хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Всі – чесно, «вона» – як звикла

У львівському виборчому штабі кандидата в Президенти України Петра Порошенка відбулась прес-конференція щодо появи і поширенні в західному регіоні України друкованої продукції з абсолютно брехливою інформацією про їх кандидата, яку, за всіма наявними даними попереднього слідства, продукує виборчий штаб ВО «Батьківщина».
За повідомленням преси справа виглядає наступним чином:

Газета «Високий замок» від 13 травня 2014 року:

У Львові виявлено друкарню, що займалася очорненням одного з кандидатів у президенти

У Львові незаконно друкували газету, спрямовану проти кандидата в президенти Петра Порошенка.
Інформацію про виготовлення видання без будь-яких вихідних даних під назвою «Покращення по-новому» надав невідомий, зателефонувавши у виборчий штаб нардепа. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка провела санкціонований огляд приміщень друкарні. Під час перевірки виявили і вилучили більше п’яти тисяч примірників двох різних газет спрямованих на очорнення репутації кандидата в президенти.
У прес-службі штабу Петра Порошенка заявляють, про те, що власник друкарні, де  виготовляли незаконні газети, є депутатом обласної ради й вважається близьким до оточення Віктора Медведчука. Нагадаємо, минулого тижня газети із дискредитуючими матеріалами без вихідних даних були виявлені і вилучені у одній з друкарень Тернополя.
«Було виявлено дійсно газети. Однак даний зміст зараз вам сказати не можу, поки не буде проведена експертиза. Вісім пакетів поліетиленових опечатано , скріплено печатками, з понятими. Якого змісту газети зараз повідомити не можу. То буде виявлено в ході досудового розслідування», – зазначила Уляна Мудра, слідчий Франківського РВ ГУ МВС України у Львівській області.
Джерело: http://www.wz.lviv.ua/news/64838

Інтернет-видання «galinfo» – 13 травня 2014 р.:

У Львові виборчий штаб Петра Порошенка викрив спробу «чорнухи»

Сьогодні, 13 травня, під час брифінгу в Львові керівник виборчого штабу Петра Порошенка на Львівщині Олег Мандюк та заступник керівника центрального виборчого штабу Роман Зварич розповіли про поширену «чорнуху» проти кандидата в президенти Порошенка. На їхнє переконання, чорні технології проти свого конкурента використовують представники Юлія Тимошенко.
Як розповів Олег Мандюк, йдеться про розповсюдження газет з неправдивою інформацією про Порошенка. За словами керівника виборчого штабу Порошенка на Львівщині, йому зателефонував анонім і повідомив про те, що у Львові в друкарні на вул. Сахарова (за магазином «Фуршет») друкують газети проти їхнього кандидата в президенти. «Він сказав, що має бути мільйонний тираж цієї продукції», – додав Олег Мандюк.
Йдеться про друкарню «Молода Галичина». За словами Олега Мандюка, 12 травня в друкарні виявили такі газети: «Тільки факти» (3 тис. 270 примірників), «Покращення по-новому» (2 тис. 476 примірників).
Олег Мандюк розповів, що до цього видавничого дому має стосунок депутат Львівської
Своєю чергою Роман Зварич зазначив, що цей факт вже внесений до ЄРДР, наразі ведеться слідство.
Джерело: http://galinfo.com.ua/news/162230.html


А в той же день одни з провідних представників партії ВО «Батьківщина» прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зробив публічну заяву наступного змісту

За повідомленням агентства «interfax» від 18:59 13.05.2014 взнаємо наступне:

Україна робить усе можливе, щоб провести вільні президентські вибори – Яценюк

Українське керівництво робить усе, щоб забезпечити проведення вільних і справедливих президентських виборів у країні 25 травня. Європейський Союз заявляє про свою підтримку таким виборам.
Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», такі положення прозвучали з боку глави українського уряду Арсенія Яценюка та президента Європейської Комісії Жозе Мануеля Баррозу на прес-конференції, яка відбулася у вівторок у Брюсселі після зустрічі уряду України з Єврокомісією.
«Ми робимо все, що можемо, щоб ці вибори були чесними та прозорими. Ми хочемо стабілізувати ситуацію у Східній Україні, ситуація на півдні України стабільна, хоча Росія робить усе можливе, щоб загострити ситуацію. Ми розуміємо, що будуть певні гарячі точки, де буде складно провести вільні та справедливі вибори, але ЦВК робить усе, щоб усі українці отримали доступ до голосування за легітимного президента України», – сказав український прем'єр.
У свою чергу Ж.М.Баррозу заявив, що ЄС сподівається, що ці вибори «будуть чесними, вільними та відповідатимуть світовим стандартам».
«Ми підтримуємо організацію виборів у цьому руслі. Вони критично важливі для майбутнього України та майбутньої стабільності в цій частині Європи. Ми закликаємо всі сторони не підривати цих виборів. Нічого цим досягнуто не буде. Ті, що намагаються це зробити, мають зрозуміти, що вони не виграють від цього», – сказав президент Єврокомісії.
Джерело: http://ua.interfax.com.ua/news/political/204668.html

Також не можна не згадати про заяву-обіцянку іншого провідного представника партії ВО «Батьківщина», що обіймає зараз аж дві найголовніші посади в державі – виконуючого обов'язки президента України і голови Верховної Ради України Олександра Турчинова, який офіційно приобіцяв українцям чесні і прозорі вибори:
Одне з найавторитетніших інформаційних агенств світу «Бі-Бі-Сі» оприлюднило ще 26 березня, 2014 p. наступну інформацію:

Турчинов пообіцяв забезпечити прозорість виборів президента
 


Виконувач обов'язків президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов виступив зі зверненням, пообіцявши забезпечити прозорість президентських виборів і закликавши кандидатів відмовитись від образ на адресу один одного.
«Ми зробимо все, щоб ці вибори були чесними, прозорими, демократичними. Я забезпечу, щоб жоден чиновник – ні центрального рівня, ні регіонального рівня – не мав можливості впливати на результати цих виборів або впливати на вашу думку», – заявив пан Турчинов.
Він пообіцяв, що влада заблокує будь-який адміністративний тиск на громадян і попросив кандидатів у президенти утриматися від «бруду» у боротьбі за посаду.
«Я дуже прошу, щоб ні кандидати у Президенти, ні їх політичні кампанії знову не пішли шляхом використання брудних технологій. Не треба принижувати один одного, не треба ображати», – наголосив в. о. президента.
Дострокові вибори президента призначені на 25 травня. До 4 квітня ЦВК має зареєструвати кандидатів та сформувати остаточний перелік учасників перегонів.
Джерело: http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news_in_brief/2014/03/140326_hk_turchynov_elections.shtml

Можна більше не давати коментарів та роз'яснень. Звичайно, що українські виборці вже досить добре знаються і без різних рекламних промоцій хто з політиків чого вартий і в кого слово – не полова, а вартісне зерно. Петро Порошенко протягував руку для об'єднання Юлії Тимошенко, але у відповідь отримав не просто відмову, але ще й ось таку підступно-гадючу засідку в стилі сепаратистів під Краматорськом і Слов'янськом.
Нічого: правда завжди перемагала і цього разу переможе. Не даремно в народі є приказка: багно до заліза не пристає – підсохне і обсиплеться.

Власна інформація – підготував Богдан Гордасевич


39%, 9 голосів

48%, 11 голосів

13%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
12

Коментарі

114.05.14, 14:48

Богдане, Ви самі ці газети читали? Я так розумію, що ні, як і не читали їх і в штабі Порошенка, що випливає з ".. Якого змісту газети зараз повідомити не можу. То буде виявлено в ході досудового розслідування», – зазначила Уляна Мудра, слідчий Франківського РВ ГУ МВС України у Львівській області."
То від кого це чорнуха?
А на останній абзац прошу пруф надати. бо теж смердить застарілими методами Ющенка.

    214.05.14, 15:07Відповідь на 1 від helsan

    Не робіться дебілом - нам на сході їх вистачає
    Це міліція не може без експертизи давати визначення!
    Газети є на руках, а переповідати їх зміст - значить тиражувати цю брехню.
    І як правильно зазначив Роман Зварич: злочином є сам випуск цих видань в порушення законодавства про вибори, фактично нелегально, без правдивих вихідних даних і ще багато різного криміналу, що вже відомо без детального слідства. Захочете - дізнаєтесь правду самі, а не захочете - ваше право, але мене своїми тезами: "Богдане, звідки ви знаєте, що лайно не смачне, як ви його не спробували?" - не зачіпайте, бо знаєте відповідь: "Я в цьому не дегустатор"

      314.05.14, 15:23Відповідь на 2 від Богдан Бо

      А чому з таким роздратуванням?

      Дякую за відповідь. Вичерпна.
      Раз Зварич сказав, то тут і до бабки не ходи.

        414.05.14, 15:39Відповідь на 3 від helsan

        Спокійним буду після того, а не до того...
        І це не про вибори.
        Зварич розумний - то факт.
        Звиняюсь, як що щось... "Ти ето, заходи, якщо що..."

          514.05.14, 20:15

          На нашому блозі теж ганблять Порошенка

            614.05.14, 20:30Відповідь на 4 від Богдан Бо

            Спокійним буду після того, а не до того...
            І це не про вибори.
            Зварич розумний - то факт.
            Звиняюсь, як що щось... "Ти ето, заходи, якщо що..."
            Мабуть вже не вийде "Ти ето, заходи, якщо що..."

            "Не робіться дебілом - нам на сході їх вистачає"
            Згоден, і тому дивуюсь, що кандидат у вас з ними ОДИН.
            Не моя вина.
            "У разі перемоги Петра Порошенка на президентських виборах після дострокових виборів до Верховної Ради восени цього року має бути сформована нова парламентська коаліція, яка висуне прем'єр-міністром Валерія Хорошковського."
            http://ipress.ua/news/rosiya_proponuie_petrovi_poroshenku_pryznachyty_premierom_valeriya_horoshkovskogo_64452.html
            Ось це називається пруф.
            А у Вас просто PR black від самого Пороха.
            Ми це проходидлив 2004, з тим же Зваричем і Порохом.

              714.05.14, 22:53

                Гість: Pamadka*

                815.05.14, 08:21Відповідь на 1 від helsan

                Богдане, Ви самі ці газети читали? Я так розумію, що ні, як і не читали їх і в штабі Порошенка, що випливає з ".. Якого змісту газети зараз повідомити не можу. То буде виявлено в ході досудового розслідування», – зазначила Уляна Мудра, слідчий Франківського РВ ГУ МВС України у Львівській області."
                То від кого це чорнуха?
                А на останній абзац прошу пруф надати. бо теж смердить застарілими методами Ющенка.
                це правда...у нас в Тернополі теж викрили такий цех...і я читала в газеті особисто бруд на Порошенка...

                  915.05.14, 09:22Відповідь на 8 від Гість: Pamadka*

                  це правда...у нас в Тернополі теж викрили такий цех...і я читала в газеті особисто бруд на Порошенка...Ай-яй-яй!
                  Як Ви могли читати ТАКИЙ БРУД про улюбленого Хероя Майдану?!
                  А що, у "Петі - Шоколаднє Очко" хіба десь є ЧИСТЕ МІСЦЕ?
                  Не завадило б Петі НАГАДАТИ, КУДА ПОСИЛАВ хероя МАЙДАН-2014:
                  https://www.youtube.com/watch?v=wAS7X6iYxMU
                  І цікаво, чому він НЕ пішов туда, куда його посилав НАРОД - а поліз у президенти?
                  Дійсно, що це лайно - непотопляєме...

                    Гість: Pamadka*

                    1015.05.14, 09:39Відповідь на 9 від Богдан Ляшко

                    це правда...у нас в Тернополі теж викрили такий цех...і я читала в газеті особисто бруд на Порошенка...Ай-яй-яй!
                    Як Ви могли читати ТАКИЙ БРУД про улюбленого Хероя Майдану?!
                    А що, у "Петі - Шоколаднє Очко" хіба десь є ЧИСТЕ МІСЦЕ?
                    Не завадило б Петі НАГАДАТИ, КУДА ПОСИЛАВ хероя МАЙДАН-2014:
                    https://www.youtube.com/watch?v=wAS7X6iYxMU
                    І цікаво, чому він НЕ пішов туда, куда його посилав НАРОД - а поліз у президенти?
                    Дійсно, що це лайно - непотопляєме...
                    я просто ответила на коментарий и не более...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна