Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Бойовики ПР тренуються в клубі МВС

  • 19.05.13, 13:56


Після того, як читачі інтернету впізнали на фотографіях Вадима Титушка з Білої Церкви - "головного героя" і безстрашного бійця, який напав на Ольгу Сніцарчук, з'ясувалося що він та ще принаймні близько десяти нападників тренуються в клубі "Будо".

Про це повідомляють ТЕКСТИ.

Голосування за кращого спортсмена клубу Будо - сторінка була видалена сьогодні вранці

Після того, як було визначено декілька перших "бойовиків", читачі почали залишати різко негативні коментарі на сторінці клубу ВКонтакті, яку швидко прикрили для запису. Також, декілька десятків членів клубу видалили свою інформацію на екаунтах ВКонтакті.Клуб "Будо" входить у Федерацію Панкратіона України, яка була створена для фізичної спецпідготовки представників правоохоронних органів (цитата з сайту федерації). Наразі її очолює Віктор Петрович Корж, генерал-майор міліції та екс-депутат двох попередніх скликань від Партії Регіонів. Зараз він заступник голови Київської міської адміністрації.

Однак найбільш цікаво, що адресою клуба "Будо" зазначена вулиця ПРИВОКЗАЛЬНА 3, тобто будинок де знаходяться Білоцерківський міський та районний відділи головного управління міністерства внутрішніх справ України в Київській області, а також Білоцерківський міжрегіональний відділ управління боротьби з організованою злочинністю.
Не виключено, що ситуація з клубом "Будо" - це не випадковість, а частина більш широкої системи підготовки бойовиків для залякування опозиційно налаштованих громадян. Системи, що створюється на базі пов'язаних з міліцією спортивних клубів, в тому числі клубів з федерації панкратіону.

"антифашистам" гроші не заплатили. зате Київ побачили. :)

  • 19.05.13, 12:13
Люди перекривають траси

"антифашист"  Facebook Олександра Морозова

Під Борисполем (Київська обл.) стоять понад 20 автобусів із людьми, яких Партія регіонів звозила на так званий антифашистський мітинг. Про це "Батьківщині" повідомили очевидці.
 
Люди, які прямували на цих автобусах, кажуть, що їм не заплатили кошти, які були обіцяні за участь в мітингу, організованому Партією регіонів.

Люди не можуть виїхати додому, бо їм не вистачає коштів на пальне.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zAr25QMZ8Fc



Водночас, за інформацією сайту 1ZT.UA, біля 500 людей зараз намагаються блокувати трасу Житомир-Київ, не пускаючи у столицю вантажівок.

З людьми нібито не розрахувались за мітинг, на який їх почали збирати по селам ще із 3 години ночі.





Люди стояли на кордоні Київської та Житомирської областей більше 5 годин. Керівникам груп нібито надійшла вказівка вивезти людей за Київ, а потім до них мала під’їхати людина, яка віддасть гроші. Утім, ніхто до них не виїхав, і тому люди змушені були бунтувати.

Дехто навіть лягав на асфальт і під колеса, аби не дати водіям рухатись далі, розповідають люди, які приїхали із районів Житомирщини.

Частина людей таки поїхали додому не дочекавшись, поки їм віддадуть обіцяні заробітки.

За приблизними підрахунками мітингувальники зупинили рух більше 50 автобусів. Серед них і рівненські активісти, разом з якими повертається додому народний депутат України від Рівненщини Юрій Вознюк.

Він намагається переконати мітингувальників, що такими діями вони не досягнуть жодного результату. Однак люди налаштовані кардинально і пообіцяли ночувати на трасі, перекриваючи її , повідомляє "Рівненська правда".





Уже зараз відомо, що мітингувальники погодилися звільнити трасу на півгодини. За цей час вони таки сподіваються отримати від Партії регіонів свої гроші. Якщо їх не привезуть на місце мітингу, трасу заблокують вдруге.

аа0721нн, аа0909вх – из этих «Лексусов» комадовали ублюдками

  • 18.05.13, 19:30
 нападавшими на Оппозицию и журналистов

был очевидцем всего этого движняка. видел как бритголовыми командовали люди с автомобилей лексус серый аа0721нн, аа0909вх. жалко нету хорошего телефона..можно было все записать.

ребята, найдите тех,кто дескридитирует донбасс.

сами бритоголовые кричали что занимаются в каком-то фрифайтере.

лексусы стояли возле площади возле памятника княгине ольге где я был в тот момент,потому и обратил внимание...как бежит стадо бритоголовых баранов

а камеры реально при себе не было...

Ромчик АБАЕВ





Міазми маразму



1

Широковідомій у вузькому колі ВРУ диригент об'єднаного оркестру кнопкодавів з фракцій ПР та КПУ із долученням тушкованих лабухів гаспадін Чечетов щиросердечно заявив на прес-конференції, що: "Опозиція зараз знаходиться по вуха у лайні".
Важко з цим не погодитись, бо гаспадін Чечетов реально знає, про що говорить: парламентська зала ВРУ справді нагадує діжку, а в її наповненні переважають вже вказані фракції ПР та КПУ і різна тушкована наволоч, тому опозиція серед скупчення цього лайна справді змушена перебувати аж по самі вуха - обставини змушують. Які? Як показали події 4 квітня - це лайно має небезпеку розтікатись, тому опозиція ВРУ взяла на себе нелегку долю чопа до бочки з лайном, про що і оповів світу дуругент Чечетов.

2

Ще одною темою класичного совдепівського маразму є організований владою рух антифашистів по Україні. Дуже цікаво дізнатись, що розуміють і чи розуміють організатори цього дійства, які реальні ідеї вони відстоюють, бо значення термінів фашизму і антифашизму досить знакові.
Ось що означає слово "фашизм" за своєю етимологією: ФАШИНА - Faschine від лат. fascis - «зв'язка, пучок» - зв'язка прутів, пучок хмизу, перев'язаний скрученими прутами або дротом. Похідне від цього слово ФАШИЗМ - італійське fascismo - пучок, зв'язка, об'єднання, з'єднання.
Тобто якщо фашизм є "об'єднання" то антифашизм за змістом частинки "анти" з латинської як "проти" дає значення "протиоб'єднання", або дослівно "проти єднання",  "роз'єднання", "розпорошення" тощо.
Важко зрозуміти, як люди лівих переконань одночасно як комуністи (слово походить від французького commune, а те від латинського communis -  спільне) самі ідейно виступаючи за тотальне єднання і колективізм, що і є як бачимо за змістом синонім терміну "фашизм", можуть і одночасно закликають бути "антифашистами", тобто самостійниками чи навіть анархістами. Саме це і свідчить, наскільки всі так звані антифашисти мають серйозні розлади зі здоровим глуздом, що яскраво засвідчує весь їх пришелепкуватий рух.

3

Звичайно, що не можна інакше кваліфікувати як міазми маразму ідею влади щодо "часткового продажу мережі ГТС у власність Газпрому РФ", особливо якщо започаткований тою ж владою рух антифашистів буде зреалізовано, тобто пучок-в'язка на ймення Україна справді розв'яжуть і він розсиплеться і роз'єднається.
Якщо Галичина набере самостійності, то як відомо: значна частина мережі ГТС знаходиться саме на її території включно з газовими сховищами. Отже як Слобожанщина продасть свою частину ГТС - її справа, а ми свою частину зі боку Соду заклепаємо наглухо, а газ качати будемо з Європи, бо то значно дешевше... А як і дорожче, то най так і буде, аби спокій, аби той дурний мамаскаль відчепився. Хай качає навколо, аж лусне.

(наведений перелік міазмів маразмів від сучасної умовно української влади є неповним і не остаточним)

Упорядник - Богдан Гордасевич
м.Львів

13%, 4 голоси

84%, 27 голосів

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

18 травня

  • 18.05.13, 11:51
Просто знеструмлюють електромережі вже декілька днів підряд..

 
 

Зниклі севастопольські бойові дельфіни пливуть на антифаш. мітин

  • 17.05.13, 15:19

Три бойові дельфіни, що зникли на початку березня під Севастополем, направляються на антифашистський мітинг в Києві, що відбудеться 18 травня під егідою Партії регіонів. Про це сьогодні, 17 травня, повідомило видання «События Крыма».

На початку березня українські ЗМІ передали резонансну новину про те, що у Севастополі під час тренування в Науково-дослідному центрі Збройних сил України “Державний Океанаріум” загубилися три бойові дельфіни. Довгий час вважалося, що дельфіни пішли в “самоволку” до ставриди, із сусідньої затоки.

І ось, за інформацією видання «События Крыма», сьогодні дельфіни були помічені під Голою Пристаню (Херсонська область) з антифашистськими транспарантами “У Європу – без фашизму та кільки“. Як передають надійні джерела в Херсоні, дельфіни направляються на антифашистський мітинг в Києві, що відбудеться 18 травня. Планується виступ лідера дельфінів-антифашистів зі сцени.

Керівник Центру “Державний Океанаріум” стверджує, що підготовлені дельфіни можуть розвивати швидкість до 100 км/год, а тому протягом доби можуть доплисти з Херсона до Києва, якщо не будуть робити тривалих зупинок. Єдина проблема в тому, що бойовим дельфінам потрібно час на акліматизацію в прісній воді.

Повідомляється, що місцеві жителі цілий місяць дозволяли дельфінам-антифашистам ночувати у своїх колодязях, щоб ссавці звикли до нових умов. Акліматизація дельфінів відбувалася настільки успішно, що вже 9-ого травня дельфіни не тільки змогли по підземних річках доплисти до Одеси, але й взяти участь у Параді Перемоги.

Щоб уникнути провокацій з боку опозиції, вжиті відповідні заходи: для забезпечення безперешкодного пропливу дельфінів через каскадні системи Дніпровських ГЕС правоохоронні органі разом з Укррічфлотом взяли під посилений контроль усі судноплавні шлюзи.



Механізм спротиву запущений – іншого шансу може не бути

  • 16.05.13, 15:55

<span class=' bold ' >С.О. Механізм спротиву запущений – іншого шансу може не бути </span>

18 травня – заключна акція «Вставай, Україно!» в Києві о 12.00.

Ми наголошуємо, що правового, демократичного шляху повернення до демократії та правової держави сьогодні не існує. Це потрібно усвідомити одразу. Загальні проблеми по частинах теж не вирішити. Іншого шансу може не бути. Влада жадає розправи.   

Ми коротко перерахуємо усе, що з цього випливає:

1.  Акція мусить бути не одноденною – а безстроковою, до досягнення певного політичного результату.

2. На цій акції кількість учасників важлива. Вона має вирішальне значення – але ми мусимо знати, кого НЕ ПОТРІБНО мати на цій акції – дітей, слабких жінок та літніх людей, які не зможуть постояти за себе.

3. Керівну роль у цій акції відіграють саме лідери парламентської та партійної опозиції - громадські активісти лише допомагають їм в організації та проведенні безстрокової акції.

4. Дуже необхідно, щоб керівництво було зосереджено в ОДНИХ руках, щоб служба охорони під керівництвом саме єдиної опозиції.

5. Керівники акції можуть мати деякі плани, які можуть тимчасово не розголошувати – щоб не надавати переваг супротивнику, який і так працює в темряві абсолютної секретності.

6. Потрібно рішуче припиняти критику керівництва акції та розбрат, який намагатимуться створити провокатори. Навіть якщо цими провокаторами будуть відомі громадські активісти типу Ігоря Луценка, Ігоря Мазура чи Римми Білоцерківської.

7. Майже усі телеканали та провідні інтернет-ресурси – в руках провладних сил. Серед них багато, хто вдає з себе «друзів опозиції», головна роль яких – засмічувати інформаційний простір. Шкода, що лідери опозиції не приділяють належної уваги контракціям проти засміченню інформаційного простору.

8. Весь час пам’ятаємо, що ПІСЛЯ проведеної акції та можливої невдачі – влада неодмінно перейде у контрнаступ – і зробить одразу наступне:

- проведе референдум

- надасть Внутрішнім військам поліцейські функції

- Податковій службі надасть рейдерські права без звернення до суду

Але головне – продовжить розгром підприємців як природної бази для будь-якої опозиції. У цьому – регіонали – спадкоємці Леніна та Сталіна.

9. Саме тому пам’ятаємо:

- партія регіонів – це зовсім не парламентська сила, а Янукович – не є звичайним європейським президентом. Він лише є пострадянським диктатором і перемогти його на виборах  неможливо за визначенням;

- ми не можемо зупинятися у наших акціях, кожна зупинка у наших діях – привід для влади розпочати негайний контрнаступ по перелічених пунктах;

- ми покликані в ході подій навернути на свій бік хоча б частину силовиків та отримати контроль хоча б над частиною української території – щоб згодом отримати такий контроль над рештою території України;

- виключно важливу роль повинні зіграти кияни – тому весь час закликаємо їх приєднатися до нас – щоб не перетворити Київ на територію мертвих териконів та звалищ.

10. Продовження існування диктатури невідворотно призведе до запустіння природної території та запустіння душ українців.

Цьому потрібно запобігти.

11. Є багато злісних скептиків та зневірених – оминаємо їх та закликаємо і кличемо до себе тих, кого довго вмовляти не доведеться. Немає часу.

12. Останнє: ніякий суд не визволить наших політичних полонених, їх можемо визволити лише ми самі. Більше нікому.

13.  Зараз немає проблеми з лідером та майбутнім президентом.

14. Є проблема суспільства, яке мусить дозріти до усвідомлення мети свого майбутнього.  

SiT  

Верховна Рада таки героїзувала бій під Крутами

  • 16.05.13, 11:22

Верховна Рада проголосувала за законопроект "свободівців" Олега Тягнибока, Руслана Марцінківа і Андрія Міщенка про відзначення подвигу героїв бою під Крутами.

"За" проголосувало 339 нардепів. За законопроектом, кожного року день бою під Крутами тепер мають відзначати на державному рівні.

Разом з тим, нардепи проголосували і за відзначення 150-річчя з дня народження Володимира Вернадського і 240-річчя з дня народження Василя Каразіна. До цього Партія регіонів провалила голосування за ці проекти. За словами нардепа-регіонала Ганни Герман, її колеги просто не розчули прізвища.

Підрив Хрещатика силами НКВС разом з мешканцями

  • 15.05.13, 20:23

Рівень секретності 18 - це документальний фільм виробництва "1+1 Продакшн", який показує 18 фактів з історії Другої світової війни на території України, котрі приховувала радянська пропаганда. Більшість із цих фактів були особливо засекречені і не розсекречені повністю до теперішнього часу. Кожен із перечислених фактів - це велика помилка радянського командування, яка привела до численних людських і стратегічних втрат, яка потім була старанно прихована радянською владою.