хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Янукович - Семиноженку

У продовження попередньої теми нагодилась така от новина від нашого президента:

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ наголошує, що представники влади категорично не мають права вести дискусії, у яких можуть піддаватися сумніву незалежність і суверенітет України, і вважає, що віце-прем’єр-міністр Володимир СЕМИНОЖЕНКО повинен публічно уточнити свою позиції відносно оприлюдненої ініціативи про союз України, Росії та Білорусі.

Про це йдеться у переданій агентству УНІАН прес-службою Президента України заяві В.ЯНУКОВИЧА.

“Є незаперечна істина – Україна незалежна суверенна держава. І про це написано в Основному Законі нашої держави. Є наступна істина – Україна активно інтегрується в Європейський Союз. І цей стратегічний напрям зафіксовано, у тому числі, й у моїх неодноразових заявах як Президента України. Я хотів би, щоб про це усі пам’ятали. Чи існує право на дискусію з цього питання? Для мене як для Президента – ні. Для усіх, хто представляє владу – ні. І це категорично”, - наголосив В.ЯНУКОВИЧ.

В.ЯНУКОВИЧ повідомив, що мав розмову на цю тему з віце-прем’єром В.СЕМИНОЖЕНКОМ.

У зв'язку з цим хотілося б знати: чи не надходив у столичні травмпункти чоловік з обличчям схожим на фото, наведене нижче ---

13

Коментарі

Гість: Oldbalance

11.04.10, 17:23


Аккурат к 1 Апреля!

    анонім

    21.04.10, 17:23

    "Віктор ЯНУКОВИЧ наголошує, що представники влади категорично не мають права вести дискусії, у яких можуть піддаватися сумніву незалежність і суверенітет України" - це першоквітневий жарт?

      31.04.10, 17:32Відповідь на 2 від анонім

      Першоквітнева новина, як мінімум

        Гість: centurion00

        41.04.10, 17:44

          51.04.10, 18:26

          Несподівано

            62.04.10, 09:27Відповідь на 5 від РибачОК

            Сам дивуюсь!