Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Садопоміч Самового.

От мені цікаво, а як же тепер Садовий мер Львова, і водночас керівник та власник "самопомічі", відреагує на "необдумані" дії своїх підлеглих депутатів в Тернополі та як він буде коментувати таку хитку свою позицію ?
Чому таке питання я поставив ? А тому що : 
Два політичні проекти, які з'явились одразу після того як вигнали януковича, "самопоміч" Садового та "солідарність" Порошенка вже зуміли завоювати собі скандальну репутацію на теренах всієї Тернопільської області та особливо в Тернополі, показавши свою міцну єдність і дуже тісні дружні зв'язки.
Тернопільські депутати від цих політ. проектів звісно що не забули про "тривалий" конфлікт та активне протистояння своїх керівників, бо відомо, що міський голова Львова Садовий на своєму "24 каналі" публічно ніби то звинувачує Порошенка та його "солідарність» в блокуванні процесу вивозу сміття з міста. Однак, розігравши перед Українцями свій спектакль "погана влада, хороша опозиція", Порошенко в свою чергу "поскаржився" вже на Садового у відповідь, заявивши, що Садовий засипав сміттям Тернопіль - найкрасивіше місто України, зробивши в такій спосіб Садового своїм опонентом та головним опозиціонером.
Нагадаю, що на загальноукраїнському рівні "самопоміч" нібито виступає в опозиції до влади, а її парламентська фракція нібито не входить до провладної коаліції, хоча голосування в стінах врУ доводять зворотнє. Лідер свого політ.проекту Садовий та спікери "самопомочі" невпинно декларують нібито свою опозиційність.
Втім, у Тернополі ситуація різко протилежна.
В Тернопільській обласній раді "самопоміч" входить в коаліцію з порошенківцями та має свого заступника Л.Крупу, якому, до речі, досить комфортно працюється зі "злочинною владою" Порошенко.
Єдність і підконтрольність місцевої "самопомічі" "солідарності", і особисто голові облдержадміністрації С. Барні, продемонстровано на процесах, які відбуваються навколо Тернопільської міської ради. Адже депутати даних політ. проектів повністю синхронізують свої дії для того, аби дестабілізувати ситуацію в Тернополі, при цьому використовуючи трьох зрадників-депутатів, яких ВО Свобода вигнала зi своїх лав.
Ситуація в Тернополі про численні провокації з боку цих двох політ.проектів, які стали "друзями" – "самопомічі" та "бпп солідарності" вже стала відомою на всеукраїнському рівні. .
І от тепер власнику "самопомічі" доведеться пояснити одну "деталь" – чому на всеукраїнському рівні його депутати знаходяться нібито в опозиції до провладної партії, а на місцевому – закляті друзяки.
Безперечно, такий десонанс буде незрозумілим та дивним для виборця. А це в свою чергу несе за собою значні репутаційні і електоральні втрати для політичного проекту Садового.

Росія для росіян.

  • 04.06.17, 19:41
Григорий Книгин
РОССИЯ ДЛЯ РУССКИХ

Россия для русских
Для вОров,бандитов,
Россия для русских
Для уродов и тьмы.
Россия для русских
Где сплошные погосты
Лишь мёртвые видят
Всех русских мечты.

Русским вовсе не новость
Дань платить дикорогим
Помня издревле участь 
Вековой нищеты. 
От Малюты Скуратова 
До трусливого Путина
В тюрьмах стонут невинные,
Ликуют братва.
Торгуют Россией
Стонут всё православные,
В хомутах ходят русские
Пьют все без божества.
Духовно кровавые,
Бесконечно богатые
Строят замки роскошные- 
Призраки пустоты.
Думы Путина подлые,
Думы Путина мерзкие,
Руки Путина вовсе
По уши в крови.
Руки Путина грязные 
Всю Россию измызгали,
Испоганил,изгадил он,
Строя "Мир красоты".
Ох,вы тёмные русские,
Вы отбросы монгольские
Вы,как хищные звери,
Просто вы дикари.
Потрошат ваши души,
Жизнь строят вам хуже,
Чтобы выжила банда-
Из Кремля главари.
Вам,ублюдки кремлёвские,
Нелюди редкие
Всю Россию пропьют
Так велось исстари. 

Ігор Смілянський порушує права осіб з інвалідністю


Так виглядають сходи відділення поштового зв'язку №92 ПАТ "Укрпошта" за адресою вул. Алма-Атинська, 66, м. Київ.
Як може потрапити до відділення людина в інвалідному візку?

Керівництво Укрпошти свідомо не виконало наказ Мінінфраструктури і відмовилося від улаштування пандусів в об’єктах поштового зв'язку. Колишній керівник Департаменту капітального будівництва генеральної дирекції Укрпошти Михайло Янчук звернувся до Уповноваженого Президента України та міністра інфраструктури України з вимогою надати роз'яснення щодо правомірності дій керівництва Укрпошти стосовно невиконання законодавства України та наказів Мінінфраструктури, що полягає у відмові від здійснення заходів із забезпечення особам з інвалідністю доступності об’єктів поштового зв'язку.

Також Михайло Янчук просить повідомити яку відповідальність передбачено укладеним контрактом між міністерством інфраструктури та в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Смілянським І.Ю. за неналежне виконання своїх посадових обов'язків.

Копію свого публічного запиту він оприлюднив у спільноті Громадська рада Укрпошти в Фейсбуці, яка нараховує більше 10 тис. учасників. Зокрема, у запиті йдеться:
"Фінансовим планом УДППЗ «Укрпошта» на 2017 рік, затвердженим міністерством інфраструктури України, було передбачено 2 мли грн капітальних інвестицій на улаштування пандусів в об’єктах поштового зв'язку.
Пізніше, в Програмі фінансування технічного розвитку УДППЗ «Укрпошта» на 2017 рік, яка затверджується внутрішнім наказом підприємства та повинна відповідати затвердженому фінансовому плану, заходи з улаштування пандусів було виключено.
Слід зазначити, що в 2016 році було проведено моніторинг стану доступності всіх об'єктів поштового зв’язку УДППЗ «Укрпошта» в обласних центрах країни, і кошти у розмірі 2 мли грн - це лише маленька частка, від реальної потреби у фінансуванні..."


Запит датований 25 травня. Відповідно до вимог Закон України «Про доступ до публічної інформації» розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.


Вхід до відділення Укрпошти в Ірпені

Нагадаємо, під керівництом консультанта із США Ігоря Смілянського, який очолив Укрпошту 1 липня 2016 року, держпідприємство постійно зазнає величезних збитків. Третій квартал 2016 року Укрпошта закінчила із збитком 11,8 млн грн, незважаючи на те, що на момент його приходу на посаду, підприємство отримало у І півріччі 2016 року чистий прибуток 18,8 млн. грн. Загалом, у 2016 році «Укрпошта» отримала 188 мільйонів гривень чистого збитку проти 53 мільйонів гривень чистого прибутку в 2015-му. У I кварталі 2017 року підприємство отримало 238 млн грн чистого збитку проти 15,2 млн грн чистого прибутку за аналогічний період 2016 року. Втім, не зважаючи на такі погані показники, Мінінфраструктури не розриває контракт із громадянином США Ігорем Смілянським.

Експерти пояснюють це небажанням "молодих реформаторів" визнавати власні помилки та спростувати міфи про ефективність закордонних фахівців і про необхідність виплати керівникам державних підприємств шалених зарплат. Нагадаємо, місячна зарплата  Ігоря Смілянського без надбавок та премій складає 333 тисячі гривень.

Джерело: Поштівка

Проект Гімна України

Слова:

Олександр Кониський

Музика:

Микола Лисенко

Українська народна пісня

Жанр:

Пісні літературного походження


один з варіантів:
https://nashe.com.ua/song/5623


Боже, великий, єдиний,
Нам Україну храни,
Волі і світла промінням
Ти її осіни,

Світлом науки і знання
Всю її просвіти,
В чистій любові до краю
Ти нас Боже, зрости!

Боже, великий, єдиний,
Нам Україну храни,
Мужню, українську владу
Обрати, свій люд надихни.


В захисті слави і мови
Завдання еліті постав,
Хай люд наш всю працю, талант свій,
В українську справу вклада!


Боже, великий, єдиний,
Нам Україну храніть,
Всі свої ласки, щедроти,
Ви на неї зверніть!


Дайте їй волю,
Дайте їй долю,
Дайте доброго Світу!


І правду,  Ви,  Боже народу
Дайте на многая літа!!!


Використано світлину зроблену на день вишиванки.


То хто з нас фашисти?

У Москві поліцейські жорстоко схопили хлопчика, який читав вірші, посадили його в машину і відвезли в невідомому напрямку.

Відповідні відео в Facebook опублікували свідок подій - журналіст Люся Штейн і активістка Ірина Яценко.

За її словами, 9-річний хлопчик читав "Гамлета" Вільяма Шекспіра. Силовики не назвалися, не повідомили причину затримання, а просто заштовхали дитину в автомобіль.

Ось як це було.https://www.youtube.com/watch?v=fk1OlzLFhKI

Колоради поза законом, або як помститися сусіду-ватану

Vitalii Chepynoga
3 год. ·
Тепер, кстаті, за георгієвскую лєнту можно схлопотать 15-ть суток...
Так шо, єслі у вас є який лічний враг, чи просто неприятна протівна лічность, то сміло в’яжіть йому на ворота або на забор ту саму лєнту і швидше звоніть участковому. Пока не побачив та не одвязав

Найкращий виступ на Євробаченні-2017 не показали українцям.

Коли мої дівчата повернулись з Гранд-фіналу,я в них запитав про їх враження.Дружина із дочкою одностайно відповіли,що найкращим був виступ Онуки.Я був здивований,бо дивився  трансляцию Євробачення на «UA:Перший» від початку до самого кінця і нічого подібного не бачив.Покопавшись в інеті і подивившись цей виступ,моє здивування ще збільшилось.Прочитайте нижче замітку на цю тему,подивіться виступ Онуки (посилання в кінці замітки) та дайте відповідь на запитання,:-чому нам не показали цей чудовий виступ?

Британские СМИ дали высшую оценку выступлению Onuka

Одно из самых влиятельных музыкальных изданий NME не осталось в стороне, и тоже определило своего фаворита. Правда, им стал не Сальвадор Собрал, а украинская электро- фолк группа Onuka.1494870851-7305«После «задницы» и до того, как объявили победителя, на сцене выступала украинская фолк-группа Onuka. Она затмила всех участников миксом традиционного фолка, горнов и техно-битов. 12 очков от нас», — говорится в обзоре.

Выступление Наты Жижченко и оркестра НАОНИ стало одним из самых запоминающихся, правда его зачем-то вырезали из трансляции «UA:Першого». К счастью, это не помешало Onuka на следующий же день попасть в чарты iTunes нескольких европейских стран: Великобритания — 26 место, Швейцария — 28 место, Франция — 19 место и Германия — 11 место.
https://www.youtube.com/watch?v=p6J4tyAB_5o


(С)

13%, 2 голоси

44%, 7 голосів

13%, 2 голоси

25%, 4 голоси

6%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Дякуючи х*лу...

В ночь с 9 на 10 мая боевики, возомнив себя бессмертными благодаря российской пропаганде про «бессмертный полк», пошли в неудачную атаку на украинские позиции.

Об этом сообщает replyua.net со ссылкой на бойца с передовой Игоря Грега, который рассказал о ситуации на своей странице в ФБ. Он отметил, что Путину стоит вынести благодарность за пропагандистскую выдумку о «бессмертном полке. Как пишет Грег, «орки из-за полного отсутствия мозга, восприняли это как истину первой инстанции, и возомнили себя бессмертными». Украинская сторона, заметив скопление техники у врага, тоже подогнала технику, которую пришлось использовать исключительно в целях самозащиты. Так получилось, что склад с «гуманитаркой» у врага взорвался, газовая заправка тоже, но террористов это не остановило, и они решили в атаку сходить. В итоге, рассказал Грег, «сходили они я вам скажу знатно, в лучших традициях «дедывоевали», пулемётчики не отдыхали, и если бы не две БМПшки, то кто его знает…».

Поняв, что «бессмертный полк» превращается в смертный, со скоростью звука террористы испарились, подытожил военный.