Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Палестинець сам розповів, як Мосад викрав його з України

  • 23.03.11, 09:54

Заступник директора єдиної в Секторі Газа електростанції Дирар Абусісі розповів подробиці свого викрадення адвокату, пише Українська правда.

Його слова наводить Палестинський центр з прав людини.

 За словами Абусісі, 19 лютого у вагон, у якому він їхав у Київ з Харкова, увійшли три чоловіка, двоє з них у військовій формі. «Вони попросили його показати паспорт, але він відмовився. Вони почали йому погрожувати й силою забрали документ. Потім вони силоміць змусили його вийти з потяга на станції біля Полтави», — говориться в повідомленні. «У цей час Абусісі вже був у кайданках і з мішком на голові», — повідомляє адвокат.Палестинця транспортували в машині в Київ. Там його тримали у квартирі, де були ще 6 осіб, які представилися членами тербанди Мосад.За словами Абусісі, члени Мосад допитали його одразу, а потім транспортували на літаку. «Переліт тривав 4 або 5 годин і приземлився в невідомому Абусісі місці. Через приблизно 30 хвилин літак знову злетів», — сказано в повідомленні.Переліт тривав близько години, після чого палестинець опинився в «Ізраїлі». Абусісі також розповів адвокатові, що в протягом 25 днів йому відмовляли в контакті з адвокатом. За його словами, весь цей час його напружено допитували.Палестинський центр з прав людини також зазначає, що після того, як з'ясувалися деталі викрадення, у них «немає сумнівів, чи була участь міжнародних сторін, особливо оскільки Абусісі не був заарештований українською владою», — відзначається в повідомленні.У той же час у вівторок «мировий суд» Петах-Тікви продовжив на дві доби термін попереднього арешту Абусісі.Його адвокати відмовилися коментувати це рішення у зв'язку із забороною на публікацію будь-яких подробиць цієї справи.Разом з тим, адвокати відзначили, що Абуcісі заперечує інкриміновані йому обвинувачення в причетності до терористичної діяльності.Також у вівторок друзі й члени родини Абусісі провели сидячий страйк перед штаб-квартирою ООН у Секторі Газа. Вони вимагали його звільнення, повідомляє Ma'an news.«Родина Абусісі засуджує цю ізраїльську спробу опорочити репутацію грамотних палестинців», — заявила сестра викраденого заступника директора електростанції.

 

Відділ моніторингу КЦ

Висловіть свою думку по кримінальній справі проти Кучми



Візьміть участь в опитуванні на сайті "Україна - Ukraine" (http://ukrainianpeople.blogspot.com/) та висловіть свої думки щодо порушення Генеральною прокуратурою України кримінальної справи проти колишнього Президента України Леоніда Кучми.

Для участі в опитуванні та обговоренні теми реєстрація на сайті не є обов'язковою.

Михайло Волинець: весь парламент контролюється олігархами ч.2

- Все-таки, есть сегодня попытки давления?

- Есть. 12 мая будет съезд. Продолжается то же самое - работа с отдельными делегатами, как в 2001 году. Одних пугают, других покупают.

- Можно пример какой-то?

- Я сейчас не буду называть примеры, извините.

- Насколько вы пользуетесь поддержкой профсоюза горняков?

- Профсоюз горняков является основным в составе Конфедерации профсоюзов. Здесь я еще председатель Конфедерации профсоюзов. Союз горняков, по сути, содержит весь аппарат и офис. Это основной базовый профсоюз.

- А в конфедерации сколько участников?

[ Читати далі ]

Михайло Волинець: весь парламент контролюється олігархами ч.1

С раннего детства Михаил Волынец находится на общественном фронте. В школе он был знаменосцем. В институте - командиром взвода и старостой группы.

Когда пошел работать, стал бригадиром. Потом его продвинули по профсоюзной линии, и с тех пор началась взрослая карьера. Сегодня он депутат от БЮТ и лидер Независимого профсоюза горняков.

"Экономическая правда" пришла говорить с Волынцом о пенсионной реформе, трудовом кодексе и съезде Федерации профсоюзов, который состоится 23 марта.

Однако разговор пошел в ином русле. Уже со старта депутат продемонстрировал рассеченную кожу головы и сломанное ребро. Также он рассказал, что лидеров независимых профсоюзов постоянно преследует злая судьба.

Их избивают, они лишаются конечностей, некоторые из них умирают раньше срока, не выдерживая интенсивного образа жизни.

Судя по внешнему виду помещения, деньги там нечасто водятся. Кабинет площадью не больше двадцати квадратных метров председатель НГПУ делит со своим замом. Возможно, это часть имиджа - в кабинете главы ФПУ Василия Хары также нет золота. Однако и фактов, говорящих о миллионах Волынца, тоже нет.

Волынец охотно рассказывает о своей жизни и не стесняется называть известные фамилии. В частности, он поведал о том, как в канун оранжевой революции приближенные к Ринату Ахметову люди пытались убить сына профсоюзного лидера, а Виктор Янукович курировал травлю его профсоюза в Донецкой области.

Кроме того, оказалось, что депутат много знает о взятках, хищениях и коррупции.

Как лидер независимых профсоюзов он обвиняет "официальный" ФПУ Василия Хары в сращивании с нынешней властью. Харе Банковая якобы специально разрешает критиковать власть, пенсионную реформу и Азарова, убежден Волынец.

К тому же, в интернете появилась информация, якобы Янукович лично приедет на съезд федерации, вручит Харе орден и поддержит своим присутствием его переизбрание на съезде 23 марта.

Станет ли такой сценарий реальностью, покажет, "играет" ли Хара по нотам Левочкина или уже "заигрался" до настоящей оппозиционности.

Роль оппозиционного лидера профсоюзов Волынец считает своей, и потому не жалеет нелестных слов о профсоюзах.-

[ Читати далі ]

Харьковский гаишник угрожал водителю битой

  Участник проекта "Дорожный контроль" опубликовал на форуме видеозапись на которой неизвестный мужчина, оказавшийся сотрудником ГАИ, угрожал избить его бейсбольной битой. Харьковские правоохранители стали звездой Youtube. На этот раз «отличились» сотрудники ГАИ. Вчера в интернет попало видео, на котором видно, как молодой мужчина битой угрожает двум автомобилистам, которые из салона своей машины снимали работу инспекторов. Как оказалось, грубый заступник за людей в форме — капитан ГАИ Харьковского района. [ Читати далі ] 

АХ 6263 ВХ

Сучов Владислав Владимирович

Жовтневый р-н б-р Профспилковый, 5

или ( ХАРКІВ МАР'ЇНСЬКА 7кв 2 тел 235309 1981-03-27( это старый адрес и телефон))

Лансер, беж

Працівник ДАІ по обслуговуванню Харківського району старший лейтенант міліції Владислав Сучов.

Гнать такого пидора из органов в шею !!!

Есть моб. телефон этого Сучова, кому интересно звоним 050-160-53-77

Законопроект про податки для малого бізнесу з'явився на сайті ВР



 У Верховній Раді України зареєстровано законопроект про внесення змін до Податкового кодексу щодо спрощеної системи оподаткування, обліку і звітності суб`єктів малого підприємництва.

Текст відповідного проекту закону №8276 від 21 березня 2011 року розміщено на сайті парламенту.

У пояснювальній записці до документа зазначається, що законопроектом пропонується розширити перелік видів діяльності, на які не розповсюджується спрощена система оподаткування, з метою ліквідації схем мінімізації податкових платежів, зокрема, «спрощенка» не має поширюватися на: фінансове посередництво (крім страхових агентів), банки, кредитні спілки, ломбарди, лізингові, страхові компанії, установи накопичувального пенсійного забезпечення, інвестиційні фонди; суб`єкти господарювання, у статутному фонді яких частка юрособи, що перебуває на загальній системі оподаткування, перевищує 25% (крім підприємств, що надають житлово-комунальні послуги); реєстраторів цінних паперів; представництва, філіали, відділення юрособи, яка не є платником єдиного податку. Крім того, спрощена система оподаткування не повинна поширюватися на учасників грального бізнесу; суб`єкти господарювання – виробників підакцизних товарів, а також пов`язаних із продажем підакцизною продукцією, її імпортом/експортом; виробників дорогоцінних металів і каменів; суб`єкти господарювання, що надають послуги у сфері телерадіомовлення тощо.
[ Читати далі ]

Палестинець розповів про своє викрадання з потягу на Київ

 Фото: Reuters  Абу Сісі звинувачує у своєму викраденні розвідку Ізраїля

Дірар Абу Сісі витягнули з поїзда і літаком відправили до Ізраїлю.

Інженер з Палестини Дірар Абу Сісі розповів подробиці свого викрадення з потяга "Харків-Київ" членами розвідки Ізраїлю "Моссад".

З України до Ізраїлю

Адвокату з Палестинської центру з прав людини вперше вдалося поспілкуватися з Абу Сісі, який зараз перебуває у в'язниці Ашкелон в Ізраїлі.

Зміст розмови розміщено на сайті центру.

[ Читати далі ]

Від губернатора Дніпропетровщини вимагають говорити українською



Від голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Вілкула вимагають говорити українською мовою під час офіційних заходів.

З такою вимогою виступили представники опозиційних політичних партій – "Нашої України", "Свободи", організації "Просвіта" та інших.

Як тільки глава ОДА почав урочисту промову російською мовою на відкритті Єдиного освітнього центру в Дніпропетровську, представники опозиційних сил розкрили транспаранти з написами "Геть Табачника", "Русіфікації стоп", "Дніпро - серце України" і, перебиваючи голову області, закричали "Ганьба".

"Хоча б на урочистих заходах може губернатор Вілкул говорити державною мовою, тим більше - на відкритті освітнього центру? Він зобов'язаний виконувати закон про мову і Конституції України", - сказав голова Дніпропетровської міської організації партії "Наша Україна" Олександр Соколик.

На відкриття "Єдиного освітянського центру" мав приїхати міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

За словами представників опозиційних сил, гасла призначалися Табачнику, оскільки вони не розділяють його дії в сфері освіти і вимагають його відставки.

Єдиний освітній центр буде займатися дистанційним навчанням педагогів, організацією курсів для дітей з особливими потребами і проводити онлайн-консультації.

Як повідомлялося, у минулому році меру Миколаєва Володимиру Чайці заборонили виступати російською мовою без перекладу на українську.

ТСН.