Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Хотілося б щоб це дійсно був фінал москальських диверсантів

  • 15.05.14, 10:33
Под Краматорском начинается финальный этап антитеррористической операции, - ИС

Под Краматорском начинается финальный этап антитеррористической операции. Об этом в своем Facebook сообщил руководитель Центра военно-политических исследований, представитель группы "Информационное сопротивление" (ИС) Дмитрий Тымчук.

"В районе населенного пункта Староварваровка в 30 км отКраматорска начинается финальный этап операции украинских силовиков против пророссийских террористов", - пишет представитель группы ИС.

Согласно сообщению, на данный момент населенный пункт, в котором засела группировка террористов, взят в плотное кольцо украинскими силовиками. Террористы занимают оборону в жилых домах, где также находятся местные жители.

Руководство операции принимает меры по корректированию действий силовиков с тем, чтобы при нейтрализации боевиков не пострадали мирные граждане.

"На данный момент среди украинских силовиков есть раненые, погибших нет. Несколько террористов уничтожено, точной информации по численности уничтоженных на данный момент нет", - отметил Тымчук.

Приємно

  • 15.05.14, 10:27
Під Краматорськом зачистили замасковану базу терористів - ТурчиновЧетвер, 15 травня 2014, 10:19

Вночі силовики повністю зачистили під Краматорськом замасковану військову базу терористів.

Про це заявив голова Верховної Ради, в.о. президента Олександр Турчинов, відкривши засідання парламенту.

"Сьогодні вночі під Краматорськом в межах антитерористичної операції повністю знищена замаскована військова база терористів", - повідомив він.

"Знову ж таки, сьогодні вночі атакований та знищений укріпрайон в межах міста Слов’янськ і повінстю зачищена від терористів 5-кіломтерова зона навколо телевізійної вежі, яка транслює українське телебачення на місто Слов’янськ, Краматорськ та інші райони Донецької області", - заявив Турчинов. 

Все про: Донецька областьтероризмсепаратизм


Андрій Парубій

  • 15.05.14, 09:24
ВЛАДА
середа 14 травня, 2014, 18:04
12494
35
-aA+
Парубій: Сили АТО тепер вдадуться до жорсткіших дій
Українські солдати біля блокпосту, що поряд зі Слов'янськом, 5 травня 2014 року.
Українські солдати біля блокпосту, що поряд зі Слов'янськом, 5 травня 2014 року.
Після того, як терористи поблизу села Октябрське влаштували засідку на українських військових, сили АТО вдадуться до більш рішучих дій.

Про це повідомляє ТСН.

Таку позицію висловив секретар РНБО Андрій Парубій, який зараз знаходиться у місцях проведення антитерористичною операції. «Ці події стали певною межею, після якої об’єднані сили АТО будуть набагато жорсткіше та рішучіше проводити дії проти тих людей, які зі зброєю в руках вбивають мирних громадян, які вбивають наших військових. Вони всі повинні збагнути – взявши зброю в руки і прийшовши в Україну зі зброєю російські терористи стали на нашій землі злочинцями, з якими наша держава буде діяти згідно українського законодавства», – заявив секретар РНБО Андрій Парубій. Нагадаємо, під Краматорськом терористи влаштували українським десантникам засідку – розстріляли військових з гранатометів, а потім цинічно добивали на місці події. Загалом загинуло семеро десантників – шестеро на полі бою, а один у лікарні. Ще семеро отримали поранення. Міноборони пояснило, що українська армія виявилася неготовою до війни нового типу, коли доводиться стріляти у людей в схожій формі, які за мить перетворюються у цивільних, а потім стріляють в наших армійців.

Ще одна москальська брехня

  • 15.05.14, 09:16
ПОДРОБНОСТИ-ТВ - СЮЖЕТЫ ЗА 14 МАЯ 2014

Видео 1.2 Мб: Российская пропагандистская машина не снижает оборотов. Кадр ТК "Интер"

Очередной фейк российских телевизионщиков
14 мая 2014 | 22:58

Очередной фейк в российских новостях.

На канале "Вести" вышел сюжет, в котором утверждается, что недалеко от Славянска и Краматорска Украина использует боевые вертолеты с логотипами ООН. В сюжете идет речь о том, что такие машины бороздят небо на востоке страны. При этом используются кадры миротворческой миссии Украины в Конго двухлетней давности.

Побільше таких новин

  • 15.05.14, 09:09
У Слов'янську спецназ УДО зачистив терористів біля телевежі - журналістЧетвер, 15 травня 2014, 08:28

Група співробітників спецназу Управління державної охорони, вступивши в бій, провела зачистку місцевості на горі Карачун.

Про це написав журналіст Артем Шевченко на своїй сторінці у Facebook близько опівночі.

"Сьогоднішня бойова операція спецназу Управління держохорони України на горі Карачун, там, де телевишка. Останні два дні гвардійці і десантники через постійний вогонь супротивника, який знахабнів настільки, що обладнав довготривалі вогневі точки і окопи в безпосередній близькості, переміщалися тільки пригинаючись, ховаючись від куль і снарядів", - написав він.

За словами журналіста, "група спецназівців УДО, висадившись на двох вертольотах на горі, провела зачистку місцевості, вступивши в бойове зіткнення".

"Результат: противника вибито з займаних позицій, зону безпеки розширено до 5 тисяч метрів в радіусі від телевежі, на ній майорить український прапор, гвардійці і десантники ходять на повний зріст, не ховаючись від вогню противника", - заявив Шевченко.

"У спецназівців УДО один легко поранений в ногу, зміг вийти з бою самостійно. Скоро - коментар про цей бій і його результати начальника УДО генерал-полковника Валерія Гелетея, який сам брав участь в операції", - повідомив журналіст.

Все про: Слов'янськсепаратизмтероризм

У Луцьку молодь встановила рекорд



Рекордний державний прапор України занесено до Книги рекордів Гіннеса після надзвичайної події в Луцьку



Близько трьох сотень студентів зібралися сьогодні на Замковій площі, щоб розгорнути найбільший у світі прапор України. Його розмір – 40 на 60 метрів. Зауважимо, що цей прапор занесений до Книги рекордів Гіннеса.
Перед початком акції присутні розмальовували свої обличчя у патріотичні кольори і заплітали у волосся синьо-жовті стрічки. Більшість була одягнута у вишиванки.
Фотографи видерлися на Владичу вежу Луцького замку, щоб звідти зафіксувати рекорд.
Із вітальними словами до молоді звернулися очільник Волинського технікуму Національного університету харчових технологій Ігор Корчук, заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь та голова організації «Батьківщина молода» Іван Крулько. Він розповів, що це прапор рекордно уже розгорнули у Києві та Львові, а далі він помандрує Україною і побуває на Сході та Півдні, щоб довести, що Схід і Захід разом. «Схід і Захід разом!» – підхопили присутні.
Молодь обережно розтягнула прапор на всі боки, співаючи патріотичних пісень. Також лунали крики «Слава Україні - Героям Слава». Присутні виконали і Гімн України.
Під подихи вітру велетенський прапор почав майоріти. Молодь «пірнула» під нього, де охоче пофографувалася на його фоні. Під прапором було дуже гаряче, адже утворився такий собі парниковий ефект. Але люди залазили і залазили під нього, щоб мати світлину на згадку.


http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/62249/



80%, 20 голосів

0%, 0 голосів

20%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Всі – чесно, «вона» – як звикла

У львівському виборчому штабі кандидата в Президенти України Петра Порошенка відбулась прес-конференція щодо появи і поширенні в західному регіоні України друкованої продукції з абсолютно брехливою інформацією про їх кандидата, яку, за всіма наявними даними попереднього слідства, продукує виборчий штаб ВО «Батьківщина».
За повідомленням преси справа виглядає наступним чином:

Газета «Високий замок» від 13 травня 2014 року:

У Львові виявлено друкарню, що займалася очорненням одного з кандидатів у президенти

У Львові незаконно друкували газету, спрямовану проти кандидата в президенти Петра Порошенка.
Інформацію про виготовлення видання без будь-яких вихідних даних під назвою «Покращення по-новому» надав невідомий, зателефонувавши у виборчий штаб нардепа. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка провела санкціонований огляд приміщень друкарні. Під час перевірки виявили і вилучили більше п’яти тисяч примірників двох різних газет спрямованих на очорнення репутації кандидата в президенти.
У прес-службі штабу Петра Порошенка заявляють, про те, що власник друкарні, де  виготовляли незаконні газети, є депутатом обласної ради й вважається близьким до оточення Віктора Медведчука. Нагадаємо, минулого тижня газети із дискредитуючими матеріалами без вихідних даних були виявлені і вилучені у одній з друкарень Тернополя.
«Було виявлено дійсно газети. Однак даний зміст зараз вам сказати не можу, поки не буде проведена експертиза. Вісім пакетів поліетиленових опечатано , скріплено печатками, з понятими. Якого змісту газети зараз повідомити не можу. То буде виявлено в ході досудового розслідування», – зазначила Уляна Мудра, слідчий Франківського РВ ГУ МВС України у Львівській області.
Джерело: http://www.wz.lviv.ua/news/64838

Інтернет-видання «galinfo» – 13 травня 2014 р.:

У Львові виборчий штаб Петра Порошенка викрив спробу «чорнухи»

Сьогодні, 13 травня, під час брифінгу в Львові керівник виборчого штабу Петра Порошенка на Львівщині Олег Мандюк та заступник керівника центрального виборчого штабу Роман Зварич розповіли про поширену «чорнуху» проти кандидата в президенти Порошенка. На їхнє переконання, чорні технології проти свого конкурента використовують представники Юлія Тимошенко.
Як розповів Олег Мандюк, йдеться про розповсюдження газет з неправдивою інформацією про Порошенка. За словами керівника виборчого штабу Порошенка на Львівщині, йому зателефонував анонім і повідомив про те, що у Львові в друкарні на вул. Сахарова (за магазином «Фуршет») друкують газети проти їхнього кандидата в президенти. «Він сказав, що має бути мільйонний тираж цієї продукції», – додав Олег Мандюк.
Йдеться про друкарню «Молода Галичина». За словами Олега Мандюка, 12 травня в друкарні виявили такі газети: «Тільки факти» (3 тис. 270 примірників), «Покращення по-новому» (2 тис. 476 примірників).
Олег Мандюк розповів, що до цього видавничого дому має стосунок депутат Львівської
Своєю чергою Роман Зварич зазначив, що цей факт вже внесений до ЄРДР, наразі ведеться слідство.
Джерело: http://galinfo.com.ua/news/162230.html


А в той же день одни з провідних представників партії ВО «Батьківщина» прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зробив публічну заяву наступного змісту

За повідомленням агентства «interfax» від 18:59 13.05.2014 взнаємо наступне:

Україна робить усе можливе, щоб провести вільні президентські вибори – Яценюк

Українське керівництво робить усе, щоб забезпечити проведення вільних і справедливих президентських виборів у країні 25 травня. Європейський Союз заявляє про свою підтримку таким виборам.
Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», такі положення прозвучали з боку глави українського уряду Арсенія Яценюка та президента Європейської Комісії Жозе Мануеля Баррозу на прес-конференції, яка відбулася у вівторок у Брюсселі після зустрічі уряду України з Єврокомісією.
«Ми робимо все, що можемо, щоб ці вибори були чесними та прозорими. Ми хочемо стабілізувати ситуацію у Східній Україні, ситуація на півдні України стабільна, хоча Росія робить усе можливе, щоб загострити ситуацію. Ми розуміємо, що будуть певні гарячі точки, де буде складно провести вільні та справедливі вибори, але ЦВК робить усе, щоб усі українці отримали доступ до голосування за легітимного президента України», – сказав український прем'єр.
У свою чергу Ж.М.Баррозу заявив, що ЄС сподівається, що ці вибори «будуть чесними, вільними та відповідатимуть світовим стандартам».
«Ми підтримуємо організацію виборів у цьому руслі. Вони критично важливі для майбутнього України та майбутньої стабільності в цій частині Європи. Ми закликаємо всі сторони не підривати цих виборів. Нічого цим досягнуто не буде. Ті, що намагаються це зробити, мають зрозуміти, що вони не виграють від цього», – сказав президент Єврокомісії.
Джерело: http://ua.interfax.com.ua/news/political/204668.html

Також не можна не згадати про заяву-обіцянку іншого провідного представника партії ВО «Батьківщина», що обіймає зараз аж дві найголовніші посади в державі – виконуючого обов'язки президента України і голови Верховної Ради України Олександра Турчинова, який офіційно приобіцяв українцям чесні і прозорі вибори:
Одне з найавторитетніших інформаційних агенств світу «Бі-Бі-Сі» оприлюднило ще 26 березня, 2014 p. наступну інформацію:

Турчинов пообіцяв забезпечити прозорість виборів президента
 


Виконувач обов'язків президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов виступив зі зверненням, пообіцявши забезпечити прозорість президентських виборів і закликавши кандидатів відмовитись від образ на адресу один одного.
«Ми зробимо все, щоб ці вибори були чесними, прозорими, демократичними. Я забезпечу, щоб жоден чиновник – ні центрального рівня, ні регіонального рівня – не мав можливості впливати на результати цих виборів або впливати на вашу думку», – заявив пан Турчинов.
Він пообіцяв, що влада заблокує будь-який адміністративний тиск на громадян і попросив кандидатів у президенти утриматися від «бруду» у боротьбі за посаду.
«Я дуже прошу, щоб ні кандидати у Президенти, ні їх політичні кампанії знову не пішли шляхом використання брудних технологій. Не треба принижувати один одного, не треба ображати», – наголосив в. о. президента.
Дострокові вибори президента призначені на 25 травня. До 4 квітня ЦВК має зареєструвати кандидатів та сформувати остаточний перелік учасників перегонів.
Джерело: http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news_in_brief/2014/03/140326_hk_turchynov_elections.shtml

Можна більше не давати коментарів та роз'яснень. Звичайно, що українські виборці вже досить добре знаються і без різних рекламних промоцій хто з політиків чого вартий і в кого слово – не полова, а вартісне зерно. Петро Порошенко протягував руку для об'єднання Юлії Тимошенко, але у відповідь отримав не просто відмову, але ще й ось таку підступно-гадючу засідку в стилі сепаратистів під Краматорськом і Слов'янськом.
Нічого: правда завжди перемагала і цього разу переможе. Не даремно в народі є приказка: багно до заліза не пристає – підсохне і обсиплеться.

Власна інформація – підготував Богдан Гордасевич


39%, 9 голосів

48%, 11 голосів

13%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Французы против Мутина! фото !

Во Франции, русские, из Питера, повесили в машине ленточку.

Французы им на машину наклеили вот такую записку:

"Вы тоже поддерживаете Путина?"

вот этот рассказ в оригинале: цитирую:

"Реакция кого-то во Франции на Георгиевскую Ленточку..
Муж в машине повесил Ленточку. На следующий день клеем типа Момент к стеклу машины было приклеено вот это..
С кучей ошибок… Половина русскими буквами, половина французскими. Явно не дети писали-от политики далеки)) но меня это просто убило! Куда же мир катится.."

а вот некоторые комментарии: цитирую:
Пипец… Слов нет. Скорке чурка какая написала…
Не, я думаю француз! Они так часто пишут букву П как М… Да и нет у нас тут никого больше. Только французы!
Вот дебилы…
типа Путин равно Георгиевская Ленточка?! деграданты! )))))))
В точку! Я поражаюсь на идиотизм)
Да, согласна! Хотят, Европу у себя- а получат — голод и холод! Еще благодарить будут, что не нюхали уран, как сербы! Для меня украинцы, кот все еще лелеют мысли о Европе- просто д о л б *** Ни один политик в здравом уме не допустит подлетность ракет к столице своей страны 1/2 секунды! Так что называйте как хотите- хоть оккупация, хоть м а с т р у б а ц и я! Путину- респект, хотя до всех этих событий, я к нему была индифферентна. Я- киевлянка и знаю это кодло изнутри. Евреи уехали после перестройки и о н о понаехало. Там киевлян и не осталось! У меня- ни одного одноклассника! Из КИСИ — пару человек- все за бугром! И за всех французов тут тоже расписываются- аж смешно! У нас все друзья за Россию! И говорят- был бы во Фр такой президент, а не проводник масонских идей Олланд- была бы другая страна… Тут вобще, если хотите знать, есть франц фан клуб Путина))) А вот ни Яценюка, ни Порошенко( у кот большинство активов в России- почему он и рвется в президенты- отогреть свое майно) ни тем паче женщины с косой, поклонников я не знаю23 года выбирали себе додиков, а теперь- Россия виновата! Все! Лафа закончилась- все в лес и по дрова!

хотите поучаствовать в дискуссии?
вот сайт:


Гумор

  • 14.05.14, 06:51