Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Втома

Почуваюсь, як вичавлений лимон: від бессонних ночей через постійні повітряні тривоги, через затяжний ремонт зубів із невтішними очікуваннями, через завантаженість на роботі (задовбався з новинками), через новини та обстановку в країні, через регулярні сварки з батьками. Через це сонний і загальмований. Не хочеться нічого робити. А в голові тільки й думки, як зробити якийсь звиздець, бо причин для радості нема. А я максималіст (саме тому вибрав такий нік). Тому є лише два варіанти: або зробити, щоб було ще гірше і настала повна срака, або відволіктись від подразнювачів. "Ну, так проспись!" — можете сказати ви. А ось фігушки! Лише ворочаюсь, перевертаючись з боку на бік — а нормально заснути не можу. Хотів ігнорувати тривоги — а організм не дає заснути.
3

Останні статті

Коментарі

117.12.23, 00:18

Заспокійливі, транквілізатори або щось сильніше. Звернись до лікаря. Сімейний дасть рецепт в залежності від.
Я не можу спати нормально вже тривалий час. Моє спасіння - або алкоголь (не надійно, зранку погано) або таблетки, або я лежу/сижу до ранку дивлячись тіхтохи поки не захочу спати. Але це призводить до нестабільного циклу сну і прокидаюсь я, відповідно, хєр зна коли.

    217.12.23, 00:19Відповідь на 1 від little чайка

    Заспокійливі, транквілізатори або щось сильніше. Звернись до лікаря. Сімейний дасть рецепт в залежності від.
    Я не можу спати нормально вже тривалий час. Моє спасіння - або алкоголь (не надійно, зранку погано) або таблетки, або я лежу/сижу до ранку дивлячись тіхтохи поки не захочу спати. Але це призводить до нестабільного циклу сну і прокидаюсь я, відповідно, хєр зна коли.
    Важливо: не змішувати одне з одним!

      317.12.23, 12:20

      Почни з чашки теплого молока з медом на ніч. Чи чаю з м'ятою.

        417.12.23, 14:52

        Якщо вас це хоть трохи втішить - ви такий не единий((( , я втішаюсь тим, що нічого не буває без волі Творця і треба це пережити, а ще тим що хтось би багато віддав, щоб опинитись хоч в такому становищі, бо в ного і домівки і теплого ліжка не має, та хоча би пару разів за тиждень приймаю якесь снодійне, бо требя якось функціювати у соціумі.

          517.12.23, 15:52

          У мене таке було, але потім якось перемкнуло, й тепер я відносно легко засинаю, коли дійсно довго не спав (годин 18). У ідеалі бажано відносно рано лягамти спати й не читати на ніч новини з Авдіївки.

          Зараз на роботі завал/аврал, як завжди у грудні/січні. Це зараз більше заважає, аніж тривоги.

            617.12.23, 15:53Відповідь на 4 від norma3

            Якщо вас це хоть трохи втішить - ви такий не единий(((, я втішаюсь тим, що нічого не буває без волі Творця і треба це пережити, а ще тим що хтось би багато віддав, щоб опинитись хоч в такому становищі, бо в ного і домівки і теплого ліжка не має, та хоча би пару разів за тиждень приймаю якесь снодійне, бо требя якось функціювати у соціумі.
            Другу Вашу тезу називаю вже давно "а в Африці діти з голоду помирають". Інколи цей метод шкідливий, бо демотивує, але у критичні моменти дієвий.

              717.12.23, 15:56

              Я днями їздив під час тривоги різними околицями Києва й почув щось загадкове. Потім порився на ютюбі й більше утвердився в думці, ЩО саме це було. Записав собі у список почутого.

                818.12.23, 12:07Відповідь на 1 від little чайка

                Коли був депресняк і ходив до психолога, виписали якийсь легкий засіб. Й то, призначили прийом лише на пару днів.

                У мене є ліки зі снодійним ефектом. І за показаннями можна приймати. Але тримаю про запас.

                або я лежу/сижу до ранку дивлячись тіхтохи поки не захочу спати. Але це призводить до нестабільного циклу сну і прокидаюсь я, відповідно, хєр зна коли."Іще одне відео — і спатки."
                А потім ще і ще.

                  918.12.23, 12:07Відповідь на 4 від norma3

                  Комусь цікаво опитись в гущі подій. Але я з тих, кому краще нудніше, але безпечніше.

                    1018.12.23, 12:08Відповідь на 5 від Nech sa paci

                    Особливо, про мобілізацію.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна