Профіль

УПА живе !

УПА живе !

Україна, Миколаїв

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Модернізація Су-25М1

В запоріжжі почали модернизацію літаків Су-25М1 які вважаються найкращімі в світі. Щоб привести такий літак у бойову готовність ,потрібно понад 10 мільйонів гривень. Цікаво навіщо це робить влада Януковича ? Щось мене беруть сумніви що все це робиться задля безпеки України.

Угро - фіни

Чи є росіяни слов*янами , а Росія слов*янською країною ? Проект журналістських розслідувань  з Альоною Кочкіною

Афроросіяні

"Вони спілкуються найчистішою мовою Пушкіна та Толстого"

russkiy.jpg

В Африці було знайдено Міжнародною науковою експедицеєю найжорстокіше плем'я людожерів яке спілкується найчистішою російською мовою. Про це повідомив науковий керівник експедиції , завідучий кафедрою африканістики СПбГУ Олександр Желтов.

Це плем'я було виявлено у Східній Африці , біля кордону з Танзанією.

"Ці люди досить небезпечні , бо кожну людину сприймають як потенціальну їжу , - розповідав Желтов , - ми завжди тримали наші рушниці напоготові . Але вождь племені розумів що конфлікт з нами йому не на користь.Плем'я озброєно тількі камінням та палицями , а ми  мали мисливські рушниці"

Беззбройним мандрувати Африкою досить небезпечно , пояснив співрозмовник.

"Найбільшою несподіванкою для нас було те що рідною мовою племені виявилася російська , при цьому з нами в експедиції була завідуюча кафедрою Інститута російської мови  В.І.Борисоглебська , і вона стверджує що плем'я спілкується гарною російською мовою ХІХ століття , тією самою якою спілкувалися Пушкін та Толстой"

Олександр Желтов розповів , що коли плем'я запропонувало їм скуштувати "фірмове блюдо" Засмажене м'ясо ворога , вони питали "Не угодно ли будет покушать, любезные гости?" , а коли учасники експедиції відмовлялися , то вони казали «Ах, как нам жаль, право».

"Ми прогостювали у цього племені півдня ,- розповів Желтов, - но ми так і не з'ясували чому вони спілкуються російською" Це питання ще має бути з'совано вченими.

«Испокон века наше племя говорит на этом могучем, прекрасном и великом языке», - передає слова вождя племені Олександр Желтов.

Зі слів співрозмовника кількість племені зменшується. Це виняткове російськомовне плем'я людожерів веде свою Летопись. Згідно зробленим записам ще 5 років тому їхнє плем'я налічувало біля тисячи , але зараз їх залишилося тількі 72 .

"Вони жруть один одного" , - пояснив співрозмовник.

На фото: звичайний російський чоловік з племені людожерів

Містецтво переконувати

Москвини ще з часів Петра І добре розуміли , що для поширення своїх ідей необхідна широка реклама. З приходом до влади комуністів , вони взяли на своє озброєння техничний прогрес. Їхній керманич Лєнін це добре розумів і вони не шкодували грошей на кіноматограф. Російська пропагандистська машина працює на повну потужність випускаючі стрічку за стрічкою , багато з яких заповнили наші екрани. Їхня мета одна – поширення “рускава міра” , викликати захоплення і гордість за Росію, заразом вони не гребують хоч якось побічно принизити Україну (це можна спостерігати в багатьох їхніх стрічках : “Тарас Бульба” , “1612 , “Слуга государев”, вже не кажучі про їхній “шедевр” “Мьі из будущего 2 ” )

На мою думку нашім діячам від кіноматографа слід повчитися цьому у москвинів , наприклад наш “Тарас Бульба ” як на мене , пропагує не  стількі гордість за козаків , як рекламу пияцтва , де ті самі козаки безперервно пиячат.

Зараз іде багато дискусій які герої можуть об’єднати Україну , чому С.Бандеру на Сході та Півдні переважно не сприймають , хоча Т.Шевченко однаково сприймається по всій Україні як Великий Поет. Може саме тому , що ще за радянських часів його поезія викладалася в школах ?

Очевидно що показ таких стрічок як “Залізна сотня” , “Нескорений” розвіяло б міфи створені за совєтов та змогло б популярізовати героїв УПА на Сході та Півдні .   Алеж потрібні нові стрічки , такі ,які  змогли б витиснути російські за якістю виробництва та заразом викликали б почуття гордості за власну країну .

Такі , в яких герої надихали б українців власним прикладом. І необов’язково щоб у ціх стрічках зберегалась би документальна історична дійсність , адже про історію Франції та Англії ми більше дізнаємося з таких фільмів як “Анжеліка” , “Робін Гуд” , “Король Артур” , “Три мушкетера” ніж з підручників по історії. Головна умова – наші завжди перемогають,навіть коли гинуть у цій  боротьбі. Головне – правильно подати.

У нас є багато героїв та подій в історії які можуть бути покладані у задум фільму. Починаючі з прадавніх часів (перемога над перським царем Дарієм ) та закінчуючі новітьньою історією.

Наприклад про Героїв Крут можна зняти стрічку не гірше за “300 спартанців”

Російський винахід

В пику насувающемуся енергетичному кризису , росіяни винайшли новий тип літака , який немає аналогів у світі. Цей літак за задумом конструкторів допоможе заощадити паливо . Перші літаки цього типу мають з'явитися на злітній смузі вже наступного 2012 року.

"Наші літаки принципово відрізняються від всіх інших існуючих у світі і не мають аналогів ,- розповідає керивник ОКБ АГУС Сергій Мірошниченко ,- справа в тому , що наші літаки швидше стрибають ніж літають , періодично відштовхуючись від грунту "

За словами співрозмовника у нового літака шасі більш схожі на величезні курячі лапи за допомогою яких він і відштовхується від поверхні землі.

Відштовхнувшись від поверхні новий літак здатен пролетіти відстань понад 7 кілометрів з максимальною висотою в 1 кілометр

Кожні 5-7 кілометрів літак здійснює проміжне приземлення на допоміжних літовищах (які планується побудувати ). Доторкнувшись до грунту , літак знов відштовхується і звершує новий стрибок на нову відстань.

С.Мірошниченко вважає що нові літаки будуть використовуватися на для забезпечення зв'язку з підмосковними містами . Перший свій рейс літак здійснить у іноваційний центр Соколово у 2012 році , з цією метою між Москвою та Соколово планується побудувати три додаткових проміжних літовища

Так має виглядати остаточний варіант цього новітнього літака

1909.gif

Ностальгуючим за СССР

Злобно-пассивная ностальгия или ... ученые нашли россиян ностальгирующими ксенофобами

Бажаю щоб всі ті хто так ностальгує за СССР там і опинилися.Повітря в Інеті стало б набагато чище, поміншало б  уселякого лайна . Якщоб в СССР інтернет і був би , то тількі у тих небагатьох хто мав телефон.І всі не  совєцкі ІР були б заблоковані.

По-друге , після поїздки до колхозу , з трьома пересадками , стоя у тисняві , і пару годин у черзі з дитиною на руках і з "вас тут нє стояло" ,енергії залишилось би тількі на вашу "половинку" і те це не гарантовано.А на написання уселякої маячні вже точно.

По-третє , проблеми у них вже були зовсім інші :де достати більш-менш достойний одяг та їжу , де дістати ліки ,як "откосить" від армії , щоб не потрапити в   черговий Афганістан.

Особливо розчулюють комуністи з їхніми розмовами про те , що начеб то Горбачов (Кравчук ,Єльцин ,Шушкевич) розвалили СССР. Хлопці, ви ж комуністи ,почитайте класиків про роль особистості в історії.Це ж ваша ідея - концепція юберменша , який рухом руки змінює хід історії. Це не з Маркса-Енгельса-Лєніна , це з Муссоліні,почитайте. В усьму цьому рюмсані проглядається одна тема : народ - тупе бидло , а еліта ось так усіх вздрючила і зробила по -своєму, а я теж хочу у цю еліту , позаяк я аналітик і теж хочу пиріжок. Найчитаний народ у світі - не був тупим бидлом , пора вже зрозуміти, совєцьку людину не ошукаєш. Ошукати можна тих , хто у 1991 був у ніжному віці , або щойно пішов до школи. Що і відбувається з успіхом.  У церковників теж є хіть. Ну зрозуміло , ГБісткой ієрархії теж жилося не погано, хоча спекулювати нафтаю ,тютюном та алкоголем не дуже виходило. І міліцейські кордони по святах Великдня та Різдва до церкви теж не пускали.

А ще прихильники СССР жах як незадоволені олігархами та бандитами,знов же - любиш СССР , люби і їх - це ж не десант з Місяця.Всі вони виховані та виросли якраз за часи СССР. Ні казочками з газети "Правда" , а якраз справжнім СССР , який багато хто пам'ятає.СССР Щелокова, Чурбанова, Рашидова, та решти. Чому Гейтс та Баффет жертвують десякти мільярдів на доброчинність , а Янукович купує собі золочений унітаз ? Тому що Янукович - совок , продукт Совка ,він і слів таких не знає.

СССР кінця 80-х був у глибокій моральній та економічній кризі.Все прогнило і народженні до 70-х це пам'ятають .  СССР 60-х років залишился у 60-х , з космосом , з кукурудзою , зі здмуханою вітром перелогою ,чергами за хлібом ВПК та відлигою. Розвалився СССР у 80-х,а це була зовсім інша країна. Народ просто вже більше не витримував ні безперевної брехні , ні керівництва яке зажерлося , ні жахливого побута. Хто хоче освіжити пам'ять - подивиться Говорухина "Так жить нельзя" на Youtube. Настав момент коли виникла революційна ситуація : "вєрхі" не могли керувати по -старому , а "нізи" жити по- старому. Все з точністю вчення історичного матеріализму  і статтями Лєніна про державу. І доречі, відповідно результатам матмоделювання  проведенного ще за Брежнєва та Андропова.

Також про "квітневий" референдум.Проголосували про оновлений СССР у формі федерації. Підписання нового союзного договору вже було підготовлено Горбачовим,все було розписано , навіть до того хто і де сидітеме під час підписання. А козли з ГКЧП хотіли зберегти неоновлений СССР , точно те проти чого і голосували. Історія їх розчавила. Знов же , з точною відповідностю до історичного матеріализму.

Переклад з російської.

Російське Ноу-Хау

power_plants_22.jpg

Як відомо головним джерелом отримання грошей на еРеФії є торговля газом та нафтою,щоб хоч якось заощадити на цих стратегичних ресурсах в Ступінськом районі московської області розпачолося будівництво першої у світі електростанції  працюючей на людскому лайні.

Як відомо ,Москва - найбільше місто у Московії , так отож з посточанням сировини дефіциту не має бути ,а поготів не подалік від Москви знаходиться інше велике місто - Санкт-Петербург. Так що лайна вистачить.

"Цей проект єдиний у всьому світі,аналогів йому немає ,- повідомив на торжественій церемонії закладки першого каменю губернатор московської області Борис Громов. - Ця електростанція забезпечить електроенергією всю нашу область , а мешканцям надаст додаткові робочі місця.При чому кожен робітник може внести свій посильний вклад у забезпеченні сировиною електростанції,найбільш активним буде надана премія.Для цього кожен туалет буде обладнанний спеціальним лічильником "

Головний співробитник Петербургського НДІ Біологиї та Біоінженерії,Олексій Маслов, повідомив що: "Лайно вміщує в себе унікальні джерела енергії такі як натрій ,калій та азот . Тому при додованні до одного кілограма лайна півкіло вуглецю ми отримуємо викид енергії рівний 7,85 кілоджоулів , що , погодьтися це не мало," - пояснює О.Маслов.

Постачальниками цього джерела енергії стануть "калодонори",яким може стати будь-який росіянин. "Ми працюватимемо з будь якими постачальниками ,незалежно від прописки та національності,"-повідомив директор майбутьньої електростанції Вадим Арсент'єв.- "Більш того ,буде організовани спеціальна програма для постійних великих посточальників."

Арсент'єв роз'яснив ,що для рентабільної роботи електростанції планується покупати калові маси за ціною 2-2,5 рублів за кіло , але при виході на заплановану потужність ціна може збільшитися.

"В перший день відкриття електростанції , ми в першу чергу запросимо здати свій кал відомих політиків , зірок естради та представників крупного бізнесу,всім їм вже надіслано спеціальне запрошення",- сказав В.Арсент'єв.

За оцінками експертів у ций проект вкладено приблизно 23 млрд.рублів ,інвестором побудови об'єкта виступає інвестеційно-будівна кампанія "Дом-строй".

Кінець будівництва намічено на грудень 2015 року.

"Катафалк"

zhukov.jpg Георгий Жуков -- маршал Перемоги, головний герой Великої Вітчизняної війни.За підрахунками, за час його командування загинула найбільша кількість солдат за всю історію війн.Він увійшов в історію як гениальний командувач та великий стратег. Військова доктрина Жукова полягала в тому, що після артпідготовки в атаку кидали, піхоту, яка мала прорвати оборону, а далі в прорив ішли танки. Тобто шлях танкам прокладали тілами солдатів., що на одного вбитого німця припадало 8-10 вбитих радянських воїнів Жуков погнав через мінні поля пехоту, заощаджуя час на размінуванні. Эйзенхауер: "Мені навіть важко уявити, що могло б статися у нашій армії з генералом, якщоб йому спало на думку віддати подібний наказ" Навесні 1944 року під час Корсунь-Шевченківської операції Жуков наказав кинути на штурм добре підготовленої німецької оборони війська, щойно доукомплектовані чоловіками від, 15 до 55 років, зігнаними з навколишніх українських сіл. Кулями в спину заград-загони гнали цих ненавчених українців в одну атаку за другою. Впродовж 24 днів цього злочинного кровопускання було знищено 770 тис. людей, переважно — українців Генерал-лейтенант М. Павленко про вину Жукова так пише: «В ходе летне-осенней кампании 1941 года потерпели поражение более 300 наших дивизий, насчитывавших в своем составе свыше 5 млн. человек. Около 1/3 этих дивизий потерпели поражение в первые три недели войны», а начальником Генерального штабу, як Ви знаєте, був Жуков На  посаді Міністра оборони, Георгій Жуков прославився тим, що видав наказ провести випробування 4 вересня 1954 року на Тоцькому полігоні під Оренбургом 40 тисяч військових було кинуто в ядерне пекло. Три чверті солдат померло від обпалення та променевої хвороби. Ще десять тисяч на все життя стали каліками. Це приклад типового ставлення Жукова до солдатів як до свого дешевого підручного матеріалу. Невдовзі після тоцького вибуху маршал отримав зірку "героя"

Відключений за борги

1317646128_0573.250x200.jpeg

У центрі Владивостока був вимкнут "Вічний вогонь" з-за заборгованості за газ , меморіал знаходиться на балансі у  Тихоокеанського флоту.

Прес-секретар командуючого флоту Роман Мартов повідомив ,що у морський інженерній служби флоту існує заборгованість за газ у розмірі 87 000 рублів.

Р.Маров також додав що Мін.оборони РФ не виділяє кошти на закупку газових балонів для обслуговування меморіалу "Бойова слава Тихоокеанського флоту."

Переклад з російської (сайт http://top.rbc.ru/ )

Зека геть !

Станом на ранок 14 жовтня напис "Зека геть" нанесений на 50 купюр номіналом 1 гривня. Також обмальовані двогривневі купюри - 29 шт., 5 гривень - 33 шт., 10 гривень - 47 шт., 20 гривень - 35 шт., 50 гривень - 42 шт., 100 гривень - 17 шт., 200 гривень - 6 шт., 500 гривень - 2 шт.

2a96126-zek1-480.jpg

7aee42e-zek2-480.jpg

c841dd6-zek3-480.jpg

Всього напис "Зека геть" фігурує на гривнях, які в сумі становлять 7203 гривень.

За матеріалами Економічної  правди