хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Мильна опера ПРіБЮТ!!! 2009 серія!!!

ФІЛЬМ ПЕРШИЙ....."А Я Ж ЙОГО ЛЮБИЛАЯ, А ВІН МЕНЕ ПОКИНУВ":

ТИСНІТЬ НА КАРТИНКУ , ТУ ЩО КОЛЬОРОВА, ЗГОРИ,   І ДИВІТЬСЯ ВІДЕО (приємного перегляду)

ФІЛЬМ ДРУГИЙ:  ТАК  ЩО ЗАБУВ СЛАВКО? Й ЧОГО ВІН НЕ ЗАБУВ? БО НАСТАВЛЯВ, ЩО ЗАБУВАТЬ НЕ ТРЕБА!!!

"Коли ми створювали коаліцію, ВОНИ (ТЮ І ЯВ) вже домовлялися"


83%, 30 голосів

3%, 1 голос

3%, 1 голос

11%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
31

Коментарі

127.10.11, 01:56

Які щемливо-ностальгічні картини!!! Фільм просто кАнХветКа!
Корисно передивлятися перед сном, а деяким нашим друзям з короткою пам"ятю, так конче необхідно!

    227.10.11, 03:17

    Я тобі вже 500 тисяч разів писав, благав і тепе - припини наїзджати на Юлю та її прихильників. Зараз це не на часі, це несе розбрат і тепе. А крім того, наїжджати на людину, яка ув'язнена, при чому "по бєспрєделу" - це взагалі погано пахне. Ні, тобі все "до лампади". І ось тобі наслідки, продовжуй у тому ж стилі. Ось це http://blog.i.ua/user/2703390/820133/#p0. Доречі, і бандерівець, і Давигадов, і Москвостьоб свої матеріали видалили. І починати розбиратись.хто перший почав безнадійна справа. Але хтось має припинити. Багато до кого вже дійшло, черга і за тобою. А то місцями ти мені нагадуєш бісноватого Ліо з Юлиного табору, тільки з протилежним знаком.

      327.10.11, 08:48Відповідь на 2 від Танк_

      Друже, ти б спершу продивився відео... Немає там того "криміналу", що ти закидаєш.

        427.10.11, 09:07

        Требя щоб закони виконувались, депутати НЕ занімались бізнесом, чиновники НЕ крали, а правоохоронці їх НЕ кришували! - тоді все буде добре!

          527.10.11, 09:11Відповідь на 2 від Танк_

          Сонечко! Ти відео точно дивився???
          Бо видається мені, що комусь в ОБЛОМ було переглянути і проаналізувати, а написав так, аби написати!
          А щодо посилання на РОМСЄРА, то чиї матеріали він використав у своєму блозі? Жоден з ПіРастів на мої публікації не посилається! І у моїх блогах ідеться про політиків, але не КОРИСТУВАЧІВ ДАНОГО РЕСУРСУ. Я жодного разу не висміювала у своїх публікаціях ТИХ ЖЕ ПРИХИЛЬНИКІВ БАГІНІ ПОІМЕННО! А матеріали БЮТерівця з АВАМИ твоїх ДРУЗІВ розміщені і красуються у ворожому таборі. Отже толку від того, що він, як ти кажеш, знищив свою публікацію. Вона Є, і ми (твої Друзі) там успішно витанцьовуємо з ХВЬОДОРОВІЧЕМ! Ти впевнений, що то не спільна ідея БЮТерівця і РОМСЄРА??? Ти ще не встиг віддячити за ЦЕ свого підзахисного???

            анонім

            627.10.11, 09:59Відповідь на 2 від Танк_

            Друже. Розмова навіь не про ЮВТ. Розмова про здатнісь сприймати чужу точку зору і поважати її. Не "противсіхи" починали колотнечу, а якраз таки навпаки. Щодо дискусії навколо Багіні, то мені до лампочки де вона зараз -- мені в голові те що буде з нами завтра. Чі вилізимо ми з совка, чі до влади прийдеть інші совки, може навіть гірші за бандюків -- бо розумніші і цинічніші, та ще й прикриваються патріотичною риторикою. Розмова не про особистість, а по політичну силу. До речі, матеріали по ЮВТ регіанали не розміщуюь як показник колотнечі. А чомусь звертають увагу саме на матеріали ББ. Не хочу гратися в заговори, але якось дивно получаєть -- хтось з Багінівців розміщує провокаційний матеріал, гуртом вони зчиняють сварку і все потрапляє в блоги українофобів.

              анонім

              727.10.11, 10:07Відповідь на 2 від Танк_

              Наскільки все очевидно, що дивно -- для окремих це все не аргументи. Що іще треба? Хоча, звісно, є дауни, які не повірять Славкові Кириленко, бо він же "противсіх", а Багіня оголосила таких зрадниками. І як після цього вірити їм, що ЮВТ їм не багіня? І це сосується майже всіх справ ЮВТ. Яку не візьми, усюди вилазять скелет, яких багінівці не хочуть уперто бачити. Радує одне -- противників ЮВТ приблизно стільки ж як у Овоща. Значить маємо шанс побачити нові обличя у владі, якщо дочекаємося виборів. Якщо ні -- тоді точно побачимо зовсім нову владу --адже радикальна частина суспільства за жодним банкрутом не піде.

                827.10.11, 10:12

                Коротка в людей пам'ять!
                Вимести все багно з ВР мітлою, ще й дихлофосом та хлоркою обробити після цієї шобли.
                Закон необхідний, щоб той хто тушками, чи напів-тушками, або фаршем був -
                не має право балотуватися ні в ВР, а ні в місцеві ради, мін 10 років.
                Та хіба вони такий закон приймуть?

                  927.10.11, 10:28Відповідь на 2 від Танк_

                  Я два місяці тримала паузу, жодного разу не згадала ні про них, ні про ТЮ, а коли згадала, то сказала, що для людей важливо, мати право на особисту думку, бо той, хто не має, з часом перетворюється на стадо, яким дуже комфортно маніпулювати, і яке дуже легко стригти. Якщо, для товариства, патріот - це той, хто сліп, і глух, і нім, і в якого відсутня особиста позиція, то я не хочу бути патріотом такого товариства. Вважайте мене, як і Ваш товариш, "резервом ПР", в усякому разі, до них ББ ставиться набагато краще.

                    1027.10.11, 10:36Відповідь на 2 від Танк_

                    І ще, Друже мій!
                    Мені фразочка "Зараз це не на часі" якось звучить по-труслячому.
                    А скажи мені, БУДЬ ЛАСОЧКА, ЩО САМЕ НЕ НА ЧАСІ??? Знати про злочин, про ЗРАДУ УКРАЇНИ, про те, що людей, як скотину намагаються використати за для своєї потреби, а потім ВИКИНУТИ як непотреб... І про все це мовчати, бо це не подобається ФАНАТИКАМ БАГІНІ.
                    Так я тобі скажу більше. І критика хвьодоровича не подобається його прихильникам, але нас це не дуже турбує, ЧИ НЕ ТАК???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      13
                      попередня
                      наступна