Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Одеса - це Україна

Потьомкінські сходи вчора, 22.01.15 ))

Сьогодні - День Соборності України! Вітаю з святом, патріоти!

Тут про свято http://uk.wikipedia.org/wiki/%C0%EA%F2_%C7%EB%F3%EA%E8

Як стало відомо, українські воїни, що захищали ДАП, змушені були здати те, що ще рік тому було прекрасним, сучасним летовищем. Епопея героїчної оборони тривала 242 дні. Це більше, ніж оборона Сталінграду і Москви у роки Радянсько-німецької війни. Це більше, ніж інколи триває ціла війна. Українські воїни тримали оборону в умовах, коли оборонятись в принципі неможливо. Кілька десятків тих, кого назвали кіборгами, боронили декілька кілометрів української землі на передовому форпості Української Держави. Насправді кіборгами вони не були, бо під бронежилетами в них бились українські серця в українських тілах…
ДАП – це наші Фермопіли, наш Дім Павлова. Українські Воїни 242 дні тримали оборону не даючи можливості окупанту безкарно просунутись ні на метр в глиб нашої землі. ДАП обороняли пліч-о-пліч донеччани з галичанами, спецназівці і добровольці, вчорашні вчителі і бізнесмени. Сьогодні, в День української злуки, ми можемо сміливо заявити, що єдність України витримала випробування часом і окропилася кров’ю патріотів в укритому славою Донецькому аеропорту.
Нечесна війна триває, і нечесно виграна противником битва ще стане поперек горла окупантам. Не одна сотня ворогів заплатила нікчемними життями за те, що повірила у путінську пропаганду про боягузливих хохлів, і багато заплатить ще.
Ми знаємо, що прийде час і над аеропортом Донецька, як і над самим містом знову замайорить синьо-жовтий стяг. Наша війна закінчиться лиш тоді, коли останній окупант ляже на землю, куди його ніхто не кликав. Ми ніколи не забудемо подвигу героїв з аеропорту, не зрадимо їх пам’яті і доведемо справу, почату ними до кінця.
Поки є Батьківщина, йде нескінченна війна! (с)

Останнє звернення))

Від того, хто ще, мабуть, живий lol

Люблю Межигір"я, там аура класна dance


Було багато питань...

чому в рашці в поштарів нова форма?
Ось стара! 

Не слухати провокаторів (про аеропорт)


Так. По пунктам. Практические ответы на часто задаваемые вопросы.

1. Что происходит в аэропорту вот прямо сейчас?

Хуй. Его. Знает. Вам этого точно не скажет даже те, кто сейчас там. Во-первых, у них отключены телефоны, во-вторых, им не до этого, в-третьих, всю картину с одной точки не видно.

2. Что же делать?

Отвлечься. Через несколько часов все станет понятно.

3. Я не могу отвлечься!

Молитесь.

4. Может, лучше что-то куда-то написать? Не знаю что, не знаю куда, но эмоции переполняют, я так не могу!

Зашейте рот и поломайте руки. Считайте, что это ваша жертва для Родины.

5. Почему командование ничего не делает? Играем в перемирие?

Командование делает. Подкрепление прошло, арта работает, забив на все перемирия. Кстати, вчера тоже работала.

6. Почему командование ничего не делает?

См. пункт 4.

7. А вот Соскин, Арестович и Илларионов говорят...

См. пункт 4.

8. Почему не перебрасываем авиацию?!

ПВО.

9. Что щас будет?

Судя по тому, что сепары начали провоцировать наших на активный огонь в районы жилой застройки, а когда не вышло, с горя начали ухать по ней сами - раскрутка темы о геноциде. Дальше - бряцание оружием и активный политический торг, но уже не с нами. Возможны провокации и попытки еще раз попытать удачу.

10. Что будет с аэропортом? Мы его сливаем?

Наши готовы удерживать его до тех пор, пока там есть хотя бы две взаимно пенпендикулярные стоячие стены. Впрочем, если их не будет, им придется отойти - защищать чисто поле несколько неудобно. При этом далеко не факт, что аэропорт - приоритетное направление вражеской атаки. Вполне вероятно, что это как раз отвлекающий маневр.

11. А что нам делать в перспективе?

Сдавать кровь, сдавать деньги, покупать вещи, не уклоняться от мобилизации и не давать другим, бить по лицу каждого пидараса, который будет помогать кремлевской швали вроде вышепоименнованных "экспертов" вести подрывную работу, утихомиривать истериков, проходить вышколы.

Как-то так. ИМХО.