хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Тетяна Родіна заявила про бажання змінити національність в паспо

Луганська топ-модель і актриса Тетяна Родіна заявила про бажання змінити національність в паспорті.

“Коли людям не подобаються їхні імена та прізвища, які їм дали батьки, вони, досягнувши повноліття, можуть їх поміняти на які захочуть. Я думаю, що вже досягла того віку, щоб поміняти свою національність”

“Один з мої улюблених афоризмів – ” Свою думку не міняють тільки дурні і небіжчики “. Я не відношу себе ні до перших, ні, тим більше, до других. До чого я це? Та ось до чого.
Я все життя з гордістю заявляла, що я – росіянка, що в мені немає ні краплі української крові, що я просто народилася на Україні і прожила там всі 37 років. Я не вчила українську мову в школі, так як дітей військових звільняли від вивчення національної мови, тому зараз я, як собака – все розумію, але сказати не можу! На свій сором, говорю українською в 10 разів гірше, ніж англійською (хоча намагаюся). В одному зі своїх інтерв’ю я якось сказала – Україна мені нічого не дала ... тепер бачу, як я помилялася – вона мені дала ВСЕ!! Будинок, друзів, родину, кар’єру, вона дала мені зрозуміти, що значить РОДИНА, і що я не випадково ношу таке ж прізвище!! Що за свою Батьківщину треба боротися!! Я рада, що потихеньку я позбавляються від “друзів” на своїй сторінці, які люто ненавидять мою Батьківщину, і здобуваю все більше і більше тих, з ким “скуті одним ланцюгом, пов’язані однією кров’ю”. Так, я не говорю по-українськи, в мені тече російська кров, але я – УКРАЇНКА по духу, за думками, за боргом! З російського в мені залишилися тільки мова (великий і могутній), берізки і пісні. Дуже багато російсько-радянських пісень, які я ніколи не перестану співати, бо вважаю, не можна змішувати мистецтво з політикою. Як то кажуть - котлети окремо, мухи окремо.

Я пишаюся Україною, я пишаюся народом, який готовий померти за свою землю, свою країну, свою Батьківщину, я навіть пишаюся тими росіянами, які не дали промити собі мізки і тверезо оцінюють ситуацію навіть перебуваючи серед усього цього бруду, який ллється з російських ЗМІ. Не повірите, я вивчила український гімн!! Зізнаюся чесно, до минулого тижня я його не знала ... “– пише Родіна.
24

Коментарі

11.08.14, 23:34

Особисто знаю людину, яка мислить так само. Каже, мені соромно розмовляти на мові окупанта, хоч я і росіянка, але я стала УКРАЇНКОЮ!

    Гість: Между_прочим

    21.08.14, 23:36

    у нее видимо еще советский паспорт..в украинскомпаспорте национальность не фигурирует

      31.08.14, 23:37

      народ потихоньку осознает свою нац принадлежность. и, главное, начинает гордиться, своей нацией

        41.08.14, 23:47

        Гарно і щиро, але немає графи такої у паспорті в Україні, як і сам паспорт треба анулювати разом з реєстрацією-пропискою.

          51.08.14, 23:47Відповідь на 1 від ЛанаСкала

          це їй
          це тобі

            61.08.14, 23:50Відповідь на 5 від Міс Марпл

            це їй
            це тобі
            Спасибі, а це - тобі

              71.08.14, 23:51Відповідь на 6 від ЛанаСкала

              дяк!

                82.08.14, 03:20Відповідь на 1 від ЛанаСкала

                Особисто знаю людину, яка мислить так само. Каже, мені соромно розмовляти на мові окупанта, хоч я і росіянка, але я стала УКРАЇНКОЮ!

                  92.08.14, 03:48Відповідь на 4 від Богдан Бо

                  Гарно і щиро, але немає графи такої у паспорті в Україні, як і сам паспорт треба анулювати разом з реєстрацією-пропискою.Весь комплект агентури Москви на керівних посадах Україна успадкувала від УРСР, а перший "гарант" НАВМИСНО вилучив національність з паспортів, щоб в очі не кидалась кричуща несправедливість відсторонення тітульної нації від керівних посад всіх рівнів. За всі роки незалежності відбулася лише одна незначна зміна - компартійна монаполія була добряче "розбодяжена" ще більш дебілкуватим криміналітетом. Люстрацію в країні зараз провести дуже просто - тотально поміняти ВСІХ ПЕРШИХ КЕРІВНИКІВ, від Міністрів до останніх бригадирів.
                  А потім вже починати "прислуховуватись" до думок Луганська, Донецька, Харкова, Жмеринки, Хацапетовки тощо.

                    102.08.14, 08:55

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна