Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ВАРТА

ТЕСТ на лайно...

  • 19.11.11, 01:05

Кожне  із цих висловлювань при НАТИСКАННІ виводить на сторінку блогу, де воно було залишено автором. Для чистоти експерименту, Друзі, я попрошу Вас спочатку уважно прочитати ці коментарі, взяти участь у голосуванні і тільки потім, натиснувши на будь-який з коментів, перейти за посиланням і побачити їх АВТОРА !

Отже----- На які думки Вас, Друзі, наштовхують такі коментарі:

1)      Эта одна из характерных черт украинца - быть неблагодарной свиньёй, кусать руку дающего и лизать хозяину...  2)      Завтра еще один спектакль обещает показать ВО Свобода в дополнение к твоему списку. Интересно посмотреть на их лозунги.  3)      Где же наша интеллигенция? А была ли она вообще когда-нибудь? Да, высовываются только сволочи, вроде Ольги Богомолец и совсем отвратительного Виталия Коротича 4)      Украина никогда не испытывала нехватки холуев.  5)      Мне стало немного скучно. И я решил еще раз укрепить свое мнение, кто есть кто. Неплохо получилось. Заметь, не все повелись на провокацию, а только самые неадекватные. Этот монгол впервые мне попался и сразу спалился  Пернатый никак не определится, но больше тяготеет к псевдопатриётам  Надо их держать в тонусе... 6)      И где же Свобода, где воины УПА? Поджали хвосты? Или поняли, что их лидеры продажные?

37%, 26 голосів

34%, 24 голоси

14%, 10 голосів

15%, 11 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

ОПОЗИЦІЯ в дивній позиції!

  • 18.11.11, 12:54

Цей тиждень мене не здивував, але посміхнув!

Я не шукаю відповіді на запитання, а де ж та розрекламована скоординована дія КОДу ---- адже Комітет опору диктатурі (КОД) — політичне об'єднання утворене 5 серпня 2011 року, до складу якого увійшли парламентські й опозиційні на той час політичні партії «За Україну!», ВО «Свобода», «Громадянська позиція», «Батьківщина», «Фронт Змін», Партія захисників Вітчизни, Європейська партія України, КУН, НРУ, УСДП «Наша Україна», «Народна самооборона», УНП, «Пора», ПРП, РХП, Українська партія та громадські об'єднання «Зарваницька ініціатива», «Жінки за майбутнє», «Пам'ять Народу» та інші ----- підписали Меморандум про узгодження спільних опозиційних дій!!!

 Що ж насправді відбувається в опозиційному таборі???

1) Анатолій Гриценко: вожді опозиції змовилися з Банковою і виставили нас ідіотами "Результат "366 – за" вважаю не консенсусом, а скоріше змовою – між Банковою і вождями опозиції в Раді", - пише він у своєму блозі  на "Українській правді"

За словами Гриценка, "Банкова (за підтримки опозиції) прийняла концептуально свій закон, розроблений без опозиції і спрямований проти опозиції, аби Янукович отримав більше шансів контролювати наступний парламент"

2) Олег Тягнибок: Парламентська опозиція – на короткому повідку Ухвалення Закону "Про вибори народних депутатів України" показало – так звана "парламентська опозиція" – на короткому повідку біля ноги Януковича. Більше того, вона ще радісно "повискує", бо їй "кинули кістку".

3) Андрій Парубій: "Сьогодні у Верховній Раді України був прийнятий новий закон про вибори. За закон проголосували як представники провладної більшості, так і представники опозиції. Разом – 366 голосів. Проти – лише шість. Представники опозиції говорили про досягнення компромісу. Але чи можливо домовитися про правила гри із шулерами? "

4) Валентин Наливайченко:"Голосування опозиціонерів у парламенті за виборчий законопроект від Партії регіонів із змішаною виборчою системою - це пряма зрада виборців. Партія регіонів, яка обіцяла на виборах відкриті списки, зрадила своїх виборців.. Зрадили і ті, хто називає себе опозицією, а по суті є псевдоопозицією. Це деградація, це політична корупція, незалежно від того, який фронт вони представляють, до якої партії відносяться"

5)Віталій Кличко: "366 голосів підтримки – такої одностайності у нашому парламенті не було давно.Те, що відбулося в парламенті, вкотре засвідчило – наша політична еліта, як провладна, так і "опозиційна", не збирається відповідати перед виборцями за свої дії. Власне, як і не збирається дослухатися до думок і рекомендацій європейських і міжнародних інституцій."

А ЦЕ РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ (сайт ВР тисни!) Як бачимо, ПРОТИ: Гриценко А.С.,Заєць І.О., Парубій А.В., В’язівський В.М., Ветвицький Д.О., Ляшко О.В……І ВСЕ!!! Жодного БЮТівця!!!

 І ще, виникло запитання. Яценюк пропонував опозиції ігнорувати вибори, то навіщо ж йому "Закон про вибори???"rofl

 

Річниця Помаранчевої революції

Річницю Помаранчевої революції закликають відзначити без партійної символіки

Використання партійної символіки під час святкування річниці Помаранчевої революції і Податкового Майдану буде провокацією. Про це йдеться в заяві Коаліції учасників Помаранчевої революції.

"Усі організації, що братимуть участь у відзначенні Дня Свободи, вважають абсолютно неприпустимим використання найманих мітингувальників для імітації власної значущості", - додали в КУПР. "За наявною оперативною інформацією, деякі відомі сили ведуть переговори з "ляльководами" про замовлення кілька сотенних груп майданарбайтерів. Ми вважаємо такі дії ганьбою для народу України і залишаємо за собою право в разі виведення платних загонів поділитися зі ЗМІ детальними відомостями про замовників", - зазначили в організації.

"Використання партійної символіки під час мітингу на Майдані Незалежності одностайно вирішено вважати провладною провокацією і порушенням громадського порядку", - уточнили в КУПР. Святкування річниці Помаранчевої революції і Податкового Майдану заплановане на 22 листопада.

ДАЙОШ Путіну китайську підробку Нобелівської премії миру!

crazy ДЖЕРЕЛО 

          Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін отримає Премію миру імені Конфуція за "видатні досягнення у збереженні миру на землі", повідомляють російські ЗМІ. 

За версією організатора премії - Міжнародного центру дослідження миру, заслуги глави російського уряду полягають у тому, що він "зробив багато для підвищення воєнної міці та політичного статусу Росії, зумів подавити виступи бойовиків у Чечні і послідовно виступав проти бомбардувань у Лівії, поки там йшла громадянська війна". Окрім В.Путіна на отримання китайського аналога Нобелівської премії миру претендували канцлер Німеччини Ангела Меркель, колишній генсек ООН Кофі Аннан, президент ПАР Джейкоб Зума і один з лідерів тибетського буддизму Панчен-лама. Очікується, що офіційне ім'я лауреата премії, який отримає 100 тис. юанів ($16 тис.), оголосять 9 грудня. Західні ЗМІ, втім, не схильні перебільшувати значення Премії миру імені Конфуція. За їх версією, премія була заснована в 2010 році, щоб відвернути увагу китайської громадськості від того факту, що володарем Нобелівської премії миру став дисидент з КНР Лю Сяобо. Першим лауреатом китайського аналога "Нобеля" став колишній віце-президент Тайваню Лянь Чжань, який від нагороди відмовився.

У липні російський прем'єр вже ставав лауреатом німецької політичної премії "Квадрига", але у результаті залишився без нагороди, оскільки опікунській раді премії довелося переглянути своє рішення після шквалу критики з боку громадськості.

Або ВАНІ Ахвігєлі, або ВАНІ Аблохалісь!!!

  • 06.11.11, 23:33

Російський Центробанк зобразив на пам'ятних монетах російських танкових військ український танк

Центральний банк Росії випустив пам'ятні монети з дорогоцінних металів номіналом 1 рубль серії "Збройні сили Російської Федерації" (Танкові війська), на яких розмістив зображення українського танка "Оплот". На це у своєму блозі звернув увагу користувач Живого Журналу szhaman. Відповідно до повідомлення Центробанку РФ, планувався випуск двох різних монет в рамках проекту з танкових військ - на одній повинен був бути зображений перший радянський танк, на другій - сучасний російський.

"Я спорю на що завгодно, що художникові було просто в лом шукати зображення сучасного танка у всяких каталогах і альбомах. Він просто вбив в Google "сучасний танк" і першу картинку в пошуку намалював на монеті", - пише блогер. При цьому szhaman продемонстрував, яку фотографію видає розвідувач на цей запит - нею виявився український Т-84 "Оплот". Саме ця фотографія й була використана недбайливим дизайнером для виготовлення пам'ятної монети. "Зверніть увагу на дуже характерні низькі екрани, що прикривають гусениці, - у російських танків таких немає", - додав він.

"Пушкінський бал", або ПАТРІОТИ ВАС "РАЗВОДЯТ"!!!

У суботу в Національній опері України відбувся перший Пушкінський бал.

Зазвичай у подібних заходах беруть участь НАЙВІДДАНІШІ "Батьківщині" ПАТРІОТИ!!!

Дружина НАЙЧЕСНІШОГО соратника ув‘язненої Юлії Тимошенко Наталія Кожем'якіна майоріла смарагдами та діамантами на грудях. Бал давали організатори московських Віденських балів.

"Але оскільки у Києві існує власний Віденський бал, франшизу довелося перейменувати і присвятити захід Олександру Сергійовичу Пушкіну." Квитки на бал коштували від 800 до 6500 гривень.

А ось попередній  список кандидатів в депутати до Верховної ради за  пропорційною системою від партії  «Батьківщина»: 1. Тимошенко Юлія Володимирівна 2. Турчинов Олександр Валентинович 3. Томенко Микола Володимирович 4. Кожемякін Андрій Анатолійович 5. Власенко Сергій Володимирович 6. Онопенко Василь Васильович 7. Немиря Григорій Михайлович 8. Данилішин Богдан Михайлович 9. Макаренко Анатолій 10. Луценко Юрій Віталійович 11. Катеринчук Микола 12. Філіпчук Георгій Георгійович 13. Іващенко Валерій Володимирович 14. Тарасюк Борис Іванович 15. Кармазін Юрій Анатолійович 16. Луценко Ірина Степанівна 17. Гримчак Юрій Миколайович 18. Княжицький Микола Леонідович 19. Денісова Людміла Леонтійовна 20. Лукьянчук Руслан Валерійович 21. Трегубова Ольга Федорівна 22. Пашинський Сергій Володимирович

************************************************ А далі, ще гірше!

ВСІМ ПАТРІОТАМ України!!! Треба підтримати!!!

День пам’яті жертв Голодомору – без “развлєкухі” на телебаченні і радіо ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ

1 листопада до всіх українських телеканалів і радіо буде передане звернення з проханням 26 листопада – в День памяті жертв Голодоморів зняти з ефіру всі розважальні програми, шоу і фільми. Натомість наповнити ефір програмами та фільмами про Голодомори в Україні або такими, які б відповідали жалобному настрою. З таким зверненням до генеральних директорів українських талеканалів та радіо звертаються провідні українські журналісти, письменники, поети, музиканти, науковці, історики, громадські активісти та просто всі небайдужі українці. Дана акція втілюється ВМГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес”(МНК) від імені Громадського комітету із вшанування пам’яті жертв Голодомору-геноциду 1932-1933 років в Україні.

Всі бажаючі долучитися своїм підписом до звернення можуть зробити це на сторінці МНК у Facebook http://www.facebook.com/mnk.org.ua Більше детальна інформація за тел. 093-289-54-40, Катерина

Консул Росії вважає українську мову смертельно небезпечною

УП  П'ятниця, 28 жовтня 2011, 11:35 

Українська мова у Криму може становити загрозу для життя людей. Про це заявив генеральний консул Російської Федерації в Сімферополі Володимир Андрєєв в інтерв’ю "Севастопольській газеті". "Я багато разів висловлювався, що ситуація з російською мовою неприйнятна і штучно нав'язана", - говорить Володимир Андрєєв. "Всю Україну зараз не буду брати, це не моя територія... А в Криму російська мова має користуватися широкими правами, на рівні з державною. Це потрібно переважній більшості людей, які проживають тут. Це їхнє право і їхній інтерес", - сказав він. "Я ніколи не чув жодного серйозного аргументу проти надання російській мові статусу другої державної мови. Немає такого аргументу. Це очевидне рішення, яке зняло б багато проблем", - додав консул. За його словами, у Криму ситуація з російською мовою якась "неприродна, ненормальна". "Я ж дивлюся телевізор - в основному там українська мова. В аптеку заходжу і намагаюся купити якісь ліки, тільки по пам'яті згадую, що це проти цього. А так нічого не зрозумію, хоча в українській мовній сфері я живу півтора роки і більшість загальновживаних термінів розумію. Але не специфічних термінів", - розповів про свої проблеми з іноземними мовами Андрєєв. За його словами, ця проблема поглиблюється у літніх людей, у яких багато ліків. "Ось нові ліки, які стара людина має терміново прийняти. І що їй робити, коли вона сам на сам з інструкцією українською мовою? Це може становити загрозу для її життя", - переконаний консул, який за півтора роки не зміг вивчити мову країни перебування. Він також наголосив, що Росія не ставить в офіційних форматах питання російської мови "в належному ступені наполегливості".

Мильна опера ПРіБЮТ!!! 2009 серія!!!

ФІЛЬМ ПЕРШИЙ....."А Я Ж ЙОГО ЛЮБИЛАЯ, А ВІН МЕНЕ ПОКИНУВ":

ТИСНІТЬ НА КАРТИНКУ , ТУ ЩО КОЛЬОРОВА, ЗГОРИ,   І ДИВІТЬСЯ ВІДЕО (приємного перегляду)

ФІЛЬМ ДРУГИЙ:  ТАК  ЩО ЗАБУВ СЛАВКО? Й ЧОГО ВІН НЕ ЗАБУВ? БО НАСТАВЛЯВ, ЩО ЗАБУВАТЬ НЕ ТРЕБА!!!

"Коли ми створювали коаліцію, ВОНИ (ТЮ І ЯВ) вже домовлялися"


83%, 30 голосів

3%, 1 голос

3%, 1 голос

11%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.