хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Фейсбучное .


Олександр Ірванець
СУБОТА, 5 БЕРЕЗНЯ

З міста, що ракетами розтрощене,
До усього світу прокричу:
Цього року у Неділю Прощену
Я, здається, не усіх прощу!

Світе-світе, гарно ж ти нас кинув!
Та у пеклі цих страждань-терпінь
Все ж стоїть золотоверхий Київ,
Буча, і Гостомель, і Ірпінь.

Ми усе здолаємо і вистоїм!
Потім ще і рештки приберем
Тих усіх, котрі були тут прислані
Вузькооким лисим упирем.

З вами й я і вистою, й вцілію,
Як у землю рідну міцно впрусь.
Я ніколи не прощу Росію.
...Чом відводиш очі, Білорусь?


В один день...

Итак, в один день, а именно сегодня:

- Зеленский в своём видосике буквально орёт как недорезаный на членов НАТО, требуя "закрыть небо". Хотя накануне Столтенберг вполне дипломатическим языком заявил, что страны НАТО не будут начинать войну с роиссей за Украину.

- Сегодня же тот же Зеленский даёт интервью американскому изданию.
  В этом интервью он прозрачно намекает, что готов сдать желание Украины вступить в НАТО, а значит и в Евросоюз.

- И сегодня же "слуги урода" выступают с совершенно дебильной инициативой про отказ от желания стать членом НАТО в обмен на какие-то гарантии. Причём одним из гарантов они желают видеть роиссю. Напомню "слугам урода", что роисся нам один раз уже гарантировала территориальную целостность.

Совпадение? Не думаю...






==================================================













Aкaдeмик Павлов о русском уме 1932

  • 08.03.22, 19:57
«Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека — он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую. Для него существуют только слова. Его условные рефлексы координированы не с действиями, а со словами»

А. Солженицин о русских

  • 08.03.22, 19:42
"Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормленный пропагандой нацизма, - этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы - звери. Лютые, кровожадные, но... смертные". - 

про переМовини



Умови перемир"я:
"Режим Тиші для українських Жінок
  8 Березня! 
 Далі - Піаніно в Студію!"

Задовбали кацапи з брехнею про Косово.

  • 08.03.22, 18:17
Якби не путін - не було б ніякої трагедії Косово.
Що є в Косово? Гори, ліси, долина з слабородючим грунтом. Тобто ніфіга стратегічного. Окрім одної штуки - комбінат рідкоземельних металів у Митровиці. Все.
Й оцей комбінат один початківець-олігарх часів Єльцина захотів "віджати". Мілошевич категорично відмовився й виродки з КГБ вирішили створити міжнаціоналтний конфлікт - проалбанська УЧК їх витвір. Югославська армія повелася й створила там ряд звірств за підтримки найманців-кацапів(фактично югів "розвели" як кроликів).
Албанці психанули й УЧК вийшла з під контролю.
Почалася війна, яку припинити вдалося лише вводом миротворців KFOR, які випередили москалів.
Єльцин просто не ризикнув, потім путлєр реалізував цей самий сценарій, але вже в Осетії й Абхазії.
Потім наш Крим.
Тому для путлєра Косово - це "облом" його хворого его - його досі бісить, що Митровицький комбінат вислизнув з рук. До сраки цьому падлу серби. До сраки Косово. Їм треба був лише той грьобаний комбінат й аеропорт у Пріштіні.

Ось й вся гірка правда про Косово й посилайте кацапів на хер.

Я точно то знаю, бо я там був й все бачив на власні очі.

Кацапи - підлі гниди, без сорому й честі й дуже брехливі.

Ми переможемо, амінь!

Слава Україні!

Геть від Москви!

Зараз нам тестують «компроміси» з агресором, у тому числі відмова України від членства в НАТО в обмін на якісь «гарантії» Росії.

Запам‘ятайте назавжди: жодні гарантії Росії не варті паперу, на якому вони підписані. Це сказав «залізний» канцлер Німеччини Бісмарк у 19 столітті. З того часу нічого не змінилося. Україна вже мала російські «гарантії»: Будапештський меморандум 1994 року, Договір про дружбу 1997 року і маса інших. Всі розтоптані і розбомблені!

Відмова України від членства в НАТО - це відмова від безпечного майбутнього для нашого народу. НАТО - це колективна безпека, де всі захищають один одного. Коли Росія через сто чи двісті років під вигаданим приводом знову нападе на позаблокову Україну - ми знову проситимемо закрити небо і нас не чутимуть. Членство України в НАТО - єдине, що гарантуватиме ненапад Росії в майбутньому.

Дуже багато життів наших людей забрав фашистський Кремль, щоб віддавати йому на заклання, в заручники нашу долю і майбутнє.

Сьогодні українці продемонстрували всьому світу свою нездоланність. Сьогодні весь світ з нами проти кремлівського чорта. Немає жодного сумніву, що ми переможемо і станемо нарешті нацією, яка сама вирішує свою долю і майбутнє.

Геть від Москви!
Слава Героїчним Українським Захисникам!
Слава вільній, незалежній, нескореній, непереможній Україні! 


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії