Чому у нас така память коротка ?

Безбожники Жидо-большевики. Чому нам щодня по ТБ не нагадують про жидо-комуністичну вакханалію ? Чому темні віруючі далі наполегливо голосують за РПЦ МП ????? ЧОМУ !?!?!?

Київ - колиска віри, такий задум Бога про це місто, і завдання майбутніх поколінь - повернути Києву призначену йому роль, . Адже церкви, зруйновані в 1930-х роках в Києві, поки не відновили У 1930-1935 роках в центрі Києва були знищені всі парафіяльні храми: Іоанна Златоуста, Олександра Невського на Липках, Марії Магдалини, Благовіщенський, Ольгинський, Троїцький, Георгіївський, Старо-Вознесенський, Преображенський, Василівський, Пресвятої Богородиці. Жодного з цих парафіяльних храмів сьогодні немає.

"С октября 1918 года началась кампания по вскрытию святых мощей с глумлением. Организуются процессии-маскарады, храмы превращают в склады, клубы и даже туалеты. В рамках антирелигиозной кампании в Свияжске был установлен памятник Иуде, выдавшему Христа на казнь. Люцифер был признан не вполне , Каин - слишком легендарной личностью, поэтому и остановились на Иуде Искариотском как вполне исторической личности, представив его во весь рост с поднятым кулаком к небу»В 1918 году, через два дня после издания Декрета об отделении Церкви, в Киеве без суда и следствия убивают митрополита Владимира - ... В феврале расстреляны крестные ходы в Туле, Харькове, Воронеже, Шацке (Тамбовской губернии). Расстреляна толпа верующих при реквизиции имущества Белогорского подворья (Пермская епархия). 29 июня в реке утоплен епископ Тобольский и Сибирский Гермоген с камнем на шее, а вместе с ним и делегация верующих, просившая о его освобождении. 24 декабря епископов Феофана Соликамского и Андроника Пермского связали за волосы, продели под узел жердь и голыми окунали в прорубь, пока тела не покрылись льдом... В декабре в Самаре епископа Исидора предали мучительной смерти, посадив на кол. В 1919 году в Белгороде епископа Никодима забили железным прутом, тело бросили в выгребную яму и не разрешили хоронить. Архиепископа Воронежского Тихона повесили на царских вратах. В Астрахани с глумлением убили архиепископа Митрофана. В Юрьеве топорами зарублено 17 священников и епископов. Перед убийством большевики глумились над ними: напялили женскую одежду, пытались заставить танцевать, отрезали, носы и уши. Убитых бросили на свалку... В Богодухове монахинь привели на кладбище к вырытой яме, отрезали им груди и истекающих кровью бросили в яму; сверху бросили также живого старика-монаха и засыпали землей, крича, что "справляется монашеская свадьба". В Херсонской губернии три священника были распяты. Духовник монастыря святой Марии Магдалины был схвачен во время богослужения, его заставили открыть рот и с криком: "Вот тебе святое причастие!" - выстрелили в рот."

Ось як кувалась совкова історія брехні, ось як виховувались кращі частини нквд, ось хто з власних подвигів писав історію-брехні про ОУН та УПА. Безбожники скажіть як з вами можна не боротись до останньої каплі крові патріоту України ? Як можна допустити вашу криваву рать на територію України ? Як ви зайди можете їсти Український хліб та нищити Українську культуру ? Як пітерські карлики та Гундяй можуть прикривати та продовжувати криваві справи своїх попередників ?

Наочний доказ справжнього ставлення більшовицької партії до віри та церкви. У 1923-1941 рр. у Москві виходив щомісячний антирелігійний сатиричний журнал "Безбожник", згодом перейменований у "Безбожник у станка". Орган "Союза воинствующих безбожников", очолюваного Омеляном Ярославським (Губельманом). Наклад - 20-70 тис. примірників. 11-15 червня 1929 року в Москві відбувся ІІ з'їзд Спілки безвірників, на якому було прийнято історичне рішення про перейменування організації в Союз войовничих безвірників. Крім цього з'їзд затверджує устав СВБ СРСР. Був розроблений план «безбожної п'ятирічки», що передбачав декілька етапів: 1932—1933 рр. — закриття всіх церков, монастирів, молитовних будинків; 1933—1934 рр. — зникнення релігійного світогляду, який міг виростати з виховання в родині й літератури; 1934—1935 рр. — вся держава (і особливо молодь), мала бути охоплена антирелігійною пропагандою; 1935—1936 рр. — в Радянському Союзі не повинно було залишитись жодного священнослужителя;

Люди чи Вам макітри замакітрено совковою пропагандою чи люди Ви, чому терпите червону чуму ?


67%, 12 голосів

0%, 0 голосів

6%, 1 голос

28%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ригоанали мощі святі експлуатують під патронатом РПЦ МП

Нічого святого в риганалів нема, але мізки б були в тих хто їм це пише, як можна писати таку дурню, вже не на базарі ж біля наперстків працюють.


... На территории района были расклеены объявления, из которых следует, что мощи были привезены из США при благословении митрополита Украинской православной церкви (Московского патриархата) Владимира. В перечне значатся имена около 20 святых апостолов и мучеников, в частности Святого Апостола Петра, Павла, Луки и других. ...

... Отметим также, в июле в Кировоградской области распространяли церковные календари с изображением народного депутата от Партии регионов Александра Едина. ...

Скоріш за все РПЦ МП завозить (імпортує) з Америки свої мощі Христа, Богородиці, Йосипа та всіх святих, ангелів і архангелів ... скоріш за все вони китайські але Китай як виробник не викликає стільки довіри як лейба "USA". crazy


10%, 2 голоси

80%, 16 голосів

5%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Українці хто знає хоч один україномовний канал на ТБ ?

Я ТБ не дивлюсь, вже більше 4 років, але десь пів року тому підсів на канал ТВІ, тому що цікаво було що реально відбувається в Україні, цікаві були журналістські розслідування та новини на різних каналах, щоб знати чим мізки полощуть лохторату. Однак "ТВІ" ПРасти заблокували на кабельному "Воля-кобель" і дивитись стало нічого, от вже виробилась звичка включати ТВ на ТВІ (може включать), а потім тому що не працює ТВІ, переключати на інші канали і я жахнувся, давно помітив але без ТВІ це явище набрало жахливих-кричущих форм.

Прийшовши з роботи чи в вихідні дні, періодично "проклацую" телеканали в базовому пакеті програм від "воля кобель", звичка вже така виробилась через ТВІ, що одразу кидається в вічі це  повна відсутність українських телеканалів, такі канали як "Київ" я не сприймаю як канали взагалі, бо це дочірні філіали з реклами ПР та мера лизоблюда ПРастичного, інші ІСТВ, СТБ, 1+1, новий, тет, тоніс ... показують повну лобуду для совкодегенератів на суржику, як потіють ліниві ненажери, як деякі кухарі готують невдало яєчню, як погано співають чи танцють гуртом чи поодинці якісь таланти, як вдягаються дами без мізків... а всіх їх судять педики та афроукраїнці .... Про таку низькопробну дегенератщину для совків (перевірено хіт здегенерованих совком після 50 р.) на "інтер", "украіна" ... як "кравінушка", "вазмездіє", "спецнах", "марскіє давала" .... звичайно продуковану совкодеградованими північними оленеводами, навіть писати часу шкода, на ригіанальщину нічого увагу звертати.

ОТ І ПИТАННЯ, А УКРАЇНСЬКІ ТЕЛЕКАНАЛИ В УКРАЇНІ ХТОСЬ ЧУВ ЧИ БАЧИВ ???
Чому ригіанальна низькопробна муйня так витребувана лохторатом стала, чи може в неї просто українофоби вкладають дуже великі ресурси для нищення української колискової мови ?


13%, 2 голоси

67%, 10 голосів

0%, 0 голосів

20%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

і.ua чи ы.уа ? Цензура - чи сісьге рулить ?

ЩО ТВОРИТЬСЯ З САЙТОМ, ХТО ЙОГО АДМІНІСТРУЄ, ПРОФФЕССУРА І ТУТ РІШАЄ КАМУ БИТЬ, А КАМУ БІТЬ ???

http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/24/6973330/ Друзі а не впізнаєте ви роботу клонів та "рішал" тут, хіба не видно чого добиваються "сісьгочники" та їх "криша", хіба лице та стан речей тут не говорить на користь даної статті.

Ось типовий щоденний топ-блог на 24.09.12 р., щоб потім як мізки повернуться можна було тицьнути лицем в цю купу в основному словесного гі... .

Найбільш обговорювані

Кто лучше-пампушечки или худышки? ВОПРОС К МУЖЧИНАМ!!!! +189 189 
santaKvanta
Было около 22.В женской сумке должны всегда быть колготки +89 89 
irishka_r
Внимание! Мужчины! Опрос! О женщинах! +303 303 
АннаВиагравна
Не відпускайте назавжди коханих в ніч...  +3 57 
СТИХИ, СТИХИ, СТИХИ
Не про дружбу))))) +63 73 
Стих_и_я
И это мне нравится! 2  +65 75 
Кубанец
Аз есмь злой... +167 167 
tanjuwa
Уволили, бл...дь, уволили +224 224 
Akylina
Я убью тебя....сосед! +50 50 
Elen_W
Посвящается... +76 76 
СТИХИ, СТИХИ, СТИХИ
Вірші із серця +38 38 
СТИХИ, СТИХИ, СТИХИ 
тадам +94 94 
OS


57%, 4 голоси

14%, 1 голос

14%, 1 голос

0%, 0 голосів

14%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Шахтар - "гарьняки", що спільного ?

Дивує читати в пресі дивну назву футбольної команди "Шахтар", я не бачу ніякого зв'язку даної команди з назвою "гарьняки". Включивши логіку, способом аргумент - заперечення спробую проаналізувати та висунути декілька здогадок дивної назви "гарьняки", а ви будь-ласка підкажіть який варіант на Вашу думку є найбільш вірогідним.

1) "гарьняки" - бо багато афроукраїнців найбільш схожих на загарело-закіптюжених (на рігоанальной -  пакрітих гарью) корінних жителів Долбасу грає в цій команді. Але їх немало грає і в інших командах чемпіонату України (ЧУ),  ця назва повинна  бути перехідною і в залежності в якій команді більше афроукраїнців грає та і носить страшний титул "гарняки". Якщо "гарняки" перехідна назва українських команд тоді вона дійсно є влучною й вдало демонструє реальний стан справ в федерації футболу України (ФФУ).

2)  "гарьняки" - бо багато гарних і симпатичних чорнявих хлопців грає в цій команді, не знаю чи так воно насправді, це хай дівчата українські вирішують. Однак афроукраїнці не повинні подобатись більшості українок, оскільки статистично потяг до осіб іншої раси мають тільки 10% від загальної кількості населення, тож за цією логікою "гарняки" повинні б носити назву "негарняки". Хоча є ще така думка, що ті українці які грають в футбол настільки спротивіли вболівальникам, що "гарьняками" назвали команду з "афроукраїнською" більшістю.

3) "гарьняки" це ригіанальний сленг української мови, ну тут логіка "проффессоріфф" непередбачувана й непрогнозована тому марнувати час на ригіанальщину не буду.

4)  "гарьняки" це ахмедо-татарські угрупування, що діяли на території шахт дореволюційної (помаранчевої) епохи, на базі випадково накопичених матеріальних ресурсів з яких і було створено донбаські футбольні команди, для забезпечення "зреліщямі" місцевий лохторат.

5) "гарьняки" і "дінами" в наш час, це тотожні лікувальні засоби для продинамлювання не динамічних мізків постсовкової біомаси. (щоб не було звинувачень в симпатіях автора до команд ЧУ)


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

67%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Цєлкові Кізякі чи Казакі проти Феменісток

Давно знав що мокші нищать Українське Козацтво, що його роздробили українофоби та паплюжать як і Неньку Україну, але що так глибоко вірус совкодегенератизму проник в ряди "вєрного кізацтва!" та так низько вони впали якось не вірилось. Писати щось серйозне нема сенсу. 

Подивіться на фото, що за мокші повилазили з задвірок Криму під офіс Фемен ? 

Якого роду ці мокші та що від Феменісток вони хотіли, царем щоб якась з них стала "За царя і отічество кричали"? Краще б за Ковбасу "Мосаковську" покричали ефект двозначний і актуальніший, феменістки б на таке й образитись могли.

Вірні вони (цєлкові чи що) кому Януковичу, що він ще їх не покористував чи покористував і кинув ?

За царя і отієчіство, це за що ? Цар у них що зек єнакієвський чи ще що ? Підписати навіть не змогли чотири дошки правильно, рука совкодегенератизму прослідковується ....


До їхніх мокшських "баб" Українки не мають ніякого відношення, то навіщо ображати Українських жінок ?

http://www.bagnet.org/news/society/192624 

ОТОЖ ПИТАННЯ: А кому вірні єнті казіаки ?


16%, 3 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

84%, 16 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

"Волякобель" заблокувала ТВІ, поверніть єдиний нормальний канал!

Проффессоро-зеківське самоуправство триває, вчора 05.09.12 р. включив єдиний канал який дивлюсь і виявилось що я на нього вже не підписаний, зеки все покращити й тут встигли angry

ПОВЕРНІТЬ ОКУПАНТИ ТВІ В БАЗОВИЙ ПЕРЕЛІК КАНАЛІВ !!!

Як мене ці відморозки даунбаські дістали, всіх адекватних людей прошу 8 вересня прийти на Михайліську площу о 12.00 годині.

Добратись можна так: з станції метро "Хрещатик" пройти до центрального відділення пошти там де глобус на майдані з вигравіюваними відстанями до різних міст, а далі піднятись в гору по вулиці Михайлівській до Михайлівської площі десь 500 метрів пройтись потрібно.

http://www.dem-alliance.org/news/akcija-na-zahist-kanalu-tvi.html

http://vk.com/event42555660

Сьогодні 06.09.12р. вже читаю інформацію в ЗМІ що ТВІ звинувачують в завищенні рейтингів, таке враження що ПРасти всю Україну вважають даунами як на Данбасі, ну які нормальні люди (не лохторат ПРастой) можуть повірити в маячню донецької мафії про ТВІ, Тимошенко, Покращення, Мову ... ???


75%, 6 голосів

25%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

МТС лохотрон або як МТС (ЮМС) людей розводить

Взяв я собі попробувати послугу МТС інтернет на 30 днів, з мобільного паскудно працює нікому не раджу, а якщо брати зовнішній модем то краще Київстар, я вже на цьому собаку з'їв. Отож спробував МТС інет на місяць паРаша 100%, нема за що гроші платити (хіба для тренування нервової системи) на наступний місяць й не планував брати, суми знаю не вистачить, гривень 5 було, а послуга 1 Гіг інету -  коштує 70 гривень, але тут на арену виходить чудо МТС з наданням лохотронських суперпослуг абонентам !

1) З контракту на передоплату перейти не можна - так збрехали в центральному офісі, по закону можна перейти але потрібно позбивати роги МТС через суд, бо по іншому вони не розуміють.

2) Послуги надають в кредит і користуєшся ти чи ні телефоном - плати, так заганяють в мінус до пів тисячі, а головне навіть коли номер заблокований тобі далі в мінус абонплату нараховують а потім в мінус рахують зберігання номеру за тобою (при заблокованому телефоні) так заганяють десь до -700 грн (далі я не встиг перевірити).

3) Відмовитись від надання послуг в мінус (на які не підписувався) також не можна - збрехав консультант в центральному офісі МТС,  по закону можна відмовитись не мають права вони впарювати свої послуги  як їм захочеться зловживаючи монопольним становищем але потрібно позбивати роги МТС через суд, бо по іншому вони не розуміють.

4) Перейти на інший нормальний (такий що мене влаштовуватиме) контрактний тариф також не можна бо їх нема, щоб номер на зберігання залишити плати такі ж гроші ніби користуєшся телефоном і тільки на 3 місяці.

Отож в мінус МТС (ЮМС) впхнуло мені ще на місяць інтернет за 70 грн, та абонплату 35 грн (Мені організація оплачує робочий МТС телефон по 500 грн щомісяця) сенсу платити за власний номер в Мене взагалі нема, а тут 100 грн плати лохотронщикам з МТС, за примітивний лохотрон якось пропало бажання, бо вже відвалив 150 грн за попередній місяць, але номера ще шкода було. Поставили крапку в моїх роздумах про древній номер самі лохотронщики з МТС, знаючи їх методи роботи я 28 числа відключив послугу 1Гб інету, бо першого числа б знов в мінус 100 грн попав, послугу відключив але в інтернеті сидів ще вечором 28 числа та ранком 29 потім в обід глянув рахунок й не повірив -480 грн., а через годинку вже - 520 грн. Я зрозумів що інет натягнув боргів але ж з мене зняли кошти за місяць користуванням інетом, я ж оплатив 1 Гб, залишалось ще 780 Мб я колись сидів в неті на МТС не раз послугу виключав та включав але мегабайти до кінця місяця доюзував, мені користуватись ще 3 дні можна було раніше, в центральному офісі на це питання сказали що тепер з відключенням послуги відключають і проплачені Мб а я накачав 60 Мб по ціні 7 грн за 1 Мб ... потім ще 3 місяці при заблокованому телефоні (мені тільки додзвонитись можна було) зняли абонплату близько 40 грн за місяць, а потім сказали що за зберіганя заблокованого номеру ще 40 грн знімуть в мінус, коротше -700 грн накрутили МТСники як могли.

* Звичайно Мені телефонували казали, що в суд будуть подавати щоб вже платив бо стягнуть в судовому порядку, я карточку не викидав тримав в телефоні бо на номер багато сервісів сторонніх зав'язано (банк, паролі, доступ, відновлення, пошта). З лохотронщиків МТС вирішив пожартувати бо болт я на них забив одразу як в -500 загнали, коли зателефонувала приємна дівчина в черговий раз - сказав що я батько власника телефону, коли попросила мене самого себе до телефону покликати - сказав що сина дати не можу, що завтра похорон на 10.00, якщо вона його знала то хай повідомить знайомим сина кого знає, що таке сталось нещастя, що син скоїв самогубство через те що заліз в борги до банків, що йому телефонували  з погрозами й шантажували,що я звернувся з заявою в міліцію але сина мені вже ніхто не поверне...   Сам не повірив що поведуться лохотронщики МТСовські але ніхто мені не телефонував більше місяця ну а потім повністю заблокували карточку, подавати самому в суд на МТС нема часу бо судів нема в Україні й через 700 грн не хочеться свій час марнувати на обманщиків.

** До речі йти розбиратись з МТС в центральний офіс не раджу, змарнуєте 2 години в черзі тільки для того щоб Вам сказали що вас лоха розводили й розводити будуть. Краще одразу забивайте болт на МТС бо на Вас вони вже давно забили.


56%, 5 голосів

44%, 4 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Хіба не варто було в 2010 році обгородити мафію колючим дротом?

Питання до всіх жителів України, а хіба не потрібно було відгороджувати в 2010 бандформування регіону колючим дротом від здорової частини суспільства ? Як зараз бачимо не можна було допускати розповсюдження чуми бандитизму та українофобії по всій Україні. З бандитизмом потрібно боротись жорстко бо інакше він проникає в органи державної влади і тоді вся держава стає розплідником бандитизму, нормальні люди мусять тікати або терпіти бо неможливо боротись з державним бандитизмом. Бандити за вкрадені в людей і їх нащадків кошти стають меценатами-гречкосіями, перекручують людям свідомість, нищать духовні цінності, насаджують "сісьгочні" стереотипи й зонівську культуру ... суспільство стає хворим і само не здатне боротись з правлячим банд-формуванням.

Тож в 2010 не ізолювали бандитську чуму, тепер самі (вся держава) є клоакою процвітання бандитизму і для ефективного лікування зараз потрібно закритись всьому суспільство (державі) за колючим дротом щоб вірус бандитизму не зміг уникнути справедливого лікування власним народом і поки не буде знищено бандитські нарости на тілі народу, я вважаю (як одній сім'ї що лікується від вітрянки, а ми єдині) необхідно нам сидіти в повній ізоляції.

*Мова йде про організовані банд формування і звичайно до простих людей ніхто ніяких претензій немає, бо вони стали заручниками системи й бандитського лохотрону.


0%, 0 голосів

100%, 6 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ваше ставлення до судової системи в Україні

От вирішив дізнатись Вашу загальну думку (в світлі політичних подій та просто для себе й статистики), кому ж як не отримувачу даного виду послуг оцінювати рівень наданих йому послуг.

Як ви ставитесь до українського судочинства (суддів) ?

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

8%, 1 голос

92%, 12 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.