хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Міазми маразму



1

Широковідомій у вузькому колі ВРУ диригент об'єднаного оркестру кнопкодавів з фракцій ПР та КПУ із долученням тушкованих лабухів гаспадін Чечетов щиросердечно заявив на прес-конференції, що: "Опозиція зараз знаходиться по вуха у лайні".
Важко з цим не погодитись, бо гаспадін Чечетов реально знає, про що говорить: парламентська зала ВРУ справді нагадує діжку, а в її наповненні переважають вже вказані фракції ПР та КПУ і різна тушкована наволоч, тому опозиція серед скупчення цього лайна справді змушена перебувати аж по самі вуха - обставини змушують. Які? Як показали події 4 квітня - це лайно має небезпеку розтікатись, тому опозиція ВРУ взяла на себе нелегку долю чопа до бочки з лайном, про що і оповів світу дуругент Чечетов.

2

Ще одною темою класичного совдепівського маразму є організований владою рух антифашистів по Україні. Дуже цікаво дізнатись, що розуміють і чи розуміють організатори цього дійства, які реальні ідеї вони відстоюють, бо значення термінів фашизму і антифашизму досить знакові.
Ось що означає слово "фашизм" за своєю етимологією: ФАШИНА - Faschine від лат. fascis - «зв'язка, пучок» - зв'язка прутів, пучок хмизу, перев'язаний скрученими прутами або дротом. Похідне від цього слово ФАШИЗМ - італійське fascismo - пучок, зв'язка, об'єднання, з'єднання.
Тобто якщо фашизм є "об'єднання" то антифашизм за змістом частинки "анти" з латинської як "проти" дає значення "протиоб'єднання", або дослівно "проти єднання",  "роз'єднання", "розпорошення" тощо.
Важко зрозуміти, як люди лівих переконань одночасно як комуністи (слово походить від французького commune, а те від латинського communis -  спільне) самі ідейно виступаючи за тотальне єднання і колективізм, що і є як бачимо за змістом синонім терміну "фашизм", можуть і одночасно закликають бути "антифашистами", тобто самостійниками чи навіть анархістами. Саме це і свідчить, наскільки всі так звані антифашисти мають серйозні розлади зі здоровим глуздом, що яскраво засвідчує весь їх пришелепкуватий рух.

3

Звичайно, що не можна інакше кваліфікувати як міазми маразму ідею влади щодо "часткового продажу мережі ГТС у власність Газпрому РФ", особливо якщо започаткований тою ж владою рух антифашистів буде зреалізовано, тобто пучок-в'язка на ймення Україна справді розв'яжуть і він розсиплеться і роз'єднається.
Якщо Галичина набере самостійності, то як відомо: значна частина мережі ГТС знаходиться саме на її території включно з газовими сховищами. Отже як Слобожанщина продасть свою частину ГТС - її справа, а ми свою частину зі боку Соду заклепаємо наглухо, а газ качати будемо з Європи, бо то значно дешевше... А як і дорожче, то най так і буде, аби спокій, аби той дурний мамаскаль відчепився. Хай качає навколо, аж лусне.

(наведений перелік міазмів маразмів від сучасної умовно української влади є неповним і не остаточним)

Упорядник - Богдан Гордасевич
м.Львів

13%, 4 голоси

84%, 27 голосів

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
26

Коментарі

118.05.13, 15:21

"Якщо Галичина набере самостійності, то як відомо: значна частина мережі ГТС знаходиться саме на її території включно з газовими сховищами. Отже як Слобожанщина продасть свою частину ГТС - її справа, а ми свою частину зі боку Соду заклепаємо наглухо, а газ качати будемо з Європи, бо то значно дешевше... А як і дорожче, то най так і буде, аби спокій, аби той дурний мамаскаль відчепився. Хай качає навколо, аж лусне".

Я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ ФЕДЕРАЛІЗМУ! Але якщо тєрпіли, які мають бути нашими захисниками суверенітету і незалежності України, меншовартісно віддадуть без бою цілісність нашої держави, кожен клаптик землі якої осипавний кістками предків, виморених Голодомором і орошений потом і кров'ю, то лиш цим зможуть заспокоїти своє сумління совісті.

    218.05.13, 15:33Відповідь на 1 від Alter ego*

    таке питання навіть не повинно обговорюватись! федералізація - це кінець!

      318.05.13, 15:55Відповідь на 2 від ЛУКАВИЙ

      таке питання навіть не повинно обговорюватись! федералізація - це кінець!Я чітко виразила СВОЮ позицію в цьому ПРИНЦИПОВОМУ питанні.
      Не повинно? А ось, ВЧЕРГОВЕ обговорюється! Бо галичанам так ЛЕГШЕ!!! Українці ТРАДИЦІЙНО легких шляхів шукають, а в результаті МІЛІОНАМИ або від Голодоморів, або від репресій в депортації ВИМИРАЮТЬ!!!

        418.05.13, 16:01Відповідь на 3 від Alter ego*

        окремі екземпляри це не всі галичани та і чи дійсно такі екземпляри галичани а не якісь заслані швондери

          518.05.13, 16:26Відповідь на 4 від ЛУКАВИЙ

          окремі екземпляри це не всі галичани та і чи дійсно такі екземпляри галичани а не якісь заслані швондериА ви у них запитайте!

            618.05.13, 16:45

            Дозвольте непогодитись! Влада не впадає у маразм. Вона, зі свого боку, чинить розумно і логічно. Вона активує своїх прихильників, веде активну пропаганду серед тих хто не визначився. А ось наша з вами опозиція програє по всім фронтам... То свариться, то розмірковує, то взагалі мовчить...

              718.05.13, 18:09

              цікава стаття, але кацапи не зрозуміють, згуртуватися дуже складно, не свідомі навіть не напружують міски, щоб щось зрозуміти.

                818.05.13, 18:10Відповідь на 6 від trifolium

                частково згоден, усе розраховано на лохів, а зараз багато людей виходять з цієї кагорти

                  918.05.13, 19:51Відповідь на 5 від Alter ego*

                  а так вони і признаються хто вони насправді! або збрешуть що да галичани

                    1018.05.13, 19:52Відповідь на 6 від trifolium

                    соображаєш

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна