Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Порада фахівця

  • 07.05.14, 10:07
Михайло Притула: Як за один день позбутися зрадників і легітимно розстріляти диверсантів противника07-05-2014 08:44 | Категорія: KnowHowЗапискиНаціональна безпекаУкраїна

Нє, ну просто діти малі, чесне слово!

Слухаю Турчинова і мені здається, що він приколюється, коли говорить, що офіцери зрадили і не виконують команду. Відразу видно, що чоловік в армії не служив. Не можна бути Президентом, не побувавши в стройовому підрозділі Збройних сил.

Вже давно можна було б просто забути про покидьків. За один день.

Шановний в.о. Головнокомандувача, я Вам, як полковник херовому сержанту, розповім як це робиться.

У цьому завданні є два невідомих

  • Хто саме зрадив Україну і працює на Росію
  • Бездоганне і легітимне обґрунтування кожного трупа в середовищі терористів і диверсантів.

Питання зрадників вирішується дуже просто:

Приїжджаєте у військову частину, оголошуєте шикування у стрій.

Ви напевно знаєте, що Центральний офіс СБУ – це теж військова частина?

Так от, даєте команду:  Всі, хто готовий негайно висунутися для ведення бойових дій з розвідувально-диверсійними групами – три кроки вперед.

Даєте 1 хвилину.

Всім, хто вийшов зі строю, даєте команду “направо – кроком руш в Клуб СБУ”.

Всі інші – посвідчення на стіл, всім спасибі, всі вільні. Не зважаючи на особистості, звання, заслуги, посади, сімейний стан і “надзвичайну корисність”. Далі по ієрархії. І так в кожній частині Збройних Сил. У кожному підрозділі МВС.

Всіх, хто не пройшов цей простенький тест, – на переатестацію, від роботи негайно відсторонити, в кабінет не пускати, вони шкоди принесуть більше, ніж користі.

Зрадники все одно лишаться, але їх буде не більше 1% і вони будуть виявлені дуже швидко, перевірено. Це я вам як фахівець говорю.

Питання легітимності розстрілу диверсантів противника.

Тактика дій. На територіях, захоплених терористами, живуть громадяни, які в гробу бачили Москву разом з Кремлем, не хочуть вони туди. Але й слабкості Києва не розуміють.

Робите так:  з тих, хто готовий діяти, формуєте антитерористичні загони по 10-12 осіб. Формуєте підрозділи забезпечення, штаби. Забезпечуєте всім необхідним озброєнням і відправляєте згідно з легендою і завданням. Далі все просто – дієте по звільненню заручників та затриманню терористів.

Статті 36 і 38 Кримінального Кодексу (про звільнення від відповідальності при перевищенні необхідної оборони) Вам на допомогу. Усіма ЗМІ повідомляєте – 30 хвилин на складання зброї.

Цивільному населенню відібрати у дітей макети зброї, іграшкові пістолети. Мисливську зброю сховати.

Через 30 хвилин всі, хто продовжує бути зі зброєю, підлягають затриманню. Якщо когось при затриманні уб’ють – значить уб’ють.

Захоплена міськрада? Не проблема. Після першого підірваного снаряда, після першої пущеної по райвідділу з диверсантами ракети сепаратисти розбіжаться – на смерть вони точно не підписувалися, вони не Батьківщину там захищають і не свій народ.

Війська сепаратистів

Війська сепаратистів Ось це що – НЕ цілі для снайперів? Чи у журналістів REUTERS оптика краща?

Бронетехніка

Бронетехніка Чому не знищені захоплені в української армії БМД і БТР? На вертушках немає ракет чи що? Це що за цирк? Ракета Ракета

Хто скасував вертолітні протитанкові ракети з дальністю польоту 10 км і швидкістю 610 метрів в секунду?

Наступний важливий момент. Про що Ви виступаєте? Про що??? Про що говорять прес-служба МВС? Про що говорить РНБО? Зведення з фронту? Інформаційна війна на нулі. Вас роблять як пацанів – з однієї простої причини – Ви не говорите з людьми, Ви нас не поважаєте.

Ми хочемо знати, як ми тепер будемо жити, яку країну будуємо, які вартості захищаємо. Вам що, нема чого сказати? Чого не вистачає? Компетентності чи бажання?

Це все вирішується за ОДИН ДЕНЬ. Якщо вмієш.

З повагою, полковник Михайло Притула.

P.S. Займані раніше посади – Начальник відділу СБУ, Радник Голови СБУ, Начальник УБОЗ Харківської області, начальник Управління Внутрішньої безпеки МВС. Просто зробіть як я сказав. Довго пояснювати чому саме так.

http://zbroya.info/uk/blog/3151_iak-za-odin-den-pozbutisia-zradnikiv-i-legitimno-rozstriliati-diversantiv-protivnika/ (там ще фото є)

Український кордон це сито, як це не прикро

  • 07.05.14, 09:49

Украинско-российская граница на Луганщине остается открытой – там нет блокпостов и камер слежения, поэтому на данном участке могут пройти "все, кому не лень". Об этом на своей странице в соцсети "Фейсбук" написал журналист Денис Казанский, который побывал в райцентре Луганской области, граничащем с Ростовской областью России.

"Съездил на границу с Россией, в Луганскую область, в городок Меловое, который разделен государственной границей. Она тут проходит прямо по улицам и дворам… Все как было, так и осталось. Граница - дыра, через которую просачиваются все, кому не лень", - отметил Казанский, опубликовав фото из Луганщины.

Тимошенко зриває вибори Президента України бо програє їх

  • 07.05.14, 06:42

Олексій ГончаренкоГлава общественной организации "Качество Жизни", депутат Одесского облсовета
Среди организаторов одесской трагедии начальник штаба Тимошенко?06 травня 2014, 23:27

Экс-губернатор Одесской области Владимир Немировский (работал губернатором до сегодняшнего дня) назвал одним из организаторов трагических событий в Одессе 2 маянародного депутата от "Батькивщины", начальника Одесского областного штаба кандидата в Президенты Юлии Тимошенко Александра Дубового. Он также назвал его "смотрящим", а его деятельность "направленной на срыв президентских выборов".

Немировский сказал, что Дубовой "планомерно вел подрывную деятельность. Милиция саботировала деятельность по сепаратизму. СБУ знала о том, что в здании (здании обкома профсоюзов) находится оружие, знала о том, что там находятся неизвестные вещества, много людей. Это всё креатуры Александра Федоровича Дубового".



Важно, что Владимир Немировский был назначен на свой пост 3 марта этого года указом не кого-нибудь, а Александра Турчинова, заместителя Тимошенко по партии.

Считаю, что заявление Немировского согласно Закону должно быть приобщено к уголовному производству по факту событий 2 мая, а господин Дубовой должен быть немедленно допрошен Генпрокуратурой.

Также, по моим данным, задержан экс-начальник одесской милиции полковник Фучеджи.

Клубок одесской трагедии начинает разматываться. Думаю впереди очень важные для всей страны открытия.

Ну а о том, что у России есть союзник внутри Украины по срыву президентских выборов мы и раньше догадывались. Теперь вот начинаем получать подтверждения.

Зерно України - головний експорт

Чому зерно - більш перспективний товар для України , ніж метал

Ігор Петрашко,заступник гендиректора Ukrlandfarming
6 травня 2014 , 10:50



Топ-менеджер найбільшого у Східній Європі аграрного холдингу - про перспективи українського сільського господарства в умовах необмеженого світового споживання сільгосппродукції.
 
Зовнішній ринок споживає все більше і більше сільгосппродукції . Цей ріст не дуже масштабний , не більше 2-3 % на рік , але зате стабільний і довгостроковий .
Виходячи з того , що всього кілька гравців у світі мають можливість збільшити виробництво сільгоспкультур , і Україна - один з них , у нашої країни є величезний потенціал розвитку експорту.
Виробництво зернових може бути обмежене тільки внутрішніми можливостями фінансування АПК та земельними ресурсами .
Агросектор в Україні - це галузь, яка має природні конкурентні переваги . І це сектор, продукція якого в найближчі 50-100 років буде затребувана в світі. Ми бачимо , що Україна вже значно перевершила виробництво Радянського Союзу - у минулому країна виробила 63 млн тонн , це рекорд. Зростання триватиме, і ми побачимо врожаї і в 80 млн тонн , і в 100 млн тонн. І все це - додатковий експорт , оскільки внутрішнє споживання в Україні не буде істотно збільшуватися.
АПК вже зараз досяг рівня металургії в структурі зовнішньої торгівлі . І якщо ми бачимо , що на світовому ринку металу нам все складніше конкурувати , в першу чергу , з Китаєм , то з виробництва аграрної продукції Китай нам не конкурент . Та й взагалі у нас мало тут конкурентів. Ніщо не заважає нам зосередитися на розвитку перспективного сектора. І для зовнішніх інвесторів , і місцевих виробників вже очевидна перспективність нарощування виробництва зерна в Україні , тому врожаї зростають.
У нас практично необмежений зовнішній ринок. У 1950 році населення планети становило 3 млрд осіб, у 2000 році - 6 млрд , зараз - 7 млрд. Прогноз до 2020 року - 9 млрд людей .
При цьому кількість землі в обробці практично не змінюється. У 1950 році оброблялося 1 млрд 400 млн га , зараз показник стабілізувався на 1 млрд 600 млн га . Подальше зростання малоймовірний - навпаки , землі виводяться з експлуатації , частина деградує , а частина віддана під виробництво культур не для харчових цілей , а на біопаливо і біоетанол.
Зараз на душу населення припадає 0,3 га землі , до 2050 року буде 0,18 га . Урожайність не збільшується - і в США , і в Європі фактично досягнутий пік , домогтися збільшення показника можна тільки за рахунок застосування ГМ -технологій.
По аграрному потенціалу України стабільно входить в топ- 10 по безлічі параметрів . І за кількістю сільгоспземлі ( 41 млн га ) , і за кількістю землі, придатної для обробки ( 32 млн га ) , з виробництва кукурудзи (ми в топ- 6 ) і з вирощування пшениці ( топ -10).
Україна - один з найбільших світових постачальників сільгоспкультур. На першому місці - США , але у нас є шанс зайняти стабільне друге місце, і в перспективі - зрівнятися з Америкою.
Ми бачимо потенціал зростання світових цін на зернові - це позитивний для нас фактор, так як є чітка кореляція внутрішніх цін в Україні із зовнішніми .
Зростання світових цін , в тому числі , обумовлений і прогнозованим в перспективі дефіцитом кукурудзи і пшениці. Це незначні - іноді частки відсотка - цифри нестачі, але тут важливий сам принцип. Дефіцит увазі небезпеку в першу чергу для тих країн , які повністю залежать від поставок зерна ззовні. Надалі , враховуючи техногенні фактори , неврожаї траплятимуться частіше , а роль країн зі стабільно високим виробництвом - рости .
http://forbes.ua/opinions/1370009-pochemu-zerno-bolee-perspektivnyj-tovar-dlya-ukrainy-chem-metall

для підняття бойового духу

  • 05.05.14, 22:30
Альо!То Владімір Владіміровіч!
Да!
-це до вас Місько з Закарпуття дзвонит!
Да,слушаю!
-а то Ви хочете військо до нас послати?хочете воювати?
-да!
а яке у вас військо?
ну...стотисячноє..А у Вас?
-ну я - Місько з закарпуття,той Іван сліпий і той Василь горбатий..ну людей 9 буде...то ви точно війни хочете?
-Да!
-то я зараз Вам передзвоню
-Альо,то Владімір Владімірович?
-да!
-то Місько з Закарпуття,ми тут порадились...ми не будемо з вами воювати....
-А почему?????
-ну пойміть,військо велике...село мале ..цвинтар малий..де ми будемо вас ховати???