хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Хіба не варто було в 2010 році обгородити мафію колючим дротом?

Питання до всіх жителів України, а хіба не потрібно було відгороджувати в 2010 бандформування регіону колючим дротом від здорової частини суспільства ? Як зараз бачимо не можна було допускати розповсюдження чуми бандитизму та українофобії по всій Україні. З бандитизмом потрібно боротись жорстко бо інакше він проникає в органи державної влади і тоді вся держава стає розплідником бандитизму, нормальні люди мусять тікати або терпіти бо неможливо боротись з державним бандитизмом. Бандити за вкрадені в людей і їх нащадків кошти стають меценатами-гречкосіями, перекручують людям свідомість, нищать духовні цінності, насаджують "сісьгочні" стереотипи й зонівську культуру ... суспільство стає хворим і само не здатне боротись з правлячим банд-формуванням.

Тож в 2010 не ізолювали бандитську чуму, тепер самі (вся держава) є клоакою процвітання бандитизму і для ефективного лікування зараз потрібно закритись всьому суспільство (державі) за колючим дротом щоб вірус бандитизму не зміг уникнути справедливого лікування власним народом і поки не буде знищено бандитські нарости на тілі народу, я вважаю (як одній сім'ї що лікується від вітрянки, а ми єдині) необхідно нам сидіти в повній ізоляції.

*Мова йде про організовані банд формування і звичайно до простих людей ніхто ніяких претензій немає, бо вони стали заручниками системи й бандитського лохотрону.


0%, 0 голосів

100%, 6 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

13.09.12, 12:32

Жителі Донбасу не сприймайте це як докір собі, так само з ющем помилилась ЗУ, тому претензій ніхто ні до кого ставити не має права.
Головне визнати свої помилки, визначити найефективніші шляхи подолання проблеми й гуртом будувати цивілізовану державу !
Пояснюю для одурманених "Відгородження колючим дротом стосується тільки бандитської чуми, щоб по світу не розбіглись, з награбованим у людей добром!"

    24.09.12, 09:03Відповідь на 1 від stepan

    Жителі Донбасу не сприймайте це як докір собі, так само з ющем помилилась ЗУ, тому претензій ніхто ні до кого ставити не має права.
    Головне визнати свої помилки, визначити найефективніші шляхи подолання проблеми й гуртом будувати цивілізовану державу !
    Пояснюю для одурманених "Відгородження колючим дротом стосується тільки бандитської чуми, щоб по світу не розбіглись, з награбованим у людей добром!"
    Відповідь НЕПРАВИЛЬНА!
    І Донбас тут зовсім ніі при чому - бо гАлАсували ВСЮДИ по ВСІЙ Україні (і по Ющу, і по Овощу)!
    А вот ІЗОЛЮВАТИ МАФІЮ - до речі, як ОБІЦЯВ Ющ, Юлька, та Луценко - ПОТРІБНО БУЛО з самого початку!
    *** Але ж ВСІ вони відбулися лише ОБІЦЯНКАМИ засадити бандюків у тюрми, та тріпотнею-само-піаром...
    За що і сидять сьогодня саме там, де ОБІЦЯЛИ бандюкам...

      34.09.12, 09:46Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      ЮВТ б посадила, зараз я добре бачу що саме ющ стояв за бандюків горою, навіть за крадіжку Криворіжсталі заставив ЮВТ повернути гроші злодіям, я тоді ошелешений був, але зараз все на свої місця стало.
      Голосувати за БЮТ бо тільки вони щось здатні і можуть зробити, всі решта любі друзі.

        44.09.12, 09:49Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

        Вся Україна (в тому числі й Донбас й ЗУ...) винні, ми всі винуваті що так опозорили Україну, той хто виділяє Донбас чи ЗУ є провокатором, як на мене.

          анонім

          54.09.12, 12:52

          Эта была теза 2005 г. Я думаю энергозатратный, дотационный, высосанный олигархами восточный регион не очень и нужен Украине, особенно с ментальностью и образованностью жителей региона.

            64.09.12, 15:12Відповідь на 5 від анонім

            Якщо будуть українці при владі то депресивні регіони швидко вдасться відновити й повернути туди інтелігенцію й культуру, я готовий їм допомогти й перенаправити податки, але ж не українофобам мої гроші направляти на нищення України !

              75.09.12, 20:12

              Перемогти бандитську владу так звана опозиція не зможе,бо в їх лавах багато зрадників,боягузів,бандитів.Перемогти може лише потужна націоналістична сила типу NSDAP (не маю на увазі Свободу).Україні потрібні сильні національні лідери,такі як Муссоліні,Гітлер,Піночет.

                86.09.12, 08:43Відповідь на 7 від Остап 88

                Перемогти бандитську владу так звана опозиція не зможе,бо в їх лавах багато зрадників,боягузів,бандитів.Перемогти може лише потужна націоналістична сила типу NSDAP (не маю на увазі Свободу).Україні потрібні сильні національні лідери,такі як Муссоліні,Гітлер,Піночет. Після тиску ПРастичного я знаю сильну націоналістичну партію (не Свободу) що викристалізувалась в ході боротьби з ПіаРстами з сильним лідером не гіршим за Мусоліні, Піночета й інших.

                  96.09.12, 10:16Відповідь на 8 від stepan

                  Перемогти бандитську владу так звана опозиція не зможе,бо в їх лавах багато зрадників,боягузів,бандитів.Перемогти може лише потужна націоналістична сила типу NSDAP (не маю на увазі Свободу).Україні потрібні сильні національні лідери,такі як Муссоліні,Гітлер,Піночет. Після тиску ПРастичного я знаю сильну націоналістичну партію (не Свободу) що викристалізувалась в ході боротьби з ПіаРстами з сильним лідером не гіршим за Мусоліні, Піночета й інших. І що ж це за партія?

                    106.09.12, 10:20Відповідь на 9 від Остап 88

                    Перемогти бандитську владу так звана опозиція не зможе,бо в їх лавах багато зрадників,боягузів,бандитів.Перемогти може лише потужна націоналістична сила типу NSDAP (не маю на увазі Свободу).Україні потрібні сильні національні лідери,такі як Муссоліні,Гітлер,Піночет. Після тиску ПРастичного я знаю сильну націоналістичну партію (не Свободу) що викристалізувалась в ході боротьби з ПіаРстами з сильним лідером не гіршим за Мусоліні, Піночета й інших. І що ж це за партія?Ну за партію всю не можу мати 100% впевненості, але за лідера ЮВТ впевнений.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна