Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Вінчання українського козака-повстанця з війною

  • 30.04.14, 02:02

... Знайду від тебе кращу кралю,


Ця краля пишна — це є війна,


Війна палка, війна рожева,


За смерть віддає нам любов.


Й дармо тобі, дівчино, сниться,


Що вернуся живий-здоров...



Розвідка США перехопила розмови Кремля зі шпигунами в Україні

  • 29.04.14, 20:16
Цитування:

Державний секретар США Джон Керрі заявив, що американські спецслужби перехопили розмови проросійських сил на сході України із керівництвом із Москви.

Відтак, США мають докази того, що російська влада із Москви керує мережею своїх шпигунів на сході України. 

За його словами, наразі отримані записи опрацьовуються. На них співробітники спецслужб отримують накази із Москви.

"Невипадковим є те, що на них було ідентифіковано тих самих людей, які були в Криму та Грузії, а тепер вони діють на сході України", - сказав Керрі.

Він також наголосив, що такі методи дії є принизливими для будь-яких спецслужб.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/29/7023969/

А раніше про наявність такого "крота" не здогадувалися?

  • 28.04.14, 21:57
В СБУ ищут "крота": стали известны подробности задержания сотрудников СБУ в Горловке
В СБУ ищут "крота": стали известны подробности задержания сотрудников СБУ в ГорловкеСБУ признала факт захвата своих спецназовцев. К провалу спецоперации СБУ в Горловке, в результате чего в плен к боевикам попали трое сотрудников спецподразделения «Альфа», причастны люди, которые хорошо знали детали данной операции.

Все больше данных говорят о том, что СБУшников «сдали» свои же. Это подтверждает, в частности, тот факт, что как только неприметный Daewoo Lanos с сотрудниками СБУ въехал в город, их тут же обступили вооруженные люди.

Сотрудники «Альфы» решили не использовать оружие и вступили в рукопашный бой, однако были обезоружены.

Служба безопасности Украины установила утечку информации в рядах антитеррористического центра. Об этом рассказала пресс-секретарь СБУ Марина Остапенко во время брифинга, сообщают СМИ.

Она отметила, что сейчас идет проверка возможных причастных к измене.

«Да, утечка информации в рядах АТЦ имела место. Она была, и об этом говорит факт захвата в плен работников СБУ. В настоящее время устанавливаются лица, которые могли сливать информацию террористам, это не руководство АТО, а скорее всего кто-то из рядовых членов Центра», - отметила она.

«Нам уже практически удалось установить, откуда произошла утечка ... Нам известно, что их вели, дайте нам, пожалуйста, завершить расследование, и мы все расскажем», - добавила она.

Остапенко также подчеркнула, что все детали будут обнародованы после завершения расследования. В то же время она признала, что силовики не могут полностью заблокировать Славянск и другие города, где действуют экстремисты, поскольку «это города с мирным населением».

На данный момент ополченцы в Славянске держат в заложниках около 40 человек, среди которых как члены миссии ОБСЕ, так и офицеры спецслужб.
«Сейчас мы принимает меры по освобождению не только сотрудников СБУ, но и всех других пленных», — заявила представитель СБУ.

Заместитель министра внутренних дел Украины Геннадий Москаль прокомментировал провал операции:

- Я поражен бездарностью того барана, который планировал эту спецоперацию. Ну, люди добрые! Это же очевидные вещи. Если нужно задержать объект, то для начала высылают группу разведки. Она должна установить визуальное наблюдение: где спит-ест. Группа одета по-граждански. Имеет легенду и документы прикрытия. Известно, что СБУ в состоянии изготовить любые документы. Но кто едет на задание со служебными удостоверениями? Они сепаратистам собирались их показывать? И как легко раскололись... В целом это все верх непрофессионализма. Конечно, сказалось то, что профессионалы с учетом последних событий ушли из органов. Такая ситуация сложилась в СБУ не сегодня. Просто наш спецназ фактически не имел практического применения, - сказал Москаль.

Інакше як тотальна зрада це не назвеш

  • 28.04.14, 21:48
Д.Тимчук: Антитерористична операція перетворилася на фарс

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Вище керівництво "зливає" все, що може, а відповідальність у протистоянні лягає на плечі командирів середньої ланки. Будь-який крок і мало не кожен постріл жорстко контролюється "зверху". Про це на свойї сторінці у Фейсбуці написав керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає УНН.

"Росія вела загарбницькі війни (Чечня і Грузія), і у її командирів були розв'язані руки. У нас війна свята - оборонна. Але, не дивлячись на це, руки у командирів пов'язані намертво. Будь-який крок і мало не кожен постріл жорстко контролюється "зверху". Результат плачевний", - пише Д.Тимчук.

На його думку, українські солдати та офіцери стали заручниками ігор влади.

"Два поранених вранці в Краматорську - представники СБУ та ВВ МВС. Вони були поранені в бою з терористами. Складніше із загибеллю одного і пораненням іншого з контрактників Збройних сил. Не будемо розкривати подробиці (сподіваємося, Міноборони все ж це зробить, бо його нинішнє пояснення важко назвати виразним). Але сам факт, що силовики гинуть в подібних умовах, поза бойових зіткнень - ненормальний", - повідомив він.

Також керівник групи "Інформаційний опір" повідомив, що у "Слов'янську коїться якесь божевільне шоу".

"Терористи проводять там "акредитацію журналістів", причому в основному російських. Для мене абсолютно незрозуміло, як взагалі в зоні проведення АТО можуть вільно розгулювати журналісти (тим паче - іноземні, і тим паче - російські), без акредитації наших силових структур. Я не можу собі уявити, щоб у цивілізованій країні через кордон силовиків до захопленого терористами літака вільно йшов журналіст зі словами "мені треба інтерв'ю у їх ватажка взяти", - пише Д.Тимчук.

Він також розкритикував завезення в Слов'янськ кандидатом в Президенти України О.Царьовим "гуманітарної допомоги" сепаратистам і її роздачу на блок- постах.

Покажите мне такую страну, Где славят тирана,

  • 28.04.14, 21:42
Покажите мне такую страну, Где славят тирана, Где победу в войне над собой Отмечает народ. Покажите мне такую страну, Где каждый - обманут, Где назад означает вперед, И наоборот. Не вращайте глобус, Вы не найдете, На планете Земля стран таких не отыскать, Кроме той роковой, В которой вы все не живете, Не живете, потому что нельзя это жизнью назвать.










І звідки він міг це все знати?

МОБІЛІЗАЦІЯ в Хмельницькій області

  • 28.04.14, 17:46
УВАГА! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ І ДІЯ!
МОБІЛІЗАЦІЯ!

У зв'язку з активізацією окупантів та т.зв. "сепаратистів" ми продовжуємо мобілізацію у лави Правого сектору! Ми переходим у наступ.

Записатись можна через
1) електронну форму https://docs.google.com/forms/d/1RnL6iRImpiwBwQT7UqtV..
Якщо Ви хочете лише їхати на схід - обов'язково вкажіть це у формі.
2) на Майдані біля нашого банера
3) за телефоном +380687060211

Також хлопцям потрібні гроші на дорогу та спорядження.

Допомогти матеріально можна звернувшись за телефоном +380687060211 або зробивши переказ на картку ПриватБанку 4149 6059 1169 4578

Поточні потреби: http://vk.com/topic-67371901_29598674

Ми продовжуємо формувати списки членів ДВК у місті Хмельницькому та області.

Записатись можна за телефонами +38068706021, (093) 382 55 72 або посиланням https://docs.google.com/forms/d/1_8Fa9WLep4hW-42GMP4R..
Вимоги: досвід роботи на виборах.

Будемо вдячні за поширення цієї інформації.

http://vk.com/public67371901