хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Українці хто знає хоч один україномовний канал на ТБ ?

Я ТБ не дивлюсь, вже більше 4 років, але десь пів року тому підсів на канал ТВІ, тому що цікаво було що реально відбувається в Україні, цікаві були журналістські розслідування та новини на різних каналах, щоб знати чим мізки полощуть лохторату. Однак "ТВІ" ПРасти заблокували на кабельному "Воля-кобель" і дивитись стало нічого, от вже виробилась звичка включати ТВ на ТВІ (може включать), а потім тому що не працює ТВІ, переключати на інші канали і я жахнувся, давно помітив але без ТВІ це явище набрало жахливих-кричущих форм.

Прийшовши з роботи чи в вихідні дні, періодично "проклацую" телеканали в базовому пакеті програм від "воля кобель", звичка вже така виробилась через ТВІ, що одразу кидається в вічі це  повна відсутність українських телеканалів, такі канали як "Київ" я не сприймаю як канали взагалі, бо це дочірні філіали з реклами ПР та мера лизоблюда ПРастичного, інші ІСТВ, СТБ, 1+1, новий, тет, тоніс ... показують повну лобуду для совкодегенератів на суржику, як потіють ліниві ненажери, як деякі кухарі готують невдало яєчню, як погано співають чи танцють гуртом чи поодинці якісь таланти, як вдягаються дами без мізків... а всіх їх судять педики та афроукраїнці .... Про таку низькопробну дегенератщину для совків (перевірено хіт здегенерованих совком після 50 р.) на "інтер", "украіна" ... як "кравінушка", "вазмездіє", "спецнах", "марскіє давала" .... звичайно продуковану совкодеградованими північними оленеводами, навіть писати часу шкода, на ригіанальщину нічого увагу звертати.

ОТ І ПИТАННЯ, А УКРАЇНСЬКІ ТЕЛЕКАНАЛИ В УКРАЇНІ ХТОСЬ ЧУВ ЧИ БАЧИВ ???
Чому ригіанальна низькопробна муйня так витребувана лохторатом стала, чи може в неї просто українофоби вкладають дуже великі ресурси для нищення української колискової мови ?


13%, 2 голоси

67%, 10 голосів

0%, 0 голосів

20%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

Гість: Отец Онуфрий

124.09.12, 15:07

Воистину , братие, слово пастыря на телеканале "Глас" !
Здесь же всегда программа передач : http://rus.glas.org.ua/

    224.09.12, 15:20Відповідь на 1 від Гість: Отец Онуфрий

    То ти череводогіднику мокшську пропаганду низькосортну разбалаківаєш разом з тим каналом, мене не цікавлять ригіанальні передачі, ти що читати не вмієш ?

      325.09.12, 09:14Відповідь на 1 від Гість: Отец Онуфрий

      Воистину , братие, слово пастыря на телеканале "Глас" !
      Здесь же всегда программа передач : http://rus.glas.org.ua/
      Вон як церва мозги засирає... - ти що, ЗОВСІМ ОТУПІВ?!!
      Тебе ж питають, чи не знаєш ТВ-каналів, де РОЗМОВЛЯЮТЬ УКРАЇНСЬКОЮ = МОВОЮ ПРЕДКІВ!?
      А ті даєш ще один канал з УгроФінськоПольскім діалектом СтароБолгарського Церковного Язика!

        425.09.12, 14:41Відповідь на 2 від stepan

        Я помітив, що отець Онуфрій не рівно до тебе дихає
        Гони ти того голубого зі свого блогу
        А то складається таке враження, що він пасеться у тебе на блозі. І гадить.

          525.09.12, 14:49Відповідь на 4 від РибачОК

          То він моцковський дацнізм проповідує, а я сміюсь з цього кумедіянта
          Не сприймай його серйозно, це позорище совкодегенеративне само невідає що творить

            625.09.12, 21:52Відповідь на 2 від stepan

            То ти череводогіднику мокшську пропаганду низькосортну разбалаківаєш разом з тим каналом, мене не цікавлять ригіанальні передачі, ти що читати не вмієш ?Він не читає. Він дивиться "Hustler"

              726.09.12, 08:24

              Товчуть мізки лохторату з єкрана .Я також не дивлюся тб. Хотів купити новий тєлєк а потім думаю - а нащо він мені все одно не дивлюся бо нема на що...хіба на даунєцке бидло...та не приємно, настрій псується, чи на окацаплення народу України жидотабачною прапагандою? чи на савєцкі фільми про калєктівізацію, атєчєствєннаю вайну (мо базаров замовив, так смердить, що на нього подібне...)...включу тєлєк а там на всіх каналах кацапи, кацапська мова і всі так один перед одним красуються хто краще па кацапськи забалакає від прєзіка-гаранта укрАінскай канстітуції да самої останньої співачки паваліїхи фу....гидота малороска-кахляцка...

                826.09.12, 20:24Відповідь на 7 від заблокований

                та згоден, жидо-комуняки табако-каллісніченки балом заправляють