Заява Спільноти патріотів України щодо об'єднання ОУН та ОУН(р)

Більше ніж півсторіччя українські націоналісти мельниківського та бандерівського таборів були розділені. Вони боролися за незалежність України кожен своїм шляхом й таки вибороли її. В ті часи існували протиріччя, якими методами українському народу здобувати волю? Однак в умовах сьогодення, коли в нашій державі втілений політичний плюралізм, свобода думки та можливість вільно утворювати об’єднання громадян, питання методів боротьби втрачає свою актуальність. Натомість виникає крайня необхідність згуртувати всі національні сили в потужне праве крило - задля майбутнього нас та наших дітей. На підставі викладеного вище Спільнота патріотів України закликає Організацію українських націоналістів та Організацію українських націоналістів (революційну) зробити перший крок - об’єднатися. Переконані, що це стане гідним прикладом патріотичним рухам і партіям, як долати внутрішні протиріччя заради спільної мети.

Хай живе Україна!
Слава Україні!

1 жовтня 2009 року

http://upu.org.ua/content/zayava-spilnoti-patriotiv-ukrajini-shchodo-objednannya-oun-ta-ounr

Ви хочете жити в державі, в якій...

Ви хочете жити в державі, в якій на економіку впливатимуть не політики, а господарники?

71%, 29 голосів

29%, 12 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Сучасний український націоналізм має бути понадпартійним?

Спільнота патріотів України на своєму сайті проводить опитування: Чи згодні ви з тим, що сучасний український націоналізм має бути понадпартійним?

Проголосувати може будь-хто, завітавши на сайт http://upu.org.ua/ , або безпосередньо на сторінку опитування http://upu.org.ua/content/chi-zgodni-vi-z-tim-shcho-suchasnii-ukrajinskii-natsionalizm-maje-buti-ponadpartiinim Реєстрація не потрібна.

Кого праві сили реально можуть підтримати на виборах Президента?

Спільнота патріотів України на своєму сайті проводить опитування: Кого праві сили реально можуть підтримати на виборах Президента України?

Пропонуються такі кандидати: Ющенко, Тимошенко, Тягнибок, Яценюк.

Проголосувати може будь-хто, завітавши на сайт http://upu.org.ua/ , або безпосередньо на сторінку опитування http://upu.org.ua/content/kogo-pravi-sili-realno-mozhut-pidtrimati-na-viborakh-prezidenta-ukrajini Реєстрація не потрібна.

Ющенко-Тимошенко-Яценюк-Тягнибок:Кого Ви протиставите Януковичу?

Кого ви реально можете протиставити Януковичу у 2010 році?

15%, 10 голосів

27%, 18 голосів

44%, 29 голосів

14%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Створити єдиний виборчий блок і висунути єдиного кандидата

- закликає Спільнота патріотів України всі праві партії, рухи та громадські організації під час виборів Президента України у 2010 році

Звернення Спільноти патріотів України до всіх правих партій, рухів та громадських організацій про створення єдиного виборчого блоку та висунення єдиного кандидата під час виборів Президента України у 2010 році

Сьогодні Україна стоїть на порозі вибору. Вибору, який залежить від кожного з нас. Здобувши незалежність у 1991 році та відстоявши демократію у 2004-му, народ показав, що більше ніколи українець не буде рабом. І в 91-му, і в 04-му були продажні політикани, куплені Москвою, але скуштувавши смак свободи, ніколи не погодишся на неволю. Однак використовуючи шалені гроші, безкарність, інтриги та підтримку іноземних спецслужб, мафія хоче повернути собі все. А Росія - повернути колишню "житніцу СССР".

Основа тодішніх перемог - згуртування проукраїнських сил навколо спільної мети. Чи можуть праві політики-націоналісти наступити на горлянку своїм амбіціям задля порятунку Батьківщини? Певні, що зможуть, адже робили це і в 91-му, і в 04-му. Саме зараз настав час єднатися, час стискати пальці у кулак. І якщо об'єднання в один фронт у сучасних умовах виглядає утопією, сили національного спрямування отримали шанс.

Спільнота патріотів України закликає всі праві партії, рухи, громадські організації винести уроки з історії, об'єднатися в єдиному виборчому блоці та висунути єдиного кандидата в президенти України. Це непросте, але таке необхідне рішення для майбутнього кожного українця закладе цеглинку нової України - країни, де мафія не є владою, бандити сидять у тюрмах, а український народ панує на своїй Богом даній землі. Звичайно, до цього лежить тривалий шлях, який не буде ані простим, ані безпечним. Та як казав поет: "Борітеся - поборете!".

Ми, Спільнота патріотів України, переконані, що навіть сам факт висунення єдиного кандидата змусить тремтіти коліна найвпевненіших товстошкурів (не)української політики, а також викличе значну підтримку у населення. Ми звертаємося як до партій, так і до громадських організацій національного спрямування з ініціативою розпочати консультації з приводу обрання людини, яка б представляла весь правий фронт на майбутніх президентських виборах.

Україна понад усе!
Слава Україні!

6 вересня 2009 року

Джерело: upu.org.ua

Посада Прем'єр-міністра в Україні не потрібна?

США обходиться без посади Прем'єр-міністра. Уряд формує Президент. Відповідальність за діяльність Уряду несе Президент. Зберігається вертикаль влади.

Тож, чи підтримуєте ви думку, що посада Прем'єр-міністра в Україні не потрібна? Відповідь на це запитання дайте проголосувавши на головній сторінці мого блогу: http://tarastokar.blogspot.com/

Київським першокласникам роздають щоденники з фото Тимошенко

У БЮТ запевняють: це – не агітація

У деяких школах Києва першокласникам вже роздали щоденники, на обкладинці яких красується... Юлія Тимошенко з тигром — тією самою ТігрЮлею, яку їй подарували. Батьки вважають це агітацією, яка в школах заборонена, але в БЮТ запевняють, що це не так. «Це разова акція. Але це не реклама блоку, а просто красива картинка», — запевняє депутат від БЮТ в Київраді і секретар комісії з освіти Олексій Давиденко.

Робить подарунки першокласникам і мер, пише газета “Сєгодня”. 1 вересня малюкам роздадуть пакети, в яких буде щоденник, альбом для малювання, шість зошитів, ручки, фломастери, олівці, а також книжка «Ми — кияни» з віршами про місто. Як розказали в Київраді, на зошитах немає фото Леоніда Черновецкого, лише до книги буде передмова від мера про столицю України.

УНІАН.

СЬОГОДНІ: Відкриття Донбас Арени на телеканалі Україна

Сьогодні, 29 серпня, о 21:00 на телеканалі "Україна" на Вас чекає Гранд-шоу! Урочисте відкриття "Донбас Арени" – унікального "п'ятизіркового" стадіону.

Головна "зірка" церемонії – неперевершена Бейонсе! Відома американська співачка вперше приїде до України. Її концерти очолюють рейтинги найуспішніших шоу цього року.

Під час грандіозного свята глядачі стануть свідками не лише небувалих хореографічних постановок і світлового шоу, але й почують відомі світові хіти у виконанні зіркових гостей Церемонії.

Джерело: сайт ТРК "Україна".