Мурзікньюс.

Ну шо вам сказати, у четвер як всігда не новості а сплошний концерт, жаль тільки шо не дуже празнічний.
Зутра з верховного депутацького шапіто поступила блага вість нащот розпуску комуноупирятника, вчоний кіт разом з небайдужими громадянами аплодірував цьому епохальному стоячи на задніх лапах. Канєшно старший по упирятнику Сіманєнка по цьому поводу шото там ляпав тіпа "ми не всрались" і " на нашей уліце будєт празнік", ага буде - як на горі рак пердне.
Но як то кажуть у нас в Україні, "яка ж то бочка меду та без ложки гамна" ну і гамно канєшно не забарилося прилетіти. Внєзапно хракція політічєських клоунів Удар заявила про вихід із коаліції, за ними після нєкоторих раздумій аналогічну заву зробила Свобода і тільки хракція Батьківщина питалась торгувацця тоїсть сопротівляцця цьому болєзнєнному но закономірному процесу. Но якто кажуть хуєм лома не зігнеш і многострадальна коаліція приказала довго жить. Шоправда це був не останній сюрпрайз на сьогодні від верховного шапіто. Апофєозом загодя отрєпєтірованої епічєської драми "Піздєц всєму" стала пафосна рєчуга Яценюка (спічрайтеру много, много +), по смислу- "ми так старалися шо чуть не всралися, ми би і далі працювали тіки нас жоско наїбали" ну і так сказать под занавєс того всього, несостоявшийся камікадзе Арсеній картінно подав у отставку з поста прем'єра . По цьому поводу вчоний кіт хоче сказать два слова: перше Яценюку- Гівно ти а не камікадзе!!!, а друге небайдужим громадянам - Не вірте ви цим підарасам!!!.( по закону поки не буде обрано нова ВР увесь кабмін працює у статусі в.о.) хотя вже появилася інфа шо ніби Гройсмана будуть назначать в.о. прем'єра, от інтересно як вони це зроблять по закону?
Кстаті от шо інтересно, по вєрсії Яценюка, сьогодні в хуйлостані тамошні дєпутати, якраз в то саме врем'я проводили засідання госдури і тоже повелися на цей епічний разводняк ну тоїсть драму в нашім шапіто, да так, шо нахуй всі забули чого збиралися і тупо стоя аплодірували розвалу коаліції "За європейський вибір". Тут вчоний кіт задумався глибоко, як всьо таки міняєцця історія, не так давно московськії вассали уважно слухали шо робицця у Москвабаді і памперсами чи вазєліном запасались соотвєцтвєнно погоді, шо там тоді царила. А зараз вся бюрократічная машина хуйлостану уважно слухає, шо робицця у Києві і жидко сере від страшилок власних гамноньюсів, аж до кровавих мальчіков в глазах і ліхорадочно питаєцця всьо українське запрєтіть. Тут вчоний кіт перефразірує крилату фразу "Ось так минає слава Хуйлостану" для тих хто шарить у латині "Sic transit gloria Huilo regnum")))
Нащот АТО, сьогодні наші доблесні вояки після тяжких боїв нарешті взяли Лисичанськ і зараз його чистять від колорацької зарази - Героям Слава!
Ну і гран прі у катєгорії "Луччий оратор місяця" получає всьо той же Яценюк, за тошо депутати устроїли йому овацію на стоя, хотя як самурай він должен був зробить собі сепукку, хотя якшо подумать- де шапіто їбуче, а де Японія прекрасна.
АТО продовжуєцця, майдан не розходицця.

Будьте уважні.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1459321060987028&id=100007274433911

Вибачимо чи ні?

Ось що вони втнули 


А тепер отак вибачаються

Популярні в Росії і інших країнах СНД артисти Потап і Настя Каменських обурили російську громадськість тим, що весь вечір на відкритті «Нової хвилі» в Юрмалі обіймалися з прапором України і демонстрували його фотографам.

..
Багато російських інтернет-користувачі вважають таку поведінку скандальною і зневажливою. Росіяни не можуть заспокоїтися, що через підтримку політики Путіна постраждали від санкцій Латвії три іменитих російських артиста Йосип Кобзон, Валерія та Олег Газманов. За словами засновника співочого конкурсу Ігоря Крутого на прес-конференції, присвяченій відкриттю «Нової хвилі-2014», зараз все йде до того, що виступати в Латвії залишаться лише Лайма Вайкуле і Раймонд Паулс.
...
Тепер російські глядачі вимагають не пускати в Росії в компанію до Вайкуле і Паулса — Потапа і Настю Каменських за їх політичну акцію на відкритті свята, якого багато меломанів чекали з таким нетерпінням.
...
Настя Каменських на всі нападки політично активних підписників свого Twitter постаралася відповісти спокійно.
...
«Я дуже люблю свою країну і жодній країні світу не бажаю того, що ми зараз переживаємо», — написала артистка, додавши, хештег #PrayForUkraine.
...
Коли ж журналісти на червоній доріжці «Нової хвилі» натякали Потапу і Насті на недоречність прапора, співаки відповідали, що на їх символіці написано: «Війні — ні, миру — так», і вони всього лише хочуть підтримати рідну країну, а не влаштовувати провокацію або розпалювати міжнаціональний конфлікт.
..
Потап і Настя виступали на «Новій хвилі» не у вишиванках, але після виступу вони спеціально переодяглися, щоб вийти до журналістів в національному вбранні. Артисти саме так хотіли висловити свою позицію. Вони заявляли, що дуже люблять свою країну і хочуть, щоб в Україні швидше все налагодилося. Також Потап і Настя заявили, що приїхали в Юрмалу (Латвія) підтримувати конкурсантів від України.
..
Після всіх одкровень Потап запропонував Насті сфотографуватися, загорнувшись у прапор і під час фотосету, набравши побільше повітря в легені, прокричав на весь: Слава Україн! — Героям слава! — відповіли присутні українці. А їх було не так вже й мало!


http://infomisto.net/people/потап-настя-каменських-не-розлучалися-з-.html





17%, 3 голоси

0%, 0 голосів

11%, 2 голоси

0%, 0 голосів

61%, 11 голосів

11%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Знайди 10 відмінностей :-)

 

Юн Джун Вон з дружиною Катериною Путіною




"Мер" Донецька Арсен Павлов (Моторола) з новою дружиною.

соромно за деяких співвітчизників



немає слів...

джерело тут https://mobile.twitter.com/euromaidan/status/492392375562809346/photo/1

Російський солдат перейшов на бік України

"Це вже не перший випадок переходу російських військових на бік України. Днями раніше своє бажання служити на боці українських військ в зоні АТО висловив офіцер ФСБ РФ – Ілля Богданов", - зазначили в СБУ.


тут повна версія з відео http://www.pravda.com.ua/news/2014/07/24/7032909/

про Нову хвилю вже було?

«Новая волна» без Кобзона, Валерии и Олега Газманова. МИД Латвии внёс в чёрный список популярных российских музыкантов и не пустит их в свою страну на фестиваль. Такое решение было принято из-за их высказываний о присоединении Крыма к России и в целом в связи с украинскими событиями. В латвийском МИДе уверяют, что эти люди способствовали нарушению территориальной целостности и суверенитета Украины.





стаття повністю http://tvrain.ru/articles/na_novoj_volne_sanktsij_pochemu_gazmanova_kobzona_i_valeriju_ne_pustili_v_latviju-372830/

Мурзікньюс.

  • 23.07.14, 22:44
Ну шо вам сказать, середа в якомуто смислі продовжила харошу карму вівторка хотя і не у всьому.
Зутра, наші гамноньюси вовсю тягали якіто лєві коментарі по поводу збитого боїнга, транслірували очередну вимогу Барака Хусейновича до євроафєрістів усіліть санкції протів хуйлостану, ну і показували прибуття останків нещасних пасажирів в Нідерланди, кстаті малазійці передали чорні ящики туда же, по відімому їх дуже про це попросили. Но це всьо форін поліс якто кажуть.
А на внутрішньому фронті, оп'ять основна мізансцена новостєй розигрувалася у верховному депутацькому шапіто. Депутати од Свободи уже практічєськи традіціонно начали засідання з перфоменсу "ізгнаніє дєпутата з під куполу шапіто". Цього разу офірним цапом тоїсть козлом отпущєнія був ізбран старший по комуноупирятніку Сіманєнка за свої дебільні коментарі рашаговноньсам по поводу прєступлєній української армії в зоні АТО. Нє ну вчоний кіт канєшно понімає шо бабло нада отрабатувать, но набрацця наглості шоб після того людям ше на очі показацця, це вже вопше піздєц всєму. Інтересно шо після того як рєзві свободівці гарненько приклалися до тушки Сіманєнки, ушлі журналюги в кулуарах питались видавить у нього хоть якийто коментар по поводу ізгнанія, случився епічєський конхвуз - красний упир не зміг на камеру нічого внятного сказать, шо називаєцця ні бе, ні ме, ні кукарєку. Вчоний кіт розсматрює дві версії случівшегося - псіхологічєський шок од волшебного пендаля, або ж таблєткі щастья од друзєй з востока, іначе як ше об'яснити з одної сторони феноменальне безстрашиє, а здругої сторони внєзапну німоту мастєра разговорного жанра тоїсть знатного брехуна. Но то таке.
Да, от вам цікаве по слідам передидущих ньюсів.
Не вспів учора вчоний кіт попугать волшебним ломом рицарів кінжала і плаща, як СБУ в лиці Наливайченка поспішила доложить шо борецця у поті лиця із зрадниками в штабі АТО і даже многих арестувала, но при всьому тому не було названо, ні колічєство, ні званія, ні даже хвамілії прєдатєлєй родіни. Із чого вчоний кіт робить логічний висновок, шо СБУ по привичці старій питаєцця збить бабла із заключонних для смягчєнія наказанія, а то і повного снятія всіх обвінєній. Таваріщі хєнєрали чи ви не охуїли, от скільки вже блять можна безвстидно так продавать суверенітет державний, га??? Чи може всьо таки вам лом поможе??
А от, ше інтересний случай, надіюсь шо всі помнять яку епічєську картіну нарисував котяра вчоний по поводу тих санкцій, шо Англія вчудила хуйлостану. Так от кацапські олєгархи по відімому Мурзіка читали, бо в срочному порядку начали виводить вже свої актіви із Альбіону нахуй. Альо бариги - ви мені должни!!!)))
Вісті з фронту сначала були хароші, війська звільнили ряд пунктів насєльонних, а потім прилетіла і хуйова звістка шо збили наші Су-шки і то дві штуки зразу і знов із хуйлостану. Нє, ну вчоний кіт канєшно понімає стратегічну важность висоти Савур-могила, но можна ж йобнути по ній тим самим градом, чого палити дармо літаки?
Ну і гран прі у катєгорії "Хароший понт дароже дєнєх" получає бивша політічєська наложніца Лєгитімича, Гандзя Хєрвам, за красіво розиграний етюд зі здачою сумочки "шанель" на потреби армії. Да кстаті друга учасніца етюду Хєращенко оголосила тут же аукціон на цей аксєсуар, а вчоний кіт тут даже якто ростірявся по поводу того, чи знайдецця який дебіл шо кине хоч сто баксів за цей кусок гамна із білой кожи, простіть мене жінки, но всьо шо побувало в руцях Хєрвам автоматічєськи стає гамном, мені так кажецця принаймні.
АТО продовжуєцця, майдан не розходицця.

Будьмо уважні.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1458908671028267&id=100007274433911

Сказка о лунном лучике

Эту сказку написал мальчик, живущий в хосписе. Мишка, ему 12 лет. С прошлой осени он «отказной» у врачей. Он написал ее на школьный литературный конкурс, но это не так важно. Важно, что он хочет, чтобы его сказку читали. Чтобы чувствовали – кому нужно и кто захочет… Когда Мишка лежал в реанимации, ему пообещали, что его сказку еще будут читать. На сегодня – ему лучше. Поделиться этой сказкой - одно из тех Чудес, что мы можем сделать своими руками – чтобы исполнилось желание ребенка, и сказка прошла более длинный путь. Мишка заслужил это...

СКАЗКА О ЛУННОМ ЛУЧИКЕ
«Жил-был маленький золотистый лунный лучик. Он был совсем тонкий, с трудом пробивался сквозь густые тучи. В сумрачном лесу он часто терялся среди веток, и не мог попасть в комнату через окно, если шторы были задернуты. Он мечтал стать таким, как старшие братья – сильные и яркие солнечные лучи, что бы приносить всем тепло, жизнь и радость. Лучик печалился: «Неужели я всегда буду таким слабым? Что я смогу сделать хорошего?» Но однажды красивая серебряная звездочка сказала ему: «Мы с тобой – особенные. Мы умеем светить ночью и дарить миру волшебство. Просто гори от всего сердца и ничего не бойся!» И лунный лучик побежал по темной воде реки и нарисовал сверкающую дорожку. Все птицы, рыбы и даже деревья на берегах залюбовались ею. Потом лучик пробрался в открытую форточку одного дома и ласково погладил по щеке малыша, который увидел сказочный сон. Лучик заиграл на лесной листве и помог заблудившемуся оленёнку найти свою маму. А к утру он, усталый и счастливый, возвратился домой – в лунный диск. И спрятался там до заката, до следующих подвигов!»

Если вы поместите эту сказку у себя на странице, Мишка Вам будет очень признателен, возможности разместить свою сказку в интернете у него нет. СПАСИБО ОГРОМНОЕ ВСЕМ, КТО ПРОЧИТАЛ СКАЗКУ, КТО РАЗМЕСТИЛ У СЕБЯ – ВСЕМ, КТО ПОМОГАЕТ ДЕЛАТЬ ЧУДЕСА СВОИМИ РУКАМИ! И ДАВАЙТЕ ВСЕ ВМЕСТЕ ПОПРОСИМ ВЫСШИЕ СИЛЫ ПОМОЧЬ МАЛЕНЬКОМУ СКАЗОЧНИКУ НАПИСАТЬ ЕЩЕ ОЧЕНЬ, ОЧЕНЬ МНОГО СКАЗОК! Давайте побудем тем светлым лучиком...
P.S денег никаких не нужно. Просто прочтите...
Передайте сказочку другим читателям.
Порадуйте ребёнка.