Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Тетяна Родіна заявила про бажання змінити національність в паспо

  • 01.08.14, 23:27
Луганська топ-модель і актриса Тетяна Родіна заявила про бажання змінити національність в паспорті.

“Коли людям не подобаються їхні імена та прізвища, які їм дали батьки, вони, досягнувши повноліття, можуть їх поміняти на які захочуть. Я думаю, що вже досягла того віку, щоб поміняти свою національність”

“Один з мої улюблених афоризмів – ” Свою думку не міняють тільки дурні і небіжчики “. Я не відношу себе ні до перших, ні, тим більше, до других. До чого я це? Та ось до чого.
Я все життя з гордістю заявляла, що я – росіянка, що в мені немає ні краплі української крові, що я просто народилася на Україні і прожила там всі 37 років. Я не вчила українську мову в школі, так як дітей військових звільняли від вивчення національної мови, тому зараз я, як собака – все розумію, але сказати не можу! На свій сором, говорю українською в 10 разів гірше, ніж англійською (хоча намагаюся). В одному зі своїх інтерв’ю я якось сказала – Україна мені нічого не дала ... тепер бачу, як я помилялася – вона мені дала ВСЕ!! Будинок, друзів, родину, кар’єру, вона дала мені зрозуміти, що значить РОДИНА, і що я не випадково ношу таке ж прізвище!! Що за свою Батьківщину треба боротися!! Я рада, що потихеньку я позбавляються від “друзів” на своїй сторінці, які люто ненавидять мою Батьківщину, і здобуваю все більше і більше тих, з ким “скуті одним ланцюгом, пов’язані однією кров’ю”. Так, я не говорю по-українськи, в мені тече російська кров, але я – УКРАЇНКА по духу, за думками, за боргом! З російського в мені залишилися тільки мова (великий і могутній), берізки і пісні. Дуже багато російсько-радянських пісень, які я ніколи не перестану співати, бо вважаю, не можна змішувати мистецтво з політикою. Як то кажуть - котлети окремо, мухи окремо.

Я пишаюся Україною, я пишаюся народом, який готовий померти за свою землю, свою країну, свою Батьківщину, я навіть пишаюся тими росіянами, які не дали промити собі мізки і тверезо оцінюють ситуацію навіть перебуваючи серед усього цього бруду, який ллється з російських ЗМІ. Не повірите, я вивчила український гімн!! Зізнаюся чесно, до минулого тижня я його не знала ... “– пише Родіна.

Украинский бизнесмен готов заплатить 200 000 долларов за голову

  • 01.08.14, 17:08

Украинский бизнесмен готов заплатить 200 000 долларов за голову
российского десантника-садиста Грицюка.

Известный украинский бизнесмен отдаст 200 тысяч долларов человеку, который "возьмет живым или мертвым" российского десантника из Санкт-Петербурга Дмитрия Грицюка, глумившегося над телами украинских десантников, убитых российскими террористами в Шахтерске.
В редакцию "Цензор.Нет" позвонил один известный украинский бизнесмен и сообщил следующее:

"Я шокирован фото и видео, где российский военнослужащий из Санкт-Петербурга Дмитрий Грицюк глумится над телами украинских десантников, убитых российскими террористами в Шахтерске. В свое время я был кадровым офицером Советской армии, но подобного человокененавистнического отношения у нас никогда не воспитывали. Мне стыдно видеть, кого сейчас воспитывают российские вооруженные силы - у этих солдат нет ни чести, ни совести, у них отключены моральные барьеры. Это не воины, это дикая орда. Моя компания оказывает серьезную поддержку армии, милиции, Нацгвардии и СБУ. Но я хотел бы из своих личных средств назначить награду. То подразделение вооруженных сил, правоохранительных органов либо спецслужб Украины, которое возьмет живым или мертвым российского подонка Дмитрия Грицюка, получит премию в размере 200 тысяч долларов. Средства будут переданы на счет независимого фонда в банке. Гарантом передачи средств бойцам прошу стать сайт "Цензор.Нет".

В параші сьогодні траур:

* Яценюк залишився
* Верховна рада ПЛІДНО попрацювали. Навіть БЕЗ коаліції проголосували за ПОТРІБНІ закони!!!
 * Виборча кампанія скоротиться в тривалості до 45 днів (мені і тижня би хватило )
* вибори будуть за НОВИМ законом.

* ВИБОРИ БУДУТЬ!!!!



Благодійна вистава

19 СЕРПНЯ О 19 ГОД., НА ГОЛОВНІЙ СЦЕНІ
 ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ДРАМТЕАТРУ
 ВІДБУДЕТЬСЯ БЛАГОДІЙНА МОНОВИСТАВА
ЗА ТВОРАМИ ГРИГОРА  ТЮТЮННИКА  "ВІЧНА ЗАГАДКА ЛЮБОВІ"



      

        Автор вистави та виконавець Микола Булат

 Квитки на моновиставу, продаватимуться з 12 серпня, в касі театру.
 Кошти з вистави підуть на закупку амуніції для армії.

ЗАПРОШУЮТЬСЯ ВСІ НЕБАЙДУЖІ УКРАЇНЦІ, А ТАКОЖ БЛАГОДІЙНІ
ОРГАНІЗАЦІЇ!
СЛАВА УКРАЇНІ!!! Героям Слава!

Хай кашкет іде по колу!

Увага! Видавництво "Навчальна книга – Богдан" проводить благодійну акцію!
Хай кашкет іде по колу!

При обстрілі бойовиками Зеленопілля на Луганщині загинув Ігор Борис: у нього залишилася дружина і маленька дитина...
Люди, допоможемо разом родині загиблого солдата!

  
                  

Купуйте книги із серії "Книга одного вірша" і 5 гривень із кожного придбаного примірника піде на допомогу маленькій донечці героя!
 

https://bohdan-books.com/catalog/book/107488/
https://bohdan-books.com/catalog/book/107489/

Книги можна купити у мережі магазинів "Дім книги"

https://bohdan-books.com/where_buy/

Замовити на сайті видавництва "Навчальна книга – Богдан"

https://bohdan-books.com/news/uvaga_blagodiyna_aktsiya/

три сценарії

Так называемые ДНР и ЛНР попросили мирные переговоры.
Могу предложить три сценария.

Первый. Путлеровцы переходят за линию границы Украины.
- Все вышли?
- Да.
- Ну, чтоб мы вас больше не видели...

Второй. Захлопывается дверь тюремной камеры и через глазок.
- Нары нормальные, всем хватает?
- Да.
- Ну, сидите до суда.

Третий. Бросая горсть земли в могилу -
- Покойтесь с миром...

Здав кров для поранених

Вчора здав кров для поранених в нашому госпіталі Збройних Сил України у Львові на вул. Личаківській 26 - це максимально з того, що можу зробити з помочі від себе особисто для захисників нашої України від ворогів. Хтось проливає свою кров на полі бою, будучи пораненим, а я намагаюсь її - ту кров перелити від себе та відновити, як донор. Знаю і певен, що разом ми переможемо!

 
Просто звітую перед друзями, бо кому ще сказати маю?
А ще я врятував зошит з макулатури, де були гарні школярські вірші якоїсь дівчинки Христинки Костик і подаю одного віршика звідти, що називається більш ніж промовисто - Україна!



 

Увесь читайте тут: http://svitlyachok.io.ua/album684705

Сьогоднішнє від Опанасовича

Сьогодні чудовий сонячний ранок, дєдушка дуже радий всіх бачити, заварюємо каву, а хто чай, вмощуємоя і читаємо про суть основних мірових собитій, як они виглядають з точки зренія здорового глузду і сільської аналітіки.

Дід традиційно починає обзор з ситуації вокруг Наді Савченко, де существенних подвижок пока не наблюдається. А це значить лише те, шо до Хуйла пока ніяк не дойде проста мисль, шо давно пора слівать воду. Хуйло, находящийся в плєну собственних іллюзій ще на шось надіється. Точно так і Гітлєр у 1945 годі всьо врем'я надіявся на чудо: шо Сталін з Черчілєм разругається, потом шо вчоні винайдуть якуто вундервафлю, а в конце безнастанно повторяв ім'я генєрала Венка, який буцімто спішить йому на виручку. Но Венк срать хотів на біснуватого і спокойно стройовим шагом помарширував у плєн. А Гітлєр позорно здох, прокліная предатєлєй. Хуйло тоже не понімає, шо є предєл, за яким даже самі преданні подчіньонні перестають виполнять преступні прикази. В Хуйлостанє ето врем'я приближається.

Артілєрія союзніков продолжає лупить по врагу. Інформагентства проодолжають приносить бойові сводки про все нові і нові бомбардіровки Хуйла санкціями, от которих самі умні з окруженія Хуйла сплять, як діти: то плачучи, то всираючись. Таке ощущеніє, шо мірові лідєри рішили одомстить Хуйлу за сорвані літні отпуска, і херачать санкціями всірйоз. Красівий і сільний мужичок Барак Хусейнович, інтєлігентность которого Хуйло ошибочно прийняв за слабость, достіг нових успехов в дєлє упрочнєнія бойового братства Америки і Європи - на цьому тижні ожидається запровадження со сторони ЄС нових мощних санкцій проти Хуйлостана. А ето дуже серйозно. Європа понесе убитки і сознатєльно на них іде. Значить намеренія Європи болєє чем серйозні. А Хуйло може вписать собі в актів очередной провал своєй внєшнєй політікі - вбить клин между союзніками йому не удалось.

Те, шо в Європі ігрою "В'єби Хуйла побольнєє" захопилися не лише політіки, але і активна общественность, ярко свідчить колективний лист главних редакторов основних європейських ізданій з 12 країн, в якому міровим лідєрам указується, шо "Діалог з Путіним - ето трата времені". Хуйло, по мнєнію авторів письма, політік не європейського типа, он прожжонний авантюріст і бороться з ним нада соответственно. Нікакого уміротворенія, блядь, - кажуть керівники Ле Монд, Ді Вельт, Ла Стампа, Газети Виборчей, Ель Паіс, та інших видань, намекая, шо до Хуйла доходять токо піздюліни поувесістей. Правильно кажуть. І до слів цих авторитетних газет європйські політики прислушуються. Бо це дійствітєльно журналістика, а не якась хуйлостанська лайф-гнусь-як-не-збрешу-то-усрусь.

Єслі Хуйло думає, шо ну їх цих європейців з американцями нахуй, буду дружить з Азією, то і тут він дуже горько ошибається. Японія без лишнього піздєжа, спакойно по-самурайськи впиздила вчора по Хуйлу своїм пакетом санкцій, сінхронізіруя свої дєйствія з другими велікіми державами. Не зря всьо таки посол Харченко тайно привозив японського міністра іностранних дєл у Київ, ой не зря.

Китай же, якому очень не сподобалася анексія Криму, санкцій не об'являє і ето должно пугать Хуйла єщо сільнєє. Бо Пекін дєйствує по-восточному коварно і готовиться воспользоваться нєудобной позіцієй, яку винуждєнно прийняв Хуйло. І Китай вже пристраюється поудобнєє. Наш миршавий пацієнт, понявши в яку фінансову западню он попал і шо на Западі грошей не допросишся, вже неосторожно начав вициганювать дєньгі в Китая. А ущерб Хуйлостану від китайських лихварів помощнєє санкцій буде.

Вообще-то єслі взглянуть шире, в світі сформувалася унікальна ситуація - політічеський геній Хуйла буквально за пару місяців об'єднав проти нього весь світ. Даже Гітлєру подобне не удавалося, бо в того хоть якісь Муссоліні та Хорті були і японці тоже йому сімпатізірували. А вокруг Хуйлостана - нікого. Нада би посоветувать Нобелєвському комітєту в Швеції запровадить нову номінацію: "Дебіл глобального масштаба". Ето єдінственний для Хуйла шанс умерти нобелєвським лауреатом.

Ринок нєфті демонструє стабільні ціни, но восени аналітіки прогнозірують її здешевлення. Наблюдаєм.

Вчора от лєтаргічеського сна прокинувся наш давній любімец Микіла Янівич Азіров, каторий відімо не разобравшись в обстановке, вдруг виступив с требуванієм сказувати запроваджені проти нього санкції. І кстаті, дід не здивується, єслі беспристрасний австрійський суд пойдьот йому навстречу. Но невже в українського суду до Микіли Янівича нема ніяких вопросов? В дєдушки їх багато, бо дєдушка нікак не може понять, як можна все життя працюючи в бюджетній сфері на держслужбі накопить грошенят на безбедне проживання в Європі даже коли твої счета заблокірувані? Ету публіку, яка роками обкрадала Україну, нада судить отдєльно і дєдушка мечтає побачити всю ту банду во главе с Януковичем на скам'є подсудімих. Дід вірить, шо етот дєнь настанєт.

А пока више нос, зберігаєм бадьорий настрій, не забуваємо про спорт, держим кулаки за Надю, помагаєм Армії і читаєм Мурзікньюс. І слєдім, шоб вездє парядок був, нахуй! А не те, шо січас.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1519072624993582&id=100006725776067