Оце так підтримка (-:

На мій блог підписані 284 читачі.. Свою замітку про участь у конкурсі я розіслав 319 друзям... А досі маю лише 17 голосів у конкурсі... Яка цікава статистика... Ось так, мабуть, і виміряється справжність "дружби в Інтернеті".

Зуби - то фігня. І конкурс цей - для мене нічого не значить. А сумно через те, що люди ось так залишаються в стороні від доброї справи, для якої потрібно приділити лише пів хвилини, щоб допомогти "другу".

Участь у конкурсі (-:

Три дні тому у мене розболівся зуб... Мабуть на Дні Варення дійсно перебрав із солодощами.

Перший похід до стоматолога завершився провалом - черга більше 10 людей, лікарів і не видно.

Другий вже краще - потрапив на прийом, мене обстежили, поклали ліки якісь та сказали приходити в понеділок, якщо буде час мене прийняти, або звертатись в платні клініки.

А зуб тим часом все болить і болить. До відвідання стоматолога - сильніше, зараз трішки менше.

І тут - конкурс, і один з призів сертифікат на "Голівудську посмішку". 

А що? Чому б і не спробувати отримати цей приз!

Якщо ви мене підтримаєте ось тут: http://superdeal.i.ua/friend.php?id=2757 , то мої шанси будуть досить великими.

Дякую всім, хто відгукнеться. Бажаю всім великої вдачі у всіх справах, і головне - бути здоровими та радісними!

Ваш Миколка (-:

Що таке 30 років?

Це такий вік, коли позаду вже було достатньо часу, щоб стати КИМОСЬ.

А ще в 30 років нормальна людина вже точно встигає визначитись із своїми бажаннями та пріоритетами. До консерватизму мабуть ще далеко, але завзятій впевненості та твердим позиціям якраз самий час.

Минулого року більш за все мене лякало, що до 30 я так і не досягну хоча б того мінімуму, за який міг би сам себе поважати. Напевно, саме цей страх бути нікчемою, нездарою, пустим місцем, змусив мене вийти зі сплячки, залишити позаду всі свої нудотні проблеми, розворушитись, зайнятись пошуком нових можливостей реалізуватись та обов'язково отримати успіх в цих справах.

Як у студентів - доки сесія не настане, не думаєш про час, не готуєшся наперед... а потім наче підсмажений - стрибаєш, бігаєш з панікою: "Ай-яй-яй, Ой-йой-йой! Що ж тепер робити?!". Цього разу мені пощастило - отримав чесний "залік". Отримані зауваження мають вже бути перероблені в життєвий досвід, і врешті втілені в життя у вигляді нових корисних звичок, які допоможуть запобігти повторення такої ситуації (-:

Наступна межа - 40. До того часу хочеться виправити всі старі помилки і досягти нового рівня, надбати соціальну та персональну цілісну гармонію, прийти до духовної рівноваги, заснувати "твердий ґрунт під ногами" - забезпечити надійне джерело прибутку, збудувати власну оселю, створити міцну сім'ю, сповнену взаємним коханням та порозумінням. Можна і конкретніше. Мінімально достатнім рівнем заробітку хай буде 10 тисяч доларів на рік, оселею - власний будинок зі шматом землі ~1Га за межами міста, але неподалік цивілізації, для сім'ї - дружину і ще якнайменше одну дитину. В духовному та соціальному напрямку - стати людиною, що своїми вчинками та засобом життя викликає повагу серед знайомих і у самого себе.

Плани - далекі-далекі, планка - висока-висока. Чому я впевнений, що тепер за 10 років я зможу зробити те, що не вдалось зробити попередні 30, і навіть більше? Тому що тепер у мене є багатий життєвий досвід, визначеність з метою, розуміння куди я хочу потрапити і навіщо це мені. Завдяки цьому я не стану витрачати час на зайві блукання в пошуках найкращого шляху, мені потрібно буде витрачати менше зусиль для досягання навіть більших, ніж раніше, результатів. Хмм... я так чудово собі все це уявляю, що можу навіть оформити у вигляді математичної теореми разом з доведенням (-:

Для того, щоб в мене закохалась Богиня, потрібно самому стати таким як Бог. І є у мене впевненість, що спроба досягти цього - варта тієї нагороди. Тому, наступні 10 років із радістю присвячу саме цій справі (-:

--------------------------

Всім вдачі та здоров'я!

Ваш, Миколка-що-постійно-впадає-у-крайнощі (-:

Мій день народження!

За всіма справами та подіями забув про те, до чого вже давно мав почати готуватись...

В четвер, 2 грудня, мені сповниться 30 років. Ювілей (-:

Святкувати буду в суботу, 4 грудня, точний час та місце скажу особисто тим, хто про це поцікавиться.

Вечірка буде суворо безалкогольною. Розважатись будемо куштуванням різних смачних страв, іграми, приколами та переглядом якогось цікавого кіно на завершення.

Запрошую всіх, хто вважає себе моїм другом. (Місця всім вистачить)

Наявність подарунка не обов'язкова. Це свято я роблю для вас. (хоча, якщо хтось зовсім не може прийти без подарунка - то це ваші проблеми, самі і думайте, що з цим робити) (-:

Я знов на зв'язку

Більше 3 тижнів не було у мене інтернету вдома. Нарешті маю зв'язок із віртуальним світом, і можу продовжувати свій спам, тролінг, агітацію, рекламу і інші нудотні штуки, які я так вперто намагаюсь видати за вдалий креатив, цікаву ідею, важливу подію тощо...

За цей час я втратив паспорт, встиг трішки похворіти (перемерз під час поїздки у Вінницю), остаточно розбіглись з дівчиною, з якою так хотів скласти гарні стосунки, написав декілька глав довгоочикуваної книги "Летостоп" - про ту саму подорож, і планую скоро завершити набір та віддати редакторам на катування, ще якимось дивом я став Президентом молодіжної організації К12, продав свій старий комп, зібрав трішки сучасніший з нових комплектуючих, поправився на 4 кіло (певно до зими готуюсь)

Приємного - аж нічого, але десь в глибині душі я розумію, що це просто зараз я не можу нормально оцінити що відбувається, а насправді все добре, і саме те що зараз є - це просто шлях до майбутнього щасливого життя, і далі я буду тільки радітиму, що все це зі мною відбувалось колись (-:

2 грудня мені сповниться 30 років. Але тепер я спокійний і за своє минуле, і за теперишнє і за майбутнє. Цей рік на диво вдалий глобальними подіями, що привнесли в моє життя кардинальних змін, завдяки яким я зараз маю те, що маю (-:

Ось так.

Всім щастя та здоров'я бажаю.

Щиро ваш, Миколка Калакуцький 

Квест K12. Життя – це гра.

K12

Привіт. Мені випала доля розповісти тобі про квест K12. Що це? Варто придивитись і взяти участь, чи пройти мимо і зробити вигляд, що немає часу читати? Припустимо, ви не прочитаєте цей текст і не прийдете на презентацію 20 листопада. Що ви втрачаєте? 1. Шанс побачити діяльність найбільшого молодіжного соціально-політико-економіко-розважального руху у Дніпропетровську! 2. Можливість познайомитись з найактивнішими і цікавими молодими людьми. 3. Втратите і нові можливості для власного розвитку. 4. А можливо і щось більше?…

Як мінімум, треба спитати у будь-якого активного учасника: «А що ж таке K12?»… і отримаєте безліч емоцій та якісь незв’язані фрази. Можна розгубитись, але давайте по порядку.

Що робили учасники K12 за останні півроку? K12

1. Грали у квести, дізнаючись про нові цікаві місця у Дніпропетровську, виграючи цінні, переважно смачні призи. 2. Пройшли більше 10 цікавих тренінгів («Ораторське мистецтво», «Акторська майстерність», «Впевненість у собі», «Реклама та PR») і серії коуч-сесій. 3. Створили онлайн-телеканал K12-TV, який висвітлює події квесту та інші цікаві новини. Приклади зроблених сюжетів: Викрадення поштових скриньок Конфлікт з маршрутчиками 4. Виконували цікаві завдання. Наприклад, досліджували біографії місцевих політиків або брали інтерв’ю у бомжів. Приклади інтерв’ю у бомжів: http://k12.dp.ua/2010-04-20/dnipropetrovski-bomzhi-xto-voni-chastina-1.html http://k12.dp.ua/2010-04-20/dnipropetrovski-bomzhi-xto-voni-chastina-2.html 5. Проводили вечірки у клубних закладах, в закинутих будівлях, на природі. 6. Навчались грати в дебати і перемагали на міських змаганнях «Дебатної Академії». 7. Взяли участь у організації акції «Від серця до серця» у нашому місті. Мета акції – зібрати кошти на медобладнання для новонароджених. 8. Створили і надрукували власну газету. Почитати можна тут: http://k12.dp.ua/2010-09-18/k12-gazeta-nebajduzho%d1%97-molodi.html 9. Відкрили власний інформаційний портал www.K12.dp.ua 10. Відпочивали разом влітку, відправившись у автопробіг по східній Україні, їздили разом на море. 11. Організували частину свята «День міста – 2010». Докладна програма наших заходів (у т.ч. виступ Скрябіна) можна побачити тут: http://k12.dp.ua/2010-09-07/321.html 12. Взяли участь у місцевих виборах, отримавши цікавий досвід кандидатства і посівши 2-3-4-5 місця за мажоритарною системою. 13. Створили найпопулярніший міський соціальний проект року «ПОПУТНИК». Відео сюжети про нього вийшли на Інтері, Першому каналі (ОРТ, Росія), 1+1, 51 каналі, 9 каналі та навіть на Байкал ТВ. Докладніше – на сайті проекту www.avto.k12.dp.ua 14. Торгували квітами на 1 вересня, отримавши досвід торгівлі на базарах міста. 15. Провели найвеселіший квест-прибирання. Фотозвіт: http://k12.dp.ua/2010-04-25/pirati-u-poshukax-chistoti.html

K12 … перелічив, і аж сам вразився, наскільки багато зроблено лишень за півроку…

А які темпи розвитку і плани у К12? 1. Щотижня до нас приєднується 2-3 нових учасники. 2. Щомісяця K12 створює 2-3 цікаві події для учасників квесту і ще 1-2 цікаві події для суспільства, переважно для молоді. 3. Щодня інформаційні проекти K12 (сайти, газета, K12 ТВ, Попутник) стають популярнішими. На сьогоднішній день загальна денна аудиторія вже перевищує 1000 людей. На черзі – не тільки розвиток існуючих ЗМІ, але і запуск нового молодіжного порталу, який допоможе з користю проводити час молоді нашого міста. 4. Посилення власних позицій у економічній сфері (створення нових бізнесів учасниками К12). 5. Проведення цілого ряду навчальних тренінгів і завдань для нових учасників квесту.

Розшукується Mr Freeman

Формальну і загальну інформацію про квест К12 можна прочитати тут: http://91.203.147.14/~kdpua/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=4

Ах… забув сказати: всі тренінги, завдання та інші заходи K12 є БЕЗКОШТОВНИМИ для всіх учасників квесту. Платним є лише вступ до квесту і коштує він аж 40 грн.

Кожен учасник проходить вступне завдання і отримує картку учасника.

ЯК ПРИЄДНАТИСЬ?  Приходьте на презентацію квесту в кінозал діорами «Битва за Дніпро» (Історичний музей, пр.К.Маркса, буд. 16, вхід збоку) 27 листопада о 17-00.

Життя – це гра. І ти маєш досягти найкращих результатів у ній.

Офіційний спонсор квесту K12 – українська спільнота у США (м.Філаделфія, штат Пенсильванія).

© К12.DP.UA

Сни...

Чотири ночі вже минуло, як закінчились вибори, а мене ніяк не відпускає... Ця тема не йде мені з голови, переслідує мене уві снах.

Перший сон був звичайним, я навіть не звернув на нього уваги - ходжу по сусідніх дворах, спілкуюсь з людьми, розповідаю свої думки, плани, всі мені раді, у мене з"являються нові друзі, прихильники, підтримка... А потім пригадую, що вибори вже закінчились, і так дивуюсь, що прокидаюсь...

Другий - трішки дивкуватіший... Сон був присвячений вигадуванню дизайну листівок, підбірці рекламних текстів і боротьбі з конкурентами. Стільки крутих ідей виникло!!! Коли прокинувся, дуже шкодував, що це мені не наснилось ДО того, як почалась агітація. (-:

Третій сон хоч і був дуже реалістичним, але в ньому вже відбувалось таке, чого в принципі відбутись ніяк не могло... Я був з подружкою, яка допомогала мені під час виборів, і ми познайомилися з жінкою, яка балотувалась від Партії Регіонів (Правда, уві сні вона чомусь стала брюнеткою, хоча в житті я її бачив блондинкою). Ми з нею дружньо поспілкувались по душам, і вона запропонувала мені свою допомогу, запросила до себе в гості. Її дім чомусь знаходився в балці між проспектом Кірова та проспектом Гагаріна - ззовні звичайнісенький приватний бутиночок по типу селянської мазанки, навколо нього ніякого паркану, у дворі не бігають собаки, все чистенько, охайненько. Коли зайшли всередину, дизайн змінився на хай-тек, повсюди був зроблений якісний ремонт, стояли коштовні речі майже як в музеях, а сам дім вразив мене своїм об"ємом - тут було більше 40 кімнат, до яких проходив цілий лабіринт коридорів. Сама вона пішла вперед, а ми трішки замешкались і швидко загубили її, потім довго блукали коридорами, але так її і не знайшли там. Здивований та засмучений я прокинувся.

Сьогодні мені нанився четвертий сон. В ньому я став роботом. (Здається, тиждень тому я з сином дивився мультфільм про хлопця-робота, і тепер став таким самим). Наскільки я пам"ятаю, я перетворився на нього спеціально, щоб швидше та ефективніше провести передвиборчу кампанію. Але чомусь я знову опинився у військовому інституті, на тому ж самому факультеті, і там були мої однокурсники. Вони мене відразу впізнали, і навіть не запідозрили, що я тепер став роботом. Це було зручно, тому що мені потрібно було якнайшвидше звідти звалити, щоб продовжити передвиборчу агітацію. Доки я розробляв план дій, дуже цікаво було знову побувати в тому місці, та в тому часі, який став для мене переломним моментом в житті. Чи то ностальгія мене зачепила, чи просто хотілось трішки змінити обстановку, але замість однієї доби я провів у тій військовій частині цілих дві доби замість однієї. Другу добу присвятив роздумам та прогулянкам по найкращим місцям в Києві, які я люблю згадувати, коли і не сплю (-: За розробленим планом я надурив декілька охоронців, систему сигналізації. На той час я вже добре розумів, що можна дуже пошвидшити повернення додому, якщо використовувати всі роботовські можливості, тому я активно літав, лазив по стінах, рив тонелі, масувався під місцевість і таке інше (-: Вже коли додому залишався останній ривок, і коли в голові була ясна думка, як мені зараз буде найкраще та найшвидше провести всю агітаційну програму, як мені вигідно подати всі роботовські переваги людям, щоб ті пішли за мною, як і що я робитиму, коли все закінчиться... раптом прокинувся (-:

----------------

Кажуть, уві снах мозок розбирає ті проблеми, які залишились нерозрішеними вдень.. судячи з того, що всі сни у мене перенасичені темою виборів, у мене стільки невизначеностей накопичилось, що потрібна не одна ніч, а цілий тиждень... Звісно, хочеться вже якось вийти з цієї теми, переключити увагу на інші важливі речі, зконцентруватись на наступних подіях, але доки сни є такими цікавими, колькоровими, реалістичними та повчальними, то хай будуть (-:

Ваш, сномрійливий Миколка.

Відмінна стратегія!

Відтепер ніколи не погоджусь з твердженням, що наша влада не вміє керувати країною. Навпаки, це нашім можновладцям вдається дуже й дуже добре. На відміну від інших країн, де народ досі має іллюзію права голоса, демократії, свободи, у нас це вже давно в минулому, ми зробили величезний крок вперед в часті керування народом.

З телевізорів, радіо, газет та журналів вже давно нічого не питають, не попереджають і не просять поради, а просто наказують - кому як поводитись, що і коли робити, до чого прагнути, що цінувати та бажати мати, кого боятись, перед ким схилятись, як низько нагинатись та скільки разів казати загіпнотизованим голосом "КУ".

Дійсно, якщо людям давати вибір - вони починають ним користуватись, вередувати, порівнювати та прагнути до чогось кращого. А коли вибору не надається (приховується або забороняється), тоді все стає дуже просто. Ніхто навіть не ображається, бо нема вибору - нема з чим порівняти, нема можливості чимось бути незадоволеним.

На цих виборах, влада продемонструвала всю міць своїх заляканих, а тому дуже слухняних адміністративних ресурсів, величезний потенціал дії підкуплених та зацензурованих засобів масової інформації, найвищу мудрість у використанні пригнічуючого, збайдужуючого психологічного тиску тощо... 

Результат - вражаючий! Тотальна перемога над всіма демократичними та загальнолюдськими принципами. І головне - що ці засади вже твердо та впевнено вжились в менталітет, звички, поведінку та засоби мислення людей. Кращого результату важко навіть уявити. Такі досягнення заслуговують на оцінку "ВІДМІННО З ПЛЮСОМ"!

------------

P.S. Можливо, в моїй статті є трішки сарказму, жалю та образи, але розумні люди знають, що оцінка ("добре/погане", "подобається/не подобається" та інші) на всі 100% є лише особистим проявом емоційної слабкості та залежності. Тому насправді прошу розглядати цю статтю з нейтральної позиції, не приміряючи її до себе. Впевнений, хтось зможе зрадіти вправності наших державних керівників, хтось буде пишатись народними обранцями, а хтось буде просто радіти за країну, яка завжди може здивувати чимось новеньким, набагато цікавішим, ніж у всіх інших (-:

Дякую всім за увагу.
Щиро ваш, екс-кандидат, Калакуцький Микола
Рейтинг блогов 

Після виборів...

Я ще досі під впливом всього того що відбулось - неприємні відчуття від поразки, від розуміння, що ті хто називався моїми друзями, приятелями та добрими знайомими - мене не підтримали. Досі намагаюсь зрозуміти, як люди можуть бути такими лицемірними (не впевнений, що саме так це слово звучить українською, але доки не пригадав кращого синоніму...), продажними, брехливими, злорадними, песиместичними та байдужими...

В моєму світі, який я щодня бачу за рожевими окулярами власного оптимізму, таких людей не буває взагалі... а тут, під час виборів, їх з мене зняли та замінили на інші, в яких вся країна стала брудною, чужою, дуже-дуже хворою... 

Сумно стало так, що перший час аж руки опустились, нічого не хотілось робити. Але це ненадовго, бо після суму цей образ викликає у мене жаль, та ще більше бажання чимось допомогти в ций ситуації, спробувати покращити її, щось робити і робити без зупинки - до самої перемоги.

Завдяки участі у всіх передвиборчих процесах, спілкуванню з багатьма людьми, я отримав достатньо досвіду, який тепер можна буде впровадити в життя.

Напевно, все це було не даремно. Дуже хочеться в це вірити... І радує те, що відповідність того у що я вірю до реальності завжди в першу чергу залежить від мене самого (-:

Улыбнитесь, вас выбирают

5 самых забавных фактов избирательной кампании-2010

1. Севастопольские суеверия. В Севастополе в бюллетене не будет номера «13». Добились этого местные социалисты, которые не захотели баллотироваться в горсовет под несчастливым числом.

Image

2. Перельман против Партии регионов. В Николаеве противники власти установили на ситилайтах рекламу со слоганом «А мне пенсию подняли на 7 гривен! 31 октября проголосую за регионалов или за Тигипко» (на снимке). Над подписью был изображён небрежно одетый бородатый человек. При ближайшем рассмотрении это оказался всемирно известный российский математик Григорий Перельман, доказавший в нынешнем году гипотезу Пуанкаре – одну из семи математических задач тысячелетия и добровольно отказавшийся от $1 миллиона премии в награду за это достижение.

3. Сетевой политмаркетинг. Агитация за Партию регионов в Сумах была построена по классической схеме сетевой пирамиды – к этому делу привлекли продавцов косметики, БАДов и других характерных для подобных схем товаров. После выборов продавцам Партии регионов обещают заплатить в зависимости от результата.

4. Одинаковы с лица. В селе Серники Ровенской области на посты в местный совет баллотируются 22 Полюховича. Причём двое из однофамильцев – Иваны Ивановичи с одинаковыми данными об образовании. ТИК предложила внести в бюллетени для голосования напротив этих кандидатов их уличные прозвища, однако, как оказалось, это запрещено законом.

5. В очередь. По спискам Партии регионов идёт 56 461 кандидат в депутаты, тогда как мест в советах по всей Украине всего 45 696.

Взято звідси - http://www.focus.ua/politics/152190/