Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Мурзікньюс.

Ну шо вам сказати, у четвер як всігда не новості а сплошний концерт, жаль тільки шо не дуже празнічний.
Зутра з верховного депутацького шапіто поступила блага вість нащот розпуску комуноупирятника, вчоний кіт разом з небайдужими громадянами аплодірував цьому епохальному стоячи на задніх лапах. Канєшно старший по упирятнику Сіманєнка по цьому поводу шото там ляпав тіпа "ми не всрались" і " на нашей уліце будєт празнік", ага буде - як на горі рак пердне.
Но як то кажуть у нас в Україні, "яка ж то бочка меду та без ложки гамна" ну і гамно канєшно не забарилося прилетіти. Внєзапно хракція політічєських клоунів Удар заявила про вихід із коаліції, за ними після нєкоторих раздумій аналогічну заву зробила Свобода і тільки хракція Батьківщина питалась торгувацця тоїсть сопротівляцця цьому болєзнєнному но закономірному процесу. Но якто кажуть хуєм лома не зігнеш і многострадальна коаліція приказала довго жить. Шоправда це був не останній сюрпрайз на сьогодні від верховного шапіто. Апофєозом загодя отрєпєтірованої епічєської драми "Піздєц всєму" стала пафосна рєчуга Яценюка (спічрайтеру много, много +), по смислу- "ми так старалися шо чуть не всралися, ми би і далі працювали тіки нас жоско наїбали" ну і так сказать под занавєс того всього, несостоявшийся камікадзе Арсеній картінно подав у отставку з поста прем'єра . По цьому поводу вчоний кіт хоче сказать два слова: перше Яценюку- Гівно ти а не камікадзе!!!, а друге небайдужим громадянам - Не вірте ви цим підарасам!!!.( по закону поки не буде обрано нова ВР увесь кабмін працює у статусі в.о.) хотя вже появилася інфа шо ніби Гройсмана будуть назначать в.о. прем'єра, от інтересно як вони це зроблять по закону?
Кстаті от шо інтересно, по вєрсії Яценюка, сьогодні в хуйлостані тамошні дєпутати, якраз в то саме врем'я проводили засідання госдури і тоже повелися на цей епічний разводняк ну тоїсть драму в нашім шапіто, да так, шо нахуй всі забули чого збиралися і тупо стоя аплодірували розвалу коаліції "За європейський вибір". Тут вчоний кіт задумався глибоко, як всьо таки міняєцця історія, не так давно московськії вассали уважно слухали шо робицця у Москвабаді і памперсами чи вазєліном запасались соотвєцтвєнно погоді, шо там тоді царила. А зараз вся бюрократічная машина хуйлостану уважно слухає, шо робицця у Києві і жидко сере від страшилок власних гамноньюсів, аж до кровавих мальчіков в глазах і ліхорадочно питаєцця всьо українське запрєтіть. Тут вчоний кіт перефразірує крилату фразу "Ось так минає слава Хуйлостану" для тих хто шарить у латині "Sic transit gloria Huilo regnum")))
Нащот АТО, сьогодні наші доблесні вояки після тяжких боїв нарешті взяли Лисичанськ і зараз його чистять від колорацької зарази - Героям Слава!
Ну і гран прі у катєгорії "Луччий оратор місяця" получає всьо той же Яценюк, за тошо депутати устроїли йому овацію на стоя, хотя як самурай він должен був зробить собі сепукку, хотя якшо подумать- де шапіто їбуче, а де Японія прекрасна.
АТО продовжуєцця, майдан не розходицця.

Будьте уважні.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1459321060987028&id=100007274433911

4

Коментарі

Гість: Старий Семен

125.07.14, 01:32

Лишається тільки побажати Сєні подальших успіхів в освоєнні економічної камасутри...

    225.07.14, 01:38Відповідь на 1 від Гість: Старий Семен

    Та хоч не крав бюджет, як папєрєднікі. На даному етапі це досягнення. Сподіваюся, у подальшому стане нормою.

      Гість: shipkin

      325.07.14, 01:44

      а как думаете куда подеваются депутаты от комунистов ?

        425.07.14, 01:47Відповідь на 3 від Гість: shipkin

        прийдуть на ай.юа тролити в блогах

          Гість: Старий Семен

          525.07.14, 01:48Відповідь на 2 від Міс Марпл

          Я теж вважаю, що його треба гладити по лисині. Але деколи проти шерсті, що б не розслаблявся.....

            Гість: shipkin

            625.07.14, 01:53Відповідь на 4 від Міс Марпл

            прийдуть на ай.юа тролити в блогахэто было бы самое лучшее !

              725.07.14, 02:18

                825.07.14, 07:15

                ЩАСЛИВО=СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ http://blog.i.ua/user/4400999 СЛАВА УКРАІНІ /*

                  925.07.14, 08:27

                  Нєну Сєня хай би був, тре ж якось з гівна вибиратись, а у нього ж таки кібєтя варить!

                    Гість: ПТН ХЛО

                    1025.07.14, 09:19

                    В нормальных странах - это обычная ситуация. И воспринимается это нормально, потому что население руководит этим процессом. Если люди видят, что власть ничего не делает - тут же выражают недоверие

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна