хочу сюди!
 

Ірина

46 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 42-52 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Мысли вслух.

  • 26.06.24, 20:05
Если я говорю языками человеческими и ангельскими, а любви не имею, то я--медь звенящая или кимвал звучащий.
Если имею [дар] пророчества, и знаю все тайны, и имею всякое познание и всю веру, так что [могу] и горы переставлять, а не имею любви, --то я ничто.
И если я раздам все имение мое и отдам тело мое на сожжение, а любви не имею, нет мне в том никакой пользы! Любовь долготерпит, милосердствует, любовь не завидует, любовь не превозносится, не гордится,
не бесчинствует, не ищет своего, не раздражается, не мыслит зла,
не радуется неправде, а сорадуется истине;
все покрывает, всему верит, всего надеется, все переносит.
Любовь никогда не перестает, хотя и пророчества прекратятся, и языки умолкнут, и знание упразднится.

Знаки на Футболці...

коли чогось немає, 
то можна просто обозначити...

дід Панас

Цікаво, а хто пам"ятає останню фразу діда Панаса 
у прямому ефірі на Телебаченні...? 

Цікаве спостереження по блекаутам

Цікаве спостереження по нещодавнім блекаутам: варто ввімкнути ком'ютер — гарантовано вимкнуть електрику. А як тільки підключаєш ноутбук струм не вимикають. Все-таки, до ДТЕК у мене упереджене ставлення стає все більш упередженим. Складається враження, наче навмисно підлаштовуються. Звичайно, навряд чи це закономірність — але виглядає, як закон підлості. Правда, вже призвичаївся до користування ноутбуком. Однак на компі зручніше.

І ще який нюанс: всі нещодавні вимкнення електрики — позапланові. Не знаю, навіщо ДТЕКу розміщувати графіки відключень, якщо вони не діють. Диспетчерка не змогла відповісти на це питання. Одного разу, скоріш за все, трапилась локальна аварія. А другого разу були загальнодержавні аварійні вимкнення через зменшення лімітів електроспоживання.

Скажу навіть більше! Якщо не повідомляють про екстренні вимкнення, вони можуть бути. Отакий є%анутий ДТЕК! Ризиковано користувати компом, бо можуть вимкнути у найнепідходящий момент. 

До речі, у міській спільноті на Фейсбуці ДТЕК також поливають помиями.

Українська музика 2588







50%, 1 голос

0%, 0 голосів

50%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Квітень

  • 25.06.24, 17:50
Я бачив мільйон сценаріїв майбутнього, і в жодному з них я не встигаю робити актуальні фотозамітки. Тому фото квітня виходять у світ в кінці червня, наприклад. І це якщо не згадувати, що я ще з минулою осінню не розрахувався. Куди більше сценаріїв, у яких я не публікуватиму нічого взагалі. Що тут скажеш, блоги помирають, та й загалом обставини виглядають не надто оптимістично. Та що там обставини, мені навіть оригінальніший заголовок було лінь придумати.


[ Читати і дивитись далі ]

Єдиний фрукт, який виділяє мед...




Апшеронський Інжир-Азербайджан.
Інжир єдиний фрукт, який виділяє мед...

[ Читати далі ]