Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Містецтво переконувати

Москвини ще з часів Петра І добре розуміли , що для поширення своїх ідей необхідна широка реклама. З приходом до влади комуністів , вони взяли на своє озброєння техничний прогрес. Їхній керманич Лєнін це добре розумів і вони не шкодували грошей на кіноматограф. Російська пропагандистська машина працює на повну потужність випускаючі стрічку за стрічкою , багато з яких заповнили наші екрани. Їхня мета одна – поширення “рускава міра” , викликати захоплення і гордість за Росію, заразом вони не гребують хоч якось побічно принизити Україну (це можна спостерігати в багатьох їхніх стрічках : “Тарас Бульба” , “1612 , “Слуга государев”, вже не кажучі про їхній “шедевр” “Мьі из будущего 2 ” )

На мою думку нашім діячам від кіноматографа слід повчитися цьому у москвинів , наприклад наш “Тарас Бульба ” як на мене , пропагує не  стількі гордість за козаків , як рекламу пияцтва , де ті самі козаки безперервно пиячат.

Зараз іде багато дискусій які герої можуть об’єднати Україну , чому С.Бандеру на Сході та Півдні переважно не сприймають , хоча Т.Шевченко однаково сприймається по всій Україні як Великий Поет. Може саме тому , що ще за радянських часів його поезія викладалася в школах ?

Очевидно що показ таких стрічок як “Залізна сотня” , “Нескорений” розвіяло б міфи створені за совєтов та змогло б популярізовати героїв УПА на Сході та Півдні .   Алеж потрібні нові стрічки , такі ,які  змогли б витиснути російські за якістю виробництва та заразом викликали б почуття гордості за власну країну .

Такі , в яких герої надихали б українців власним прикладом. І необов’язково щоб у ціх стрічках зберегалась би документальна історична дійсність , адже про історію Франції та Англії ми більше дізнаємося з таких фільмів як “Анжеліка” , “Робін Гуд” , “Король Артур” , “Три мушкетера” ніж з підручників по історії. Головна умова – наші завжди перемогають,навіть коли гинуть у цій  боротьбі. Головне – правильно подати.

У нас є багато героїв та подій в історії які можуть бути покладані у задум фільму. Починаючі з прадавніх часів (перемога над перським царем Дарієм ) та закінчуючі новітьньою історією.

Наприклад про Героїв Крут можна зняти стрічку не гірше за “300 спартанців”

2

Коментарі

Гість: ееее Йолка!

120.11.11, 10:52

швидше Папа відмінить Різдво, ніж совєцке зомбі визнає Бандеру

    анонім

    220.11.11, 11:03Відповідь на 1 від Гість: ееее Йолка!

    швидше Папа відмінить Різдво, ніж совєцке зомбі визнає Бандеру

      Гість: Shiver2005

      321.11.11, 15:29

      На все треба інвестиції.