та й мультимедіа сучасна і крута.

Раніше була предвзятість до китайського автопрому, а зараз ні. Китайці ще всіх переженуть. Навіть в "Top Gear" казали, що китайські автомобілі вдосконалюють.


Ломка

Ломка. Хочеться вже кудись поїхати на закинуті заводи, установи і т.д.. Як назло, друзі "морозяться". А нові не знаходяться.
В принципі, можна й самому. Але по таким місцям краще прогулюватись у компанії.

Якби ж цікавився чимось іншим, наприклад музеями, виставками, було б простіше. А от невідвіданих заброшок, та ще й цікавих, в окрузі все менше і менше.

Знову вибори без вибору?

Не люблю писати про політику. Вважаю, що диванних політологів і без мене вистачає. Та про грядущі вибори точиться стільки розмов, що важко втриматись від власних роздумів. Але оскільки я не експерт, то уникатиму прізвищ кандидатів. Думаю, ви й так зрозумієте про кого йтиме мова.

Схоже, на президентських виборах нас очікує величезний вибір. Вже на цей час зареєстровано 20 кандидатів у президенти, а кажуть, що бажаючих буде 40, а то й взагалі 50(!). Величезний вибір?! Ось тільки вибирати знову нема з кого. Начебто, серед такої кількості претендентів можна знайти достойного. Але у кожного є грішки.

Нинішній президент відзначився дипломатичністю у міжнародній політиці, сприяв визнанню автокефалії (самостійності) Української православної церкви, домовився про безвізовий режим з ЄС, реформи. Однак імітує боротьбу з корупцією, піариться "гастрольним туром" Томосу, просував на керівні посади "своїх" людей (чого тільки варта Гонтарєва), підозрювався в зв'язках з офшорними фірмами.

Які здобутки у Юльки взагалі незрозуміло. Хіба що, обіцянки знизити ціну на газ. Проте вона  відзначилася підписанням невигідного газового контракту з Росією, завірянням що світова економічна криза в 2008му році не зачепить країну, дивовижним "зціленням" після звільнення з колонії (пересувалась на колясці, а потім встала на підбори), підозрами в зв'язках з Росією. Також можна додати відсутність чіткої передвиборчої програми (під час агітації гасла дуже часто змінюються. Кажуть, що вже не обіцяє вдвічі дешевший газ).

В передвиборчі лідери вибився комік. Ну а шо - в політиці не заплямований, тому є аванс довіри. Ще й успішний бізнесмен і талановита людина. Однак погана реакція на провокаційні питання журналістів, відсутність передвиборчої програми, підозри у зв'язках з олігархом Коломойським, бажання шукати компроміс з Росією зіпсували його передвиборчий імідж. А ще деякі закидують, що відсутність політичного досвіду заважатиме керувати країною. І розповідають, що він навряд чи буде таким, як його кіно персонаж - вчитель історії.

Радикальний кандидат красиво говорить. Однак, на відміну від інших популістів, пропонує шляхи вирішення економічних питань. Скептики закидають, мовляв, задуми гарні, але навряд чи вони поліпшать добробут пересічних громадян. В мінус - багато "джинси" (рекламних новин) у пресі, мельтешіння на каналі олігарха Ахметича. Також пригадую, давно, був скандал з виявленням за ним гектарів землі під Києвом.

Регіональний нафтогазовий опозиціонер опинився в лідерах за рахунок підтримки проросійських виборців, яким пофіг на  нафтогазові вишки по завищеним цінам і на проросійські погляди.

Інші кандидати не потрапляють до прохідного бар'єру. Політологи розповідають, що багато кандидатів спеціально реєструються для відбирання голосів у головних кандидатів, для збільшення представлення у виборчих комісіях основних кандидатів (це коли від однієї політичної сили виставляється декілька завідомо непрохідних претендентів) і для піару на парламентських виборах, які теж очікуються в цьому році.

І ось до чого веду: як ви ввжаєте, є достойні кандидати в президенти, чи "вони всі однакові"?

Газзбути невиправні

Газзбути невиправні. Ходили наприкінці минулого року розбиратись і от знову — в платіжках аванс, дорахування по коеффіцієнтам, вигадані борги. Чи є на них якась управа?!

Українська дискотека 44

Новий танцювальний сет. Цього разу навіть перестарався, бо музичний марафон вийшов більше ніж на годину.  В цьому міксі — 2 старих пісні в інших версіях (Navi з відомим хітом "Такі молоді", але тепер в реміксі, і  Kishe & Osadchuk в іншому реміксі на пісню  "Один день").
А також круті 4 новинки.

Само собою, переходи між треками, за які не соромно.

(320 кб/с)

Нестандартне використання новорічних ялинок:)

Нестандартне використання новорічних ялинок вигадали в водоканалі.


P.S.: Випадково опублікував "заднім числом", тому ще раз запостив.

Іншомовний музончик(+18)

Я із задоволенніям слухаю не лише україномовну музику, а й іншомовну. Хоча і з меншим завзяттям. Однак круті танцювальні новинки не пропускаю.
Ось із цікавенького.

Назва виконавця прикольна)
Зазвичай подібні пісні з автотюном не подобаються, але мелодія прикольна. Нагадує турецькі мотиви?


Спільна пісня Maruv і турецького ді--джея Faruk Sabanci. Так що тут теж турецькі мелодії.

Ну а завтра буде чергова танцювальна підбірка з вітчизняної музики. Не пропустіть.

Ватники є всюди:(

Ватники є всюди:( І на i.ua. Ну, я і не сумнівався. Так що не розумію тих, хто висловлюється, що не можна ошиватися на кацапських сайтах. Якщо "вата" є на українських сайтах, то українофіли повинні бути присутніми на російських. Треба ж їх просвітлювати (ну, хоча б намагатися). А то вже дратує, що на українських сайтах побільшало "сєпарів" і "ватників". Тим паче, перед виборами руських агітаторів побільшає.

Про Maruv

Цікаве інтерв'ю про групу Maruv.


WTF? Хто це співає?

Тепер я знаю, хто про WTF співає. podmig
Ще й дізнався, що є прикольний кліп на пісню.

Подяка, KISS FM, що підписують треки.