Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

і вкотре дивно

  • 04.05.14, 11:25
перелистуючи стрічки новин, вкотре задумуюсь над тим, чому нам, українцям, так складно розуміти один одного. 
вчора переглядала відео, де осатаніла від злоби молода (!?) жінка будувала барикади і кричала про те, що не допустить "тварєй" (українських солдатів), щоб ті убивали її дітей. невже не очевидно, що це якраз російські підюджувачі і їхні українські посіпаки, прикриваючись в тому числі дітьми, чинять насильство і беззаконня? невже те, що для одних є очевидним, для інших "пропаганда хунти". 

Захід боїться Третьої світової? Так Путін її вже розпочав!

  • 04.05.14, 11:22
Цитування Анатолія Гриценко:

Путіну не Крим потрібен і не Схід України. Йому потрібна вся Україна, разом з Києвом-столицею. І набагато більше! Путін своєю агресією вирішив довести цивілізованому світу, що в Третьому тисячолітті ніяке міжнародне право не діє і нічого не значить – діють і мають значення лише дві речі: гроші і право сили!

Путін уже висловив стурбованість порушенням прав російськомовного населення Естонії та Латвії – і НАТО терміново розгортає для захисту країн Балтії авіаційне і морське угруповання.

Путін уже висловив занепокоєння блокадою Придністров'я з боку України і Молдови – і Румунія терміново пересуває артилерійські й ракетні частини до своїх західних кордонів.

Путін уже направляє свої стратегічні ракетоносці Ту-95МС (з можливостями пуску ядерних крилатих ракет) до берегіів Шотландії, Данії, Нідердандів – перевіряє готовність їхніх радарів ППО, засобів РЕБ і терміни підйому літаків-винищувачів.

Путін уже передислоковує до Криму винищувальну й стратегічну дальну авіацію – російські Су-27, Міг-29 і Ту-22М3 уже на півострові.

Путін під прикриттям підготовки до Сочинської олімпіади оснастив, озброїв, підготував, здійснив передислокацію, перевірив розгортання і частково бойове застосування своїх мобільних бригад, в тч механізованих, аеромобільних, десантно-штурмових, спецназу ГУР МО, насамперед бойових диверсійних груп і вертольотів армійської авіації; спланував і задіяв транспортні коридори для швидкого нарощування сил і засобів навколо України – темпами, які ні нашій армії, ні військам НАТО зараз недосяжні.

У Донецьку захопили СБУ

  • 03.05.14, 21:52
Штурм тривав трохи більше двох хвилин

Захопили чи здали СБУ???

Також блискавично протестувальники захопили будівлю слідчого управління СБУ, що знаходиться поруч.

Пізніше стало відомо, що сепаратисти розбили вікна і вломилися до офісу компанії "Індустріальний союз Донбасу". 

Відлік "колорадської сотні" розпочато :(((

  • 02.05.14, 23:56
Сепаратисти в Одесі отримали зброю від ФСБ і отримали відлік "колорадської сотні


А у лікарнях Одеси більше 160 постраждалих у сутичках

Дайте ультрасам Донбасу зброю - вулиці Донбасу знову стануть укр

  • 02.05.14, 00:53
Дайте ультрасам Донбасу зброю - вулиці Донбасу знову стануть українськими

Зброя на руках тіки в мусорських сотень алкокозацтва Авакова.
В українців зброї немає.
А на Донбасі діють самоорганізовані загони українців - палять машини окупантів, чинять спротив. У Маріуполі адміністрацію відбив зведений загон донецьких свободівців. Передали ментам. Менти віддали назад сепаратистам.
Як тільки зброя буде на руках в українців відразу на вулиці буде порядок.
Мусорів краще не питати. Мусора дійсно ні за що не відповідають і не мають відповідати. Вони єдина організована п'ята колона всередині України.
Згадайте перші дні після революції? Я чудово їх пам'ятаю. Я прекрасно пам'ятаю слова таксистів:"Где ГАИ? Их сейчас вообще нет. Есть проблемы на дорогах? Да нет. ГАИ обеспечивало крышу для мажоров и ублюдков на дорогах. Но люди сейчас вооружены. Поэтому ублюдки убежали со страны. Либо ведут себя тише. Поэтому на дорогах порядок. Практически не видел аварий".

А наш розвід-звіт з Донбасу ми вирішили засекретити. Поки навіть не знаємо як його передати вам.


Якщо коротко - все чудово. Але без нас. Наші брати з Донбасу умирають, нападають, захищають нашу землю. Не чешіть їм про непереможних зелених чоловічків. В Донецьку(!) колоради бояться ходити по місту поодинці. У них з трибуни постійні заклики "ходите по двое!! на нас нападают!!" Дончани, луганчани перемагають в диверсійних вилазках без жодної вогнепальної зброї.

І без нас. Без Києва. Без Турчинова. Без армії. Без мусорів.

Їхній бій - це не небесна сотня. Це туманний батальйон тому що я навіть не знаю чи колись ми узнаємо усі імена загиблих героїв опору Донбасу.


Звідси http://vk.com/ukrspilnota?w=wall-10211692_6587

Трохи лірики

За своє життя я втрапляв в бійку 2 рази, перший раз у школі, другий нещодавно після Нового Року. В обох випадках мені ламали носа, тому я вкрай обережна людина щодо бійок і масових акцій. Ще пару місяців тому я й подумати не зміг, куди доля занесе мене.

Сьогодні озирнувся і побачив як змінився світ, суспільство і я. Інколи стою на блокпосту в військовій формі, в броніку і шоломі. Не вистачає лише вогнепальної зброї для щастя. А іноді готуюсь до серйозної справи - захисту ОДА, або міськради з бітою в руках.

Раніше з отриманої зарплатні я йшов гуляти в нічний клуб, або купував собі якийсь гаджет. Зараз-же я купую собі з цікавістю берці, рації, військову форму. Буде ще трохи грошенят і почну процедуру оформлення вогнепальної зброї, аби мати хоча-б помповик. Дивно все, але сьогодні це здається абсолютно нормальним.

Тепер я розумію ізраїльтян, які все життя живуть в небезпеці і особливо не нервують.від цього. Нажаль в нас нема тепер іншого вибору, адже хочеш миру - готуйся до війни

Українська армія у повній бойовій готовності. Невже??

  • 30.04.14, 15:03
Збройні сили України приведені у повну бойову готовність через існування військової загрози зі сторони Російської Федерації.

Так сказав турчин. А чим відповість москвин??