хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Мурзікньюс.

  • 23.07.14, 22:44
Ну шо вам сказать, середа в якомуто смислі продовжила харошу карму вівторка хотя і не у всьому.
Зутра, наші гамноньюси вовсю тягали якіто лєві коментарі по поводу збитого боїнга, транслірували очередну вимогу Барака Хусейновича до євроафєрістів усіліть санкції протів хуйлостану, ну і показували прибуття останків нещасних пасажирів в Нідерланди, кстаті малазійці передали чорні ящики туда же, по відімому їх дуже про це попросили. Но це всьо форін поліс якто кажуть.
А на внутрішньому фронті, оп'ять основна мізансцена новостєй розигрувалася у верховному депутацькому шапіто. Депутати од Свободи уже практічєськи традіціонно начали засідання з перфоменсу "ізгнаніє дєпутата з під куполу шапіто". Цього разу офірним цапом тоїсть козлом отпущєнія був ізбран старший по комуноупирятніку Сіманєнка за свої дебільні коментарі рашаговноньсам по поводу прєступлєній української армії в зоні АТО. Нє ну вчоний кіт канєшно понімає шо бабло нада отрабатувать, но набрацця наглості шоб після того людям ше на очі показацця, це вже вопше піздєц всєму. Інтересно шо після того як рєзві свободівці гарненько приклалися до тушки Сіманєнки, ушлі журналюги в кулуарах питались видавить у нього хоть якийто коментар по поводу ізгнанія, случився епічєський конхвуз - красний упир не зміг на камеру нічого внятного сказать, шо називаєцця ні бе, ні ме, ні кукарєку. Вчоний кіт розсматрює дві версії случівшегося - псіхологічєський шок од волшебного пендаля, або ж таблєткі щастья од друзєй з востока, іначе як ше об'яснити з одної сторони феноменальне безстрашиє, а здругої сторони внєзапну німоту мастєра разговорного жанра тоїсть знатного брехуна. Но то таке.
Да, от вам цікаве по слідам передидущих ньюсів.
Не вспів учора вчоний кіт попугать волшебним ломом рицарів кінжала і плаща, як СБУ в лиці Наливайченка поспішила доложить шо борецця у поті лиця із зрадниками в штабі АТО і даже многих арестувала, но при всьому тому не було названо, ні колічєство, ні званія, ні даже хвамілії прєдатєлєй родіни. Із чого вчоний кіт робить логічний висновок, шо СБУ по привичці старій питаєцця збить бабла із заключонних для смягчєнія наказанія, а то і повного снятія всіх обвінєній. Таваріщі хєнєрали чи ви не охуїли, от скільки вже блять можна безвстидно так продавать суверенітет державний, га??? Чи може всьо таки вам лом поможе??
А от, ше інтересний случай, надіюсь шо всі помнять яку епічєську картіну нарисував котяра вчоний по поводу тих санкцій, шо Англія вчудила хуйлостану. Так от кацапські олєгархи по відімому Мурзіка читали, бо в срочному порядку начали виводить вже свої актіви із Альбіону нахуй. Альо бариги - ви мені должни!!!)))
Вісті з фронту сначала були хароші, війська звільнили ряд пунктів насєльонних, а потім прилетіла і хуйова звістка шо збили наші Су-шки і то дві штуки зразу і знов із хуйлостану. Нє, ну вчоний кіт канєшно понімає стратегічну важность висоти Савур-могила, но можна ж йобнути по ній тим самим градом, чого палити дармо літаки?
Ну і гран прі у катєгорії "Хароший понт дароже дєнєх" получає бивша політічєська наложніца Лєгитімича, Гандзя Хєрвам, за красіво розиграний етюд зі здачою сумочки "шанель" на потреби армії. Да кстаті друга учасніца етюду Хєращенко оголосила тут же аукціон на цей аксєсуар, а вчоний кіт тут даже якто ростірявся по поводу того, чи знайдецця який дебіл шо кине хоч сто баксів за цей кусок гамна із білой кожи, простіть мене жінки, но всьо шо побувало в руцях Хєрвам автоматічєськи стає гамном, мені так кажецця принаймні.
АТО продовжуєцця, майдан не розходицця.

Будьмо уважні.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1458908671028267&id=100007274433911

6

Коментарі

анонім

124.07.14, 00:15

кацапия не переживет если у нас не будет коммунистов.

    224.07.14, 00:47Відповідь на 1 від анонім

    кацапия не переживет если у нас не будет коммунистов.З завтрішнього дня їх не має бути. От би кацапія саме завтра цього і не пережила!

      324.07.14, 09:11

      Нехай дякують,що їх на Майдані не перевішали.

        424.07.14, 09:20

        Та не АТО, а війна! Я була в шоці від оцього відеоhttp://blog.i.ua/user/2675316/1452698/
        Не тільки компартію, а і всю верховну раду і весь Генштаб треба по закону воєнного часу - до стінки!

          анонім

          524.07.14, 13:47Відповідь на 4 від ЛанаСкала

          Та не АТО, а війна! Я була в шоці від оцього відеоhttp://blog.i.ua/user/2675316/1452698/
          Не тільки компартію, а і всю верховну раду і весь Генштаб треба по закону воєнного часу - до стінки!
          а кого оставить не кого

            анонім

            624.07.14, 13:48Відповідь на 2 від Міс Марпл

            кацапия не переживет если у нас не будет коммунистов.З завтрішнього дня їх не має бути. От би кацапія саме завтра цього і не пережила! Ляшко напьется будет у него праздник. на кого же он будет кричать

              724.07.14, 16:34Відповідь на 5 від анонім

              Та не АТО, а війна! Я була в шоці від оцього відеоhttp://blog.i.ua/user/2675316/1452698/
              Не тільки компартію, а і всю верховну раду і весь Генштаб треба по закону воєнного часу - до стінки!
              а кого оставить не кого
              Людей, справжніх, чесних, толкових! Є вони! Але спершу треба знищити пакость!

                824.07.14, 16:50Відповідь на 6 від анонім

                кацапия не переживет если у нас не будет коммунистов.З завтрішнього дня їх не має бути. От би кацапія саме завтра цього і не пережила! Ляшко напьется будет у него праздник. на кого же он будет кричатьЇх треба всіх звідти гнать, все у них конфіскувать, і на рудники відправить!

                  924.07.14, 19:41Відповідь на 6 від анонім

                  кацапия не переживет если у нас не будет коммунистов.З завтрішнього дня їх не має бути. От би кацапія саме завтра цього і не пережила! Ляшко напьется будет у него праздник. на кого же он будет кричатьпірдони ще лишились

                    1024.07.14, 19:47Відповідь на 8 від ЛанаСкала

                    кацапия не переживет если у нас не будет коммунистов.З завтрішнього дня їх не має бути. От би кацапія саме завтра цього і не пережила! Ляшко напьется будет у него праздник. на кого же он будет кричатьЇх треба всіх звідти гнать, все у них конфіскувать, і на рудники відправить!та нема в нас рудників! Нехай платять величезні штрафи і валять з України. Рашка біженців приймає!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна