Вранішнє. Від дідуся))

Ех, хароший сьогодні ранок, браття і сестри, сини й дочки, онуки і… онучки! Як ото встать спозаранку, та вийти на двір, та набрати у груди чистого свіжого ранішнього повітря і… така ейфорія, доложу я вам, шо й словами не передать. Но а як пронесешся на ненапряжной крейсерськой скорості пару кілометрів, взбодриш душу й тіло, а потом под контрасний душ, то ето таке блаженство, шо єслі ви щас же не задумаєтеся начать с понеділка здоровий образ жізні, то дєдушка вас просто не пойме. Но то таке, каждий рішає сам для себе, бо ми самі ковалі нашого щастя. Умощуйтеся зручненько і начинаєм смотр международних новостєй.

Сначала дєдушка традиційно направляє свій строгий взгляд у Воронєж, де в плєну сидить наша обща тривога і наша спільна гордість бойова українська красуня Надя Савченко. Хуйло продовжує її там утримувать, хотя, кажеться, все ніби йде по сюжету якоїсь середньовічної казки, де сначала всьо страшно і погано, но закінчується ця казка обізатєльно щасливо.

Будем надіяться, шо зараз сюжетна лінія цієї казки скоро вийде на фінішну пряму – злі чари Хуйла розвіялися, Надя жива й здорова, а її твердий дух не оставляє Хуйлу жодних шансів. Каждий його ход у цій грі заведомо програшний і визиває у прогресивного людства все більшу лють і ненависть. Нахуя ото було арестовувать у Воронєжі ще й добра молодца українського журналіста Женю Агаркова, дєд вообще не понімає. Відь коню понятно, шо журналістов трогать нікагда нільзя. Но Хуйло не конь, а обичне миршаве хуйло, і йому етого не понять. Однако, добрі сили не сплять, консул працює, адвокати піаряться. Своє невдоволення Хуйлом публічно висловила Надіна мама – Марія Савченко. А мами то такий народ, скажу я вам, шо єслі мама чимось недовольна, то нада слівать воду і сразу здаваться.

В дєдушки крепне надія, шо в найближчі тижні, а може і вже наступного тижня, в ділі Наді Савченко проізойдуть кардинальні ізменєнія, которі дозволять усім нам вздохнуть облєгчонно. Держим кулаки і дуже уважно наблюдаєм.

Ідьом дальше. Дєдушка любить наблюдать чим занімаються мірові лідєри на вихідних. Порой ето очень точний індікатор того, куда буде вирулювать кривая международной напряжонності в бліжайші дні і нєдєлі. Но щас они всі як по команді затаїлися. Варіанта два: лібо они щас ведуть напряжонні залаштункові переговори, лібо так вже заєбалися від усього проісходящого, шо просто дрихнуть. Дєдушка не ісключає второго варіанта, бо мірові лідєри тоже люди, а Хуйло їх усіх окончатєльно достав. І то шо пропали їхні літні отпуска в кругу своїх сімей, они йому, блядь, прощать не намерени. І ето їх волнує намного больше, чим судьба нещасних пасажирів малазійського Боїнга.

Хуже всіх приходиться бундесфрау Меркель. Поїхала тьолка дивиться футбол – а тут як тут Хуйло слиняве обніматься лізе. Виграли німці чемпіонат міра, радувацця б – так нє. Українці вместо поздравлєній затроллили старушку. Подойшла днюха, да ще й яка – 60 год – но вместо того, шоб стол снарядить, перчику там фаршированого, холодцю якого і салатів накришать та кумів і сусідів погукать юбілєй празнувать, прийшлося Анжелі на тєлєфоні сидіть, разговарівая з Хуйлом і трансформіруя американські матюки Обами в понятні кгбістським мозгам слова “аусвайс” і “хенде хох, Вольдемар”. Нещасна она женьщіна, щитає дєдушка. Тому не осуждає її за грубі по формі і содєржанію окрики на Олланда: “Які нахуй Містралі? Кому? Хуйлу? Хоть би ти, Франсуа, не виябувався. Жри собі круассани і не лізь в большую політіку!”. Дєдушка Анжелу не осуждає, сорвалась женьщіна. Буває. Тґм болєє она правильно сорвалась.

Від Барака Хусейновича з учорашнього дня тоже нічого не слихать. Наверно не може отойти од шока симетричного ответа Хуйлостана. Дєдушка напоминає – учора Масква мощно одреагірувала на запроваджувані американцями санкції об’явив нев’їзними в Хуйлостан одного сенатора і одинадцять колишніх тюремщиків з Абу Грейба. Ето нєсомнєнно удар сокрушітєльной сіли. Стоять сєбе еті дванадцять з чумаданами в аеропорту Кеннеді в Нью Йорку. Ждуть рейс на Сиктивкар. Посматрюють на часи в предвкушенії пріятного отдиха на популярних в етом сезоне пляжах реки Сісола. А тут ведуща CNN в прямом ефіре передає страшную весть – запретіть в’єзд на тєріторію Хуйлостана гражданам такімто. Люди в шоці, Америка пріунила.

А шо Хуйло, спитаєте ви? На сайті в Хуйла послєдні полтора дня тішіна. Токо фотографія якойто бутафорськой церкви висить. Зачаїлося Хуйло. Відімо молиться. А очі зирк-зирк, як би із западні вискочити. Понімає, падло, шо Боїнга йому прощать не намерени і взялися за нього всірйоз. Дєдушка допускає, даже уверен, шо Хуйло прорабатує щас масу разнообразнєйших варіантов вихода із западні. А знаючи, шо в етого виродка фантазія полностью аморальна і склонна до хворобливих еротичних фантазій, дід не ісключає, шо рассматрюються даже варіанти епічних катастроф в других кінцях земної кулі, які б по резонансу заглушили дєло малазійського Боїнга. Что отвлєч вніманіє прогресивного людства і від Боїнга, і від його фокусів на востоке України. Так шо дуже уважно стежим. Дєдушка наперед каже – єслі в бліжайше время случиться якето цунамі ілі ізверженіє вулкана, од якого пострадають мільйони невинних, ілі, например, Сєверна Корея хуйне ракетами по Японії, знайте – всьо ето дєло рук Хуйла. Которий даби скрить одно преступлєніє, готов піти на ще більше. Ето не шутки. Ілі ми Хуйла не знаєм?

По Україні бліжайша тактічеська задача Хуйла, як щітає дєдушка, дать сіпаратістам возможность любими способами продержаться до осені і не допустить проведення виборів у ВРУ. Любими способами. Но способов у нього щас меньше, ніж тиждень тому. Стрілять по нашим самольотам уже нєльзя. Потому сили АТО мають щас по максимуму іспользувать превосходство в воздухе, расчищая дорогу нашим наземним військам. А у сил АТО задача чотка і ясна, хоть і трудна: сначала полностью перекрить кордон із Хуйлостаном. Потом дефрагментірувать контроліруєму сіпаратістами територію на нєсколько котлов і зужать кольца отстрелівая колорадську мерзоту до полного їх унічтоженія і очищення нашої землі. Да, задача непроста. Ну а коли ж армії треніруваться, як не щас? І потом, як знать по якому сценарію ми будем вертать Крим? Дєдушка надіється, шо мирним путьом. А єслі ні? В общем, нам нужна Армія сильна, боєздатна і опитна.

В етом дєлє прекрасний прімер нам подає ЦАХАЛ, на який дєдушка давно взірає з нескриваємой сімпатієй. Хто не знає – ето армія оборони Ізраїля. Добре хоть таких ракет як ЗРК “Бук” у тих палєстінських зомбі нема, і вони не мають шансів осуществіть віковічну мрію всіх арабських тірарістов – збить пасажірський лайнєр з американцями на брорту над Тель-Авівом. Но в ЦАХАЛА там такий же геморой, як і в нешої воєнщини – тірарісти активно прикриваються мирним насєлєнієм, самі ховаються в бункерах під лікарнями. А ще риють тунелі, сотні кілометрів тунелів, по який доставляються оружіє взривчатка і наркотіки. Яка шкала моральних ценностєй у етіх людей, хуййого зна. Може із-за наркотіків? Бо моральний облік етіх виродков точь-в-точь як у нашей сіпаратістской сволочі. Котору нада пиздить.

Ну, в общем і ізраільські воєнні і наші сили АТО дєйствують у ці хвилини практічеські синхронно, дай Боже і їхнім, і нашим воїнам сил, натхнення і солдатської смекалки по унічтоженію врага. А генералам дєд строго напоминає – за вашими дєйствіями вніматєльно наблюдають солдатські мами.

Сьогодні дєдушка присваює другий розряд международного класа в прикладной дісціплінє “бойовий український суржик” міністру Авакову за його вчорашній коментарій в адрес Лаврова. Дєдушка просить, в случаї, єслі нада буде впредь, призначить якимто міністром самого дєдушку. Всєго на полчаса. Обязуюсь уложіться в контрольноє время і обложить усю оту хуйлостанську пиздабратію во главе з Хуйлом намного філіграннєє і ізощрьоннєє, чим ето здєлав пан Аваков. Лиш би це дійствітєльно приблизило нашу перемогу.

А тепер, друзі, пам’ятаємо про здоровий образ жізні, робим приятне близьким, дєлаєм компліменти женьщінам і дєвушкам, держим кулаки за Надю, поддержуєм Армію і читаєм Мурзікньюс.

І слєдім, шоб парядок був, нахуй! А не те, шо січас.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1514751005425744&id=100006725776067

https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/671503236273119


Успокоітєльноє від дєдушки))

В дєдушки склалося враження, шо на фейсбуці дєйствує тайна сєкта мазохістів під назвою "Піздєц нам всєм, а скоро будєт ещо хуже". Еті прекрасниє люді хорошо і комфортно почувають себе тока в условіях масового псіхоза, іначе жізнь становітся для них пресной і скучной.

Коли діду удається поймать когось із етого славного воінства і обездвижить в лічке, аргументіровано об'ясняя, шо всьо харашо, мой мілий, нема чого боятись і кричати, у такого персонажа начинається форменна ломка. Здравий смисл і достовірні новості дєйствують на нього, як ладан на нечистого. І корчиться, бідолашний, і біснується, но з цепких рук дєдушки хуй вирвешся. І кагда ізмождьонноє позітівом созданіє наконец уволаківаєт ногі, дід бачить, шо людині, потєрявшей основанія для своїх фобій, стає реально дуже хуйово.

Може дійствітєльно якось одловить усіх тих членів того блядського ордєна, загнать тут на фб у якусь резєрвацію і не випускать до нормальних людей. А дід согласєн самолічно їм на ніч ужастіки розказувать. Та такі, шо они послє першого ж дідового поста усі, блядь, хором всруться. А всравшись, може заснуть тихо й мирно, дивлячись свої чудесні сни про вампірів, вурдалаків та руські бомбардіровщики, лєтающие в зареве пламені над пилающим Києвом. Ану, спать, блядь!

АПД Нормальним людям сообщаю, шо тєм воеменєм, нє взірая на стєнанія єтіх йобаних сєктантов, сили АТО розблокували аеропорт Донецька. Можна вкладуваться і нам. Надобраніч, друзі


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1514591272108384&id=100006725776067

розшифрував))

  • 20.07.14, 00:42

Лесь Подерв'янський @LPodervyansky
·
17 июля

МИД РФ
Министерство Искажения Действительности Республики Фаллоимитаторов

Таке життя...

Місяць за місяцем
Якось так жити:
Шукати, добувати, допомагати, бігати, крутитись,
Аби не зупинятись,
Ввечері засинати під телевізор (новини та звичка),
А перед тим помолитись
За упокій загиблих та за здоров"я живих,
Та попросити Бога, щоб той завжди повертався…
Дихати важко,
З кожнем днем гірше.
Вже нічого не страшно,
Бо буде як буде.
Щось таки треба робити.
На мить зацепеніти від чергового жаху, і далі, і далі…
Десь зупинитись на мить,
Звернути увагу на небо і дерево,
Крізь біль вдихнути запах дощу…
І ввечері обов"язково помолитись
За героїв ї за те, щоб той не пропав,
і завжди повертався…
Чекати, працювати, писати,
турбуватись за рідні міста та далеких людей,
щось робити , маленьке, але потрібне
віднаходити в себе якісь залишки людяності
після зими та весни.
Ввечері вдивлятись в монітор
І не забути помолитись,
За те, щоб той повертався…
Хай не до тебе…
Хай там як...
Аби повертався…
Таке життя….

Я ридала...

  • 19.07.14, 23:59
Я сама из луганска. солдатская мать. вчера пришли правсеки. привели 6ти летнего мальчика. велели сварить борщ. взяла топор, полчаса ходила вокруг мальчика. не смогла. вернулись правосеки, обматерили, сварили борщи, накормили меня и мальчика. ушли. я ничего не понимаю. 

Кремлевская бессонница

Путин лежал в огромной кровати и напряженно пытался думать. Но все попытки были тщетны, в голове вертелась только одна мысль: "Подвесить за яйца…"

- Что делать? Что делать? - повторял Путин про себя. - Сольют ведь, гады. Сольют…

Вдруг раздался телефонный звонок. Путин резким движением поднял трубку и рассержено произнес:

- Какая скотина?

- Хайль, херр Воффка, - послышался приятный женский голос. - Смотрел заседание ООН?

- Смотрел, - раздраженно ответил Путин. - Кому будет поручено расследовать крушение? Я бы желал…

- Воффка, какой расследовать? - рассмеялись в трубке. -У нас есть фото, фидео и чистосердечные признания твоих идиотофф. Поэтому фажно для тебя сейчас не кто будет расследовать, а как.

- И как? - полюбопытствовал Путин.

- А фот тут есть моменты.

Нам, к примеру, кажется, что у фас неоправданно дорогой газ…

- Понял, разберемся, - пообещал Путин.

- А как насчет нефти? Нефть фо фсем мире сейчас дешевеет…

- Ясно, - вздохнул Путин. - Пересмотрим…

- Ммм… - замялись в трубке. - А что у фас еще есть?

- Не помню, - соврал Путин. - Слушай, три часа ночи. Давай завтра договорим.

- Окей, - согласились в трубке. - Мне как раз к утру подготовят отчет по фашим недрам. А ты пока подумай о ценах, мы же друзья и союзники, как ни как.

- Подумаю, - пообещал Путин и бросил трубку.

- В жопу таких союзников, - выругался он и быстрым ударом разбил удачное селфи с Меркель, стоявшее на золотой тумбочке у изголовья кровати. Вдруг телефон снова зазвонил.

- Алло? - с опаской спросил Путин, поднимая трубку.

- Хелло, Воффка, - произнес оттуда бодрый голос. - Барака на связи. Как дела, харашо?

- Паездато, - ругнулся Путин.

- Тебе чего?

- О, это хороший вопрос, - обрадовались в трубке. - Ты федь уже ф курсе, что у нас тут и фото, и фидео, и аудио, и даже пару языкофф из Донбасса бойз из ФСБ прифезли. Воффка, мы потратили кучу бабла! Одни перелеты туда-сюда…

- Сколько? - прямо спросил Путин.

- Ф любом случае будешь должен, - подбодрили его. - Но не пережифай, фсе сразу отдафать не надо. Растянем, для начала, лет на пятьдесят… Кстати, а что ты думаешь об Асаде?

- Падло он конченое, - ответил Путин.

- Прафильно! - похвалили его. - Фидишь, мы уже находим общий язык. Наконец ф наших отношениях наступила полная перезагрузка…

- Ай, - расстроенно отмахнулся Путин и отбил звонок. Но телефон тут же ожил, извещая об очередном желающем пообщаться.

- Барак, я все понял, - прокричал Путин в трубку.

- Какой барак? - удивились на другом конце. - Это ж я, Ляксяндр Грыгоравич, который Лукашенка.

- Ну привет, - поздоровался Путин. - Тебе-то чего не спится?

- Так я ж о вас беспокоюсь, Владимир Владимирович, - заверил его голос. - Мы же с вами тесно связаны экономически, политически. Я ж ваш ближайший союзник…

- Врешь, - грубо оборвал Путин. - Я тебя, таракан усатый, как облупленного знаю. Врешь ведь…

- Как можно? - возмутились в трубке. - Как я могу врать человеку, который ближайшему союзнику увеличил финансовую помощь, снизил цены на нефть и отменил нефтяные пошлины. Я ведь за такого человека - горой!..

- Ты охренел, что ли? - взревел Путин. - Тебе-то я чем обязан?

- Нет, ну а что? - оскорбились в трубке. - России нужны союзники, а больше никто не согласен, я уточнял.

- Да пошел ты.

Путин положил трубку.

- И эта сволочь туда же…

Но телефон и не думал умолкать. Мгновение спустя, он снова известил о звонке. Путин устало поднял трубку:

- Алло? 

- Эта Путина? Си Цзиньпина на проводе.

- А Путина нет, - соврал Путин.

- Как нета? Пасиму нета? - удивились в трубке. - А с кем моя может поговорить по вопросу Сибирских земель?

- Не знаю, - пожал плечами Путин. - Может, с Обамой…

- Так с ним уже, - рассмеялись в трубке. - Он разрешила.

- Гребанные пиндосы, - промямлил Путин.

- Циво? - уточнили в трубке. Путин с размаху швырнул телефон о стену и завалился на кровать.

"Повесить за яйца мало. Однозначно мало…" - промелькнула мысль. Внезапно в дверь спальни постучали.

- Кто там? - удивился Путин, доставая из-под подушки наградной маузер.

- Это Димасик, - тихо донеслось из-за двери. Путин облегченно вздохнул и спрятал пистолет обратно.

- Тебе чего в такую рань?

- У меня есть план спасения России, - украдкой сообщил голос. - Мы с ребятами тут прикинули… Вот если вы возьмете всю ответственность на себя и уйдете…

- С ребятами, говоришь? - злобно прошипел Путин. - Значит, когда я вас из дерьма за уши тянул, так жопу целовали, а сейчас на мое место метите? Не выйдет!

Он рывком выхватил маузер и наугад выстрелил в дверь. Пуля прошла насквозь. С той стороны вскрикнули и протяжно застонали.

- Я вам покажу, гады! Я вам всем покажу, - бормотал Путин, крепко прижимая к себе пистолет и шатаясь, словно китайский неваляшка. - Вы у меня еще вспомните, что такое Сталин и ГУЛАГ…

И так он простоял до самого утра, бормоча что-то себе под нос и уставившись в пулевое отверствие…


Автора виявити не вдалося))

Як завжди, бадьорі дідусеві новини

Ну шо, субота подкралась якто незаметно, я смотрю большинство ще спить, то дід набігавшись і натренірувавшись зранку, як кінь, приступає до традиційного огляду главних международних новостєй. Шоб як ото ви нарешті попрокидаєтесь, було вам шо почитати до ранкової кави, чи чаю. Хотя дід совітує гарно поснідати і пити морковний сік. Або любий другий натуральний. Бо українці мають вести здоровий образ жізні, бути всігда здоровими і крепкими та жити до ста год каждий. Мінімум. Но то таке, каждий рішає собі як хоче, наливайте собі хто шо хоче, вмощуйтеся і читайте. Ітак, начньом.

Традиційно вже вкотре дєдушка начинає огляд подій з нашої бойової красуні Наді Савченко, бо щитає, шо ніякі політичні собитія не мають нам затуляти судьбу конкретної людини. Надєжда – дідова гордість і дідова тривога. Порох найшов час і написав Наді письмо лічного содєржанія, в котором просить Надю дєржаться і не унивать. Консул одніс письмо в Воронєж і Надя тут же вшкварила Пороху епічний ответ, которий дєдушка без гордості за Надю, за українських бойових дівчат і вообще за наш народ читать не може. Почитайте самі, оно того стоїть.

Шото дєдушке підказує, шо наступні тижні можуть стать вирішальними в дєлє содержанія Наді в плєну, в Мордорі і ета подказка не результат спірітічеського сєанса, а холодний і трезвий аналіз імеющихся фактов. Щоправда, трудно буть до конца уверенним в правильності аналіза, кагда імееш дєло с напуганним до всирачки шизофреніком. А Хуйло іменно таков. В любом случає, держим за Надю кулаки і зорко стежимо за дєйствіями всіх главних персонажей етого дєла. Ідьом дальше.

Главне международне собитіє вчорашнього дня состоялось учора в Нью-Йорку, в залє засєданій Совета Безопасності ООН. Про ето засєданіє дід вже вчора писав, потому повторяться не буде. Скаже лише, шо всьо пройшло, як по нотам, учасники партітуру знали і виступили слаженним хором. Чуркін, правда, не дуже порадував. Дід ожидав од нього більшого натхнення і болєє яркой ісполнітєльской хуйні. Но вже як получилося. Правда, кагда он сказав: “Нєльзя приносить в жертву своим амбициям будущее целого народа... Народа Украины”, дід подумав, шо никагда Чуркін нє бил так блізко к провалу. А так, він здєлав чудєсну рекламу 5 каналу, Порох йому за це какби должен.

Послєдовавший на фоні засідання Совбеза залп заявлєній мірових лідєров, касающийся віновніков збиття малазійського Боїнга і ужесточенія санкцій проти Хуйлостана дєдушка оцінює в качестве воздушного поцелуя лічно Хуйлу. Мірові лідєри дали нашому миршавому пацієнту недвусмислєнно понять: “Всьо, шо тєбе рассказала од нашого імені бундесфрау Меркель – правда. Патаму – не виябуйся”. Заявлєнія хуйлостанських представітєлєй, того же Лаврова, угрожавшего точечними ударами, дід щитає гавкотом собаки, яку заганяють в будку.

Сіпаратісти з наіболєє развитой інтуїцієй вже поняли шо й до чого і самі трусліві з них вже подумують якби сваліть нєзаметнєє. Їхнім лідєрам незаметно сваліть не удайотся, і побег Пушиліна тому пример.

З другой сторони, дєдушка всьо ждав кагда же наконєц появятся перебежчики з Хуйлостана, поскольку ето важний індікатор, і наконєц дождався. Старший лєйтєнант погранслужби Хуйлостана Ілья Богданов у появившемся вчора вечером відеообращенії звинуватив свойо главнокомандующе Хуйло в разжиганії войни і виразив желаніє бороться на стороні Україні в качестве простого добровольця. Первий пошол.

Дід не ослабляє зоркості наблюдая за кулуарними процесами в Євросоюзі і хотя там ідуть собитія второстєпенной важності, они не лішени нєкоторой інтрігі, інтєресной разве что естетам од політікі. Діду, як і всякому сєльському стратєгу, не чуждо чувство прекрасного, потому процесс формірованія нового состава Єврокомісії діду тоже інтєресєн. Як буде шось цікаве і важне, чим стоїть поділитися, дід обізатєльно розкаже.

Намного болєє важні собитія проісходять січас в Ізраїлі, вокруг сєктора Газа. Дід давно говорить, шо за безпричинной актівізацієй палєстінських зомбі явственно проглядує миршавий лік Хуйла, потому тамошні собитія целесообразно рассматрювать в качестве іншого фронта одной і той же войни. Ізраільська воєнщина, за успіхи якої дєдушка постоянно держить кулаки, витворяє шо хоче, дємонстріруя нам всякі трюки та прийомчики, наводящі на тірорістов шок і трепет. Дід надіється, шо наша українська воєнщина уважно конспектірує – де ж іще получить кращий мастер-клас од лучшіх мірових звьозд первой величини. Дід тіки просить ізраїльську воєнщину помнить про необхідність збереження життя та здоров’я своїх воїнів, бо в них є мами. Українську воєнщину дід тоже закликає помнить, шо і в наших воїнів тоже єсть мами. А мам розстраювать нікак нєльзя. Грех ето.

Сили АТО установили контроль над юго-восточной частью Луганська і по всім признакам сіпаратісти можуть чувствувать сєбя наканунє грандіозного шухера. Пожелаєм нашим Воїнам удачі в боях і шоб ворожі кулі їх минали. всячеські поддержуєм Армію. В ній наша главна защита, опора і запорука майбутніх перемог.

На наступному тижні возможна ратификація у ВРУ Угоди про асоціацію между Україной і ЄС, по крайнєй мере внутрішньодержавні процедури, о которих дід писав раньше, завершені. Вісокопоставлений чіновник з Кабміну вчора заявив, шо всьо к ратіфікації готово. Вніматєльно наблюдаєм. Єслі Угода буде ратіфіцірувана, ето стане лучшим ответом на стєнанія і візгі панікйоров та істєрічок, шо нас будтоби хтото сліває, шо кругом предатєлі і враги. Таким гражданам дід строго показує на стоящий в углу лом, бо ободряюща ломотерапія показала себе наіболєє ефектівним способом борьби з внутрішніми підарасами. І вообще, дід не раз казав, шо на войнє побеждає той у кого дух твьорже, взор яснєє, а яйця крепче. Так шо на будущее – панікйоров і істєрічок дід щитає або врагами, або полєзними врагу ідіотами. І тих, і других дід призиває нещадно пиздить ломом.

Минулий тиждень позначився всплєском моторошних новостєй з трупами в качестве главних персонажей етой затянувшейся дьявольской п’єси. То сіпаратісти розказують якусь хуйню, шо в малазійськом Боїнге на самом дєлє перевозили нєсвежі трупи, які туда якоби грузив лічно Обама. То якіто зомбі на захвачених сіпаратістими територіях риються в карманах загиблих пасажирів. То трупи сотнями звозять в Донєцк, наверно для якихось ритуальних целєй. Но победа в номінації “Нєкрофіл 80 лвл” уходить всьо же на Кавказ. Ім’я победітєля – Рамзанка Дыров. Етот ізвесний шалун вчора любовно розмістив в свойом бложике фотографію трупа Доку Умарова, котору сопроводив хвастлівим коментом. Хуйло-пропаганден-машін тут же подхватила ету новость і распространила среді восторжених ватніків. Рупор гавноновостєй Лайф-гнусь (ето котора перва по срачним новостям) захльобується от восторга какой же Рамзанка умний і красівий. Всьо би нічого, каже дід, но в Хуйлостанє з їхньою окончатєльно рухнувшей кришей, кандідатура Рамзанки Дырова всірйоз рассматрюється в качестве преємніка Хуйла на велікодєржавном тронє. А шо? Опит жізні под правлєнієм кавказця єсть, ватнікам даже нравицця. Іменно етой полной неопредєльонностью з вопросом до кого перейде в случаї чого ядєрний чемоданчик, як щітає дєдушка, і об’ясняється ювелірна осторожность Запада в отношенії Хуйлостана і лічно Хуйла.

Ну вот в принципі и всьо на даний момент. Дєдушка собірається щас у Главний воєнний шпиталь, де провідає нашого воїна Ромку Федоріна, про которого вже писав раньше і собирається писать впредь. Наш долг помагать і Армії і пораненим бійцям, хто чим може. Бо вони наші. А Ромці ми обізатєльно поможемо. І протез буде самий лучший в міре. Дід даже начав мечтать, як ми колись Ромку оженимо. І єслі діда тоже позовуть на свадьбу, то так уж і бить – йобну чарку та і врежу гопака! А шо?

Залишаємось бодрими і сильними, панікйоров і істєрічок нещадно приводим в чувство ломотерапієй, занімаємся спортом, помагаєм Армії, держим кулаки за Надєжду і читаєм Мурзікньюс.

І дивимся, шоб віздє парядок був, нахуй! А не те, шо січас.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1514303268803851&id=100006725776067

Згодна!

Роман Доник

Чудные дела творятся в освобожденной Дружковке.
бывший самопровозглашенный министр здравоохранения ДНР Бандура ЮА, съебавшийся вместе с боевиками, сейчас вернулся в Дружковку и как ни в чем не бывало оформляет отпуск, чтоб опять свалить с сохранением рабочего места.
Выступал на митингах агитируя за ДНР, был одним из активистов проведения референдума, на митингах представлялся как министр здравоохранения ДНР.
А теперь он отпуск берет, а мы ему отпускные будем платить.
второй не менее деятельный врач из Дружковки. главврач одной из больниц. Между прочим сват Клюева.
Через два дня после того как войска пошли дальше, дал ПРИКАЗ снять над больницей флаг Украины.
Дословно - "войска укров ушли, нехуй ему тут висеть"

Ребята, может нуивонах их освобождать ценой жизни лучших из наших парней? Обнести колючкой, перекрыть подвоз жратвы, и пусть себе там сидят в гетто пока не издохнут?

 Накипело..

Дєдушка по Надю, Боінґ та комнатну собачку

Ну й деньок був учора, доложу я вам друзі. Та ви й самі все знаєте і дєдушка лише попробує розкласти всьо по порядку. Ітак... Ага, не забудьте про каву чи чай, можна также іще шото вкусніньке, вмощуйтеся і читайте. Начньом.

Шо би не відбувалося, сначала дєдушка уважно стежить за справою Наді Савченко. Вона почуває себе непогано і це вже харашо. Адвокати заявляють, шо вони оскаржили арешт Наді, требують заміни мери пресєченія на якуто подписку і ету заяву якийто там месний хуйлостанський суд має рассмотреть наступного тижня. А дальше адвокати планірують перевести дєло в Європейський суд з прав людини, шо по суті означатиме чудєсну екскурсію по Страсбургу, яку із задоволенням, я думаю, проведуть для Наді наші діпломати... Однако, стєпень нєзавісімості судів в Хуйлостанє всім ізвесна, випуск Наді возможен лише в случає якогото договорняка по обмену Наді на якогось там хуйлостанського мажорика тіпа діпутатського синочка Сєлєзньова. Хай міняють, дєдушке начхать як, но Надя має бути вдома.

Нє смагла нє удержаться і нє папіарітся ізвесная Еллочка Памфілова, гордо іменуємая омбудсманшей Хуйлостана. Она вчера посєтіла Надю в тюрмі, а потом розказала яка хароша і комфортна у Воронєжі тюрма. Ну так сама там і сиди, блядь отака, як тобі та тюрма так нравицця, каже дєдушка. Потом Памфілова сірйозним і стурбованим тоном розказала, шо намерена предпрінять всє нєобходімиє мери і сдєлать всьо от нєйо завісящеє для виполнєнія лічних просьб Наді. Нє, ну они там рехнулися всі в тому Хуйлостані - дитина попросила шото тіпа молока і вівсяного печива, а Памфілова й тут ізобража бурну і трудойомку дєятєльность. Ублюдки вони там всі, от шо я вам скажу. Про Надю не забуваєм, держим за неї кулаки і ідьом дальше.

Малазійський боінг... Трагедія, шо й казать. Дєдушка вчора з'їздив до посольства спочатку Малайзії, потом Нідерландів, поклав квіти... Як і тисячі других небайдужих громадян. Весь світ шокований.

Но как заметалась криса, іменуємая Хуйлом, ви бачили? Сразу к тєлєфону звонить Обамі. Блядь, жалко дєдушка не міг чути тої розмови. Хуйло наверняка кричав у трубку шото тіпа "Ето нє я, Барак, бля буду, нє я!". Дєдушка охотно вірить - "Бук" Хуйло лічно не запускав. Но кров мертвих понівечених діток з Боїнга на його руках. І кажеться світ правильно всьо розуміє.

Нємало такому розумінню посприяли тут же оприлюднені СБУ запісі разговоров тірарістів з своїми хуйлостанськими начальниками, которі не оставляют сомнєній в прямой причасності Хуйлостана до собитій. Дід в етой связі акцентірує увагу на отрадном фактє - а разведка, оказуєцця, харашо работає. Всьо, шо тірарісти между собой пиздять, слухається і пишеться.

Після катастрофи з Боїнгом дохтора всього світу окончатєльно должни убідиться, шо ракова опухоль, метастази від якої дотяглися вже до Нідерландів і даже до далекої Малайзії, локалізуєцця за кремльовськими стінами і звуть її Хуйло Владімір Владімірович. І шо на амбулаторне лєченіє надєжд всьо меньше. Нужни анестезіологи і хірурги з їх радікальними средствами.

Потому, кажеться, американці потєряли інтерес до нємедлєнного обвала цен на нєфть. Наївний расчот Ірана прямо щас получить од американців уступки по ядєрной програме таким образом не оправдався – американці беруть паузу і подписанія документа 20 липня не состоїцця. Переговори переносяться на осінь. Цена на нєфть третій день продолжає потроху рости і составляє щас 108,30 долл.за барель. В етом нєт нічого страшного, бо стратегія ценового удушенія Хуйлостана всьо равно може дать ефект не раньше, чем через 4-5 років. Так шо сію мінутні колєбанія на ринку не мають нікого вводить в заблуждєніє – автозаправка под. названім Хуйлостан всьо равно прідьот к банкротству. Намного важніє, як поведуть себе мірові ігроки в бліжайші дні і тижні.

По ідєє, іменно січас, як світ шокіруван проізошедшим, Хуйла нада начинать лічить всірйоз. США своєю позицією по санкціям, по проявленній твьордості в принуждєнії к санкціям і ЄС, доказали, шо закусили уділа всірйоз і не успокояться пока, принаймні, не поставлять Хуйлостан у стойло. Америка, та і весь світ, каторим увесь той Хуйлостан всігда був до пизди і находився не периферії їхньої уваги, вдруг превратився в главний вопрос современності. Американці, каторі много лєт скучали без достойного врага, вдруг встрепенулісь. Заработала вся державна махіна Америки, всякі спецслужби, пентагони, разведки. Фондові аферісти начинають день з причитування сводок про температуру тєла больного Хуйла. Дєдушка не ісключає, шо кіномитці в Галівуді, давно скучающі без хароших годних сюжетів, вже готовляться строчить сценарії будущих блокбастерів, а Том Круз – приміряти форму українського спецназівця для будущей фінальной сцени запихування лома в сраку Хуйлу.

А єслі без шуток, Барак Хусейнович вчора внєзапно получив проти Хуйла дуже сильну козирну карту і од того, як він її розіграє, дуже много завісіт. Пока ми спали, в Америці був день. І наверняка самі умні американські аналітікі провели свої брейнстормінги для виработки наіболєє ефектівних ходов. Дєдушка надіється, шо тим аналітикам не зря платять великі гроші. Давай, Хусейнович, ходи. Не тяни резіну, пока сітуація гарача. Но не ошибись. Хуйло - то таке хуйло, шо од нього всього, шо угодно ожидать можно. Вплоть до полномасштабной войни і ядєрного шантажа.

А тєм временєм, велика політика, потєряв надєжду на приятний лєтній отдих, начинає розкручуватися єщо мощнєє. Британія затребувала срочного созива Совбеза ООН. Цель – очередна припарка Хуйлостану. Но уже на болєє високом художественном уровнє. Представники стран-членів СБ ОН учать партітуру, готовлясь виступить дружним хором. Сергеєв в ці хвилини прокашлюється і готовиться к виходу на сцену. Ожидаєм появлєніє нових сочних вираженій і свежих фотожаб на Чуркіна.

Українські діпломати вообще дєдушку радують – такого азарта од етих чопорних людей ніхто особо не ожидав, но їх січас будто хто з цепу спустив. Работають як заведьонні і дєдушка таку актівность іскреннє віта. У всій цій кутєрьмі якто незаметно пройшла чрезвичайно знакова подія – в Києві з візітом побував міністр іностранних дєл Японії. Етот достойний самурай, нєзаметно як ніндзя пронікшій в нашу страну, зустрівся з усім руководством, здєлав много важних заявленій, каторі потонули в грохоті сообщеній про Боїнг. Но дєдушка зорко стежить за собитіями і сообщає, шо Японія однозначно заявила про поддєржку України. І словом, і дєлом. Дєло в саме бліжайше время буде состояти в потужной фінансовой поддєржке України. Но японєц не був би японцем, єслі би його візит не сопровождала тонка восточна інтріга. Дєло в том, шо намічався його візит в Москву і в Шереметьєво вже розстелили красну дорожку. Но Токіо заявив, шо в міністра нема часу на візит до Хуйлостана, потому дорожку скатали обратно. І тут, наш самурай появляєцця в Києві, пролєтєв мімо Москви без остановки. Дєдушка думає, шо міністр Лавров і отдєл Японії та стран Дальнего Востока в МІД Хуйлостана може дєлать себе харакірі в полном составе.

Тєм временєм, Ізраїль получив чудесний шанс разобраться з палєстінськими зомбі всірйоз. Началась наземна операція в секторі Газа і дєдушка держить кулаки за ізраїльську воєнщину. Єслі Хуйло потєрпіт пораженіє на етом фронтє, он нєізменно вскорості здується і на востоке України. Патаму, желаєм армії Ізраїля успехов. І учимся, як нада дєйствовать в насєльонном пунктє.

Дєдушка собі представляє ужас і паніку в окруженії Хуйла і у верхніх слоях хуйлостанського олігархата. Жили собі пріпеваючи, багаті і красіві, а щас із-за якогось дурного Крима, нікуда особо не рипнешся і січас они по суті на положенії заложників у опасного маньяка з ядєрним чемоданчиком. Інтєресно, чи найдьотся в Хуйлостані свой полковнік Штауфенберг? Єслі найдеться, то лібо Хуйла завалять свої же, лібо Хуйло устроїть таку м’ясорубку в бліжайшем окруженії, шо Сталін охуєє.

Главний утєшітєльний приз дєдушки в номінації «Накаркав» уходить в Москву і адресований кімнатній собачці Хуйла Дімці Медвєдєву, каторий вчора з утра ляпнув яку-то хуйню про то, шо нам нікакіє санкції нє страшни, ми самі кого хоч санкціями обложим. При тому, Дімка неосторожно ляпнув буквально слєдующе: «…мы просто вернемся в 80-е годы в отношениях с государствами, которые такие санкции вводят". Через пару часов пророчество сбулося. 1983 год і тоже Боїнг. Тіки тагда був корейський. Дєдушка представляє собі подсрачник, який огребла ета комнатна собачка от охуєвшого Хуйла. Тепер она ще довго тявкати не буде.

Остаємся бодрими і сильними, любимо ближніх, занімаємся спортом, держим кулаки за Надю, помагаєм Армії і щодня читаєм Мурзікньюс. А также – мущщини вніматєльнєє і нєжнєє відносимся до жінок, помагаєм їм справиться із стресами. Женьщіни существа тонко чувствующі і глибоко переживающі, їм труднєє, чим нам. Наша задача – помогти жінкам пережити етот трудний період і зберегти їхні нєрви.

І стежим, шоб парядок був, нахуй! А не те, шо січас.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1513875348846643&id=100006725776067