хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

МТС лохотрон або як МТС (ЮМС) людей розводить

Взяв я собі попробувати послугу МТС інтернет на 30 днів, з мобільного паскудно працює нікому не раджу, а якщо брати зовнішній модем то краще Київстар, я вже на цьому собаку з'їв. Отож спробував МТС інет на місяць паРаша 100%, нема за що гроші платити (хіба для тренування нервової системи) на наступний місяць й не планував брати, суми знаю не вистачить, гривень 5 було, а послуга 1 Гіг інету -  коштує 70 гривень, але тут на арену виходить чудо МТС з наданням лохотронських суперпослуг абонентам !

1) З контракту на передоплату перейти не можна - так збрехали в центральному офісі, по закону можна перейти але потрібно позбивати роги МТС через суд, бо по іншому вони не розуміють.

2) Послуги надають в кредит і користуєшся ти чи ні телефоном - плати, так заганяють в мінус до пів тисячі, а головне навіть коли номер заблокований тобі далі в мінус абонплату нараховують а потім в мінус рахують зберігання номеру за тобою (при заблокованому телефоні) так заганяють десь до -700 грн (далі я не встиг перевірити).

3) Відмовитись від надання послуг в мінус (на які не підписувався) також не можна - збрехав консультант в центральному офісі МТС,  по закону можна відмовитись не мають права вони впарювати свої послуги  як їм захочеться зловживаючи монопольним становищем але потрібно позбивати роги МТС через суд, бо по іншому вони не розуміють.

4) Перейти на інший нормальний (такий що мене влаштовуватиме) контрактний тариф також не можна бо їх нема, щоб номер на зберігання залишити плати такі ж гроші ніби користуєшся телефоном і тільки на 3 місяці.

Отож в мінус МТС (ЮМС) впхнуло мені ще на місяць інтернет за 70 грн, та абонплату 35 грн (Мені організація оплачує робочий МТС телефон по 500 грн щомісяця) сенсу платити за власний номер в Мене взагалі нема, а тут 100 грн плати лохотронщикам з МТС, за примітивний лохотрон якось пропало бажання, бо вже відвалив 150 грн за попередній місяць, але номера ще шкода було. Поставили крапку в моїх роздумах про древній номер самі лохотронщики з МТС, знаючи їх методи роботи я 28 числа відключив послугу 1Гб інету, бо першого числа б знов в мінус 100 грн попав, послугу відключив але в інтернеті сидів ще вечором 28 числа та ранком 29 потім в обід глянув рахунок й не повірив -480 грн., а через годинку вже - 520 грн. Я зрозумів що інет натягнув боргів але ж з мене зняли кошти за місяць користуванням інетом, я ж оплатив 1 Гб, залишалось ще 780 Мб я колись сидів в неті на МТС не раз послугу виключав та включав але мегабайти до кінця місяця доюзував, мені користуватись ще 3 дні можна було раніше, в центральному офісі на це питання сказали що тепер з відключенням послуги відключають і проплачені Мб а я накачав 60 Мб по ціні 7 грн за 1 Мб ... потім ще 3 місяці при заблокованому телефоні (мені тільки додзвонитись можна було) зняли абонплату близько 40 грн за місяць, а потім сказали що за зберіганя заблокованого номеру ще 40 грн знімуть в мінус, коротше -700 грн накрутили МТСники як могли.

* Звичайно Мені телефонували казали, що в суд будуть подавати щоб вже платив бо стягнуть в судовому порядку, я карточку не викидав тримав в телефоні бо на номер багато сервісів сторонніх зав'язано (банк, паролі, доступ, відновлення, пошта). З лохотронщиків МТС вирішив пожартувати бо болт я на них забив одразу як в -500 загнали, коли зателефонувала приємна дівчина в черговий раз - сказав що я батько власника телефону, коли попросила мене самого себе до телефону покликати - сказав що сина дати не можу, що завтра похорон на 10.00, якщо вона його знала то хай повідомить знайомим сина кого знає, що таке сталось нещастя, що син скоїв самогубство через те що заліз в борги до банків, що йому телефонували  з погрозами й шантажували,що я звернувся з заявою в міліцію але сина мені вже ніхто не поверне...   Сам не повірив що поведуться лохотронщики МТСовські але ніхто мені не телефонував більше місяця ну а потім повністю заблокували карточку, подавати самому в суд на МТС нема часу бо судів нема в Україні й через 700 грн не хочеться свій час марнувати на обманщиків.

** До речі йти розбиратись з МТС в центральний офіс не раджу, змарнуєте 2 години в черзі тільки для того щоб Вам сказали що вас лоха розводили й розводити будуть. Краще одразу забивайте болт на МТС бо на Вас вони вже давно забили.


56%, 5 голосів

44%, 4 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

15.09.12, 17:21

Шкода але часу реально в мене нема, прошу вибачити

    анонім

    26.09.12, 07:03

    Та фуфло те мтс... На одному з допоміжних телефонів мав картку мтс...П"ЯТЬ місяців телефон був ВИКЛЮЧЕНИЙ, вистачало і телефонів з Київ Стар......результат - зникло(!) більше ста(>100-00) гривень з рахунку, точно не скажу скільки. І раніше помічав, що тупо зникають гроші з рахунку, тому і виключив телефон...але фіг там, це як кредит в банку, спиш чи ні, а % клацають...

      36.09.12, 08:50Відповідь на 2 від анонім

      Та фуфло те мтс... На одному з допоміжних телефонів мав картку мтс...П"ЯТЬ місяців телефон був ВИКЛЮЧЕНИЙ, вистачало і телефонів з Київ Стар......результат - зникло(!) більше ста(>100-00) гривень з рахунку, точно не скажу скільки. І раніше помічав, що тупо зникають гроші з рахунку, тому і виключив телефон...але фіг там, це як кредит в банку, спиш чи ні, а % клацають...Та те що вони по дрібному крадуть то й сумнівів нема ні в кого, це аксіома, навіть прихильники МТС не можуть собі дозволити збрехати що в них пропадають гроші з рахунків. Але загнати людину в -700 грн на рівному місці (це майже місячна пенсія для когось) я зфігів, потім вистояв в черзі на Хрещатику 2 години в сервісцентрі щоб мені сказали що мене розводять і будуть розводити як лоха. Тепер Київстар 15 коп на інші

        46.09.12, 11:58

        Неприємна історія...
        Не люблю МТС. Телефон з карткою МТС теж виключений, інколи користуюся, але рідко.

          анонім

          56.09.12, 12:38

          Перепробовал все провайдеры, сейчас самый задействованный телефон с Киевстаром. Знаю уже точно, что все они лохотронщики (Киевстар кстати тоже не подарок). Пока над ними не будет стоять контролирующий орган они нас будут разводить. Даже стационарные телефоны Укртелеком просто нас дурят, поднимая тарифы и абонентплату.

            66.09.12, 13:12Відповідь на 4 від Українк@

            Неприємне обслуговування МТС а історія типова для нашого часу, наперсточники мурку замовляють

              76.09.12, 13:14Відповідь на 5 від анонім

              звичайно вони всі лохотринщики, але на МТС скарг побільше буде чим на інших, доречі найменше претензій у мене Лайфа, шкода тільки не надто розповсюджений він.

                анонім

                86.09.12, 16:58Відповідь на 3 від stepan

                Не радуйся... К.Стар теж лихварі ще ті...
                Років з сім тому мав контрактний КиївСтар. Після відвідин далекого закордону отримав рахунок і афігєл... ...виявилось, що я їм винен ще 800 грн....це при тому, що на рахунку мало бути ПЛЮС 600-00.... Саме з цього телефону жодного разу не дзвонив з-за бугра. Мав тільки один вхідний, тривалістю 8 секунд. Послав їх контракт разом з боргом, просто послав. І з тих пір ніяких контрактів.

                  96.09.12, 17:13Відповідь на 8 від анонім

                  Я й не захищаю Київстар, МТСників послав що ж буду на Київстарі, ось і вся проблема, просто кидалово описав оригінальне може кому згодиться.

                    анонім

                    106.09.12, 19:27Відповідь на 9 від stepan


                    До недавнього часу мав ВІП пакет К.С. В день з мене списувало зафіксовану суму - 20-00 грн, кожен день, але я мав дійсно безліміт в усіх послугах Київ Стар... Для роботи це бомба... Зараз сам користуюсь пакетом, в якому списується фіксована сума - 6-00 грн в день. І ціла купа пільг та типу безлімітів в деяких послугах... Непогано, бо фіксована оплата за розмови - 6-00 грн, і ВСЕ. Говори скільки влізе, аби батарейка не сіла...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна