Навантаження на роботі

Здається, наприкінці 2020-го або 2021-го переживав, що із завершенням впорядкування інтернет-магазинів і написанням описів категорій закінчаться завдання по роботі і буду сидіти без грошей і без діла. Вважав, що поточних завдань не вистачить для більш-менш прийнятного (для мене) заробітку. Як же я помилявся. Виявляється, що поточних завдань багато. І новинок купа. Є що робити на півтора місяці наперед. Не знаю, де взяти час для ведення блогів. Про відпустку взагалі не кажу, хоча раніше стабільно 2-3 тижні гуляв.

Зайнятість, звичайно, добре. Але я люблю, коли завдання надходять поступово, а не навалюються одразу. Плюс — сварки в родині відбирають сили і час і заважають по роботі, оскільки треба більше думати про побут. А ще мене напрягає, коли є незакінчені завдання. Простіше, коли знаю, що буде що робити, але то будуть нові завдання, якіневідомі. Ці почуття можна порівняти з пішоходом, який йде перед тобою: начебто і не заважає, але підсвідомо хочеться обігнати. Так і з роботою: хочеться зробити все якнайшвидше, однак це нереально. А полегшення наступає лише тоді, коли все зробив.Ось і зараз займаюсь блогом, а нервую через те що є незавершені завдання.

Як влаштована залізниця в мініатюрі

Випадково натрапив на відео про мінітюрну залізницю. Спочатку не хотів дивитись, бо планував її відвідати. Але цікавість пересилила — і глянув. Виявилось, що на відео не стільки огляд мініатюрної залізниці, скільки знайомство з її влаштуванням. Дуже захоплює!


Не все так просто, як здається...

Не все так просто, як здається з орендою... Ви б краще порадили, як орендувати, щоб не попасти на гроші. Бо я не шукаю заміни одного стресу на інший. 
Коротше, погуглив і виявилось, що це і по грошам накладно: орендна плата + завдаток + нотаріус + таксі + обладнання (чайники, миючі засоби). Якби були дешеві варіанти — без питань. Хоча є й інші підводні камені: перевірки + справність побутової техніки (щоб не скинули чужі недопрацювання) + можуть виселити будь-коли. І в деяких оголошеннях пишуть, що віддають пріоритет жінкам або сімейні парі. Що тут скажеш..?

Розчарувались в мені. Я теж розчарувався.

P.S.: Чокнутись можна не лише від співжиття з батьками, а й від війни.

Дегустація розчинних кавових напоїв "Nescafe" і чаю матча

Різноманітні напої та соки я вже показував на сторінках свого блогу. Але то були дописи, а в форматі фотозвіту такі дегустації ще не публікував. До того ж, раніше оглядав готові рідкі продукти, а тепер вирішив взятись за розчинні. Зокрема, за кавові напої та чай матча в стіках, бо важаю, що це незвично і може бути цікаво.

Що стосується кави, то я не кавоман. Хоча каву люблю споживати. Особливо в осінньо-зимовий період, коли гарячий ароматний напій зігріває і бадьорить. Звичайно, зараз, у спеку, це не так прикольно, але восени і взимку може бути блекаут. Тому влаштовую кавування не в сезон, а коли є час і бажання.

1. Перелік цієї незвичної дегустації розчинних напоїв у стіках: кавовий напій "Nescafe" (екстра міцний), кавовий напій "Nescafe" (ультра вершковий), кавовий напій "Nescafe" (оригінальний), кавовий напій "Nescafe" (капучіно), кавовий напій "Nescafe" (мокка), кавовий напій "Nescafe" (карамельний вершковий), кавовий напій "Nescafe" (кокосовий), напій чайний "Grace" Матча латте з ароматом банана і ванілі. І це лише те, що вдалося купити, бо підозрюю, що асортимент ще більший. Ну а щодо ціни, всі ці кави коштували від 6 до 6,5 грн. за 13-16 г концентрату.

І перед тим, як перейти до смакування, зазначу, що стільки кави випив не за один день. За добу випивав 1-2 чашки. Так що дегустація розтягнулась на тиждень.
[ Читати далі ]

Ноут і акумулятор

Ноут, зараза... За тиждень простою розряджається на 10%. Невже так і повинно бути?! По-моєму, це швидке розрядження батареї. А що ж буде за місяць? Розрядиться наполовину?

Можна було б звалити на неточне відображення рівня заряду, але це стосується лише часу роботи на зарядці.

Хочеться вийти через вікно

  • 04.08.23, 16:56
Хочеться вийти через вікно. І одного разу, через домашні сварки або запрошення на військову службу я можу це робити. Хоча, звичайно, страшно. Але мені нічого втрачати: нащадків все одно нема, стосунків ні з ним не було, закордоном не був жодного разу. І навряд чи це можливо надолужити. А заодно напишуть в пресі. Нехай я про це і не знатиму. Бо те, що зараз назвати нормальним життям неможна. Та й сам колись сказав, що відміряв собі вік до 50-ти. Так що якщо довго не буде ніяких дописів, значить я таки вчиню самогубство. І можливо ще когось з собою заберу.

Поки що спробую з'їхати кудись. Все одно профіту від спільного проживання все менше і менше, а непорозумінь все більше. Якщо не вийде... ну шо ж... тоді доведеться самовипилюватись.

Де збирають гриби

Раніше я думав, що гриби збирають лише в лісі, але нещодавно побачив відео співвітчизника, який збирав гриби у лісосмугах і ярах. Ніколи б не здогадався, що там може бути багато різноманітних грибів — дубовиків, підберезовиків, сироїжок.

Звичайно, лісосмуги з листяних порід — переважно, з дубів.

Літаючий мопед

Вперше почув літаючий мопед. Хоча можливо, що міг почути і раніше, але цієї ночі звук був чутний навіть у навушниках. Спочатку десь далеко. А потім наче хтось їде на мопеді по дорозі. Через деякий час почув вибухи. Мабуть знов приземлили над містом, бо в новинах розказують про наш район.

Шо таке з і.юашкою?

  • 29.07.23, 19:05
  • i ua
Не вдається опублікувати фотозвіт. Врізка (cut) теж не працює.


Дегустація супів швидкого приготування Bonner

Після дегустації польських супів швидкого приготування хотів зробити огляд наших аналогів. Але, нажаль, асортимент смаків у вітчизняних виробників швидкорозчинних супів обмежений лише двома-трьома різновидами, а цього явно недостатньо. Звичайно, можна було зібрати асорті з одноманітними смаками від різних марок, однак це мені нецікаво. Втім, вихід можна знайти, адже у продажу є українські супи швидкого приготування в стаканах. Крім того, на відміну від пакетованих, супи в стаканах характеризуються натуральністю і більшою кількістю різновидів.

 
1. У цій дегустації представлені супи швидкого приготування "Bonner": крем-суп харчо з нуту, крем-суп нутовий класичний (з насінням гарбуза), крем-суп сочевичний класичний, крем-суп гороховий класичний, крем-суп грибний (гороховий).

Як бачимо, ці супи об'єднує те, що вони зроблені на основі бобових. А ще вони натуральні.
[ Читати далі ]