Новини, що замовчуються медіалядями

Держзамовлення на нові протикорабельні крилаті ракети “Нептун” становить 120 одиниць – Мотор Січ



Державне замовлення на крилаті ракети Р-360, що входять до складу нового українського берегового протикорабельного комплексу “Нептун” (РК-360МЦ “Нептун”), становить 120 одиниць, повідомив директор з корпоративних прав та інвестиційних проектів ВАТ “Мотор Січ” Володимир Семенов, передає Інтерфакс-Україна.

Семенов також додав, що “Мотор Січ” виробляє для цих ракет основний двигун. У виданні припускають, що йдеться про малогабаритні двоконтурні турбореактивні двигуни МС-400 або модернізовану версію Р95-300, яку раніше використовували на старих ПКР Х-35.

При цьому представник “Мотор Січі” зазначив, що виробничі можливості ДККБ “Луч” (входить до держконцерну “Укроборонпром”) дають змогу виготовляти близько 50 таких ракет на рік, оскільки це не серійне підприємство, а конструкторське бюро.

Як повідомлялось раніше, ракетний комплекс РК-360МЦ “Нептун” пройшов вогневі випробування на одному з військових полігонів на Одещині. Конструктори “ДККБ “ЛУЧ” внесли важливі зміни у конструкцію крилатої ракети Р-360, які направлені на значне підвищення її ефективності.

Як наголошують в “Укроборонпромі”, здійснені розробником нововведення Р-360 дають змогу новій КР обходити зони ППО противника і знищувати ціль у тилу ворога несподіваним ударом.

Нагадаємо:

В Україні створюють повітряну платформу для крилатої ракети “Нептун”


Турбота про нарід

Бугага.

Смотрите, какие бусинки.
С третьей попытки Комитет Верховной Рады по ТЭК за закрытыми дверьми ( ни анонса, в аккредитации журналистам отказывали), проголосовал за законопроект о переносе внедрения рынка энергоресурсов на 3 месяца.
Об этом сенсационном решении нам , как бе, сообщает Виктория Войцицкая своим постом в Фб.

«По домашнім СЕС та перенесенню ринку електроенергіі на 3 місяці комітет ПЕК проголосував ЗА
Тепер справа за залом, адже ці законопроекти треба включити в порядок денний і проголосувати. Нам потрібно 226 голосів» (с) - говорит нам Виктория.

Смотрите какие настойчивые ребята. Сначала через ВР - никак, потом попытка через СНБО - никак, потом через КМУ - никак, теперь опять через ВР. Но смотрите как красиво.
В законопроекте №10343 и вписаны домашние СЕС и перенос внедрения энергорынка. Прям как в старые добрые времена при совкие, к килограмму гречки, в нагрузку - дустовое мыло.
Прям совмещение проявления заботы о домашних СЕС и о «простим пересічном» и немного о Игоре Валерьевиче. И вот скажите, что они не беспокоятся о « простом пересічном» ! Беспокоятся! Вот вам ребятки косточка, а предприятия как и прежде будут платить по не попятно как сформированным ценам на электроэнергию и закладывать их в себестоимость своей продукции, кроме Игоря Валерьевича. Это я вам как производитель говорю. И в конечном итоге, все это ляжет на плечи того самого «пересічного» но зато, « я, и моя зелёная команда заботится о людях".
По поводу отстрочит внедрения энергорынка на 3 месяца. Нет ничего более постоянного чем временное. Пока пройдут выборы, рока сформирую коалицию, пока договорятся, пока сверстают бюджет, потом елка. И не видать нам прозрачного рынка энергоресурсов ещё долго. Как, впрочем, вполне возможно и кредита МВФ ( так как это было одно из требований МВФ.
Красиво, ребята.
« Пилите, пилите, Шура, они золотые» (с).
Пойду за очередной порцией попкорна. Мне уже начинает умилять этот цирк. Но креативить ребята, не отнять. Бабушка будет довольна.

Кіно

Рекомендую до перегляду

Новини, що замовчуються медіалядями

У той час, як їбануті зрадойоби намагаються замутити договорняки з "чістага ліста" з хуйлом, в ООН сталася така подія

Марні Чік (Marney Cheek) у своєму виступі перед Судом ООН робить акцент на тому, що докази України в цій справі свідчать про те, що терористичні акти, про які заявляє Україна, безпосередньо підпадають під ст.2(1)(a) та (b) ICSFT

Україна не просто називає акти терористичними, ми зібрали достатню кількість доказів – сотні додатків – для доведення порушення згідно зі статтею 2 ICSFT.

Росія не заперечує, що російські громадяни, які фінансують «ДНР», «ЛНР» та інших злочинців в Україні, усвідомлювали їхню терористичну діяльність.

Росія не заперечує кваліфікацію вибухів у Харкові та інших українських містах як злочинів за Конвенцією про боротьбу з бомбовим тероризмом.

Росія стверджує, що катування та вбивства цивільних осіб у так званих «ДНР» і «ЛНР» - просто звичайні злочини, які не мали мети залякати населення.

Росія стверджує, що контрольно-пропускний пункт був реальною метою «ДНР» в обстрілі Маріуполя і що він був військовою ціллю, проте увечері перед нападом члени «ДНР» обговорювали бажання знищити Східний район Маріуполя.

Докази підтверджують, що зброя, яка використовувалася при бомбардуванні цивільних осіб, в порушення Конвенції про боротьбу з бомбовим тероризмом, надходила з Росії.

Повний виступ буде оприлюднено на сайті Суду.

Виступ Марні Чік найбільше пов‘язаний з фактами справи, тому ще раз заохочую ознайомитися з нашою позицією по фактах справи у Меморнадумі України ( https://www.icj-cij.org/files/case-related/166/166-20180612-WRI-01-00-EN.pdf )

З важливого...


Нет, это не случайный человек. Это близкий (до такой степени, что ему просто отдали бизнес подержать) друг и бизнес-партнер Зе, а также брат его первого помощника (первый помощник президента - Сергей Шефир).

ЗеКоМанда пытается откатить реформы в энергетике:



Опубликована стенограмма встречи Зеленского с главами фракций Парламента. Они ему про Закон, он им о революционной целесообразности:











Итак, есть возможность подвести первые итоги.
1. Команде Зе нужна полная власть над страной, которую получить они могут только сейчас - поэтому нахуй Конституция и нахуй закон, Рада распускается.
2. Коломойскому нужно вернуть Приват (с закачанными туда 150 миллиардами гривен), отстоять заниженные тарифы на электроэнергию для своих ферросплавных заводов, получить недоукраденные бабки из Нафтогаза - поэтому нахуй МВФ и «да здравствует дефолт».
3. Портнову нужно вернуть контроль над судебной системой, поэтому нахуй первый этап реформы, нахуй впервые за много лет адекватные Верховный и Высший антикоррупционный суды, сформированные без его участия, нахуй кредиторов, особенно ЕС, под чьим кураторством это происходило (атака началась через оспаривание полномочий руководства ВККС и первые левые ухвалы для рейдерской атаки уже получены - К.В.)
4. Шефирам и Зеленскому нужно зарабатывать на российском рынке - поэтому, нахуй суверенитет, нахуй возрождение украинской нации, нахуй исправление исторической несправедливости в отношении украинского языка.

А вы говорите, у пришедшей команды нет программы действий. Очень даже есть - она называется «Украина нахуй!»

Волонтерка

Сьогодні, 30 травня, екс-президент України Петро Порошенко передав через ГО «Допоможи Фронту» 875 тис гривень на потреби української армії. Це половина від суми, яку Петро Порошенко отримав як компенсацію від ВВС. Іншу половину передано через фонд «Повернись Живим».

Голова ГО “Допоможи фронту” Богдан Масляк на своїй фейсбук-сторінці розповів, як пройшла зустріч з Петром Порошенком:

“Особисто для мене це було несподівано.

Я до останнього не знав, про яку суму йде мова, з ким буде зустріч, і що втаємничений жертводавець – це Петро Олексійович. Враження від зустрічі позитивні.

Ніхто, не пропонував нікуди вступати, агітувати чи щось в цьому роді.

Було так:

– Я обіцяв, я виконую свою обіцянку.

– Ми прозвітуємо вам…

– …Хлопці, я вам довіряю, цього достатньо.

Дякую за довіру Петро Порошенко”






Але то "барига і мародер"(с) а справжні слуги і патріоти чинять в інший спосіб