Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Ай-ай-ай, підстрелений Бабай...

  • 17.05.14, 20:10
Цитування:

РИА Новости сообщает, что в бою под Славянском был тяжело ранен Александр Можаев по прозвищу Бабай. Сейчас он доставлен в одну из больниц.

"міністр" оборони ДНР на колінах просить пробачення

  • 17.05.14, 19:33
"міністр" оборони ДНР на колінах просить пробачення перед Україною
репост і копіпаст ОБОВ'ЯЗКОВИЙ :)))))))))))))))))))))


Анализ событий 9 мая, г. Мариуполь

  • 15.05.14, 23:10
Анализ событий 9 мая, г. Мариуполь
Жители города были шокированы гибелью людей в Мариуполе 9 мая. Достоверных данных о том, что
же на самом деле произошло, практически нет. Существует две основные версии событий, которые в
нашем анализе мы условно называем «версия Ляшко» и «версия Антимайдана». Данный анализ –
попытка на основании имеющихся видео и фото материалов, а так же комментариев очевидцев
восстановить цепь событий, а так же подтвердить или опровергнуть факты, изложенные в упомянутых
двух версиях.
«Версия Ляшко»: за основу взяты посты, сделанные с аккаунтов Ляшко в соц. сетях. Время постов
взято в качестве индикатива для всех альтернативных версий. Информация, полученная на основании
постов Ляшко дополнена комментариями Арсена Авакова, Андрея Дзындзи и др. сторонников этой
версии событий (выделено серым).
«Версия Антимайдана»: за основу взят обзор событий, опубликованный в группе «Антимайдан
Мариуполь». Данный обзор дополнен комментариями сторонников этой версии событий (выделено
серым).
«Наша версия»: представляет собой наши выводы, сделанные на основании публичных данных и
комментариев подписчиков группы (https://vk.com/euromaidan_mariupol). Мы не претендуем на 100% объективность и готовы выслушать
все замечания, которые вы можете написать в комментариях.
«Версия Ляшко» и «Версия Антимайдана» опубликованы в конце поста.

Прошу допомоги в боротьбі з антиукраїнською пропагандою !

За таку класичну російську заказну пропаганду потрібно справи відкривати на журналістів, а ресурс закривати як посібників ворога (і.юа далеко не втік). 
Хоча звичайно більш дієво коли таким людям допомагають патріоти прочистити мізки бо рос-ком-зомбі іншого не розуміють, куди дивиться правий сектор ( одного випадку було б достатньо для іуд.
http://vesti.ua/donbass/51746-rukovoditel-ato-debil-i-chmo-chto-emu-ubitye-ljudi

До речі в Киргизії прийняли закон про заборону показу російських ЗМІ під час виборів.
http://www.news-asia.ru/view/ks/politics/1783

Навколо параші одні фашисти.
http://censor.net.ua/photo_news/284250/v_kazahstane_zapretili_georgievskie_lenty_na_den_pobedy_foto

Здається скоро мочити будуть путьку в параші.
З чим боролись на те напоролись.

*Для опонента нижче пояснюю, що пропаганда ригоанального міністра економічного розвитку порошенка який відповідає за смерті на майдані не менше інших ригоаналів, промивка мізків щодо його рейтингу така ж як і пропаганда параші, вже кличко вигравав вибори на мера Києва в першому турі з тотальною підтримкою київлян, в результаті льоня космос набрав щось 32%, Турчинов десь 28%, а Кличко 12% й виграв вибори для ригоанального космонавта на 8 років, а кровопролиття могли й не бути на майдані при Мері опозиціонері.
Реальний рейтинг ЮВТ 40%, порошенка до 20% не дотягує й буде падати.
НЕОБХІДНО ПРОСТО ПОШИРЮВАТИ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ, СПОДІВАЮСЬ ПОБАЧИТЬ ЛЮДИНА З ЮРИДИЧНОЮ ОСВІТОЮ Й ПОДАСТЬ ГРАМОТНИЙ ПОЗОВ ДО СУДУ НА ДАНИЙ терористичний РЕСУРС, А МОЖЕ ХЛОПЦІ З ПС ЗВЕРНУТЬ УВАГУ (єдине прохання уточнити в авторів заказухи парашної чи вони це писали).


87%, 20 голосів

4%, 1 голос

0%, 0 голосів

9%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Порошенко переможе у першому турі

  • 15.05.14, 11:33
Самый высокий президентский рейтинг по-прежнему у Порошенко – соцопрос КМИС

























Из общей численности избирателей, намеренных прийти на выборы и определившихся с кандидатом в президенты Украины, за Петра Порошенко проголосуют 54,7%.

Об этом свидетельствуют результаты социсследования "Электоральные настроения населения Украины за две недели до президентских выборов", проведенного Киевским международным институтом социологии с 29 апреля по 11 мая текущего года.

При этом из тех, кто намерен прийти на выборы и уже определился с кандидатом, за которого будет голосовать, за лидера ВО "Батькивщина" Юлию Тимошенко отдали бы голоса 9,6% респондентов, за внефракционного народного депутата Сергея Тигипко – 6,7%, а за лидера партии "Гражданская позиция" Анатолия Гриценко – 6,5%.

При этом из общего количества опрошенных за П.Порошенко готовы отдать голоса 33,7%, за Ю.Тимошенко - 5,9%, за С.Тигипко – 4,1% и за А.Гриценко - 4,0%. Однако, 25,4% опрошенных заявили, что не намерены участвовать в выборах, а 13% - затруднились с ответом, то есть, не определились с кандидатом, за которого намерены проголосовать.

В ходе исследования методом личного интервью были опрошены 2022 респондента, которые проживают в 110 населенных пунктах по всех областях Украины (за исключением Крыма) по стохастической выборке, репрезентативной для населения Украины в возрасте от 18 лет. В ходе исследования респондентам задавался вопрос, за кого бы они проголосовали, если бы внеочередные президентские выборы в Украине состоялись в ближайшее воскресенье (на две недели ранее запланированного). Статистическая погрешность выборки не превышает 3,3% для показателей близких к 50% и 1,4% для показателей близких к 5%.

Зичу нових успіхів у знищенні окупантів

  • 15.05.14, 11:24
Минобороны заявляет о захвате в плен 3 террористов во время операции под Краматорском

Министерство обороны Украины заявляет о захвате в плен 3 террористов во время операции под Краматорском. Об этом говорится в сообщении пресс-службы Минобороны.

"Вчера, 14 мая, вечером, в Александровском районе Донецкой области была проведена операция по уничтожению вооруженного бандформирования. После получения информации от неравнодушных местных жителей относительно размещения вооруженных бандформирований террористов, была спланирована операция подразделений Вооруженных сил Украины. В ходе ее проведения информация подтвердилась. На окраине села Староварваровка, что в 30 км от Краматорска, произошел ожесточенный бой между украинскими военными, которые участвуют в антитеррористической операции, и группой террористов, которая засела в сосновом лесу. Операция прошла успешно. Раненых и погибших среди военнослужащих Вооруженных Сил Украины нет. Зато силовики захватили 3 террористов, у одного из них изъяли ручной противотанковый гранатомет", - говорится в сообщении.

После проведения операции по уничтожению вооруженного бандформирования была осуществлена зачистка местности.

"Руководители" сил самообороны Славянска отреагировали на действия украинских силовиков неадекватно, начав распространять через своих лиц и российские СМИ слухи о том, что украинские военные якобы стреляли в мирное местное население. Эти заявления не соответствуют действительности, на самом деле во время проведения операции по уничтожению вооруженного бандформирования ни одно гражданское лицо не пострадало", - говорится в сообщении.

Антитеррористическая операция на востоке Украины продолжается, отмечают в Минобороны.


Давно пора

  • 15.05.14, 11:15
Журналістів РФ, які допомагають терористам, пропонують висилати з країниЧетвер, 15 травня 2014, 10:29

Група "Інформаційний Опір" пропонує за антиукраїнську пропаганду оголошувати персонами нон-грата і висилати з країни журналістів російських ЗМІ.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Він вказує, що ініціатива вже зустріла повне розуміння з боку держструктур. Ведеться відповідна робота.

Тимчук звертає увагу на неприкриту антиукраїнську пропаганду і створення позитивного образу тероризму з боку російських ЗМІ.

Аналітик нагадує, що російські журналісти помічені також у безпосередній участі в допитах українських силовиків (а значить, - участі у викраденні людей); прямій участі в провокаціях проти українських військовослужбовців; проведенні розвідувальної діяльності в інтересах бандформувань і російських спецслужб.

Така поведінка людей, які прикриваються журналістськими посвідченнями, є неприйнятним, вказує Тимчук.

У цьому зв'язку група "Інформаційний Опір" пропонує:

1. Російських журналістів, які проводять подібну діяльність, оголошувати персонами нон-грата і висилати з країни. (Механізм наразі обговорюється);

2. Затримувати представників російських ЗМІ, які представляють акредитацію від організацій, які на сьогодні вже мають правовий статус терористичних - "Донецької народної республіки" і "Луганської народної республіки". Інкримінувати їм участь у терористичній діяльності.

3. Організувати проведення єдиної акредитації для забезпечення діяльності всіх журналістів, що працюють у зоні проведення антитерористичної операції, при штабі АТО.

Профільна група при штабі АТО зобов'язана при цьому забезпечити безпеку та ефективність роботи представників ЗМІ.

Група "Інформаційний Опір" при цьому висловлює повну готовність у допомозі і участі в заходах щодо захисту інформаційного простору України як громадська ініціатива.

Українська правд
а

шакали поводять себе шакалами

  • 15.05.14, 11:06
Под Краматорском снайперы добивали раненых десантников, - МВД

Нападавшие были вооружены снайперскими винтовкамиНападавшие были вооружены снайперскими винтовками 
Фото: u-f.ru


Погибли 6 десантников и 9 получили ранения, из этих 9 у двоих контузия, 7 раненых

В 12.15 в районе села Октябрьское (20 км от Краматорска) колонна украинских десантников, которые везли воду и продукты из одного блок-поста на другой, попали в засаду, на них напала группа террористов, в которую входили и снайперы, которые добивали раненых десантников.

Как сообщил пресс-секретарь начальника Генерального штаба, подполковник Алексей Дмитрашковський, нападавших было около 30-40 человек, пишет пресс-служба МВД.

По словам местных жителей, они приехали на двух "Газелях" и "Жигулях".

"Первый выстрел был из гранатомета, попал прямо в двигатель БТРа, который шел вторым в колонне, начался бой. Бой длился час . По результатам боя погибли 6 десантников и 9 получили ранения, из этих 9 у двоих контузия, 7 раненых. Все доставлены в больницу", - рассказал Дмитрашковский и добавил, что также вследствие боя десантники лишились одного БТРа и один "ГАЗ -66" с минометной установкой.

Он также отметил, что засада была организована у дамбы.

"Нападавшие были вооружены снайперскими винтовками, из которых достреливали раненых, и РПГ, которого нет на вооружении в украинской армии. На месте засады найден рюкзак с боеприпасами", - говорится в сообщении.

По словам пресс -секретаря начальника Генерального штаба, в результате боя со стороны противника были также раненые и убитые. Однако, когда десантники начали в ответ бой, террористы начали оттягивать своих раненых и убитых и бежать.

По информации Дмитрашковского, на данный момент проведена зачистка района.

Об"єктивний аналіз та адекватна термінологія

  • 15.05.14, 10:42
Парламентське "ополчення" Ахметова і Кремля
Вони не представляють Схід, не представляють Донбас. Це колабораціоністи й утриманці, до яких має бути відповідне відношення. Інформаційна зброя сьогодні має не меншу вагу, ніж бойова і вони активно застосовують її в своїх намаганнях убити молоду державу, якій весь час не давали стати на ноги.


Вкотрий раз переконуюся в демократичності та плюралізмі нової української влади. Політичні сили, на яких лежить відповідальність за людські жертви на Майдані, які майже неприховано ведуть підривну антидержавну діяльність в інтересах держави-агресора, досі мають можливість виступати з парламентської трибуни, отримувати кошти з бюджету за свою «роботу» у вигляді зарплатні та інших виплат, можуть з тієї трибуни брехати і обзвивати людей останніми словами, а потім ще й в суд на них подати "за наклеп" тощо.

Істерика Петра Симоненка в стінах Верховної Ради 13 травня була викликана не інакше як реальною загрозою заборони діяльності його партії, яка зараз відкрито ретранслює інтереси Кремля в українському парламенті. Рада дозволила виконуючому обов’язки Генерального прокурора України вносити подання щодо позбавлення депутатської недоторканості, що раніше не було можливим. Звичайно ж, така загроза нависла і над комуністами.

Знову ж таки, Олександр Турчинов перервав виступ Симоненка лише після того, як той почав називати деяких людей «конченими», «дебілами» і далі по тексту. В тому, що в лідера КПУ «нема ні совісті, ні честі» в.о. Президента безумовно правий. Що ще можна сказати про політика, який здійснює відверту антиукраїнську діяльність і банально бреше, повторюючи всю ту маячню, яку продукує російська агітпроп машина?

Разом з тим комуністи, як і «регіонали» не поспішають відповідати на питання, звідки в «мирних ополченців» автоматична зброя, гранатомети та переносі зенітні установки. Не дають вони і відповідь на питання, чому самооборону Майдану з битами і щитами вони називали терористами, а озброєних до зубів диверсантів та місцеву гопоту, які катують людей, розрізають їм животи і топлять в річках, розстрілюють цілі сім’ї з маленькими дітьми, вони називають «мирними ополченцями».

Істерику на трибуні влаштував і Микола Левченко, який схоже вже втрачає надію на те, що його публічні заяви можуть якось вплинути на владу для того щоб вона таки пішла на торг з його господарем Ринатом Ахметовим. Не діють ні мантри про «хунту», ні вимоги припинити відповідати вогнем на вогонь.

Турчинов заявив про можливість заборони діяльності КПУ. Буде зроблено це чи ні, поки не ясно, проте, очевидно, що кращого моменту для цього, ніж зараз вже може не бути.

Незрозуміла, до речі, позиція Порошенка з цього питання. Нагадаю, що на питання про заборону КПУ, він відмахнувся, мовляв, нехай їх люструє український народ, не проголосувавши на виборах. Позиція зрозуміла, він як кандидат в президенти не хоче нікого дратувати і втрачати голоси. Проте, не слід забувати, що це не просто фракція в парламенті, а й розгалужена партійна структура, яка зараз працює на державу-агресора, це і сотні депутатів місцевих рад, які в критичний момент можуть зіграти в інтересах Кремля.

В скрутному становищі опинилася Партія регіонів. Загалом підтверджуються припущення деяких експертів та журналістів про те, що вона вступила в період не стільки боротьби за владу, скільки боротьби за виживання.

З київського цуґцванґу партія, яку ще кілька місяців тому вважали всесильною, здійснила стрибок до цуґцванґу всезагального. Тобто, зараз будь-який хід погіршує позиції ПР. Після втрати влади та жахливої дискредитації вона втратила контроль не лише над Україною, а й втрачає його над своїм базовим регіоном. У місцевих не може не виникати питань чому їх ревні захисники не можуть забезпечити елементарний порядок в містах, припинити кровопролиття. Можна скільки завгодно кивати на «хунту», Брюссель і Вашингтон, але люди не можуть не бачити очевидного – їх захисники не поспішають їм допомагати, проте активно вирішують власні проблеми. Особливо демонстративно це відбувається на місцях.

По-суті, роль цієї партії сьогодні зводиться до того, щоб відстоювати інтереси Рината Ахметова, шантажувати Київ, намагаючись схилити його до торгів за політичний вплив та преференції для бізнесу. Що правда, всі ці намагання виявляються недолугими та тягнуть за собою цілий шлейф конфузів. Мова йде і про «референдум» 11 травня, точніше пародію навіть на кримський «окупендум», з-за спини якого дуже вже сильно визирали вуха «хазяїна Донбасу», і про спроби тиску через фракцію в парламенті шляхом ретрансляції страшилок з російського ТБ.

Поки що замість консервації влади в регіоні Ахметов отримав хаос і тепер його планам загрожує не тільки антитерористична операція, якою б вона не була, але й терористи, які вже вийшли на шлях конфронтації з ним. Буквально за дві доби ситуація з планами олігарха дуже сильно прояснилася.

Щодо регіону, то тут і справді вже 1917 рік і в протистоянні можна виділити вже кілька сторін, а не просто Київ і Москву.

«Почути Донбас». «Поважати Донбас». За цими гаслами приховується банальна боротьба за гроші й владу. Ті, хто закликає чути Донбас сам його чути не хоче. Чути його влада має не через брехливих і фальшивих ретрансляторів з Партії регіонів та різного штибу антидержавних сил. Це Київ може шантажувати Донбас від’єднанням, а не навпаки. Проте, він же цього не робить.

В сухому залишку, маємо констатувати, що Донбас перетворився на поле бою, яке вкрай необхідно локалізувати. І робити це необхідно не зважаючи на істерики парламентського "ополчення" Ахметова й Кремля. Вони не представляють Схід, не представляють Донбас. Це колабораціоністи й утриманці, до яких має бути відповідне відношення. Інформаційна зброя сьогодні має не меншу вагу, ніж бойова і вони активно застосовують її в своїх намаганнях убити молоду державу, якій весь час не давали стати на ноги
.